کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازیگرش ..انصاف..حرفه ایی کار میکنه...با معاملات اخر وقت....فردا بالای 157 تثبیت خواهد شد...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
قیمت شکربن در میان مدت بالای 500 تومنه ولی به کسی سود خواهد داد که بی خیال سهم بشه،چون شکربن بازیگران حقوقی فریبکاری داره ممکنه باز هم بازیش بدن و حتی زیر 300 تومن هم بیارنش و یا ممکنه از همین فردا یهویی بزنن زیرش و روند صعودیش شروع بشه.نمیشه دستشون رو خوند ولی اگه ایندفعه از هر جا که شروع به صعود کنه بره بالای 360 تومن،به احتمال زیاد ایندفعه دیگه مقاومت حوالی 380 تا 390 تومن رو خواهد شکست.یادتونه فباهنر زیر 200 تومن چقدر موج های صعودی و اصلاحی سی چهل تومنی داشت نوسان اینم از اون قماشه.
به هر روی، قیمت فعلی شکربن 314 تومنه،280 تومن حمایت سابقه دار سهم هست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فروشندگان عزیز وپترو ،یه روزی حسرت فروش اشتباه در قیمت 150 تومن را خواهید کشید.
من صبورم و دید میان مدت و بلند مدت دارم، به اعتقاد من قیمت وپترو در بازه دو سال بالای 500 تومن می باشد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اون دوستانی که با نظر من وپترو خریدن(البته بعیده کسی با نظر من خریده باشه) حد ضرر رو بذارن روی 130 تومن.
وپترو کوتاه مدت کمی اذیت خواهد کرد ولی بشما قول میدم این سهم در بلند مدت اهداف بالایی خواهد داشت.
صف خرید امروز تقدیم میشه به تمامی فروشندگان زیر 150 تومن.
تاپیکو و وپترو قصد دارند بلوک شکربن رو در ماههای آینده بفروشند.
منبع بورس 24
#وپترو در 6ماهه 9ریال سود شناسایی کرده است در مدت مشابه سال قبل این عدد 4 ریال زیان بود.
سال 97 سال وپتروست ،شک نکنید.
[/URL][/IMG]
در حال حاضر موج 2 شرایط مشخص تری نسبت به تحلیل قبلی پیدا کرده به نظرم پایان موج 2 محدوده 129 تومان باشه و زمان موثر سهم 20 دی و 3 بهمن خواهد بود. در صورتی که سناریو موج 2 عمل کنه سهم تا 260 یا حتی تا 300 تومان توانایی رشد رو داره
از دوستان کسی اطلاع داره دوست عزیزمون سیروس احمدی برای چی مسدود شده؟ایشون اطلاعات خوبی در مورد سهام، علی الخصوص وپترو داشتند.
امیدوارم سایت بورسی تجدیدنظری در مورد مسدودیت ایشان داشته باشند.
اگر سایت بورسی امروز سایتی مفید و بی حاشیه در ذهن فعالین بازار بورس نقش بسته، بخش اعظم اون بخاطر فعالیت شبانه روزی دوستان مطلع و آگاه بوده هست که بی منت و رایگان اطلاعاتشون رو در اختیار کاربران گذاشته اند.
بنابر این از مدیریت محترم سایت درخواست میشه درصورت امکان ،تجدیدنظری در مورد مسدودیت حساب کاربری ایشون داشته باشند.سپاسگزارم
نظر