سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
پاسخ : سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
وپترو بعد از يه صعود دلچسب و شارپ به نظر ميرسه در حال اصلاح زماني و تثبيت قيمت بالاي 600 تومان هست
به صورت سنتي اين سهم پس از صعود قيمتي زير مجموعه هاش مثل رتكو ، پلوله ، كربن و وساخت حركت ميكنه و خوب بالا ميره
بخشي از اين صعود انجام شده ولي فكر ميكنم هنوز خيلي جاي رشد داره
رشد قيمت رتكو ، كربن و وساخت طي سال گذشته خيره كننده بوده و هنوز ادامه داره
پيش بيني من از وپترو امسال بالاي 1000 تومن هست و فعلا سهامداري ميكنم .
نظر
-
در اصل توسط trojan پست شده است View Postوپترو بعد از يه صعود دلچسب و شارپ به نظر ميرسه در حال اصلاح زماني و تثبيت قيمت بالاي 600 تومان هست
به صورت سنتي اين سهم پس از صعود قيمتي زير مجموعه هاش مثل رتكو ، پلوله ، كربن و وساخت حركت ميكنه و خوب بالا ميره
بخشي از اين صعود انجام شده ولي فكر ميكنم هنوز خيلي جاي رشد داره
رشد قيمت رتكو ، كربن و وساخت طي سال گذشته خيره كننده بوده و هنوز ادامه داره
پيش بيني من از وپترو امسال بالاي 1000 تومن هست و فعلا سهامداري ميكنم .تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط Dext3R پست شده است View Postاضافه کردن وپترو. باورم نمیشه که وپترو رو تو این قیمت میفروشن !!!
و از همون لحظه تا الآن با اینکه میانگین خریدم رو از 280 آوردم 310
خلاصه ما سعیمونو کردیم دوستان هم بهره ببرن.
وپترو یه چند درصد دیگه بره بالا رکورد سهم مورد علاقم پاسا رو میزنه.
منتظر پولبک میمونم. این نوری لعنتی گرفتارمون کرده فعلا. ببینیم هفته بعد میشه جابجا کنم یا فرصت نمیده.
نظر
-
شدوص صف پسهند صف وساخت صف شیمی بافت درراه بورس . این سهم رو بزراید توی واچینگ لیستمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Postفردا خودش به نظرم منفی بشه و نیازی به زور نداره
نظر
-
در اصل توسط رادین1 پست شده است View Postوالله راست و دروغش را نمی دانم لیکن دوستانی مطلع به من گفته اند که گروهی روش زوم کردند و قصدشان جمع آوری سهم است ! حالا باید منتظر ماند و دید چی میشه .بهرحال پورتفوی ارزنده ای داره و اگر قرار باشه اونها صف خرید باشن و صعود کنند باید منتظر رشد وپترو هم باشیم .
نظر
نظر