سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • منیب
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 2440

پاسخ : سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    این سهم فروشنده خاصی ندارد . خوب اصلاح کرده است . و مستعد یک رشد 20 درصدی در کوتاه مدت می باشد .
    با سلام
    یه دوستی هم 2500 بود میگفت فروشنده نداره با همون فروشنده ای که داشته به قیمت الان رسیده
    میانگین حجم ماهیانه سهم روزی دو میلیون هست تازه بدون اینکه صف خرید باشه و با وجود ریزشی که مدام داره
    ده درصد بالا پایین فروشنده همیشه داره
    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
      با سلام
      یه دوستی هم 2500 بود میگفت فروشنده نداره با همون فروشنده ای که داشته به قیمت الان رسیده
      میانگین حجم ماهیانه سهم روزی دو میلیون هست تازه بدون اینکه صف خرید باشه و با وجود ریزشی که مدام داره
      ده درصد بالا پایین فروشنده همیشه داره
      با سلام
      من فکر می کنم حتی حجم معاملاتش هم تصنعی است . شما نگاه کنید از صبح تا الان 260 هزار سهم معامله شده است ! بعد در لحظه آخری یک رنج می زنند حالا یا به پایین یا تو نقطه صفر! چیزی که من دیدم اینه که فروشش در هفته های اخیر به نظر کنترل شده میاد!

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2440

با سلام
        من فکر می کنم حتی حجم معاملاتش هم تصنعی است . شما نگاه کنید از صبح تا الان 260 هزار سهم معامله شده است ! بعد در لحظه آخری یک رنج می زنند حالا یا به پایین یا تو نقطه صفر! چیزی که من دیدم اینه که فروشش در هفته های اخیر به نظر کنترل شده میاد!
        اینطوری فکر کنیم که همه سهمها داره تصنعی معامله میشه شرکت مشکل اساسی داره که 15 ساله بازدهی نداشته همه هم گول همین بازدهی نداشتنش رو همیشه خوردن
        فکر کردن جا مونده باعث شد ضرر سنگین بعلاوه خواب پول روی سهم داشته باشند
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4718

یکی از اقلام بسیار مهم که در صورتهای مالی شرکت است ! تسهیلات مالی است . تسهیلات مالی شرکت امسال 81 درصد کاهش یافته است . یعنی 477 میلیارد ریال از تسهیلات تسویه شده است و این یعنی دیگه سودی بابت این رقم به بانک پرداخت نمی گردد .
          رقم دوم که خیلی مهم است افزایش سرمایه گذاریهای کوتاه مدت است که امسال 450 درصد افزایش یافته است . نکته مهم این است که سرمایه گذاریهای کوتاه مدت بازدهی سریعتری خواهند داشت. من انتظار یک رشد حداقل 20 درصدی را در کوتاه مدت از این سهم دارم . به راحتی پتانسیل بالای 10000 ریالی را دارد .

نظر

• منیب
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 2440

وپترو هم یک روزی به حقش می رسه ! امروز خرید خوبی داشتم .
            با سلام
            به این خریدها اضافه کردید یا این خرید رو با رعایت حد ضرر خارج شدید چون قیمت اون موقع خیلی از امروز بالاتر بوده
            در نظر داشته باشید نکته ای که این سهم داره مشکل شرکت با ملی صنایع پتروشیمی هست که نمیخوان حل کنند
            هر دفعه دوستان برای 20 درصد داخلش رفتن 30 درصد ضرر کردن کلی هم پولشون خوابید
            آخرین ویرایش توسط منیب؛ 2022/03/02, 10:00.

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4718

با سلام
              به این خریدها اضافه کردید یا این خرید رو با رعایت حد ضرر خارج شدید چون قیمت اون موقع خیلی از امروز بالاتر بوده
              در نظر داشته باشید نکته ای که این سهم داره مشکل شرکت با ملی صنایع پتروشیمی هست که نمیخوان حل کنند
              با سلام
              من حدود 8100 خرید داشتم و تا امروز هم اضافه کردم . به نظرم به زودی بالای هزار تومن بر می گردد . از صبح تا الان کمتر از 80 هزار سهم فروخته شده است ! و این یعنی فروشنده خاصی ندارد . ریسک قیمتهای کنونی بسیار پایین است. ضمنا طبق اطلاعیه مورخ 1399/3/29 یک افزایش سرمایه 120 درصدی هم در پیش دارد .

نظر

• منیب
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 2440

با سلام
                من حدود 8100 خرید داشتم و تا امروز هم اضافه کردم . به نظرم به زودی بالای هزار تومن بر می گردد . از صبح تا الان کمتر از 80 هزار سهم فروخته شده است ! و این یعنی فروشنده خاصی ندارد . ریسک قیمتهای کنونی بسیار پایین است. ضمنا طبق اطلاعیه مورخ 1399/3/29 یک افزایش سرمایه 120 درصدی هم در پیش دارد .
                منظورم اینه اون روز قیمت دوبرابر الان بوده اون خرید رو با رعایت حد ضرر خارج شدید اگه نشدید چطوری میتونید مدیریت کنید سهم ریزش شدید کنه نقدینگی داشته باشید که با وجود ریزش شدید باز اضافه کنید
                چون بیشتر بچه ها حد ضرر رو رعایت میکنند
                درباره قیمت امروز درست میگید همین هست که خریدید
                درباره فروشنده داشتن قبلا گفتم فروشنده حقیقی و حقوقی همیشه داشته خیلی وقتها فروشنده همون روز یا چند روز صبر میکنه سهم بالا بیاد میبینه نمیاد آخر وقت رنج رو به پایین میکشه میده
                حجم معاملات ماهانه وسالانه سهم و نداشتن بازدهی بلند مدت که همه گول همین رو خوردن نشون میده که همیشه فروشنده داشته و داره

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

منظورم اینه اون روز قیمت دوبرابر الان بوده اون خرید رو با رعایت حد ضرر خارج شدید
                  قیمت امروز رو درست میگید همین هست که خریدید
                  درباره فروشنده داشتن قبلا گفتم فروشنده حقیقی و حقوقی همیشه داشته خیلی وقتها فروشنده همون روز یا چند روز صبر میکنه سهم بالا بیاد میبینه نمیاد رنج میکشه میده
                  حجم معاملات ماهانه وسالانه سهم و نداشتن بازدهی بلند مدت که همه گول همین رو خوردن نشون میده که همیشه فروشنده داشته و داره
                  خوب لزوما با سهم ازدواج نمی کنیم ! تو روندهای مختلف قطعا تصمیمات متناسب می گیریم . ممکنه تو یک سهمی 5 بار و شاید هم بیشتر ورود و خروج داشته باشیم چون شرایط در حال تغییر است . اما من این چند روزه برگشتم به سهم و فکر می کنم در این قیمتها ریسک چندانی نداشته باشد . شاید هم اشتباه بکنم . اما من مدتیه زیر نظر دارمش و برداشت من اینه که یک بالایی از همیجا خواهد داشت .

نظر

• منیب
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 2440

خوب لزوما با سهم ازدواج نمی کنیم ! تو روندهای مختلف قطعا تصمیمات متناسب می گیریم . ممکنه تو یک سهمی 5 بار و شاید هم بیشتر ورود و خروج داشته باشیم چون شرایط در حال تغییر است . اما من این چند روزه برگشتم به سهم و فکر می کنم در این قیمتها ریسک چندانی نداشته باشد . شاید هم اشتباه بکنم . اما من مدتیه زیر نظر دارمش و برداشت من اینه که یک بالایی از همیجا خواهد داشت .
                    درست میگید میخواستم بدونم شما هم حد ضرر رو رعایت میکنید که خدارو شکر رعایت کردید
                    چون همین هم باعث اشتباه بعضی دوستان میشه خیلی ها مدت طولانی از سهم تعریف میکنند و فروش خودشون رو با سود یا با رعایت حد ضرر هیچ وفت اعلام نمیکنند خواننده ها فکر میکنند همینطوری شخص مدام داره میخره
                    نمیدونند ممکنه چندین بار خریده باشه و با رعایت حد ضرر خارج شده باشه بنده های خدا چند برابر قیمت میخرن حد ضرر رو رعایت نمیکنند پولشون هم سالها میخوابه و دوطرفه ضرر ریزش قیمت و ضرر خواب پول و جا موندن از تورم متوجه شون میشه
                    مثل اتفاقی که روی این سهم و خیلی سهمها افتاده و بعدا خواهد افتاد

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4718

سهمی که بی سر و صدا در حال برگشت است ! تا 8010 ریال هم اومد و از اسفند ماه آرام ارام برگشت ! و تا امروز در عرض دو ماه 50 درصد بازدهی داشته است . قیمت امروز 24 اردیبهشت ماه 12400 ریال است .

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4718

امروز یوم البرگشت وپترو خواهد بود ! منتظر می مانیم .

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4718

شکار خوبی بود !

نظر

• سیدامیر
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1668

شکار خوبی بود !
                            سلام ..

بله به نظرمن هم فرصت خریده ..

..قیمت 1170 تومن ..

..

نظر

• سیدامیر
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1668

سلام..

شکار یه حجم خوب ازوپترو از فروشنده های احساسی ..

میانگین 1130 تومن ..

..

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

امروز می فروشند تو منفی 4 فردا می خرند تو مثبت 6 !!! /:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X