پتروشيمي بوعلي سينا (بوعلي)
Collapse
X
-
پاسخ : پتروشيمي بوعلي سينا (بوعلي)
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post[COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]
نظر
-
آقا وحيد ممنون از خبر
اون جمله كه ميگه افزايش از محل سهام پتروشيمي تندگويان(شگويا) رو متوجه نشدم . بوعلي مالك حدود 11.5 درصد شگويا است . يعني شگويا افزايش سرمايه از تجديد داره و هنوز اعلام نكرده ؟ يا برداشت من اشتباهه ؟
نظر
-
در اصل توسط trojan پست شده است View Postآقا وحيد ممنون از خبر
اون جمله كه ميگه افزايش از محل سهام پتروشيمي تندگويان(شگويا) رو متوجه نشدم . بوعلي مالك حدود 11.5 درصد شگويا است . يعني شگويا افزايش سرمايه از تجديد داره و هنوز اعلام نكرده ؟ يا برداشت من اشتباهه ؟
درود
افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها میتونه از طبقات مختلف باشه از جمله زمین و ساختمان، تجهیزات و سرمایه گذاری ها
درخصوص بوعلی طبق مصوبه هیات مدیره که امروز منتشر شده از طبقه سرمایه گذاری های بلند مدت(سهامدار بودن در شگویا) قصد داره افزایش سرمایه رو انجام بده. به عبارت دیگر باتوجه به اینکه این شرکت سهامدار شگویا است و قیمت تمام شده شگویا برای بوعلی با قیمت فعلی این شرکت تفاوت داره از محل این اختلاف افزایش سرمایه اعمال میکنه. البته لزوما قیمت روز تابلو ممکنه ملاک نباشه و روشهای مختلفی برای اون هست که با ارائه گزارش توجیهی مشخص میشه که چه روشی رو اعمال کردن.
درخصوص اینکه شگویا هم افزایش سرمایه دارد یا نه، در این اطلاعیه بهش پرداخته نشده و محل اون هم نبوده و ممکنه بعدا خود شرکت درصورتی که چنین قصدی دارد شفاف سازی کنه.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
سلام
کسی از دوستان در رابطه با افزایش سرمایه و اون عبارت درون پرانتز
(سرمایه گذاری در سهام شرکت پتروشیمی تندگویان)
تحقیق و بررسی کرده؟
به نظر مشکوک میرسه.
1- در پایان 99 به لیست سهامداران شگویا که بنگرید اسم بو علی وجود دارد.
2- در گزارش هئیت مدیره که ملاحظه کنید یک لیست از سرمایه گذاری ها ارائه شده که هیچ اثری از شگویا نیست.
دو نکته بالا نشان میدهد که در صورتهای مالی شرکت جای شگویا خالی است!
و اگر قرار بر اصلاح باشد معنیش افزایش سرمایه نیست.
3- بوعلی 3 میلیارد سهم شگویا دارد با فرض 1000 تومان قیمت شگویا نهایت سرمایه گذاری این سهم میشود 3 همت.
4- بوعلی قصد افزایش 10 همتی دارد. اگر 3 تاش را شگویا فرض کنیم باقی 7 همت قرار است از کجا باشد؟
نظر
-
-
در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Postسلام
کسی از دوستان در رابطه با افزایش سرمایه و اون عبارت درون پرانتز
(سرمایه گذاری در سهام شرکت پتروشیمی تندگویان)
تحقیق و بررسی کرده؟
به نظر مشکوک میرسه.
1- در پایان 99 به لیست سهامداران شگویا که بنگرید اسم بو علی وجود دارد.
2- در گزارش هئیت مدیره که ملاحظه کنید یک لیست از سرمایه گذاری ها ارائه شده که هیچ اثری از شگویا نیست.
دو نکته بالا نشان میدهد که در صورتهای مالی شرکت جای شگویا خالی است!
و اگر قرار بر اصلاح باشد معنیش افزایش سرمایه نیست.
3- بوعلی 3 میلیارد سهم شگویا دارد با فرض 1000 تومان قیمت شگویا نهایت سرمایه گذاری این سهم میشود 3 همت.
4- بوعلی قصد افزایش 10 همتی دارد. اگر 3 تاش را شگویا فرض کنیم باقی 7 همت قرار است از کجا باشد؟bene qui latuit bene vixit
نظر
-
-
سلام
وارن بافت در مجمع سالانه شرکت برکشایر هاتاوی در سال 2013 بیان می فرمایند.
در طول زندگی خود 400 تا 500 سهم داشته ام و بیش تر درامد خود را از 10 سهم کسب کرده ام.
کتاب روانشناسی پول: درس هایی همیشگی در مورد ثروت، طمع و شادی - نویسنده مورگان هاوزل
---------------------------------------
در میان گزارش های مربوط به شهریور 1400 تا الان بهترین گزارش ها مربوط به گروه شیمیایی بوده
در این میان شاخص ارزیابی وجود دارد که نسبت میانگین فروش 6 ماه 1400 را نسبت به میانگین کل سال 99 محاسبه میکند
بهترین نمادها از این حیث به ترتیب شخارک(2.97) خراسان(2.78) بوعلی(2.78) بودند
به عبارتی بوعلی در 6 ماه 2.78 برابر متوسط کل سال 99 فروش داشته.
امروز هدف دوم در 7700 تومان محقق شد.
MACD تازه خط سیگنال را کراس کرده. قبلا این اتفاق در 30 خرداد رخ داده بود.
هدف بعدی 8750 تومان است.آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2021/10/03, 12:09.
نظر
-
بعد از دو ماه و نیم این تاپیک را به روز میکنم
همانطور که اوایل امسال روی شرانل و شاراک پست گذاشتم و معرفی و هدف قیمت گذاشتم که شاراک محقق شد و شرانل فعلا نشده مایلم این سهم را به عنوان یکی از سهام خوش آتیه امسال به دوستان معرفی کنم
همانطور که دوستان من مطلعند دو روز قبل کامل نقد شدم و سرمایه ام را از بورس و کشور خارج کردم و البته قبل از اون هم با بوعلی آشنا نشده بودم بنابراین این پست را صرفا به دید بررسی و تحلیل ببینید و نه پیشنهاد خرید
بوعلی ماه گذشته با یک فروش ۲۸۰۰ میلیارد تومنی رکورد فروش زده قابلیت فروش یک میلیارد دلاری ارزی و ریالی را داره به عبارتی با ۳/۵ میلیارد سهم به ازای هر سهم حدود ۹۰۰۰ تومن در سال فروش داره قیمت تابلوی فعلی زیر ۷۰۰۰ تومن!
کپی شده از تاپیک دوست عزیزم میثم
توی این شرایط که سرمایه گزاری بسیار پرریسک و کسی حوصله تحلیل نداره با چاشنی صبر و انتخاب خوب میشه سودهای خیلی مناسبی را کسب کرد
درسته که دو روز قبل کامل نقد کردم و الان تقریبا سهام قابل ذکری ندارم اما امروز به خاطر یک دوست از وقت آزادم استفاده کردم وپتروشیمی بوعلی را کمی زیر و رو کردم
بنظرم این سهم یکی از آسهای بازار و سهام نسبتا ناشناخته و از چشم دور مانده است با یکی از بنیادی کارهای کاربلد که روی این پتروشیمیها متمرکزه چند دقیقه قبل صحبت کردم و اتفاقا نظر من را تایید میکرد و از افزایش تولید و ظرفیت و رشد قیمت محصولاتش من را پرزنت کرد و اعتقاد داشت این سهم تا ۲۰ ماه آینده( دو مجمع) بالای ۳۲۰۰ تومن ای پی اس داره واقعا شگفت انگیزه خلاصه این سهم برای کسی که میخواد تو این بازار باشه با قیمت فعلی زیر ۷۰۰۰ یک اکازیون واقعیه
این دوستمون روی نوری آریا شاراک و شصفها هم بسیار مثبت بود✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
دو هفته قبل در قیمتهای زیر ۷۰۰۰ بوعلی را معرفی کردم
خوشبختانه تحلیلم تا اینجا مطابق انتظار بود و سوپرگزارش آذرماه بوعلی
رکورد فروش این شرکت بود
بوعلی یک طرح برج پارازیلین را هم اخیرا افتتاح کرده که در رشد فروش شرکت در ماههای آینده اثرش نمایان میشه
اما نکته اصلی و مشخص اینکه فروش پاییز شرکت ۶۰ درصد بیشتر از سه ماهه تابستان بوده و میشه انتظار یک گزارش ۹ ماهه عالی را از این شرکت داشت
با تحلیل من ۹ ماهه پوشش ۹۴۰-۹۶۰ تومنی و احتمالا با ادامه فروش متوسط ماهانه ۳۰۰۰ میلیاردی تا پایان سال قادر به شناسایی سود ۱۳۵۰-۱۴۰۰ تومنی خواهد بود
نظر استاد عزیز و دانشمندم جناب شفاف سازی هم در مورد بوعلی اینجا اضافه میکنم
با سلام و درود
گزارش خاص و ویژه دیگر از بوعلی
مهر ۲۳,۵۰۶,۶۹۶ میلیون ریال ..... آبان ۲۸,۹۷۲,۲۷۰میلیون ریال ..... و حالا آذر ۳۸,۸۹۴,۳۸۵میلیون ریال
جمع فروش پاییز به عدد 91,703,480 میلیون ریال رسید که 10% کمتر ازکل فروش 6 ماهه اول سال است
با حاشیه سود 6 ماهه اول در پاییز بالای 400 تومان سود می سازه
راضییم ازت بوعلی .... دمتون گرم ..... وافعاً خسته نباشید✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postلیست سهامداران عمده این نماد در tsetmc اشتباه است و این سهم فعلا به سرمایه گذاریهای استانی تخصیص پیدا نکرده است.(نظر شخصی)در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post[ATTACH=CONFIG]6106[/ATTACH]
این لیست باید اصلاح بشه.در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post11 روز گذشت،اصلاح نشد.ببینیم بعد از چند روز اصلاحش می کنند.در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post2 ماه گذشت!
هنوز اصلاح نشده است.
باید سپرده گذاری یک کد ایجاد کنه برای شرکت هلدینگ ملی و 30 درصد بوعلی رو بزنه به این کد.
حالا این چقدر کار داره؟
شرکت هلدینگ ملی بزرگترین شرکت سهامی عام از نظر تعداد سهامدار می باشد.(حدود 49 میلیون نفر سهامدار دارد)در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postکماکان نماینده کانون سهام عدالت(که مخصوص سرمایه گذاریهای استانی(غیر مستقیم) هست) به عنوان دارنده 30 درصد سهام بوعلی در مجمع شرکت می کند(حداقل اینکه اسمش رو در لیست حاضرین در مجمع در کدال می آورند)
در حالیکه 30 درصد سهام بوعلی برای 49 میلیون نفر هست یعنی هم مستقیمها هم غیر مستقیم ها،یعنی مال اون شرکتی هست که در حال تاسسیه و احتمالا اسمش هلدینگ ملی هست.
آقای سپرده گذاری!5 ماهه که اینو هم اینجا گفتم هم پیگیری کردم،درست کردن این موضوع کار سختیه؟
شما باید 30 درصد بوعلی رو از کد شرکتهای سرمایه گذاری استانی خارج کنی......چرا این کار به این راحتی و روشنی انجام نمیشه؟
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postدر اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
شرکت استان خوزستان را بررسی کردم شما نامی از شرکت بوعلی در پرتفو می بینید؟
آخرین اطلاعیه روی کدال هم گذاشتم که شکی نباشه
شما هم بقیه رو بررسی کنید.
اشکال مشخصه.خیلی ساده.استانیها قبلا برای 49 میلیون سهامدار بوده الان برای 30 میلیون سهامداره.بعد از ابلاغیه اردیبهشت،و ایجاد روش مستقیم و غیر مستقیم،پرتفوی استانیها تغییر کرد و اصلا یک چیز جدید شد
الان باید شرکت بوعلی از کد قدیم استانیها خارج بشه که نمیشه
کار به این راحتی..................
تقریبا 13 ماه گذشت!
بالاخره درستش کردند!!!!!!!!!
با خیلیها صحبت کردم.....اما 13 ماه طول کشید.
نظر
نظر