پتروشيمي بوعلي سينا (بوعلي)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3146

پاسخ : پتروشيمي بوعلي سينا (بوعلي)

شرکت استان خوزستان را بررسی کردم شما نامی از شرکت بوعلی در پرتفو می بینید؟

آخرین اطلاعیه روی کدال هم گذاشتم که شکی نباشه

شما هم بقیه رو بررسی کنید.

اشکال مشخصه.خیلی ساده.استانیها قبلا برای 49 میلیون سهامدار بوده الان برای 30 میلیون سهامداره.بعد از ابلاغیه اردیبهشت،و ایجاد روش مستقیم و غیر مستقیم،پرتفوی استانیها تغییر کرد و اصلا یک چیز جدید شد

الان باید شرکت بوعلی از کد قدیم استانیها خارج بشه که نمیشه

کار به این راحتی..................

نظر

• sepahan_zard
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 266

در سه ماهه ۲۶۰ تومن ساخته
      احسنت
      بزودی در کدال مینشینه

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
        خوب معامله میشه بوعلی!! فکر کنم یه گزارش دندانگیر داره حالا یا گزارش 3ماهه خوب یا.......... تکنیکی میگم سهم رو نگه میداریم حد زیان 4650تومان
        این هم گزارش فوق عالی بوعلی مبارک سهامداران صبورش حالش رو ببرید 3ماهه 262تومان ساخته!!!! سود سهم رفت بالای هزار تومان!!! چقدر زود دیر میشود!!!

#بوعلی
        اطلاعات و #صورت‌های_مالی_میاندوره‌ای #دوره_3_ماهه منتهی به 1400/03/31 (حسابرسی نشده) شرکت پتروشیمی بوعلی سینا

▪️ شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در دوره 3 ماهه منتهی به 1400/03/31 به ازای هر سهم 2,621 ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 452% افزایش داشته است.

▪️ «بوعلی» با سرمایه ثبت شده 3,500,000 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه منتهی به 1400/12/29 مبلغ 9,173,446 میلیون ریال سود محقق کرده است.
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

تاریخ پست 1400/03/06

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          توصیحاتی در خصوص پتروشیمی بوعلی سینا :

1 - بهبود نسبت ها :

در زمستان اگر زیان تسعیر ارز رو در محاسبات لحاظ نکینم بوعلی به ازای هر سهم 337 تومان سود ساخته = عالی

حاشیه سود خالص و ناخالص روند صعودی در سال 99 داشته در زمستان حاشیه سود ناخالص 32 درصد و خالص عملیاتی 21%

2- بوعلی مالک 11% شگویا می باشد
          = 2.732.000.000 سهم

خوب یه سود سرمایه گذاری هم از این محل طلبکاره

3- بهره برداری پروژه شیرین سازی برش سبک

به گفته خود شرکت سود شرکت حدود 4 هزار میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

4- پروژه بازسازي واحد ۸۰۰:

این پروژه خیلی مهمه.... واحد 800 در سال 95 دچار آتش سوزی جدی شده و به تبع آ ن واحدهای 700 ، 810 و 900 كارخانه

نيز از سرويس خارج شدند تولید محصولات اصلی این واحد ها شامل پارازايلين ( PX )و اورتوزايلين ( OX )

بطور كامل قطع و از تولیدبنزن ( BZ )نيزكاسته شده است.

طبق گزارش شرکت این پروژه دیماه 1400 به بهره برداری می رسه.... محصولات خیلی مهمی تو این واحد ها تولید می شود

بدون در نظر گرفتن پروژه بازسازی واحد 800 و بدون سود سرمایه گذاری و با فرض فروش ماهانه 1.900 میلیارد تومان ( به شرط عدم ریزش

با اهمیت در قیمت دلار و قیمت های جهانی محصولات ) و حاشیه سود خالص 21% ( زمستان ) سود هر سهم می تواند به 1350 تومان برسد

خوب اگر این مفروضات بوقوع بپیوندد

قیمت سهم تعدیل شده 3.820 تومان = 560 تومان سود 99 - 4380 قیمت سهم

پی به ای سهم با این محاسبات = 2.82 واحد

اصلا این محاسبات اشتباه باشه یا وقوع نپیونده و سود 1000 تومان باشه پی به ای = 3.82

سود 800 بشه پی به ای =4.78

در هر صورت این سهم ارزنده است

پتروشیمی بوعلی ............. به به چه اطلاعاتی ............ فروردین و اردیبهشت 1400

هر کی تونست دو سه خط از این جداول تحلیل بنویسه

البته اطلاعات این جداول گویای همه چیز هست که بوعلی دقیقا چکار می کنه
          با سلام

خوب بوعلی برای برگزاری عمومی عادی امروز متوقف شد

معمولا یکی دو روز بعد از مجمع باز میشه

درود

دیگه شفاف سازی از این بیشتر :D:D:D

بالغ بر 15 تا پست برای ارزندگی بوعلی در 20 روز گذشته مطلب نوشتم

اما در خصوص اطلاعات این جداول

گفتیم هر کی تونست دو سه خط تحلیل بنویسه که هیچ کس ننوشت

تا زمانی که نتوانید دو سه خط تحلیل بنویسید یاد نمی گیرید و مجبورید از روی دیگران بخرید

اون موقع می بینید شتر رو با بارش بردند و ...

بگذریم

اطلاعات این جداول بسیار ارزشمند هستش

بوعلی در سال 1399 در مجموع ۱,۴۳۷,۵۰۹ تن انواع محصول تولید و بفروش رساند

بطور میانگین برای هر ماه سال 1399 = ۱۱۹,۶۱۱ تن

اما آمار فروردین 1400 =تولید ۱۴۸,۵۸۹ تن محصول = 24% بالاتر از متوسط ماهانه 1399

آمار اردیبهشت 1400 =تولید ۱۵۷,۱۵۳ تن محصول = 31% بالاتر از متوسط ماهانه 1399
          یعنی امسال 30% شرکت افزایش تولید داره = این خیلی مهمه

اونایی که حسابداری صنعتی بلدند به خوبی می دانند تولید بالاتر از نقطه سر به سر یعنی چی

یعنی تا یه جایی از تولید .... حاشیه سود ایجاد شده هزینه های ثابت رو پوشش می ده

همان چیزی که آقای arad روش خیلی حساس بود و می گفت هزینه های اداری و عمومی خیلی بالاست

و کل سود ناخالص رو داره از بین می بره ..... بله شرکت تولیدش کم بود و سود خالص کمی داشت

یعنی کمی بالاتر از نقطه سربه سر داشت حرکت می کرد

اما با افزایش نرخ فروش و افزایش 30% مقدار تولید و فروش شرکت می تواند حاشیه سود بیشتری ایجاد کنه

همچینین اگر بخواهیم به ریز محصولات رو تحلیل کنیم می بینیم

در دوماه تولید و فروش برش سنگین رشد 40 تا 55 درصدی نسبت به سال قبل داشته

در محصولات دیگر هم می توان درصد رشد تولیدات رو ببینیم و مقایسه کنیم

همچنین مقایسه فروردین و اردیبهشت 1400 با فروردین و اردیبهشت 1399 هم خیلی جالبه

میزان تولیدات شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش 50% را نشان می دهد اما ما به دلیل اینکه

متوسط ماهانه سال قبل معیار قابل قبول تری است از این نسبت استفاده کردیم

به هرحال قیمت معرفی ما 4300 تومان بوده و مسولیت خرید از این به بعد به عهده خود دوستان

ولی من مانند نوری حالا حالا فروشنده نیستم

با سلام و درود

در تاریخ 1400/03/06 و نزدیک به دوماه پیش برای اولین بار سود بوعلی برای سال 1400 را پیش بینی کردم

1350 تومان = eps

آن موقع قیمت سهم = 4250 تا 4300 تومان و قبل از مجمع

امروز گزارش سه ماهه اول بوعلی بر روی کدال نشست مجدد پیش بینی سود بوعلی با گزارش واقعی 3 ماهه اول

1345 تومان = eps فوروارد سال 1400
          اما چند نکته :

شرکت زیان تسعیر ارز ۲,۶۹۸,۱۲۴ شناسایی کرده که با نرخ ارز نیمایی این روز ها قابل برگشت در گزارشات بعدی خواهد بود

سود سهام دریافتی از شگویا چون تکرار پذیر در فصول آتی نمی باشد از محاسبات خارج می شود

شرکت بیش از 100.000 تن انواع محصول تولید کرده انواع به فروش نرسانده = من سود این موجودی را رو هم حساب به سود تحقق یافته سه ماهه اضافه کردم

زنده باد بوعلی

نظر

• rahgozar_eng
            عضو فعال
            • May 2020
            • 553

کد به کد سنگین از حقوقی به حقیقی امروز داره اتفاق میفته. تا ۸ تومان فروشی نیست.
            bene qui latuit bene vixit

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

کولاک بازار امروز سهم بوعلی بود متاسفانه من امروز طی یک اشتباه استراتژیک با پترول تعویضش کردم پترول بد باشد یا خوب هنوز معلوم نیست اما اینکه بوعلی فروشی نبود که کاملا با حجمی که خورد مشخص شد!!

فکرش نمیکردم چنین حجمی بخورد مبارک سهامداران صبورش برای من هم خوب بود

در ضمن از نظر تابلو خوانی و تکنیکی فکر کنم که یه خبر خوب نامشخص هم دارد غیر از گزارش 3ماهه عالی که داد

ریسک تعویض سهم زیاد هست بنظرم هرکه دارد حد زیان بیاورد بالا و صبر کند
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• sepahan_zard
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 266

توی این بازار این حجم‌معامله در مثبت ۵
                جه خبری هست ؟

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11251

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                  امروز حوالی 4700 خرید شد ..... سهم به شکلی معامله میشه که به مذاق اکثریت بازار در روزهای مثبت خوش نمیاد /.:biggrinsmiley.:/

واین خودش باعث میشه فروشنده بیاد رو تابلو ...... فعلا سهم هایی که ازقبل داشتیم ورشد کردند را اروم اروم به بوعلی تبدیل میکنیم

کف کف سهم 4500هست .... نهایت ضررش براخریدار 5درصده ... ازاون سمت با نرخ های فعلی فروش جاداره برا بازدهی جذاب ..... منتظر3ماهه اش هستیم ... تا2هفته دیگه
                  دو هفته گذشت20درصد سهم داد ...... همچنان توصیه به سهامداری میشه .... سهم به مرورمیتونه تلورانس10-15درصدی از پترو نوری را به خودش ببینه ....

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

تحلیل تکنیکال بوعلی :

دو هدف دارد :

1 - 6,200 تومان

2 - 10,500 تومان
                    ( در صورت عبور از مقاومت نسبتا سنگین 6200 )

.

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

با سلام و درود

عجب شرکتی یه این بوعلی

فروش ۱۸,۹۷۳,۱۱۰ میلیون ریالی در تیر ماه = عالی عالی

میزان تولید =۱۶۴,۴۱۳ تن = عالی عالی

میزان فروش = ۱۳۵,۰۷۴ تن ...... بازهم کل تولید رو نفروخته ولی مبلغ فروش 19 هزار میلیارد ریال
                      با سلام و درود

بوعلی سال قبل 1,437,509 تن انواع محصول تولید کرده

اگر امسال ماهی 160.000 تن تولید بکنه به عدد 1,920,000 تن می رسه

و این یعنی 34% افزایش تولید نسبت به سال 1399= اگر محقق بشه عالیه

نظر

• sepahan_zard
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 266

امروز صبح در کلاب هاوس از استاد صمد رحیمی خواستم آنلاین یه نگاه به نمودار بوعلی بندازه ..البته که عرضه اولیه ای هست و دیتای درستی نداره ...ولی با این وجود نتیجه نشان داد با توجه به وضعیت بنیادی سهم خرید در این قیمتها بدون ریسک هست
                        موفق باشیم

نظر

• sepahan_zard
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 266

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                          درود
                          من نگفتم بوعلی و پتروشیمی ها p/e 5 باید داشته باشند فکر کنم اصلا مطالب من رو نخوندن
                          دوتا مطلب زدم و توضیح دادم در ادامه ...

عرض کردم امسال بدون طرح توسعه و شرایط فعلی سود تحلیلی که کارشناسان خبره در نظر گرفتند در محدوده ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومان میباشد که با قیمت فعلی ۵۲۰۰ که هنوز سه ماهه اول سال هستیم با تامل خرید و فروش بشه و دیدم یکی کاربران نوشته مفت ترین سهم بازار ...
                          در صورتی که 8_ p/e 7 به بالا دارد که در پتروشیمی هاو سایر صنایع زیاد داریم
                          من میگم با طرح توسعه ۱۰۰۰ بسازه با قیمت فعلی میشه 5.2 که تو بازار هم زیاد داریم پس نباید کل رشد رو تو سه ماهه اول انجام بده ارام ارام ...
                          باید سهامداری میات مدت داشته باشیم نه نوسان گیری

اینکه پتروشیمی ها جز بهترین صنعت در بورس هستند شکی نیست و در بلندمدت همین بوعلی ۲۰ هزار هم خواهد بود اما ارام ارام با رویا پردازی نه

دوستی گفته زاگرس یا سهام دیگه ،عزیز دل ، دوست داشتنی اینکه سهم سود بالا اعلام کنه میره بالا دیگه کیلویی نرفته بالا، هر سهمی قابل قباس نیست با سهم دیگه ...

برای مثال الان سود تحلیلی هرمز ۴۰۰ تومانه برای امسال در بدترین حالت ۳۵۰ تومان با قیمت ۱۵۰۰ تومان میشه p/e 3. 5 ، من بیام بگم وای چقدر مفته بدویید بدویید بخرید الان حرکت کنه و بره بالا و میشه ۳۰۰۰ تومان
                          اما ارام دوبل خواهد شد و پی بر ای معقول میگیره ..

اجازه بدید دوتا ۳ ماهه بدهند بعد ....

خدا کنه بوعلی ۳ ماهه ۵۰۰ تومان سود اعلام کنه که خودم میرم تو صف خرید تا سهم رو بخرم ما که بخیل نیستیم .

حالا به عزیزان که حتما برخورده من نظرمو گفتم .... یعنی این همه سخت بود
                          یکی رفته دید من چه سهمی دارم اوتو بکوبه چون گفتم بوعلی با هوای نوسان گیران گران نخرید خخخخ خنده داره به خدا

یکم تامل کنید میبینید که درست میگم .
                          یادش بخیر
                          دو هفته قبل و چندین ده درصد پایینتر این بحث انجام شد
                          و دوست عزیز ..همونجور که مشاهده میکنید قیمت سهم حدوو ۶ تومن شده ولی هنوزم فرصت خرید محسوب میشه
                          سود سال ۱۴۰۰ در شرایط عادی و نه افزایش محتمل قیمت دلار حدود ۱۳۰۰ میشود و با پی به ای ۷ با توجه به طرح های توسعه قیمت تعادلی سهم تا پایان سال حدود ۱۰ هزار تومان می باشد

نظر

• بورس باز قهار
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 1979

این مطلب زدم سهم ۵۲۰۰ بود که چند روزی هم اومد تا ۴۸۵۰ و خیلی پایین تر میشد چند روز .
                            دوست عزیز ما هم شاراک خریدیم که بسیار مفتتر از این سهم هست و بازدهی بیشتری هم خواهد داشت و این سهم ۶ هزار برا من جذاب نیست برا شما امیدارورم باشه و تا ۱۰ هزار بره

این سهم سود غیرعملیاتی داشته حدودا 112تومن از سود 262 تومانی باز نظر من گزارش عالی نداشته در کل ما هم نگفتیم ارزنده نیست شما متوجه مطلب من نشدید

بهترین گزارش متعلق به شاراک و نوری بوده و این سهم دنبال رو نوری هست
                            آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2021/07/28, 21:27.

نظر

• H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

نظر

• H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092