مقاومت امروز وساپا بی نظیر بود تا میتونستن خریدن
سرمايه گذاري سايپا (وساپا)
Collapse
X
-
هیچ سهمی امروز مثل وساپا توجه منو به خودش جلب نکرد یه ذره دیروز تو صف خرید بهم داده بودن یعنی جامون عالی بود و بعدشم که دیدید کل صفو دادن
امروز هم اضافه کردم ..... انگار به 318 میخ کوبش کرده بودن اگه بازار مثبت بشه چطوری میشد....یعنی منفی میشه!!!!!!!1؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
اطلاعیه دانایان پارس در خصوص معاملات سرمایه گذاری سایپا
شرکت دانایان پارس در تاریخ 1390.02.06 قصد جابجایی بخشی از حق سهام با سهام شرکت مذکور در پرتفوی خود را داشته که با اشتباه کارگزار همراه شده و به جای خرید سهام نسبت به فروش سهم اقدام نموده است .
شرکت سرمایه گذاری دانایان پارس با ارسال نمابری به تحریریه بورس نیوز در خصوص معاملات روز جاری سرمایه گذاری سایپا توضیحاتی ارایه نموده است که عینا منتشر می شود .
باسلام و احترام ؛
شرکت سرمایه گذاری دانایان پارس براساس بررسیهای کارشناسی ، تحلیلی اساسی بر روی سهام شرکت سرمایه گذاری سایپا انجام داده و نسبت به ارزندگی سهام آن شرکت اعتقاد راسخ داشته و اقدام به خرید سهام آن شرکت نموده است با عنایت به اینکه سهام شرکت سرمایه گذاری سایپا از سهام پیشرو و با پتانسیل های بالا می باشد افزایش سرمایه گذاری در این شرکت از سیاستهای شرکت دانایان پارس می باشد.
شرکت دانایان پارس در تاریخ 1390.02.06 قصد جابجایی بخشی از حق سهام با سهام شرکت مذکور در پرتفوی خود را داشته که با اشتباه کارگزار همراه شده و به جای خرید سهام نسبت به فروش سهم اقدام نموده است .
این شرکت اظلاع سرمایه گذاران محترم می رساند که کما فی السابق بر ارزنده بودن سهام شرکت سرمایه گذاری سایپا اعتقاد راسخ داشته و نسبت به سرمایه گذاری مجدد در آن شرکت اقدام خواهند نمود .
اردشیر مردانپور پینوندی
مدیر سرمایه گذاری و برنامه ریزیدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
كارگزار دانايان ديروز اشتباهي فروخته بود.
مقاومت امروز وساپا تحسين برانگيزه. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
سرمایه گذاری سایپا
شنیده ها حاکی از آنست که شرکت سرمایه گذاری سایپا تصمیم دارد سهام بانک پارسیان موجود در پورتفوی خود را در قیمت پایه 8000 ریال و بصورت بلوکی به شرکت ایران خودرو واگذار نماید
بورس پرشیادرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postمقاومت امروزش هم ستودنی بود واقعا میشه گفت بهترین سهم بازار سسرمایه وساپاست . بنده امروز حق تقدم اش رو نوسان اساسی
گرفتم .
امیدوارم بره بالاتر و حسابی سود کنیریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postواقعا ستودنی بود امپراتور جان واقعا لذت بردم از روند معاملاتش ..... امروز فروختمش ولی خیلی باید مراقب باشیم اگه خریدار برای لحظه ای پشت سهمو خالی کنه ...به هر حال باید از وضعیت بنیادی سهم کاملا خبر داشته باشیم
امیدوارم بره بالاتر و حسابی سود کنی
اگر حرف حدیثی پیش نیاد اولین سهمی که شنبه صف خرید خواهد بود وساپاست
من امروز صبح بالای 242 فروختم و زیر 230 خریدم نوسان خوبی داد این سهم مطمئنه امیدوارم شما هم سود کنید . شنبه نیازی به حمایت دانایان هم نیست و بازار حمایت میکنهبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
مرالیخ عزیز..جات خالیه..کجایی پسر؟
وساپا برگشت تو هنوز برنگشتی؟!!!
تنکس;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postبه نظر من فروش در این بازار اونم وساپا اشتباهه اریو جان البته ریسک نکردن خودش میتونه باعث سود بشه ولی نه همیشه
اگر حرف حدیثی پیش نیاد اولین سهمی که شنبه صف خرید خواهد بود وساپاست
من امروز صبح بالای 242 فروختم و زیر 230 خریدم نوسان خوبی داد این سهم مطمئنه امیدوارم شما هم سود کنید . شنبه نیازی به حمایت دانایان هم نیست و بازار حمایت میکنه
راستش فروختم 341تومن و بعد که رفتم رو شپدیس دیگه بهش نگاه نکردم, برگشتم دیدم اومده پایین گذاشتم 331 دیدم رو دستم رقابت کردن و رفت تا 336 و 337 شنبه بازم زیر نظرش دارم .......با پولی که از محل وساپا و شپدیس آزاد کردم منتظر وامید ...وبانک و وصندوق هستم
اشتباه کردم اگه فول تایم رو وساپا تمرکز میکردم حتما پایین سهممو پس میگرفتم .... اما سرمایه من بیشترش تو شبدیس بود
پر سود باشیریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postامپراتور جان واقعا وساپا تو این بازار منفی استثنایی بود و سود ده
راستش فروختم 341تومن و بعد که رفتم رو شپدیس دیگه بهش نگاه نکردم, برگشتم دیدم اومده پایین گذاشتم 331 دیدم رو دستم رقابت کردن و رفت تا 336 و 337 شنبه بازم زیر نظرش دارم .......با پولی که از محل وساپا و شپدیس آزاد کردم منتظر وامید ...وبانک و وصندوق هستم
اشتباه کردم اگه فول تایم رو وساپا تمرکز میکردم حتما پایین سهممو پس میگرفتم .... اما سرمایه من بیشترش تو شبدیس بود
پر سود باشی
پرسود باشیدبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در ميان همه شركتهاي بازار اول و دوم سرمايهگذاري سايپا با 2 هزار و 490 خريداري كه داشت به عنوان مقبول ترين شركت هفته گذشته شناخته شد. سهام حق تقدم اين شركت هم هزار و 459 خريدار حقوقي و حقيقي را به خود جذب كرد.حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
نظر