سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امپراتور7
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 1043

مقاومت امروز وساپا بی نظیر بود تا میتونستن خریدن
    به جان خودت بیفت!
    خودت خودت را بساز!
    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

هیچ سهمی امروز مثل وساپا توجه منو به خودش جلب نکرد یه ذره دیروز تو صف خرید بهم داده بودن یعنی جامون عالی بود و بعدشم که دیدید کل صفو دادن
      امروز هم اضافه کردم ..... انگار به 318 میخ کوبش کرده بودن اگه بازار مثبت بشه چطوری میشد....یعنی منفی میشه!!!!!!!1؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• باربد
        Banned
        • Jul 2025
        • 3256

دوستان از بازار منفی برای جایگزینی وساپا با سهمه های دیگر سبد (با فاند پایین)استفاده کنید
        در صورت برگشت بازار روند رشد سهم سریع خواهد بود

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

اطلاعیه دانایان پارس در خصوص معاملات سرمایه گذاری سایپا
          شرکت دانایان پارس در تاریخ 1390.02.06 قصد جابجایی بخشی از حق سهام با سهام شرکت مذکور در پرتفوی خود را داشته که با اشتباه کارگزار همراه شده و به جای خرید سهام نسبت به فروش سهم اقدام نموده است .
          شرکت سرمایه گذاری دانایان پارس با ارسال نمابری به تحریریه بورس نیوز در خصوص معاملات روز جاری سرمایه گذاری سایپا توضیحاتی ارایه نموده است که عینا منتشر می شود .

باسلام و احترام ؛

شرکت سرمایه گذاری دانایان پارس براساس بررسیهای کارشناسی ، تحلیلی اساسی بر روی سهام شرکت سرمایه گذاری سایپا انجام داده و نسبت به ارزندگی سهام آن شرکت اعتقاد راسخ داشته و اقدام به خرید سهام آن شرکت نموده است با عنایت به اینکه سهام شرکت سرمایه گذاری سایپا از سهام پیشرو و با پتانسیل های بالا می باشد افزایش سرمایه گذاری در این شرکت از سیاستهای شرکت دانایان پارس می باشد.

شرکت دانایان پارس در تاریخ 1390.02.06 قصد جابجایی بخشی از حق سهام با سهام شرکت مذکور در پرتفوی خود را داشته که با اشتباه کارگزار همراه شده و به جای خرید سهام نسبت به فروش سهم اقدام نموده است .

این شرکت اظلاع سرمایه گذاران محترم می رساند که کما فی السابق بر ارزنده بودن سهام شرکت سرمایه گذاری سایپا اعتقاد راسخ داشته و نسبت به سرمایه گذاری مجدد در آن شرکت اقدام خواهند نمود .

اردشیر مردانپور پینوندی

مدیر سرمایه گذاری و برنامه ریزی
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محمود شریعت
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 1358

كارگزار دانايان ديروز اشتباهي فروخته بود.
            مقاومت امروز وساپا تحسين برانگيزه
            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
            [/RIGHT]
            [/B][/SIZE]

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

سرمایه گذاری سایپا

شنیده ها حاکی از آنست که شرکت سرمایه گذاری سایپا تصمیم دارد سهام بانک پارسیان موجود در پورتفوی خود را در قیمت پایه 8000 ریال و بصورت بلوکی به شرکت ایران خودرو واگذار نماید
              بورس پرشیا
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                مقاومت امروز وساپا بی نظیر بود تا میتونستن خریدن
                مقاومت امروزش هم ستودنی بود واقعا میشه گفت بهترین سهم بازار سسرمایه وساپاست . بنده امروز حق تقدم اش رو نوسان اساسی
                گرفتم .
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

مقاومت امروزش هم ستودنی بود واقعا میشه گفت بهترین سهم بازار سسرمایه وساپاست . بنده امروز حق تقدم اش رو نوسان اساسی
                  گرفتم .
                  واقعا ستودنی بود امپراتور جان واقعا لذت بردم از روند معاملاتش ..... امروز فروختمش ولی خیلی باید مراقب باشیم اگه خریدار برای لحظه ای پشت سهمو خالی کنه ...به هر حال باید از وضعیت بنیادی سهم کاملا خبر داشته باشیم
                  امیدوارم بره بالاتر و حسابی سود کنی

نظر

• امپراتور7
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 1043

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    واقعا ستودنی بود امپراتور جان واقعا لذت بردم از روند معاملاتش ..... امروز فروختمش ولی خیلی باید مراقب باشیم اگه خریدار برای لحظه ای پشت سهمو خالی کنه ...به هر حال باید از وضعیت بنیادی سهم کاملا خبر داشته باشیم
                    امیدوارم بره بالاتر و حسابی سود کنی
                    به نظر من فروش در این بازار اونم وساپا اشتباهه اریو جان البته ریسک نکردن خودش میتونه باعث سود بشه ولی نه همیشه
                    اگر حرف حدیثی پیش نیاد اولین سهمی که شنبه صف خرید خواهد بود وساپاست
                    من امروز صبح بالای 242 فروختم و زیر 230 خریدم نوسان خوبی داد این سهم مطمئنه امیدوارم شما هم سود کنید . شنبه نیازی به حمایت دانایان هم نیست و بازار حمایت میکنه
                    به جان خودت بیفت!
                    خودت خودت را بساز!

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

مرالیخ عزیز..جات خالیه..کجایی پسر؟
                      وساپا برگشت تو هنوز برنگشتی؟!!!
                      تنکس;)
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

به نظر من فروش در این بازار اونم وساپا اشتباهه اریو جان البته ریسک نکردن خودش میتونه باعث سود بشه ولی نه همیشه
                        اگر حرف حدیثی پیش نیاد اولین سهمی که شنبه صف خرید خواهد بود وساپاست
                        من امروز صبح بالای 242 فروختم و زیر 230 خریدم نوسان خوبی داد این سهم مطمئنه امیدوارم شما هم سود کنید . شنبه نیازی به حمایت دانایان هم نیست و بازار حمایت میکنه
                        امپراتور جان واقعا وساپا تو این بازار منفی استثنایی بود و سود ده
                        راستش فروختم 341تومن و بعد که رفتم رو شپدیس دیگه بهش نگاه نکردم, برگشتم دیدم اومده پایین گذاشتم 331 دیدم رو دستم رقابت کردن و رفت تا 336 و 337 شنبه بازم زیر نظرش دارم .......با پولی که از محل وساپا و شپدیس آزاد کردم منتظر وامید ...وبانک و وصندوق هستم
                        اشتباه کردم اگه فول تایم رو وساپا تمرکز میکردم حتما پایین سهممو پس میگرفتم .... اما سرمایه من بیشترش تو شبدیس بود
                        پر سود باشی

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          امپراتور جان واقعا وساپا تو این بازار منفی استثنایی بود و سود ده
                          راستش فروختم 341تومن و بعد که رفتم رو شپدیس دیگه بهش نگاه نکردم, برگشتم دیدم اومده پایین گذاشتم 331 دیدم رو دستم رقابت کردن و رفت تا 336 و 337 شنبه بازم زیر نظرش دارم .......با پولی که از محل وساپا و شپدیس آزاد کردم منتظر وامید ...وبانک و وصندوق هستم
                          اشتباه کردم اگه فول تایم رو وساپا تمرکز میکردم حتما پایین سهممو پس میگرفتم .... اما سرمایه من بیشترش تو شبدیس بود
                          پر سود باشی
                          اریو جان من امروز فقط وساپا رو نگاه میکردم و حق اش رو وسط بازار تی اس ای رو دیدیم که همه چی صف فروش شده واقعا استثنایی بود این سهم بنده نوسان 18 تومنی از حق اش گرفتم امروز روز بسیار سود دهی بود به احتمال بسیار زیاد شنبه شاهد صف خریدش باشیم .
                          پرسود باشید
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!

نظر

• ناهید
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 1419

در ميان همه شركتهاي بازار اول و دوم سرمايهگذاري سايپا با 2 هزار و 490 خريداري كه داشت به عنوان مقبول ترين شركت هفته گذشته شناخته شد. سهام حق تقدم اين شركت هم هزار و 459 خريدار حقوقي و حقيقي را به خود جذب كرد.
                            حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                            خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                            خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• عادل
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 82

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                              کسی سوال منو جواب نداد:(
                              برگه های حق تقدم کی براش فرستاده شده؟تا حالا بدست کسی رسیده؟
                              حق تقدم بنده امروز به دستم رسید
                              به ازای هر 7سهم 5 سهم تعلق میگیره که همون 71.42% میشه.:)
                              [SIZE=2][COLOR=yellowgreen]...[/COLOR][/SIZE]

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

حق تقدم سر سایپا ایا فردا در قیمت 200 تومان متعادل میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X