سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

نهایت افت سهم تا 105 خواهد بود

دلایل من :

شما به علت فروش ورق چهارمحل یک زیان موقت رو در صورت های مالی دارید و بازار به آن اهمیت زیادی نخواهد داد مگر اینکه بازار نداند و نفهمد که آن عدد در کجا قرار داده شده است

این یک سهم سرمایه گذاری است و تمام سهام های سرمایه گذاری در انتهای دوره خود سود واقعی خودشان را نشان می دهند به خصوص این شرکت که خودتان می فرمایید دهکده پاسارگاد دارد و...

می تواند سود دهکده را هر وقت که دلش خواست بدهد و هیچ مشکل و نگرانی نداره

اگر هم سود فروش دهکده پاسارگاد بیاید چون خلا تکرار شوندگی دارد تاثیر زیادی نخواهد داشت

جدا از این مسائل

علت رشد این چند روزه وساپا رشد گروه خودرو و خبرای خوب از مذاکرات بود و از قبل هم گفته بودیم از ناحیه فروش امکان تعدیل منفی و از ناحیه سرمایه گذاری احتمال تعدیل مثبت هست

باید صبر کنیم ببینیم بازار از این گزارش چه می فهمد و واکنشش چیست

کسانی که بالای 110 خریده اند حد ضرر شکست 110 فراموش نشه

موفق باشید

نظر

• ائلشن
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 993

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      نهایت افت سهم تا 105 خواهد بود

دلایل من :

شما به علت فروش ورق چهارمحل یک زیان موقت رو در صورت های مالی دارید و بازار به آن اهمیت زیادی نخواهد داد مگر اینکه بازار نداند و نفهمد که آن عدد در کجا قرار داده شده است

این یک سهم سرمایه گذاری است و تمام سهام های سرمایه گذاری در انتهای دوره خود سود واقعی خودشان را نشان می دهند به خصوص این شرکت که خودتان می فرمایید دهکده پاسارگاد دارد و...

می تواند سود دهکده را هر وقت که دلش خواست بدهد و هیچ مشکل و نگرانی نداره

اگر هم سود فروش دهکده پاسارگاد بیاید چون خلا تکرار شوندگی دارد تاثیر زیادی نخواهد داشت

جدا از این مسائل

علت رشد این چند روزه وساپا رشد گروه خودرو و خبرای خوب از مذاکرات بود و از قبل هم گفته بودیم از ناحیه فروش امکان تعدیل منفی و از ناحیه سرمایه گذاری احتمال تعدیل مثبت هست

باید صبر کنیم ببینیم بازار از این گزارش چه می فهمد و واکنشش چیست

کسانی که بالای 110 خریده اند حد ضرر شکست 110 فراموش نشه

موفق باشید
      اگر قرار باشه این سهم دوباره برگرده به 105 تومان باید شاخص کل هم برگرده به 72000 که با این حجم معاملات بعید به نظر میاد.

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
        اگر قرار باشه این سهم دوباره برگرده به 105 تومان باید شاخص کل هم برگرده به 72000 که با این حجم معاملات بعید به نظر میاد.
        دوست من حرف شما صحیح و درست

من هم تاکید نکردم و ترجیح میدم ببینم بازار واکنشش نسبت به این گزارش چطور خواهد بود که صد البته رشد وساپا در این چند روز به دلیل گزارش 6 ماهه نبود...گزارش 6 ماهه معلوم بود چه خواهد بود

توکل به خدا ببینیم چی میشه

وساپا ندارم

نظر

• mesbah1989
          Banned
          • Oct 2014
          • 403

وبیمه 2 شد این وساپا

نظر

• ائلشن
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 993

با توجه به شکل فوق شرکت باید از مبلغ 11501047 میلیون ریال (مطالبات از شرکتهای گروه)سود 24 درصدی در سال دریافت کند که میشود

11501047*0.24 = 2760251

پس باید از این محل مبلغ 2760251 میلیون ریال سود شناسایی کند که در سرفصل خالص سایر درآمدها (هزینه هاي) عملیاتی قرار می گیرد.

شرکت پارسال از این محل 1484711 میلیون ریال سود شناسایی کرده بود که امسال هم در اولین پیش بینی حسابرسی شده مبلغ 1523881 میلیون ریال از این محل پیش بینی کرده بود که بعدا به هزار کلک این مبلغ را کاهش دادند.

نکته جالب گزارش 6 ماهه این هست که در پیوست گزارش آمده که از این محل سود شناسایی خواهد کرد (تصویر فوق)ولی در پیش بینی 6 ماهه اثری از این مبلغ نیست (تصویر پایین).

در صورتی که سود فروش پروژه عظیمه کرج را هم شناسای کند حداقل تعدیلی که باید در گزارش 6 ماهه میداد بیش از 200 درصد میشد.

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

دوستان روی این سهم صبر کنید قیمتش خیلی بالا میره ، برای هر سهم فقط 70 تومان سود انباشته داره ، زیرمجموعه های غیر بورسی با ارزشی داره ، دهکده پاسارگاد ، کارکنان سایپا و ... ، یکم صبر کنید راحت تا 150 رشد میکنه . ثاخت هم سهامداراش را مثل وساپا خسته کرده بود و خیلی ها در 125 از سهم خارج شدند اما بعد از یکماه تا 180 بالا رفت .

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

با توجه به شکل فوق شرکت باید از مبلغ 11501047 میلیون ریال (مطالبات از شرکتهای گروه)سود 24 درصدی در سال دریافت کند که میشود

11501047*0.24 = 2760251

پس باید از این محل مبلغ 2760251 میلیون ریال سود شناسایی کند که در سرفصل خالص سایر درآمدها (هزینه هاي) عملیاتی قرار می گیرد.

شرکت پارسال از این محل 1484711 میلیون ریال سود شناسایی کرده بود که امسال هم در اولین پیش بینی حسابرسی شده مبلغ 1523881 میلیون ریال از این محل پیش بینی کرده بود که بعدا به هزار کلک این مبلغ را کاهش دادند.

نکته جالب گزارش 6 ماهه این هست که در پیوست گزارش آمده که از این محل سود شناسایی خواهد کرد (تصویر فوق)ولی در پیش بینی 6 ماهه اثری از این مبلغ نیست (تصویر پایین).

در صورتی که سود فروش پروژه عظیمه کرج را هم شناسای کند حداقل تعدیلی که باید در گزارش 6 ماهه میداد بیش از 200 درصد میشد.

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

سلام...خوبی آقا؟

ی چندتا سوال برام ایجاد شده ممنون میشم شما و دیگر عزیزان پاسخ بدید

اولی: وقتی اون متن آبی رنگی که گفتید رو خوندم اینطور برداشت کردم که 2 درصد از باقی مانده مطالبات نه تمام مطالبات و بابت دیر کرد در پرداخت...درسته؟

دومی: اگرم سودی بخواد محاسبه بشه باید اونو دریافت کرده باشند که در اون قسمت درآمد بنویسنند...درسته؟

سومی:سود پروژه عطیمیه کرج به ازای هر سهم وساپا چقدر است؟در واقع سود نقدی که شرکت دریافت می کند نه تمام سودی که ساخته شده...

راستی تصور اینکه چنین سودی با آن ارقام شما پنهان شود برای من عجیبه...چون عدد خیلی گنده است

ممنون

نظر

• ائلشن
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 993

سلام...خوبی آقا؟

اولی: وقتی اون متن آبی رنگی که گفتید رو خوندم اینطور برداشت کردم که 2 درصد از باقی مانده مطالبات نه تمام مطالبات و بابت دیر کرد در پرداخت...درسته؟

دومی: اگرم سودی بخواد محاسبه بشه باید اونو دریافت کرده باشند که در اون قسمت درآمد بنویسنند...درسته؟

سومی:سود پروژه عطیمیه کرج به ازای هر سهم وساپا چقدر است؟در واقع سود نقدی که شرکت دریافت می کند نه تمام سودی که ساخته شده...

راستی تصور اینکه چنین سودی با آن ارقام شما پنهان شود برای من عجیبه...چون عدد خیلی گنده است

ممنون

[/B]
                  با سلام

امیر خان فکر کنم تصویر فوق پاسخ سوالات اول و سوم را بیان کنه.

از نظر ما هم یکم عجیب به نظر میاد که چطور این سودها را پنهان می کنند.

متاسفانه کارشناسان سازمان هم تعطیل تشریف دارند و فقط به درد باخبر کردن نور چشمی ها از اخبار رانتی میخورند .

و هر گزارشی که به دستشون میرسه مستقیم فورواد میکنن به کدال.

نظر

• ائلشن
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 993

سلام...خوبی آقا؟

ممنون
                    در ادامه سوال اول باید بگم که شرکتهای زیر مجموعه یا باید بدهی خود را تسویه کنند که در اینصورت وساپا اگر با این پولها اوراق مشارکت هم بخرید سود 22 درصدی خواهد داشت

یا اینکه باید سود 2 درصدی را ماهانه به وساپا پرداخت کنند.

اگر از بانکها وام دریافت کنند حداقل سودی که باید بپردازند 26 درصد است.

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

با سلام

امیر خان فکر کنم تصویر فوق پاسخ سوالات اول و سوم را بیان کنه.

از نظر ما هم یکم عجیب به نظر میاد که چطور این سودها را پنهان می کنند.

متاسفانه کارشناسان سازمان هم تعطیل تشریف دارند و فقط به درد باخبر کردن نور چشمی ها از اخبار رانتی میخورند .

و هر گزارشی که به دستشون میرسه مستقیم فورواد میکنن به کدال.

ی جای کار شما می لنگه و من هم دارم داخل این صورت های مالی دنبال این لنگی می گردم...مطمئن باشید چنین اعداد و ارقامی پنهان شدنشون واقعا نشدنی است

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

در ادامه سوال اول باید بگم که شرکتهای زیر مجموعه یا باید بدهی خود را تسویه کنند که در اینصورت وساپا اگر با این پولها اوراق مشارکت هم بخرید سود 22 درصدی خواهد داشت

یا اینکه باید سود 2 درصدی را ماهانه به وساپا پرداخت کنند.

اگر از بانکها وام دریافت کنند حداقل سودی که باید بپردازند 26 درصد است.
                        این تسویه مدت زمان ندارد؟؟؟ یعنی مهلت پرداخت ندارد؟

نظر

• ائلشن
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 993

ی جای کار شما می لنگه و من هم دارم داخل این صورت های مالی دنبال این لنگی می گردم...مطمئن باشید چنین اعداد و ارقامی پنهان شدنشون واقعا نشدنی است
                          به نظر من چیزی جز دزدی نیست.

من با مدیر امور مالی این شرکت سر این موضوع صحبت کردم و گفتم که چرا در اولین پیش بینی از این محل سود پیش بینی کردید ولی بعدا آن را کاهش دادید

پاسخی که به من دادند این بود که بر اساس صورتجلسه هیات مدیره مقرر شده از دو تای این شرکتها فعلا سودی دریافت نشه. ( یهو می بینی در حالی که همه از این سهم خسته شدن و خارج شدن سهم می بنده برای تعدیل اونهم بخاطر صورتجلسه ای که در آن مقرر شده از آن دو شرکت هم سود دریافت بشه.)

هیات مدیره این شرکت فکر کردن که وساپا مال باباشونه و دارن هر جوری میخان به دوستان خود حال می دهند. بدون اینکه حقوق سهامدار جز کوچکترین اهمیتی برای این دزدها داشته باشه.

نظر

• ائلشن
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 993

این تسویه مدت زمان ندارد؟؟؟ یعنی مهلت پرداخت ندارد؟
                            چون پارسال هم از این محل سود شناسایی کرده اگر هم مدت تسویه داشته زمان آن گذشته و اکنون یا باید پول را پس بدهند و یا اینکه سود آن را پرداخت کنند.

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

به نظر من چیزی جز دزدی نیست.

من با مدیر امور مالی این شرکت سر این موضوع صحبت کردم و گفتم که چرا در اولین پیش بینی از این محل سود پیش بینی کردید ولی بعدا آن را کاهش دادید

پاسخی که به من دادند این بود که بر اساس صورتجلسه هیات مدیره مقرر شده از دو تای این شرکتها فعلا سودی دریافت نشه. ( یهو می بینی در حالی که همه از این سهم خسته شدن و خارج شدن سهم می بنده برای تعدیل اونهم بخاطر صورتجلسه ای که در آن مقرر شده از آن دو شرکت هم سود دریافت بشه.)

هیات مدیره این شرکت فکر کردن که وساپا مال باباشونه و دارن هر جوری میخان به دوستان خود حال می دهند. بدون اینکه حقوق سهامدار جز کوچکترین اهمیتی برای این دزدها داشته باشه.
                              آهان خب عزیز اینو بگو پس تصمیمشون اینه

از طرفی چون صاحب اون شرکت ها هم هستند میتونند چنین کار کنند به نظرم

میتونم بگم خنده دار است...

نظر

• ائلشن
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 993

آهان خب عزیز اینو بگو پس تصمیمشون اینه

از طرفی چون صاحب اون شرکت ها هم هستند میتونند چنین کار کنند به نظرم

میتونم بگم خنده دار است...
                                نه . دوست من اینها همش دزدی و فریبکاری هست.
                                شرکتی میتونه اینجور ببخشه که سهامدار بالای 90 درصد باشه.
                                حداکثر مالکیت وساپا از این 4 شرکت 20 درصد هر کدام است(درصد مالکیت سرمایه رادین را پیدا نکردم). و اصلا با عقل جور در نمیاد این شرکت با مالکیت 20 درصدی این مقدار از سود خود را نادیده بگیرد . سهامداران 80 درصد باقیمانده هم اینطور بخششی می کنند.؟؟؟؟

در ضمن در گزارش 6 ماهه هم آمده که از 4 شرکت هم سود دریافت خواهد شد. ( متن آبی رنگ عکس فوق)

نظر

در حال کار...
                                X