پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)
دوست گرامی بجای غرض ورزی لطف کن پست بنده رو بالا بیار که بنده رو 160 تومان تارگت فضایی داده باشم بنده فقط وساپا رو بخاطره فاند و بنیادی قوی توصیه به خرید میکتم در ضمن بنده مثل شما نوسانگیر نیستم بلکه سهامداری میکنم حتی شده تا 1 سال چون به سهمی که میخرم اعتقاد دارم بنده یک تریدره بنیادی کار هستم دوستانی که با بنده کار کردند میدانند بنده بنیادی کار میکنم و طبق فاند سهم ها خوب رو شناسایی کرده و رو قیمت های کف سهم رو جمع میکنم نمونه اشکار سبد بنده که با سیو های سنگین خروج کردم خگستر 109 تومان و ونفت 130 تومانی واتی 280 تومانی کهمدا 300 تومانی وصندوق 160 تومانی و و .......
الان هم میگم وساپا تو بازده 1 ساله دارای فاند وحشتناک میباشد دوست گرامی سهامداری حوصله میخواد در ضمن رکود کلیت بازار و کمبود نقدینگی و ریزش کلیت بازار ربطی به ارزنده نبودن سهم ندارد لطفا روانشناسی خود رو بالا ببرید تا بهتر بتوانیید تصمیم بگیرد در ضمن اگر شما حرفه ای بودید میتوانستید با خرید رو قیمت های پایین تر میانگین خریدتان را پایین بیاورید . این تجربه ای شود به سهمی که خودتان اشراف و تحلیل و رصد ندارید دیگر از دست کسی ترید نکنیید موفق باشید.
در اصل توسط nahamya پست شده است
View Post
الان هم میگم وساپا تو بازده 1 ساله دارای فاند وحشتناک میباشد دوست گرامی سهامداری حوصله میخواد در ضمن رکود کلیت بازار و کمبود نقدینگی و ریزش کلیت بازار ربطی به ارزنده نبودن سهم ندارد لطفا روانشناسی خود رو بالا ببرید تا بهتر بتوانیید تصمیم بگیرد در ضمن اگر شما حرفه ای بودید میتوانستید با خرید رو قیمت های پایین تر میانگین خریدتان را پایین بیاورید . این تجربه ای شود به سهمی که خودتان اشراف و تحلیل و رصد ندارید دیگر از دست کسی ترید نکنیید موفق باشید.
نظر