کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گزارش بازرس از اقدامات مبهم «سرمایهگذاری سایپا»/ از ضرر ۱۷میلیارد تومانی فروش سهام تا تاخیر طولانی در پرداخت سود + سند
بر اساس جدیدترین اطلاعات منتشره از وضعیت مالی شرکت «سرمایهگذاری سایپا» که توسط حسابرس رسمی این شرکت منتشر شده، ابهامات مهم و قابل تاملی به چشم میخورد.
سایت صبحانه نوشت: شرکت های بزرگ خودروساز ایرانی از جمله مهمترین کمپانی های صنعتی در کشورمان به شمار می روند که اطلاع از فعالیت ها و اقدامات آنها، جذابیت خاصی برای رسانه ها و افکار عمومی دارد. به همین خاطر، در برنامه های جدید انتشار اسناد و گزارشات اختصاصی از فضای اقتصادی کشور، تلاش خواهد شد توجه بیشتری به این بخش شود. بر این اساس، اولین سند از این موضوع، اختصاص به " گروه سرمایه گذاری سایپا" به عنوان یکی از مهمترین زیرمجموعه های خودروساز بزرگ کشور دارد. طبق اطلاعات منتشره در وب سایت این گروه، شرکت مذکور بر اساس تصمیمات گروه خودروسازی سایپا (واحد تجاری اصلی ) به منظور ایجاد یک شرکت تخصصی در زمینه «مدیریت بازار سرمایه» طبق مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1383/11/17 تشکیل و شرکت صنایع رنگ و رزین طیف سایپا ، به شرکت سرمایه گذاری سایپا تغییر نام یافته وطبق مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1390/07/23، نام شرکت به «گروه سرمایه گذاری سایپا» تبدیل شده است.
بر اساس جدیدترین اطلاعات منتشره از وضعیت مالی این شرکت که توسط حسابرس رسمی این شرکت مهم در تاریخ 2 تیرماه سالجاری منتشر شده، ابهامات مهم و قابل تاملی به چشم می خورد که انتشار آنها برای رسانه ها و افکار عمومی جذاب خواهد بود.
طبق گزارش رسمی مذکور که نسخه ای از آن به دست صبحانه رسیده، صورت های مالی «گروه سرمایه گذاری سایپا» سهامی عام دارای موارد مهمی است که از سوی حسابرس و بازرس قانونی شرکت مذکور، جهت اطلاع صاحبان سهام گزارش شده است. طبق گزارش مذکور که شامل اطلاعات مالی سال 1393 این شرکت است:
1- اولین نکته مهم و مبهم، خرید میلیون ها سهام شرکت سایپا توسط این گروه از گروه بهمن است که به موجب قرارداد منعقده با فروشنده سهام مذکور، کلیه امتیازات سهام از تاریخ واگذاری، به گروه سرمایه گذاری سایپا منتقل شده اما به دلیل اینکه سهام یاد شده، از تاریخ تنظیم قرارداد، به صورت وثیقه نزد بانک ملی ایران شعبه لندن قرار دارد، سهام مذکور از طریق تابلوی بورس به نام شرکت انتقال نیافته است.
برای مشاهده سایر اصلی، روی تصویر کلیک کنید
به همین خاطر، حسابرس قانونی شرکت مذکور، رسما اعلام کرده است که با توجه به عدم دریافت پاسخ تاییدیه از شرکت بهمن و نامشخص بودن ادعاهای احتمالی، تعیین آثار احتمالی ناشی از انتقال قطعی سهام فوق و تعلق درآمدهای مزبور به شرکت امکانپذیر نیست اما در همین وضعیت، سود سهام عملکرد سالهای 89 و 90 و نیز سود معوق سال 88 سهام خریداری شده توسط این شرکت، جمعا به مبلغ 42 میلیارد تومان، به عنوان درآمد شناسایی نشده اما به حساب فیمابین گروه سرمایه گذاری سایپا و شرکت سایپا و گروه بهمن منظور شده است.
2- بر اساس اعلام بازرس قانونی شرکت، مفاد ماده 240 اصلاحیه قانون تجارت در خصوص پرداخت سود سهام مصوب، ظرف 8 ماه پس از تصویب آن رعایت نشده است.
3- بر اساس اقدام دیگر شرکت مذکور، 15 درصد از سهام شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری همراه با 51 درصد از شهام شرکت سایپا و سایر شرکتهای گروه سایپا در شرکت مذکور، بر اساس صلح نامه به مبلغ به شرکت فولاد مبارکه فروخته شده و با توجه به قیمت تمام شده خرید سهام شرکت مذکور، زیانی بالغ بر 176 میلیارد ریال ایجاد شده است.
4- بر اساس اعلام رسمی حسابرس مذکور، رعایت ضوابط و مقررات درباره ارسال اطلاعات به سازمان بورس به شرح زیر رعایت نشده:
الف- ماده 9 دستورالعمل اجرایی درباره افشای متنی از صورتجلسه مورد تایید هیئت رییسه مجمع عمومی ظرف 1 هفته پس از برگزاری مجمع عمومی
ب- ماده 10 دستورالعمل اجرایی درباره ارائه صورتجلسه مجمع عمومی حداکثر ظرف 10 روز پس از تاریخ تشکیل آن به ثبت شرکتها
ج- ماده 13 درباره افشای اطلاعات درباره افشای نمایندگان تعیین شده توسط اشخاص حقوقی
البته در عین حال، موسسه "حسابرسی و خدمات مدیریت آزموده کاران" حسابرس قانونی شرکت، از رعایت دستورالعمل های مبارزه با پولشویی تقدیر و وضعیت مالی گروه را با توجه به استانداردهای حسابداری، مظولب توصیف کرده است.
متن کامل گزارش حسابرس قانونی گروه سرمایه گذاری سایپا را اینجا دانلود کنید. ببین چقدر دزدیدن که دیگه صدای حسابرس شون خم دراومده
300 میلیون سهام بهمن در سبد وساپا نیست قبلا گفتم در مجمع سال قبل قرار بود دوماهه این سهام انتقال یابد که نشده
سود 100 میلیاردی دهکده در حساب وساپا نیست
بر پدرو مادر دزد مدیران وساپا وخساپا از پوستین دوز و مدنی وصباغ
هزار هزار بار لعنت در گورشون اتیش بریزه
امروز تعدادی خریدم و به مجمع رفتم
پیش بینی تقسیم سود 2 تومان هست
10 تومان تقسیم کنه خیلی خوبه و قیمت میشه 106 !!!
درسته سود را دیر تقسیم میکنه ولی گپ قیمتی تقسیم سود خیلی زود پر میشه
روز شنبه نماد باز میشه . تکلیف مذاکرات هم اون موقع مشخص شده . یا یه سود مشتی میبریم یا 5 تومان بیشتر از سود تقسیمی باز میشه و مجدد به 100 میرسه
در پرتفو شرکت خپارس و رنا هست که قیمتشون بالا رفته ارزش ا ن وی شرکت
جلسه مجمع عمومي عادي و فوق العاده ساليانه شركت سرمايه گذاري سايپا طي روز جاري رأس ساعت ١٤:٠٠ در محل هتل المپيك با حضور بيش از ٧٩ درصد سهامداران رسميت يافت.
بر اساس گزارش بورس نيوز، مصوبات اين مجمع عبارتست از:
١-تقسيم ٦٠ريال سود نقدي به ازاي هر سهم
٢-انتخاب موسسه حسابرسي آزموده كاران به عنوان بازرس اصلي و موسسه حسابرسي هشيار بهمند به عنوان بازرس علي البدل
٣-انتخاب روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه رسمي
٤-حق حضور اعضاي غير موظف هيئت مديره به ازاي برگزاري حداقل دو جلسه در ماه معادل ٦٥٠٠٠٠٠ ريال به صورت ناخالص مي باشد
٥-اعضاي هيئت مديره از ٧ نفر به ٥ نفر تقليل يافت
جلسه مجمع عمومي عادي و فوق العاده ساليانه شركت سرمايه گذاري سايپا طي روز جاري رأس ساعت ١٤:٠٠ در محل هتل المپيك با حضور بيش از ٧٩ درصد سهامداران رسميت يافت. 1-ضمنا قرار شد سود را سه ماهه واریز کنند
2-شرکت 1150 میلیارد تومان مطالبات دارد که این به شدت پتانسیل سهم رو بالا میبرد
3-وساپا و زیرمجموعه هاش 44 در صد سهام سایپا را مستقیم وغیر مستقیم دارا می باشد یعنی نصف شرکت سایپا برای وساپاست
5-NAVشرکت 200 تومان که فقط شامل سهام بورسی انست
6-قرار شد افزایش سرمایه از اندوخته در اینده نزدیک بررسی واقدام شود
7-سهم به زودی بر قله 200 تومان خواهد نشست
8-شرکت گزارش سه ماهه اول 94 را مثبت خواهد داد
9- سه ماهه 60 ریال پوشش داده شده
بر اساس گزارش بورس نيوز، مصوبات اين مجمع عبارتست از:
١-تقسيم ٦٠ريال سود نقدي به ازاي هر سهم
٢-انتخاب موسسه حسابرسي آزموده كاران به عنوان بازرس اصلي و موسسه حسابرسي هشيار بهمند به عنوان بازرس علي البدل
٣-انتخاب روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه رسمي
٤-حق حضور اعضاي غير موظف هيئت مديره به ازاي برگزاري حداقل دو جلسه در ماه معادل ٦٥٠٠٠٠٠ ريال به صورت ناخالص مي باشد
٥-اعضاي هيئت مديره از ٧ نفر به ٥ نفر تقليل يافت
1-ضمنا قرار شد سود را سه ماهه واریز کنند
2-شرکت 1150 میلیارد تومان مطالبات دارد که این به شدت پتانسیل سهم رو بالا میبرد
3-وساپا و زیرمجموعه هاش 44 در صد سهام سایپا را مستقیم وغیر مستقیم دارا می باشد یعنی نصف شرکت سایپا برای وساپاست
5-NAVشرکت 200 تومان که فقط شامل سهام بورسی انست
6-قرار شد افزایش سرمایه از اندوخته در اینده نزدیک بررسی واقدام شود
7-سهم به زودی بر قله 200 تومان خواهد نشست
8-شرکت گزارش سه ماهه اول 94 را مثبت خواهد داد
9- سه ماهه 60 ریال پوشش داده شده
سلام
امروز رفتم مجمع،
خیلی جالب بود!
قبل از مجمع موقع گرفتن کارت یک نفر را صدا زدند آمد کنارم و گفت می خواهم چند دقیقه با شما صحبت کنم!
مرا کشید کنار و گفت من نوری، مدیر حراست سایپا، هستم!
گفتم کارتت را نشان بده، که نداد. بعد درآمد گفت در مجمع چیزی نگویی و یک سری چرت و پرت دیگر...
برداشته بود نوشته های من را از این سایت ها جمع کرده بود و گفت اینها را تو نوشتی؟ مثلا می خواست مرا بترساند (فکر کنم)
گفتم دقیقا.
گفت اینها را نگویی ... بعدش هم درآمد گفت ما تمام اطلاعات شما را داریم! (می خواست بگوید که دیگر در مجمع حرف نزن)
گفتم معتقدم این آدم ها دروغگو هستند و هر کسی که دروغ گو باشد شرف ندارد.
قصد نداشتم چیزی در مجمع بگویم ولی وقتی دیدم این بنده خدا را فرستادند برای من و بعد دیدم همین کار را گویا با بقیه هم کردند و وقتی دیدم کارمندان وساپا را آوردند نشانده اند در مجمع و برای سخنان پوچ و مزخرف آن یارو صباغی دارند دست می زنند من هم صدایم درآمد و دروغ کثیف آن یارو دارکوبه را بهش گفتم. بر پدر مادرش
================
آهای آقایان دزد،
حالا که فهمیدم این نوشته ها را می خوانید بگذارید بهتان بگویم.
کسی که دزدی می کند پدر و مادرش زیر سوال می روند.
شما را به خدا دست از مال حرام بردارید.
این پولی که از ما بردید مطمئن باشید تاوان دارد.
مطمئن باشید نظام هستی عدالت دارد.
حالا هی بشینید با هم این پول ها را جمع کنید و به خورد خودتان و زن و بچه تان بدهید.
سلام
امروز رفتم مجمع،
خیلی جالب بود!
قبل از مجمع موقع گرفتن کارت یک نفر را صدا زدند آمد کنارم و گفت می خواهم چند دقیقه با شما صحبت کنم!
مرا کشید کنار و گفت من نوری، مدیر حراست سایپا، هستم!
گفتم کارتت را نشان بده، که نداد. بعد درآمد گفت در مجمع چیزی نگویی و یک سری چرت و پرت دیگر...
برداشته بود نوشته های من را از این سایت ها جمع کرده بود و گفت اینها را تو نوشتی؟ مثلا می خواست مرا بترساند (فکر کنم)
گفتم دقیقا.
گفت اینها را نگویی ... بعدش هم درآمد گفت ما تمام اطلاعات شما را داریم! (می خواست بگوید که دیگر در مجمع حرف نزن)
گفتم معتقدم این آدم ها دروغگو هستند و هر کسی که دروغ گو باشد شرف ندارد.
قصد نداشتم چیزی در مجمع بگویم ولی وقتی دیدم این بنده خدا را فرستادند برای من و بعد دیدم همین کار را گویا با بقیه هم کردند و وقتی دیدم کارمندان وساپا را آوردند نشانده اند در مجمع و برای سخنان پوچ و مزخرف آن یارو صباغی دارند دست می زنند من هم صدایم درآمد و دروغ کثیف آن یارو دارکوبه را بهش گفتم. بر پدر مادرش
================
آهای آقایان دزد،
حالا که فهمیدم این نوشته ها را می خوانید بگذارید بهتان بگویم.
کسی که دزدی می کند پدر و مادرش زیر سوال می روند.
شما را به خدا دست از مال حرام بردارید.
این پولی که از ما بردید مطمئن باشید تاوان دارد.
مطمئن باشید نظام هستی عدالت دارد.
حالا هی بشینید با هم این پول ها را جمع کنید و به خورد خودتان و زن و بچه تان بدهید.
از من چیزی نگفت؟منو نمیشناخت؟
چون تنها کسی که نتونستن دورش بزنن منم خخخخخ
ای کاش اونجا بودم طرفو میشستم میزاشتم سر جاش
راستی در صورت توافق وساپا جز خوب ها خواهد بود و من میخرمش
از من چیزی نگفت؟منو نمیشناخت؟
چون تنها کسی که نتونستن دورش بزنن منم خخخخخ
ای کاش اونجا بودم طرفو میشستم میزاشتم سر جاش
راستی در صورت توافق وساپا جز خوب ها خواهد بود و من میخرمش
سلام امیر جان،
هم خودم و هم سایر دوستان یکی یک سری شستیمشان و گذاشتیمشان سر جایشان، منتها طرف گویا هنوز شکمشان از این جور اموال سیر نشده.
نمی دانی در مجمع چه اراجیفی می گفتند! آدم می ماند این جواب های احمقانه را از کجایشن در می آوردند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
از این یارو صباغی پرسیدند چرا 1200 میلیارد مطالبات شرکت را از سایر شرکت ها وصول نمی کنی؟
ببینید چه جواب داد:
گفت 1- بخاطر اینکه آنها هم زیر مجموعه سایپا هستند و سایپا سهامدار عمده شرکت است. 2- بخاطر اینکه در آن شرکت ها یک سری کارگر زحمت کش هستند و خدا را خوش نمی آید نانشان را قطع کنیم!
============
یعنی آدم هم اینقدر سفیه پیدا می شود؟
آخر گلابی 1- اگر آنها زیر مجموعه سایپا هستند خوب شرکت تو هم زیر مجموعه سایپا است 2- چه کسی گفت نان کارگران را ببری؟ ما می گوییم سهام آن شرکت ها را باید به نام شرکت وساپا بزنی نه اینکه کارگران را اخراج کنی...
یعنی یا طرف این قدر سفیه است که این چیز ها را نمی فهمد یا ریگی در کفش دارد. (که البته همه مان می دانیم کدام یک درست است.)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خلاصه مجمع شرکت نیومد .
حداقلش این هست که فردا باز نمیشه
/:.yead.:/
یکی از سهام های پرتفو حداقل فردا بسته هست /:.grlim:.//:.negaran.:/
با مدیر مالی صحبت کردم گفت تا گزارش به کدال بدیم و منتشر بشه دوشنبه یا سه شنبه باز گشایی میکنن
و اگر جو مثبت باشه احتمال گپ قیمتی وجود داره تا 138 تا 146
مدیر مالی گفت صورت حساب های مالی شرکت از یک ماه پیش اماده بوده و قرار بود تاریخ مجمع 25 خرداد باشه
اما مخالفت شد احتمال اینکه همزمان با باز گشایی گزارش سه ماهه بیاد رو کدال زیاده و چون مثبت هست و اگر جو بورس هم مثبت باشه احتمال گپ بالا هست
نظر