سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمود شریعت
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 1358

من كه تا 765 تومان سهم را نگهداري مي كنم!
    . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
    [/RIGHT]
    [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 1358

متاسفانه به دليل مسافرت، هفته گذشته از بازار دور بودم و فقط تلفني قيمتها را پيگيري مي كردم.
      وساپا از هدف 372 توماني و البته سقف كانال فرضي هم فراتر رفته و اكنون هدف هاي بالاتري را در سر دارد. اولين مقاومت مهم پيش روي سهم محدوده 450 تومان است كه ميتواند سبب استراحت كوتاه مدت سهم شود. به نظر بنده اكنون كف سهم محدوده 380 - 385 تومان است كه در صورت افت تا زير 390 ، وزن سهم را در سبدم اضافه خواهم كرد.
      من هميشه از سهامداري متنفر بودم و فقط نوسان گيري مي كردم ولي اين سهم بگونه ايست كه نوسان گيران را جا خواهد گذاشت براي همين اولين سهميست كه قصد سهامداري در آن را دارم و از 295 با سهم هستم و فعلا با آن خواهم بود.
      با توجه به اطلاعات فعلي اهداف ميان مدت سهم را 550 ، 600 و 650 تومان ميدانم كه در هفته هاي آتي با توجه به نوسانات سهم ميتوان هدف سهم را با دقت بيشتر پيش بيني كرد.
      البته تمام تحليل هاي فوق با تكيه بر پتانسيل بنيادي فوق العاده بالاي سهم ارايه شده است وگرنه واگرايي در RSI و MACD با قيمت، همه اخطار فروش را صادر كرده اند اما با توجه به ايمان به اين سهم، 45 روز ديگر با سهم خواهيم بود.

[/RIGHT]
      [/B][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

محمود خان ممنون
        به نظرت كي به اين هدف ميرسه؟
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• محمود شریعت
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 1358

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
          محمود خان ممنون
          به نظرت كي به اين هدف ميرسه؟
          انجام وظيفه بود.
          والا اين يكي ديگه كار من نيست ...!
          از استاد خوبم، holy عزيز، خواهش ميكنم كه ايشان هم تحليلي بر اين سهم داشته باشند و اشتباهات بنده را اصلاح فرمايند.
          [/RIGHT]
          [/B][/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در تایید فرمایشات دوستان....وساپا در اسفند ماه 526459میلیون ريال سهام واگذار کرده...یعنی 30 تومن سود به ازای هر سهم شناسایی کرده....با این روند سود سازی ،ای پی اس 120 تومنی دست یافتنی نیست؟؟؟
            با پی به ای 5 به این ای پی اس،قیمت کمتر از 600 میشه؟؟
            حالا خودتون در پیش بینی جو بازار در فصل مجامع استادید...
            پس میشینیم تا دیدن انفجارو از دست ندیم :d
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• diesel29
              عضو عادی
              • Jul 2025
              • 126

سلام خدمت همه اساتید و عزیزان وساپایی مخصوصا اقای رستمی گل که توی این مدت خیلی بهش زحمت دادم
              یه سوال داشتم که با مطالبی که خوندم تاییدشم گرفتم
              میخواستم ورود پله دوم به وساپا توی قیمت 400 بپرسم که متاسفانه توی قیمت 295 من خرید کمی داشتم جبران کنم که با این حساب و چیزایی که خوندم فقط باید تصمیم به امید خدا اجرایی کنم
              دیدگاه من نسبت به این سهم اینکه سود 100 تومنی تقریبا قطعی با قیمت 400فقط اگر باهاش بریم مجمع 25% سود گرفتیم با خیال راحت بدور از هیاهو و جو بازار و شاخص حالا رفت بالا که دمش گرم نرفتم با افزایش سرمایه و دید سود 25% سرمایهگذاری مطمینی تا یکشنبه ببینیم که چی میشه
              [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• محمود شریعت
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 1358

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
                سلام خدمت همه اساتید و عزیزان وساپایی مخصوصا اقای رستمی گل که توی این مدت خیلی بهش زحمت دادم
                یه سوال داشتم که با مطالبی که خوندم تاییدشم گرفتم
                میخواستم ورود پله دوم به وساپا توی قیمت 400 بپرسم که متاسفانه توی قیمت 295 من خرید کمی داشتم جبران کنم که با این حساب و چیزایی که خوندم فقط باید تصمیم به امید خدا اجرایی کنم
                دیدگاه من نسبت به این سهم اینکه سود 100 تومنی تقریبا قطعی با قیمت 400فقط اگر باهاش بریم مجمع 25% سود گرفتیم با خیال راحت بدور از هیاهو و جو بازار و شاخص حالا رفت بالا که دمش گرم نرفتم با افزایش سرمایه و دید سود 25% سرمایهگذاری مطمینی تا یکشنبه ببینیم که چی میشه
                با فروش ايمن جوش به رنا 28 تومان سود ديگه به هر سهم وساپا افزوده شده كه با اين حساب eps وساپا فعلا فقط كمي كمتر از 130 تومان است.
                [/RIGHT]
                [/B][/SIZE]

نظر

• 56one1
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 29

سلام خدمت همه دوستان
                  نظر دوستان در مورد eps سال 90 وساپا چیه؟ کمتر بودن eps سال 90 باعث ریزش قیمتی بعد از مجمع نمیشه؟

نظر

• محمود شریعت
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 1358

در اصل توسط 56one1 پست شده است View Post
                    سلام خدمت همه دوستان
                    نظر دوستان در مورد eps سال 90 وساپا چیه؟ کمتر بودن eps سال 90 باعث ریزش قیمتی بعد از مجمع نمیشه؟
                    دوست عزيز epsسال آينده وساپا بيشتر از امسال خواهد بود
                    [/RIGHT]
                    [/B][/SIZE]

نظر

• حسینی
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 137

حقیقتش یکی از کاربران در تالار بورس حدود یکماه پیش مطلبی نوشته بود که برای من شگفت انگیز بود(با اینکه حدود70%سبد من وساپاست)ولی اکنون می بینم که با این اوضاعی که دارد پیش می رود گویا آن عدد زیاد هم دست نیافتنی نیست:) خوشحال می شوم که نظر اساتید را هم بدانم.
                      نوشته شده توسط Amir1999
                      استاد عزيز سلام

خسته نباشيد . راستش منم وساپايي شدم . تو اين قيمت . بله 3065 ريال . هدف قيمتي اونو 7980 ريال براي 45 معامله آتي ديدم . آيا درسته ؟؟؟؟ آيا از نظر بنيادي ميتونه با 45 معامله ديگه به اين قيمت برسه ؟؟؟

با تشكر

نظر

• hamyy26
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 73

سلام دوست عزيز من اين وسط يك چيزي رو نميفهمم.لطفا اگه ممكنه به درك من كمك كنيد.
                        وساپا تو سقف قرار داره با واگرایی منفی در اسیلاتور rsi و همین طور واگرایی منفی در حجم و کندل مرد اویزان در نمودار شمعی ژاپنی
                        پس چرا اين وسط هر روز داره 4 درصد مثبت ميخوره؟من گيج شدمممممم:-/

نظر

• amir3236
                          عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 266

وساپا سقف کانال شکسته شده هدف عرض کانال بعدی500

نظر

• MTZ
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 670

در اصل توسط hamyy26 پست شده است View Post
                            سلام دوست عزيز من اين وسط يك چيزي رو نميفهمم.لطفا اگه ممكنه به درك من كمك كنيد.
                            وساپا تو سقف قرار داره با واگرایی منفی در اسیلاتور rsi و همین طور واگرایی منفی در حجم و کندل مرد اویزان در نمودار شمعی ژاپنی
                            پس چرا اين وسط هر روز داره 4 درصد مثبت ميخوره؟من گيج شدمممممم:-/
                            من هم سال پیش که اولین سال فعالیتم در بورس بود دقیق در همین اول سال مثل شما شده بودم..بازار رشد میکرد و من فقط واگرایی میدیدم و خرید نمی کردم..اما بازار 30% رشد کرد و من هیچ کار نکردم

فقط میشه اینجور توجیه کرد ...در بازارهای به شدت هیجانی بعضی وقت ها باید با جو همراه شد

ونکته بعدی : من تا چند وقت پیش فکر میکردم تنها راه موفقیت در بازار تکنیکال است اممممممممممممممممممممممممممممممممممممممماااااااااا اااااااا
                            الان به این نتیجه رسیدم : یکی از راه های موفقیت در بازار تکنیکال است

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

بعضي مواقع واقعا بايد تكينيكال را كنار گذاشت.
                              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• حسینی
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 137

بی مناسبت نیست اگر نقل قولی هم از جناب دکتر سهند گرامی که 12اسفندماه سال گذشته در رابطه با وساپا شده ذکر شود شاید که به کار آید:
                                دوست عزیز ، وساپا با خرید سایپا که خود صاحب وساپاست، وارد سیکل معیوبی شده که انتها ندارد!!!!

بنابراین وقتی سایپا 10 تومن بره بالا وساپا هم میره بالا ، باز به دلیل اینکه وساپا می ره بالا ، سایپا می ره بالا و همینطور این سیکل ادامه داره.

بنابراین اگر وساپا را در 700 تومان دیدیم نباید تعجب کنیم.

این ماجرا را در اخر دوره دوم ریاست جمهوری قبلی در مورد گروه وپترو شاهد بودیم.

وقتی شرکتها نمی توانند سود عملیاتی بسازند ، در عوض با نقل و انتقالات درون گروهی سودهای غیر عملیاتی می سازند و بازار هم در هیجان رشد سودهای اینها ، به سود های غیر عملیاتی پی به ای می دهد و در نتیجه سهام بصورت گروهی رشد می کنند.

حالا این وسط اگر همراه این گروه نباشید ، متضرر می شوید. ولی باید حواسمان جمع باشد که احساسی عمل نکنیم و به موقع از سهام این گروه خارج شویم.

بنابراین بنظر من سال اینده ، سال همین گروه خودرویی سایپا و ایران خودرو است و سهام این گروه بعضا بالای 500-600 تومان خواهند شد.( اگر این رویه نقل و انتقالات درون گروهی ادامه یابد)

نظر

در حال کار...
                                X