سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahmaei.m
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 145

سلام خدمت دوستان غزیز
    این سهم هم اکنون کمتر از 1/3 قیمت واقعی خود می باشد دستهای در کار است تا این قمت بصورت مصنوعی وموقت پایین باشد تا بتوانند کسانی حسابی خرید کنند و سهم را از دست عده زیادی خالی کنند چون بازار در این روز ها مشغول سهام نفتی ها سهامی که در نهایت 10 تا 20 درصد بازدهی دارد

نظر

• bahmaei.m
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 145

سلام خدمت دوستان غزیز
      این سهم هم اکنون کمتر از 1/3 قیمت واقعی خود می باشد دستهای در کار است تا این قمت بصورت مصنوعی وموقت پایین باشد تا بتوانند کسانی حسابی خرید کنند و سهم را از دست عده زیادی خالی کنند چون بازار در این روز ها مشغول سهام نفتی ها سهامی که در نهایت 10 تا 20 درصد بازدهی دارند ولی وساپا در آینده نزدیک رشد سرسام آور وخیرکننده ای دارد من از کارگذارم شنیده ام کسانی را می شناسد که در حال حاضر بالا یک میلیون سهم را خریدند و باز دارند از این سهم خریداری می کنند خبر های است از رشد بالا و با ور نکردنی این سهم

نظر

• ساسان
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 728

در اصل توسط bahmaei.m پست شده است View Post
        سلام خدمت دوستان غزیز
        این سهم هم اکنون کمتر از 1/3 قیمت واقعی خود می باشد دستهای در کار است تا این قمت بصورت مصنوعی وموقت پایین باشد تا بتوانند کسانی حسابی خرید کنند و سهم را از دست عده زیادی خالی کنند چون بازار در این روز ها مشغول سهام نفتی ها سهامی که در نهایت 10 تا 20 درصد بازدهی دارند ولی وساپا در آینده نزدیک رشد سرسام آور وخیرکننده ای دارد من از کارگذارم شنیده ام کسانی را می شناسد که در حال حاضر بالا یک میلیون سهم را خریدند و باز دارند از این سهم خریداری می کنند خبر های است از رشد بالا و با ور نکردنی این سهم

دوست عزیز
        خیلی مراقب باش
        من خودم توی این شرکت هستم
        مراقب باش شدید
        این شرکت پرتفوش خالی شده
        و توی این دو سه ساله اخیر با اون افزایش سرمایه های بیخودی گنده شده
        تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• bahmaei.m
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 145

خدمت دوست غزیز
          اگر شما در شرکت می باشید باید بدانید که این قیمت های کاذب و بسیار پایین می باشد

نظر

• mahdavi1
            عضو عادی
            • May 2013
            • 119

دوست عزیز ماهم که توی شرکتتون نبودیم میدویم که پرتفوی شرکت به نسبت چند سال قبل ضعیفتر شده اما واقعیت اینکه قیمت کنونی بسیار پایینه. و سهامدارا لا اقل تا مجمع نگه دارن سهمشونو سود خوبی توشه.
            برای سال 92 هم باید دید اوضاع خودروی ها و سایپا چطور میشه. چیزی که مهمه ارزش سهم قبل از مجمع 91 هستش که بسیار بیشتر از قیمت فعلیه

نظر

• bahmaei.m
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 145

با سلام
              خدمت دوست عزیز ارزش ذاتی وساپا با همین سرمایه وپرتفوی بیش از سه برابر قیمت کنونی می باشد .

نظر

• mahdavi1
                عضو عادی
                • May 2013
                • 119

تاریخ مجمع مشخص نیست؟ صورت مالی 12ماهش باید در میومد. کسی نمیدونه چرا تاخیر داشته؟

نظر

• saman355
                  عضو جدید
                  • Apr 2013
                  • 6

قول میدم وساپا با یه باز و بسته شدن به 250 برسه در اینده خیلی نزدیک من که 800000 سهم از اینو دارم و نقدینگی ندارم وگر نه دوباره میخریدم طلای نابه چند وقت دیگه همه حسرت می خورند که چرا سهامشونو مفت دادن از من گفتن بود از شما نشنیدن من به این سهم خیلی امید وارم

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

مرور زمان مشخص خواهد کرد

نظر

• mahdavi1
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 119

دلیل نگرانیآقای ساسان مشخص نیست!!!. منم 350000سهم خریدم . من بیشتر رو حساب مجمع گرفتمش.

نظر

• امیر2309
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2127

نقل از استاد تالار كرج
                        نگاهی به وساپا

با سلام

طبق تماس تلفنی یکی از دوستان عزیز،تحلیل و ذهنیات های خود را در مورد وساپا به صفحه نگارش میگذارم، هر چند همه چیز در گزارش های ارسالی در پرتفوی های میان دوره ای و صورت های مالی نمایان است

ابتدا نیم نگاهی به صورت های مالی میان دوره ای 9 ماهه را در سال مالی 91 می اندازیم

اندوخته قانونی هر سهم: 4 تومان به ازای هر سهم

اندوحته طرح و توسعه: صفر

سود انباشته : 51 تومان به ازای هرسهم

حال نگاهی به صورت وضیعت پورتفوی وساپا درحوالی پایان دوره سالی مالی 90 میاندازیم با فرض سرمایه 610 میلیارد تومانی :

قیمت تمام شده هر سهم سبد بورسی به ازای هر سهم 95 تومان

ارزش سبد بورسی به ازای هر سهم 97 تومان

قیمت تمام شده سبد غیر بورسی به ازای هر سهم تقریبا در حوالی 25 تومان

جمع کل سبد بورسی و غیر بورسی به ازای هر سهم 122تومان

حال نگاهی به صورت وضیعت پورتفوی وساپا درحوالی پایان دوره سالی مالی91 میاندازیم با سرمایه 610 میلیارد تومانی :

قیمت تمام شده هر سهم سبد بورسی به ازای هر سهم 36 تومان

ارزش سبد بورسی به ازای هر سهم 21 تومان

قیمت تمام شده سبد غیر بورسی به ازای هر سهم تقریبا در حوالی 37 تومان

جمع کل سبد بورسی و غیر بورسی به ازای هر سهم 58تومان

با توجه به بررسی دو صورت وضیعت پورتفوی وساپا در سال مالی 90 و پایان دور مالی 91 متوجه میشویم که وساپا حدو به ازای هر سهم 60 تومان از

سبد بورسی خود فملی و بانک پارسیان را خارج نموده است و از طرفی فقط به سبد غیر بورسی خود در سال مالی 91 به ازای هر سهم 12 تومان

اضافه نموده است

سود اعلامی وساپا برای سال مالی 91 به ازای هر سهم 60 تومان میباشد و با توجه به این سود،پایان ترین پی ای در کل شرکت های بورسی داراست

است و وساپا سود مالی سال 92 را 19 تومان اعلام کرده است و به راحتی قادر است سود مالی 92 را به 50 تومان برساند با فروش دهکده ساختمانی

وساپا: مالک حوالی 45 درصدی رنا و حوالی 40 درصدی سایپا به طور مستقیم و غیر مستقیم است و با رشد گروه خودرویی روح تازه ای به وساپا

دمیده خواهد شد

در ذیل جهش سود اوری وساپا را ملاحظه میکنیم:
                        جهش هایی سود اوری در وساپا:

در پایان سال مالی 88 با سرمایه 175 میلیارد تومانی در حوالی 27 تومان سود ساخته بود

در پایان سال مالی 89 با سرمایه 300 میلیارد تومانی در حوالی 76 تومان سود ساخته بود

در پایان سال مالی 90 با سرمایه 300 میلیارد تومانی در حوالی 50 تومان سود ساخته بود

و حال در سال مالی 91 با سرمایه 600 میلیارد تومانی در حوالی 50 تومان در نه ماهه ساخته است

و سود 92 را حوالی 19 اعلام کرده و به راحتی میتواند به 50 برساند

و در اخر کلام: نوشته های بنده توصیه به خرید و فروش نیست
                        www.mahak-charity.org

نظر

• mohsen kaveh
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 474

در اصل توسط mahdavi1 پست شده است View Post
                          دلیل نگرانیآقای ساسان مشخص نیست!!!. منم 350000سهم خریدم . من بیشتر رو حساب مجمع گرفتمش.
                          سهم با قیمت 86 تومان وتقسیم سود50 تومانی ونزدیکی مجمع جای نگرانی داره
                          من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

در اصل توسط mahdavi1 پست شده است View Post
                            دلیل نگرانی آقای ساسان مشخص نیست!!!. منم 350000سهم خریدم . من بیشتر رو حساب مجمع گرفتمش.

دوست عزیز
                            من با سابقه 18 سال مالی و حسابرسی بهتون میگم وساپا نخریدن
                            این شرکت سهمهای خوبش را فروخته
                            و مطالباتی را ایجاد کرد که شاید تا 5 سال اینده براشون پول نمیشه

من تزم اینه
                            سود نکردنه بهتر از زیان کردنه
                            این وساپا وضعش بده
                            شما مو را میبینید
                            حقیر پیچ مو را

نظر

• امیر2309
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2127

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post

دوست عزیز
                              من با سابقه 18 سال مالی و حسابرسی بهتون میگم وساپا نخریدن
                              این شرکت سهمهای خوبش را فروخته
                              و مطالباتی را ایجاد کرد که شاید تا 5 سال اینده براشون پول نمیشه

من تزم اینه
                              سود نکردنه بهتر از زیان کردنه
                              این وساپا وضعش بده
                              شما مو را میبینید
                              حقیر پیچ مو را
                              دوست عزيز تحليل استاد تالار كرج و بيزحمت بخونيد ايرادهاشو به ما بگيد البته اگه خواستي
                              بنظر خودروهاي استارت بزنن براي يه رشد 20%
                              www.mahak-charity.org

نظر

• mahdavi1
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 119

با احترام به تجربه مالیتون اما این مویی که ما میبینیم تحقق بالای 50 تومن سود 91 هستش. تقسیم سود هم که حتما بالاست. چون فروش سهمای خوبش دلیلی نداشت جز رفع مشکل نقدینگی سایپا که با تقسیم بالا یه بخشیش حل میشه. حالا این پیچش مو چیه این وسط معلوم نیست! اگه تا 5 سال آینده پول نمیشه پس این تحقق سود 51 تومن چیه و...

نظر

در حال کار...
                                X