کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان فروش ممنوع. تازه با استارت دوره اصلاحات این گروه رالی اصلی خود را بعد از مذاکرات سیاسی شروع خواهد کرد. اکثر فرصت طلبان بازار در کمین گروه خودرویی نشسته اند
با سلام
دوستان گرامی به نوشته های دوستانه ای که سهم در قیمت حدود 80 تومان بود وبرخی دوستان می فرمودند که این سهم خالی شده و هیچ پوششی نمی تواند بدهد نگاه بفرمایید حالا نیز بنا به تجربه خدمتانه عرض می کنم این سهم جای رشد بالای 300 تومان را دارد
هر چقدر ارز پایین بیاد ارزش سهام خودرویی ها مخصوصا وساپا بیشتر وبیشتر نمایان خواهد شد این سهم که 57 تومان سود کرده و53 تومان سود انباشته داره...اونم تو این شرایط سراشیبی ارز وطلا واقعا همه چیز مهییاست که وساپا قله 300 تومانی رو بزودی فتح کند....
دوستان یه مقایسه ای نه زیاد علمی بین خبهمن و وساپا از لحاظ EPS داشته باشید بد نیست
خبهمن حدود 42 تومان پوشش داده قیمتش بالای 200
و وساپا هم 57 تومان و قیمتش 109 تومان !!!!!!!!!
یه زمانی قیمت این دو سهم در حدود هم وبالای 300 بوده اینده رو شما حدث بزنید..............
عمده سود وساپا تو 91 از محل فروش سهام مس و پارسیانه و92 دیگه شاید از این سود خبری نباشه
دلیلش اینه
من فکر میکنم با 120 بره مجمع و 50 تومن تقسیم داشته باشه وبا ای پی اس 187 ریال 92 تئوریک 70 قیمت بخوره منطقیه
ولی رو 80 تومنش خیلی مفت بود
وساپا داره قربانی سایپا میشه
هرسال داراییهاش رو میفروشه که بتونه سود خوب بده که سایپا زمین نخوره
دقیقا برعکس ایران خودرو که حاضرنیست از پارسیانش بکنه
اگر این فروشهاشو تقسیم نمیکرد و تو همون نفت و گازی که وعده داده بودن سرمایه گزاری میکردن همون طلای سال 89 و 90 میموند
عمده سود وساپا تو 91 از محل فروش سهام مس و پارسیانه و92 دیگه شاید از این سود خبری نباشه
دلیلش اینه
من فکر میکنم با 120 بره مجمع و 50 تومن تقسیم داشته باشه وبا ای پی اس 187 ریال 92 تئوریک 70 قیمت بخوره منطقیه
ولی رو 80 تومنش خیلی مفت بود
وساپا داره قربانی سایپا میشه
هرسال داراییهاش رو میفروشه که بتونه سود خوب بده که سایپا زمین نخوره
دقیقا برعکس ایران خودرو که حاضرنیست از پارسیانش بکنه
اگر این فروشهاشو تقسیم نمیکرد و تو همون نفت و گازی که وعده داده بودن سرمایه گزاری میکردن همون طلای سال 89 و 90 میموند
پیش بینی شما رو درست فرض می کنیم و بازگشایی وساپا رو در حوالی 70 حدث میزنیم ولی ایا بازار از کنار شرکت های خودرویی زیر 100 تومان به راحتی عبور خواهد
کرد خصوصا با چشم انداز روشنی که درانتظار این گروه هست.
احتمالش به صفر نزدیکه .....پس با فرض درستی تحلیل شما سودمجمع برای خریدها تا حوالی 150 مجانی تمام خواهد شد.
----
نگاهی به اخرین پرتفوی وساپامشخص میکنه که حدود 70 درصد پرتفوی وساپا شرکت ها خودرویی هستند که این شرکت ها عامل اصلی کاهش
ارزش وساپا هستند
در صورتی که اینده شرکت های خودرویی رو مثبت ارزیابی کنیم پس وساپا احیا خواهد شد .
اینده شرکت های خودرویی چیزی جز دو عامل نخواهد بود :نرخ ارز و تحریم ها .نرخ ارز که نیاز به تحلیل خاصی نداره و هرروز کاهشش رو شاهد هستیم و تحریم ها
هم که فعلا چراغ سبز ها از هر دو طرف رو شن شده ........
---
البته شرکت هایی هم به پرتفو اضافه شده که باید تاثیرشون برارزش وساپادر اینده براورد بشه
پیش بینی شما رو درست فرض می کنیم و بازگشایی وساپا رو در حوالی 70 حدث میزنیم ولی ایا بازار از کنار شرکت های خودرویی زیر 100 تومان به راحتی عبور خواهد
کرد خصوصا با چشم انداز روشنی که درانتظار این گروه هست.
احتمالش به صفر نزدیکه .....پس با فرض درستی تحلیل شما سودمجمع برای خریدها تا حوالی 150 مجانی تمام خواهد شد.
----
نگاهی به اخرین پرتفوی وساپامشخص میکنه که حدود 70 درصد پرتفوی وساپا شرکت ها خودرویی هستند که این شرکت ها عامل اصلی کاهش
ارزش وساپا هستند
در صورتی که اینده شرکت های خودرویی رو مثبت ارزیابی کنیم پس وساپا احیا خواهد شد .
اینده شرکت های خودرویی چیزی جز دو عامل نخواهد بود :نرخ ارز و تحریم ها .نرخ ارز که نیاز به تحلیل خاصی نداره و هرروز کاهشش رو شاهد هستیم و تحریم ها
هم که فعلا چراغ سبز ها از هر دو طرف رو شن شده ........
---
البته شرکت هایی هم به پرتفو اضافه شده که باید تاثیرشون برارزش وساپادر اینده براورد بشه
با توجه به بالا رفتن حجم معاملات سهم و اشتیاق خرید از طرف بازار کاملا مشخص است
منتظر تقسیم سود بالا و مجمع وساپا هستم چون بازگشایی بعد از مجمع فوق العاده رویایی خواهد بود
یکی از دوستان در سایت همسایه به نکته جالبی اشاره کرده
می گویند:سایپاسود وساپا را 410 ریال در نظر گرفته است
شایعه بازهم می گوید سایپا هرچه بتواند (حتی 600)ریال از وساپا می گیرد .
آیا درست هست که سایپا سود انباشته را در حساب وساپا بگذارد وخودش از بانکهای خصوصی وام 27%وام بگیرد .
با روی کار آمدن ریاست جمهور جدید وهییت دولت جدید جایی برای مدیران وابسته به سیستم قبلی نیست.
عقل هم حکم نمی کنه که حدود 50 تومن سود انباشته و 57 تومن سود ساخته شده را در حساب وساپا بزاره و بخواهد وام با درصد بالا بگیره
سود خودش رو از 9 ریال در سال 90 با افزایش 9911 درصدی به 901 ریال در سال 91 رسونده
سود انباشته این شرکت از 1696 میلیون ریال با افزایش 10085 درصدی به 172738 در سال 91 رسیده
تعداد سهام این شرکت در پرتفوی وساپا 80 میلیون سهم هست با قیمت تمام شده 100 تومان و بهای تمام شده 80000میلیون ریال
امیدوارم این روند افزایش ارزش پرتفوی وساپا در زیرمجموعه های بورسی و غیر بورسی ادامه داشته باشه،خصوصا براشرکت ها خودرویی این شرکت(70درصد پرتفوی بورسی وساپا)
با سلام
امروز سهم فرصتی داد تا مقدار خرید کنم خدا بخواهد فردا نیز می کنم بعضی میگویند یک سهم پس از رشد نیاز به استراحت دارد برای اینکه سهام داران عجول را خارج سهامداران تازه نفس وارد شوند ولی سود واقعی را سهامداران بلند مدت می برمد من این سهم را از زمانى که دور از نظر ودر قیمت. مفت بود دارم وتا قیمت واقعی با آن همراهی می کنم
نظر