سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
    من هم سال پیش که اولین سال فعالیتم در بورس بود دقیق در همین اول سال مثل شما شده بودم..بازار رشد میکرد و من فقط واگرایی میدیدم و خرید نمی کردم..اما بازار 30% رشد کرد و من هیچ کار نکردم

فقط میشه اینجور توجیه کرد ...در بازارهای به شدت هیجانی بعضی وقت ها باید با جو همراه شد

ونکته بعدی : من تا چند وقت پیش فکر میکردم تنها راه موفقیت در بازار تکنیکال است اممممممممممممممممممممممممممممممممممممممماااااااااا اااااااا
    الان به این نتیجه رسیدم : یکی از راه های موفقیت در بازار تکنیکال است
    دوست عزیز اینجا نارسایی تکنیکال مطرح نیست...اگر قسمت اسیلاتورهای کتاب جان مورفی رو با دقت مطالعه کنید..مشاهده خواهید کرد که به گفته ی جان مورفی:اسیلاتورها کاربرد ثانویه دارند یعنی ابتدا باید روند سهمو تشخیص بدید سپس به کمک اسیلاتورها نقطه ی ورود مناسب را تشخیص بدید
    در ضمن در بازارهای شدیدا مثبت ممکنه rsi مدتها بالای 70 و 80 بمونه یا در بازارهای کاملا نزولی مدتها زیر 30 بمونه اما قیمت نوسان کنه
    فراموش نشه که همه دوستان از جمله شما استاد بنده هستید
    فقط خواستم بحث به نتیجه برسه
    با تشکر
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

هدف موج 5 سهم بالای 500 هست و دوستان بلند مدتی بهتره به نوسانات توجهی نداشته باشند
      اما خوب این وسط قطعا اصلاح داریم

نظر

• عادل
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 82

سلام به دوستان وساپایی:)
        به نظر اساتید بنده فردا اقدام به خرید این سهم بکنم یا نه ؟ آخه بدجوری جای خالیش رو در سبدم احساس میکنم
        [SIZE=2][COLOR=yellowgreen]...[/COLOR][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 1358

در اصل توسط عادل پست شده است View Post
          سلام به دوستان وساپایی:)
          به نظر اساتید بنده فردا اقدام به خرید این سهم بکنم یا نه ؟ آخه بدجوری جای خالیش رو در سبدم احساس میکنم
          كف قيمت در حال حاظر 390 تومان است كه رسيدن به اين قيمت بعيد به نظر مي رسد. پس انتظار براي افت ممكن است سبب جا ماندن از سهم بشود
          . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
          [/RIGHT]
          [/B][/SIZE]

نظر

• ناهید
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 1419

از فروش سهام؛
            سرمايه گذاري سايپا 526 ميليارد ريال سود برد

خبرگزاري آريا- شرکت سرمايه گذاري سايپا طي اسفندماه سال گذشته بخشي از سهام 7 شرکت بورسي و غير بورسي را به قيمت 379 ميليارد و يک ميليون ريال تحصيل کرد.
            به گزارش سرويس اقتصادي آريا، شرکت سرمايه گذاري سايپا طي دروه کاري يک ماهه منتهي به 29 اسفندماه 89 بخشي از سهام 49 شرکت بورسي را در سبد خود داشت که طي اين دروه سهام يک شرکت بورسي را به سبد خود افزود و سهام دو شرکت ديگر را از سبد خود حذف کرد و مبلغ 138 ميليارد و 663 ميليون ريال از ارزش جاري اين پرتفوي سهام کاسته شد و به مجموع 6 هزار و 899 ميليارد و 247 ميليون ريال رسيد.
            اين در حالي است که بهاي تمام شده سهام بورسي تحت مالکيت اين شرکت در ابتداي اسفندماه 89 معادل 5 هزار و 390 ميليارد و 593 ميليون ريال بود که با 40 ميليارد و 45 ميليون ريال کاهش در پايان اسفندماه به 5 هزار و 350 ميليارد و 548 ميليون ريال رسيده است.
            شرکت سرمايه گذاري سايپا طي دروه يک ماهه ياد شده سهام شرکتهاي بورسي و فرابورسي سايپا، فولادمبارکه اصفهان، فولادآلياژي ايران و صنايع فولاد آلياژي يزد و سهام شرکت هاي خارج از بورس سرمايهگذاري پارس آرين و گروه سرمايه گذاري کارکنان سايپارا با قيمت 506 ميليارد و 969 ميليون ريال خريداري کرده و به مجموع سهام خود افزوده است.
            در مقابل بخشي از سهام شرکتهاي بورسي رايان سايپا، سايپا، ملي صنايع مس ايران، سرمايه گذاري توسعه معادنو فلزات، بانکسينا، باتکتجارت،کالسيمين،سرمايهگذاري غدير،کشتيراني جمهوري اسلامي ايران، حفاري شمال، ايرانخودرو، خدمات انفورماتيک، ارتباطاتسيار ايران، صنايعفولاد آلياژييزد و سهام شرکت غير بورسي سرمايه رادين(ايمن جوش سابق) را فروخت و از اين فروش معادل 526 ميليارد و 459 ميليون ريال سود برد.
            حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
            خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
            خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

بازم صف خريد شد
              به قول دوستمون وساپا واقعا سهم حسرت نام دارد.

حسرت براي آناني كه نخريدند و جا ماندند،
              حسرت براي آناني كه كم خريدند و پشيمانند،
              وحسرت براي آنانكه شناسايي سود كردند.
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• عادل
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 82

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
                كف قيمت در حال حاظر 390 تومان است كه رسيدن به اين قيمت بعيد به نظر مي رسد. پس انتظار براي افت ممكن است سبب جا ماندن از سهم بشود
                مرسی
                امروز خریدم با قیمت423 تومن
                [SIZE=2][COLOR=yellowgreen]...[/COLOR][/SIZE]

نظر

• امپراتور7
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 1043

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                  شب مجمع میتونه تا 550 هم رشد کنه منتظر حرکت انفجاری سهم با پایان یافتن عرضه های سایپا هستیم
                  امروز برای پرتفوی که دستم هست هم خرید کردم 4199 البته میانگین خودم خیلی پایینه ولی وساپا فعلا یه موجه باید موج سواری کرد داره به هدفش نزدیک میشه
                  به جان خودت بیفت!
                  خودت خودت را بساز!
                  وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

ديروز يك خبري شنيدم.
                    تا اخر فروردين وساپا بالاي 530 ميرسه(درست شنيديد اخر فروردين) . به نظر شما حقيقت داره!!!
                    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

از 230 تومان وساپا خریدم که در 320 فروختم و مجدد در 300 خریدم و نگه داشتم
                      زمانی که در 230 تومان در سایت دیگه پیشنهاد خرید میدادم خیلی ها توجه نکردند ولی الان...........
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفي رستمي
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1159

اين هم اگهي افزايش سرمايه در 25 فروردين.

نظر

• محمود شریعت
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 1358

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                          http://codal.ir/Reports/AssemblyInvi...TwqjUGQw%3d%3d
                          خبر مسرت بخشي بود
                          ممنون دوست عزيز
                          [/RIGHT]
                          [/B][/SIZE]

نظر

• مصطفي رستمي
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1159

يادش به خير روزي كه وساپا منفي معامله ميشد (رو قيمت 295 تومان) در تاريخ 89/12/17 اين سهم به دوستان تو حركت جمعي معرفي شد و به همه دوستان اس ام اس داده شد كه سهم را بخرند. همان روز در پاياين معاملات تا نرخ 3047 را هم رنج كردند و خريدند. امروز 15/1/90 است و كمتر از يكماه از اون تاريخ ميگذره(البته 1 هفته هم بازار تعطيل بوده) و نرخ پاياني سهم 4415 ريال است(حدود 49 درصد بازدهي كمتر از يكماه). خيلي لذت بخشه

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

ديروز يك خبري شنيدم.
                              تا اخر فروردين وساپا بالاي 530 ميرسه(درست شنيديد اخر فروردين) . به نظر شما حقيقت داره!!!
                              ما که باورمون میشه چون این سهم واقعا طلاست مرسی بنده هم از 306 دارم ;)
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!
                              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• 56one1
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 29

http://codal.ir/Reports/AssemblyInvi...TwqjUGQw%3d%3d
                                من اولین خریدم در 1950 ریال بود و به نیت افزایش سرمایه به توصیه یک دوست خرید کردم. گفته بود که تا مجمع 100 درصد بازدهی میده ولی خیلی زودتر داد. از 4000 ریال بازهم اضافه کردم. الان میانگینم 3050 هستش.

نظر

در حال کار...
                                X