سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
    يادش به خير روزي كه وساپا منفي معامله ميشد (رو قيمت 295 تومان) در تاريخ 89/12/17 اين سهم به دوستان تو حركت جمعي معرفي شد و به همه دوستان اس ام اس داده شد كه سهم را بخرند. همان روز در پاياين معاملات تا نرخ 3047 را هم رنج كردند و خريدند. امروز 15/1/90 است و كمتر از يكماه از اون تاريخ ميگذره(البته 1 هفته هم بازار تعطيل بوده) و نرخ پاياني سهم 4415 ريال است(حدود 49 درصد بازدهي كمتر از يكماه). خيلي لذت بخشه
    آره یادمه جناب رستمی
    من قبل از اون خریدمو کرده بودم
    اما ورود شما به این سهم بیش از پیش مطمئنم کرد!!
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hamyy26
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 73

سلام استاد رستمي.به نظر شما اضافه كردن وساپا رو براي فردا صلاح ميدانيد؟ممنون

نظر

• مصطفي رستمي
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1159

در اصل توسط hamyy26 پست شده است View Post
        سلام استاد رستمي.به نظر شما اضافه كردن وساپا رو براي فردا صلاح ميدانيد؟ممنون
        سلام دوست عزيز
        به نظر من وساپا همچنان جا براي رشد داره . خيلي هم داره
        خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• مصطفي رستمي
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1159

ديروز هم سايپا تعداد 15 ميليون سهم فروخته. پس تا شناور 20 درصدي حدود 18 ميليون و 600 هزار سهم مونده . 4 روز كاري هم معامله ميشه(قبل از مجمع).
          عرضه هاي سايپا تمام بشه ديگه كسي فروشنده نيست.
          خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

وساپا هنوز هم نسبت به بسیاری از سهم ها ارزان است و برای خرید مناسب است.
            هرچند خودم در 230 خریدم و توصیه اکید به خرید در اون قیمتها داشتم ولی بازهم هرکسی بخرد ضرر نخواهد کرد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

از عرضه های امروز هراسی نداشته باشید
              سهم راه خودشو میره....مگه میشه سایپا صف باشه و وساپا منفی بشه؟؟
              مواظب سهامتون باشید که از چنگتون در نیاد
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محمود شریعت
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 1358

بازم خريدم .....
                . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                [/RIGHT]
                [/B][/SIZE]

نظر

• hamyy26
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 73

سلام من كه فقط نظاره گر منفي خوردنش بودم.=((

نظر

• ALI48
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 22

رو درصد همه اش رو داديم -رو منفي نصفش رو سرجاش گذاشتيم.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

وساپا
                      قبلا در قیمتهای حدود 230 تومان مکررا در مورد این سهم گفته شد و الان مختصرا شرایط سهم رو میگم برای اینکه سوالات زیادی ازم شده.
                      در این چند وقت اخیر اکثر سهم های موجود در پرتفوی وساپا رشد زیادی کردند و باعث رشد ناو سهم شدند همچنین با واگذاریهایی که در سال پیش داشت و امسال هم تاکنون به صورت خرد در برخی نماد ها داشته تعدیل مثبت بسیار خوبی برای سال 89 داره که تقریبا همه میدونیم تعدیل داره که رقمی حدود 130 تومان گفته میشه.
                      امروز از پرتفوی وساپا سهم هایی مانند فملی وپارس خساپا کچاد کگل فولاد غدیر کاما خپارس فاسمین شخارک و.... بازهم رشد کردند که با این رشد ها که انتظار میرود همچنان ادامه یابد ارزش دارایی های وساپا هم روز به روز در حال افزایشه و اکثر اونها هم تعدیل مثبت خواهند داشت.
                      پرتفوی خارج بورسی خوبی هم داره که میتونید در کدال ببینید.
                      این مقدمه رو گفتم تا به اینجا برسم که نگهداری سهم و حتی خرید در قیمتهای فعلی بازهم ارزندگی داره و کسی رو پشیمون نخواهد کرد.
                      در 25 فروردین افزایش سرمایه داره که به 2 دلیل شرکت در افزایش سرمایه رو توصیه میکنم.
                      1. با توجه به تعدیل قطعی وساپا برای سال مالی 90 که گزارش 12 ماهه را در اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت ارائه خواهد کرد که تقریبا همزمان خواهد شد با بازگشایی سهم بعد از افزایش سرمایه که میتونه هنگام بازگشایی قیمت خوبی رو برای سهم رقم بزنه و رشد کنه.
                      2. خساپا که داره وساپا رو عرضه میکنه برای بالا بردن شناور جهت افزایش سرمایه بود که تقریبا تموم شده و باید ببینیم امروز چقدر داده ولی بعد از افزایش سرمایه دیگه از این عرضه ها خبری نخواهد بود و روند سهم میتونه همچنان صعودی باقی بمونه چون بعد از ان دیگه کم کم باید منتظر مجمع سالانش بود(احتمالا تیر ماه)که سود خوبی هم در مجمع تقسیم خواهد کرد.

نظر

• مازیار
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 258

ساپا امروز هیچی نفروخته
                        تو این بازار مثبت صف فروش شدن این سهم عجیبه.
                        وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

امروز دانایان حدود 1 میلیون دیگه خریده و سایپا نفروخته هیچی
                          احتمالا مثل سابق بخواد در صف خرید بفروشه
                          درضمن بازگشایی رنا هم در پیشه که میتونه تاثیر مثبت در سهم داشته باشه ضمن اینکه قیتهای جهانی هم مثبت هستند و سهم هایی مثل فملی و.... که در پرتفوی وساپا قرار دارند همچنان صعودی هستند.

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

دوست خوبم جناب ماوراءالنهر عزيز مطلبي نوشتن كه حيفم اومد اينجا ننويسم:

بازهم تحرکات گروه سایپا در معاملات آخراین هفته با ابهام همراه بود که فهم آن به موشکافی بیشتری نیاز دارد

ارزش معاملات 23.5 میلیارد تومنی در کنارحجمی 61 میلیون سهمی معادل نیم درصد سرمایه خساپا جای توجه دارد این درحالیست که نیامدن سهامدار جدید بالای 1درصد خساپا در صفحه سهامداران عمده که روزهاست معاملات پرحجمی را سپری میکند نشان از اراده ای پنهان درفرم دادن به معاملات دراین گروه دارد

امروز نیز وساپا در قالب فروشنده 10 میلیون سهمی خساپا قرار گرفت درحالیکه خساپا امروز وساپایی عرضه نکرد و بار دیگر بر این ادعا که عرضه های وساپا فقط در صف خرید صورت میگیرد صحه گذاشت جالب است که درکنار عرضه وساپا اکثر عرضه های سازمان گسترش را هم زیرگروههای خود سایپا بلعیدند تا علاوه بر تجکیم مدیریت خود در سایپا برای وساپا سودسازی کنند ( قیمت تمام شده خساپا برای وساپا 177تومن است )

هنوز برای صدور مجوز افزایش سرمایه وساپا ازسوی سازمان بورس ، عرضه 18.5میلیون سهم تا حدنصاب شناوری مانده است و عدم درج صدور مجوز در سایت seo.ir تاکنون شایعاتی را درجهت تعویق افزایش سرمایه برسر زبانها انداخته است . دوستان توجه داشته باشند که 125 میلیارد تومن از بدهیهای وساپا بابت خرید خساپا باید از محل افزایش سرمایه تامین شود و تامین اجتماعی و بهمن برای رسیدن به اقساط پولشان به سایپاییها فشار آوردند که مجمع فوق العاده را زودتر از عمومی برگزار کند وموفق هم شدند این درحالیست که گوشه چشمی از طرف مافیای قدرت پشت سایپا هرگونه مجوزی را صادر میکند بنابراین توصیه اکید دارم که سهامداران بدانند سر موعد 25 فروردین وساپا به افزایش سرمایه خواهد رفت و ایجاد کشش بازار برای خرید 18.5 میلیون سهم برای مجموعه ای که امروز مشغول حل و فصل معامله پرحجم خساپا بود کاری آسان خواهد بود

چشم انداز بازار شنبه هنوز هم برای گروه سایپا صعودی پیشبینی میشود
                            معامله پرجحم سایپا بر ادامه روند صعودی همراه با صف تاکید دارد
                            اگر افزایش سرمایه وساپا مطرح نبود احتمالا وساپا باید چند روزی رااستراحت میکرد اما لزوم ایجاد کشش برای خرید باقیمانده عرضه مجال استراحت به وساپا را نمیدهد تصور این است که وساپا در طول ساعات معاملاتی روز شنبه از 4% منفی در ابتدای معاملات تا نرخهای مثبت در انتها روندی صعودی را طی کند و برای روزهای دیگرتا افزایش سرمایه با صف خرید همراه باشد و در نهایت با قیمتهای بالاتر از 500 تومان راهی افزایش سرمایه شود
                            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• diesel29
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 126

یه سوال سایپا عرضه نکرده کی 20 میلیون سهم جابجا کرده ؟
                              عرضه به صف فروش چرا سایپا علاوه بر ازاد سازی شناور سهم در جهت فروختن در حداکثر قیمت هست که میتونست نزاره اصلا سهم بریزه ؟؟
                              به هر حال باز من اضافه کردم سنگینم اضافه کردم جالبه اردر 350 گذاشتم به 351 که رسید کنسل کردم ولساپا بردارم
                              شد 348 دوباره گذاشتم کارگزار 343.5 برداشته4اگر دوست خوبم اقای ماورالنهر پیشبینی روز شنبه درست کرده باشه باز من درصد منفی شنبه اول وقت سنگین بر میدارم احتمال درصد منفی اول وقت ولساپا هم هست جفت سهم ها رون جالبی دارن .......................
                              [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• احمدي
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 31

کسی از دوستان ناو وساپا را حساب کرده؟

نظر

در حال کار...
                                X