فردا فرصت خرید میده؟
سرمايه گذاري سايپا (وساپا)
Collapse
X
-
امروز هیچ سهامدار بالای 1 % نداده
پس 1.5% سهم را کدوم حقوقی داده
کسی اطلاعات درست داره جواب بده ؟
نظر
-
دوستان با این حجم معاملات امروز و خریدهای گروهی انحام گرفته خودتون اهداف قیمتی سهم را تصور کنید و مفت سهمتون را از دست ندهید از این به بعد تازه سهم باید مشکل حجم مبنا و عرضه نشدن سهم را هم داشته باشه
نظر
-
فرصت هاي طلايي خريد براي فردا:
فرصت هاي طلايي خريد براي فردا:
ولساپا با هدف 180 تومن يكماهه و بلند مدت بالاي 300 تومان
ولصنم با هدف 350 كوتاه مدت و بلند مدت بالاي 500 تومن
شكربن با هدف 1000 تومن در ميان مدت و بالاي 2000 تومن در بلند مدت
شكربن را در منفي ها بخريد تا مجبور نشيد بريد تو صف خريد.
نظر
-
مژده مژده
تحليل من از گروه خودرو در خصوص تعديل مثبت سود درست خواهد بود.
چرا؟
..................................
چون در گزارش 3ماهه پارس خودرو دلار مصرفي را 2500تومان زده است.قبلا تو گزارش اوليه 12ماهه 92 ان را 2700تومان زده بود.لذا خپارس از همين محل ميتونه 45تومان تعديل مثبت بسازه.
20ميليون دلار را 2500تومان جنس وارد کرده است در سه ماهه اول..خاور 3300تومان ديده است.که ميشه حدود 70تومان تعديل مثبت سود.
دوستان بررسي کنند.
نظر
-
وساپا با اين حجم عرضه اي كه گفته بودم بازم مثبت معامله شد از شنبه ديگه سهم خشك ميشه چون شناور سهم به حداقل رسيده و فروشنده اي نخواهد داشت بزودي براي تعديل 500درصدي خواهد بست و در قيمتهاي 700تومان باز خواهد شداگر شنبه يا يكشنبه تونستيد بخريد واقعا شانس آورده ايداين سهم همان الماس بنفش هست كه يك ماه پيش گفته بودم
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمژده مژده
تحليل من از گروه خودرو در خصوص تعديل مثبت سود درست خواهد بود.
چرا؟
..................................
چون در گزارش 3ماهه پارس خودرو دلار مصرفي را 2500تومان زده است.قبلا تو گزارش اوليه 12ماهه 92 ان را 2700تومان زده بود.لذا خپارس از همين محل ميتونه 45تومان تعديل مثبت بسازه.
20ميليون دلار را 2500تومان جنس وارد کرده است در سه ماهه اول..خاور 3300تومان ديده است.که ميشه حدود 70تومان تعديل مثبت سود.
دوستان بررسي کنند.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
تحقق 31 درصدی سود هر سهم «وساپا»
شرکت سرمایهگذاری سایپا در سه ماه ابتدای امسال معادل 31 درصد از پیشبینی سود هر سهم 190 ریالی خود را به تحقق رساند. «وساپا» جمع درآمدهای سال مالی 92 را بیش از 311 میلیارد ریال پیشبینی کرده که بیشترین درآمد مربوط به سود حاصل از سرمایهگذاریهای شرکت است. این شرکت طی دوره سه ماهه معادل 42 درصد از این رقم را محقق کرده است. هیات مدیره شرکت اعلام کرده در نظر دارد 10 درصد از سود مالی 92 را جهت تقسیم به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی 92 پیشنهاد دهد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postحقوقي ها هميشه در اين زمان ها نمي تونند درست تصميم بگيرند يك حقيقي كه يك سال كاركرده بهتر از حقوقي 20ساله مي فهمه
.................................................. ................
داشتم راجع به گزارش پارس خودرو نگاه مي کردم.صفحه اول
امسال قرار هست حدود150هزار دستگاهال نود( تندر) و مگان توليد کنه.با دلار 2770توماني قيمت تمام شده تندر را 26ميليون تومان در نظر گرفته است.
که انقدر نيست چون تو گزارش 3ماهه گفته است داره از ارز اتاق مبادلات استفاده ميکنه يعني2500تومان که رو همينش 43تومان ميتونه تعديل مثبت سود بده من با اتاق مبادلات تماس گرفتم انها گفتند ما داريم به همه خودرايها ارز 2477توماني مي دهيم.لذا گزارش 3ماهه پارس خودرو درست هست.
خپارس الان داره ال نود را 35ميليون ميفروشه البته يک رقم ال نود هم داره بالاي 40ميليون ميفروشه.پس اگر 26ميليون تومان قيمت تمام شده را از 35ميليون تومان کم کنيم ميشه هر دستگاه ماشين 9ميليون تومان سود.سود هر دستگاه مگان را هم همون 9ميليون تومان در نظر مي گيريم.دوستان توجه داشته باشيم اگر قيمت تمام شده ال نود 2برابر شده باشد بايد قبلا 13ميليون در ميامده است که 15ميليون ميفروخته است در صورتي که قبلا کمتر از11ميليون هم در ميامده است.والان هم کمتر از 24ميليون تومان در مي ايد.
.................................................. .................................................. ....................................
حالا 150هزار دستگاه ال نود و مگان را در 9ميليون تومان سود ضرب کنيم و تقسيم بر تعداد سهام خپارس.مي شود سهمي 675تومان سود
هر سهم
.................................................. .................................................. .............................
حالا 150تومان بابت هزينه هاي اداري و مالي را هم کم کنيد. بدهي شرکت و ضرر و زيان را هم کم کنيد.
ببينيد چقدر مي شود.
نتيجه اين خودروايها خودشون را به بدبختي زده اند.و فقط دارند نه نه من غريبم بازي در مي اورند.
استاد سعيد درخشاني ميگه همون اتفاقي که در مورد غذايي-دارويي-پتروشيمي افتاد رو خودروايها هم خواهد افتاد.
دوستان لطفا صورتهاي مالي خپارس را نگاه کنيد.
خاور هم همين داستان خپارس را داره چون امسال فروش را نزديک به 3.5برابر گرفته است.از محل ارز وارداتش که 70تومان و از محل بانک پارسيانش هم بيش از 100تومان ميتونه تعديل بده. جالب اينکه فروش بانک پارسيان را هم ازاش نام برده است ولي سودش را حساب نکرده است.چون فروش بانک پارسيان هنوز قطعي نشده است.
نظر
نظر