جناب فری زبل اگر ممکنه لطفا نموداری را توضیح بدهید
سرمايه گذاري سايپا (وساپا)
Collapse
X
-
تو هدف 3ماهه وساپا رو چقد ميبينيد مرسی[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
دوستان خوبم هر خودرويي رشد كنه حتما روي وساپا تاثير داره زيرا وساپا از اغلب خودرويي ها داره بنابراين به نظر بنده بهترين خريد آرام ميتونه وساپا باشه البته شما هر سهمي را كه ديروز و پريروز گفتم كه در منفي بخريد خريده بوديد امروز 8درصد سود كرده بوديد اشكالي نداره از امروز وچهارشنبه رالي دوباره خودرويي ها با جان بيشتري ادامه خواهد داشت خودرو تا 200تومان رشد خواهد كرد و دوباره يك اصلاح خواهد داشت به طور كلي با آغاز دولت جديد خودرويي ها همواره صعودي با اصلاح خواهند بود بنابراين از خريدهاتون نگران نباشيد اگر دوروزي منفي خوردند روند كلي صعودي هستدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط omidetoop پست شده است View Postجناب فری زبل اگر ممکنه لطفا نموداری را توضیح بدهید
دوستان وساپا رو به دید گزارش 6 ماهه نگه دارید یا بخرید و حداقل تا قبل از فروش بلوک خودروتوسط رنا دست بهش نزنین
من سنگین دارم و مطمئن باشین با گین خوبی ازش خارج میشیم/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
وساپا الماس بنفش گروه خودروسازيه بزودي خواهيد ديد كه قيمت 729 تومان در ماه هاي آينده محقق خواهد شد
از شنبه بايد حجم را با التماس پر كنيم من نيمه سنگين دارم و دوستانم هم دارند بايد با هم توافق كنيم وحجم مبنا را پر كنيم .
دولت روحاني ثبات بورس را فراهم خواهد كرد و اين عسل نابي براي بورس خواهد شد يعني رشد تا 100000واحد حتميه.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
سلام مجدد بعد از یک سال غیبت در این فروم.بازار سبز رو تبریک میگم.ایشالا اول سلامت و سپس پر سود باشید.
از دوستان تقاضا داریم با فروش سهام خود حمایت خود را از وساپا داشته باشند!!!!!!! منتظر حجم مبنا ی خودرویی ها و وساپا هستیم:.thumbsupsmileyanimامروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:
نظر
-
با شکست مقاومت 140 تومانی این سهم وارد موج 3صعودی خواهد شد
این سهم احتمالا تا روز توقف برای مجمع روی قیمت های نظیر180 تومان با صف خرید سنگین برای مجمع بسته خواهد شد
شنیده شده بازی اصلی سهم با بازگشایی در قیمت های بالای 200 بعد از مجمع اغاز میشود!!
http://signalebours.loxtarin.com/
نظر
نظر