ترفند جالبی بود مپنا در عرض کمتر از 10 دقیقه معامله شد همینطور ورنا کدام قانون بورس در این بازگشایها رعایت گردید ولی وساپا بیش از 45 دقیقه هنوز داره روی 2070 مانور بده تا پایینتر بیارندش بسیار بازی کثیفی دارند دارودسته نا صالح ابادی
سرمايه گذاري سايپا (وساپا)
Collapse
X
-
در اصل توسط عباس110 پست شده است View Postدوست عزیز شما در مورد وساپا اصلا نگران چیزی نباش
اصلا هم احساسی حرف نزدم
شما فقط برو گزارش در خصوص جزئيات خالص ساير درآمدها (هزينه ها)ي عملياتي شركت گروه سرمايهگذاري سايپا (سهامي عام) که روی کداله بخون متوجه میشی که چه خبره
زیر 300 باز بشه سهم قفل میشه تو صف خرید
بالای 300 باز بشه تا 370 تو جو هیجانی به راحتی بالا میره و این واسه سهم تو این جو گروه خیلی خوبه
وساپا چاره ای نداره بالا باز بشه
مگه اینکه دستوری باهاش برخورد کننTrend is Your Friend
نظر
-
وساپا 20درصد ورنا و 4درصد سايپا را داره.
ورنا 17درصد سايپا و 14درصد خودرو را داره.ورنا از محل فروش بلوک خودرو و سايپا به قيمت 1000تومان ميتونه 1000تومان تعديل سود بده.
لذا وساپا از اين بابت ميتونه 100تومان تعديل سود بده.
احتمالا فردا صف فروش وساپا جمع بشه.
.................................................. .................................................. ....
حالا صف خريد ورنا تا ماهها ادامه خواهد داشت.چون از محل واگذاري دو بلوک خودرو و سايپا ميتونه 1000تومان تعديل مثبت سود بده.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postوساپا 20درصد ورنا و 4درصد سايپا را داره.
ورنا 17درصد سايپا و 14درصد خودرو را داره.ورنا از محل فروش بلوک خودرو و سايپا به قيمت 1000تومان ميتونه 1000تومان تعديل سود بده.
.................................................. .................................................. ....
حالا صف خريد ورنا تا ماهها ادامه خواهد داشت.چون از محل واگذاري دو بلوک خودرو و سايپا ميتونه 1000تومان تعديل مثبت سود بده.تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postفروش بلوک خودرو توسط ورنا منتفی شد .اطلاعیش هم در کدال هستسهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postفروش بلوک خودرو توسط ورنا منتفی شد .اطلاعیش هم در کدال هست
من پيش بيني مي کنم ورنا دو بلوک خودرو و سايپا را به انها يعني فرانسويها بالاي 1000تومان بفروشه و 1000تومان تعديل مثبت سود اعلام کنه.
از اين معامله ورنا-وساپا-خودرو-سايپا تعديل خواهند داد.
وساپا 100تومان تعديل مثبت و خود ورنا 1000تومان تعديل مثبت سود.
همه موفق باشيم.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postکاملا درست ميفرماييد.صبح تو کدال ديدم.قبل از اين هم چند روز پيش پيش بيني کردم که ورنا از فروش خودروي 330توماني پشيمان خواهد شد و ان را بالاتر خواهد فروخت.همين هم ميشه .فرانسويها دنبال درصدي از سهام خودرو و سايپا و زير مجموعه هايي همچون خپارس و ....هستند.ديروز مدير عامل سايپا اين موضوع را اشاره کرد.
من پيش بيني مي کنم ورنا دو بلوک خودرو و سايپا را به انها يعني فرانسويها بالاي 1000تومان بفروشه و 1000تومان تعديل مثبت سود اعلام کنه.
از اين معامله ورنا-وساپا-خودرو-سايپا تعديل خواهند داد.
وساپا 100تومان تعديل مثبت و خود ورنا 1000تومان تعديل مثبت سود.
همه موفق باشيم.
ماشا ا...
200 تومن باز شد و خوب هم باز شد
ولی علت فروش نرفتن بلوک ورنا هم گیر بورس بوده
فروش سهام ایران خورو صندوق هم در برنامه بوده
اگر گیر بورس نبود که 320 میفروخت میرفت
اونقدر به شستا و وساپا بدهی داره که نگو
واقعیت با اون چیزی که خواسته ماست در برخی جاها یکی نیست
این فرومها را خیلی ها خوانده هستن
همون چیز که در صفحه قبل گفتم برای وساپا مصداق داره
دوستمان کاربر hahahahaمطلب را یا نگرفته و یا نمی خواد قبول کنه
که توی دو سال گذشته وساپا پرتفوی خودش را فروخته که نه , عمده اش را به شستا و خبهمن منتقل کرده در قبال مطالبات کنسرسیوم
الان هم سود حسابرسی شده اش 295 ریال بوده که f,vs از حسابرشش خواسته سود 37 تومنی را یررسی و تایید کنده
که تعدیل اونهم از بابت فروش پارس اریان بوده
حال دوستان میان میگن بخیل
ولی
بهتره با همفکری همگی سود کنیم
ارادتمند جناب کیانوشتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postوساپا 20درصد ورنا و 4درصد سايپا را داره.
حالا صف خريد ورنا تا ماهها ادامه خواهد داشت.چون از محل واگذاري دو بلوک خودرو و سايپا ميتونه 1000تومان تعديل مثبت سود بده.
انشالله.
نظر
نظر