پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)
roseman جان چرا بی جهت سنگ اندازی میکنی برادر من؟ شما اگر واقعا سهامدار هستید نباید چنین دلایلی ارایه کنید!! اگر این پروژه های ساختمانی همین الان تکمیل بودند قیمت سهم بالای 3000 تومن بود نه 180 تومن ! من در ابتدای بحثم گفتم بیاید در مورد پتانسیل های سهم صحبت کنیم. دلیل ارزندگی سهم در این قیمت ها را برای افراد عادی توضیح دهیم تا درست انتخاب کنند. الان که پروژه ها در ابتدای کار هستن باید وارد سهم شد، زمانی که اینها تکمیل شوند نوبت به من و شما نمیرسد ! البته آن زمان قیمت سهم هم 180 نخواهد بود !چون با پیشرفت اینها ناو سهم هم بالا میرود.قیمت سهم منتظر نمی ماند پروژه 100 درصد تکمیل شود و هماهنگ با آنها افزایش پیدا میکند. پیشرفت 10 درصدی این ابر پروژه ها را دست کم نگیرید. نمیخواهم اسم ببرم ولی همین الان چندین شرکت پتروشیمی وجود دارد که پیشرفت فیزیکیشان فقط در حد یک فنس در اطراف یک زمین بایر است ولی در قیمت های بالای 300 تومن معامله میشوند. چرا ؟ چون هنوز پول کافی برای شروع پروژه ندارند و به جای ساخت پتروشیمی پول مردم را در جاهای دیگری سرمایه گذاری کردند و سود ناچیزی هم میسازند و پخش میکنند. یعنی پروژه های وساپا از آنها هم بدتر است ؟ قیمت 180 تومنی وساپا را با آنها مقایسه بفرمایید.
در اصل توسط ROSEMAN پست شده است
View Post
نظر