سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمود شریعت
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 1358

ماوراءالنهر:

چند نکته را لازم به یادآوری میدانم :

اول اینکه درست است که مجمع برای تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه است اما به دلیل سررسید اقساط تامین اجتماعی و بهمن حتما افزایش سرمایه انجام میشود

دوم اینکه امکان عدم صدور مجوز برای وساپا نیست درتایید این ادعا برخورد دولت با اژه ای و صفارهرندی را در مخالفت با رئیس دفتر دولت را یادآوری میکنم بنابراین بورس کلهم اجمعین درحد و قواره ندادن مجوز نیستند

سوم اینکه قبلا به علت تعلل سپرده گذاری در اعلام وضعیت تعداد دارایی سهامداران به مجمع ، دو روز قبل از هر مجمعی سهم بسته میشد اما اکنون چندی است که این به یک روز تقلیل داده شده بنابراین تاریخ بسته شدن جهت افزایش سرمایه سه شنبه است

چهارم اینکه به علت نزدیکی عدد 71.5 درصد افزایش سرمایه به 61 صدم فیبوناچی افت قیمت حاصل از این افزایش باعث سیگنال شدید خرید تکنیکالی برای سهم میشود بنده از قبل هم گفته ام که دراینصورت شاهد عرضه ای از طرف خساپا نخواهیم بود و به علت نایابی سهم و صف خرید سنگین قیمت حق تقدم که 8% میخورد از خود سهم جلو میزند

پنجم فرمول سازمان بورس برای قیمت بازگشایی از این طریق بدست میاید : n=x+(x-100)0.71
    nقیمت روز بسته شدن است و x قیمت اصلاحی بورس پس از بازگشایی است
    فرض بر عدم افزایش سرمایه از طریق اندوخته میباشد درصورت افزایش سرمایه جایزه ای فرمول متفاوت خواهد بود

در مجموع اکیدا سهامداران را توصیه به شرکت در مجمع میکنم
    . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
    [/RIGHT]
    [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 1358

ازونجايي كه جناب ماورءالنهر از دوستان نزديك بنده در مشهد هستند و هميشه در مورد خريد و فروشهايمان با هم مشورت ميكنيم به خودم اجازه دادم گفته هاي ايشان را نقل قول كنم.

بنده تا بحال سهامداري بلند مدت با سهمي را تجربه نكرده بودم اما به خاطر ايماني كه به ايشان و مصمم بودنشان در نگه داري وساپا دارم با سهم در افزايش سرمايه هم خواهم بود
      [/RIGHT]
      [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 1358

نميدانم چرا ولي خوره وساپا شدم. امروز بازم اضافه كردم.
        همه ميگن بفروش ولي من ...
        اگر بياد پايين ...
        [/RIGHT]
        [/B][/SIZE]

نظر

• mohseni1353
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1010

به گزارش خبرنگار بورس نیوز سازمان بورس با افزایش سرمایه سرمایه گذاری سایپا موافقت ننموده است و علت صف فروش این نماد همین است

نظر

• محمود شریعت
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 1358

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
            به گزارش خبرنگار بورس نیوز سازمان بورس با افزایش سرمایه سرمایه گذاری سایپا موافقت ننموده است و علت صف فروش این نماد همین است
            خبر سوخته و تكذيب هم شده است .
            [/RIGHT]
            [/B][/SIZE]

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

تکذیب شد
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• حسینی
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 137

20فروردين ۱۳۹۰ (۱۰:۵۳ق.ظ)
                موافقت سازمان بورس با افزايش سرمايه شرکت سرمايه گذاري سايپا
                خبرگزاري موج - 25 فروردين ماه مجمع عمومي شرکت سرمايه گذاري سايپا به صورت فوق العاده به منظور افزايش سرمايه برگزار مي شود.

عيسي حسين پناه مديرعامل شرکت سرمايه گذاري سايپا، در گفتگو با خبرنگار موج، خبر از موافقت سازمان بورس با افزايش سرمايه اين شرکت داد.
                وي اظهار داشت: بر اساس مجوز صادره از سوي سازمان بورس، سرمايه اين شرکت از 175 به 300 ميليارد تومان افزايش مي يابد.
                وي ادامه داد: اين افزايش سرمايه به منظور تامين منابع مالي براي تبديل اين شرکت به هلدينگ، توسعه سرمايه گذاري ها در بورس و سرمايه گذاري هاي سود آور صورت مي گيرد.
                حسين پناه اضافه کرد: به اين منظور مجمع عمومي فوق العاده اي روز 25 فروردين ماه جاري براي اعلام به سهامداران برگزار مي شود تا در فاصله 60 تامين منابع براي اين افزايش سرمايه صورت گيرد.
                وي در خصوص مديريت سهام اين شرکت وشرکت هاي تابعه شرکت سرمايه گذاري سايپا عنوان کرد: برخي از حرکت هاي اين شرکت را سازمان بورس در نظر دارد لذا هر گونه حرکت و اقدامي درخصوص مديريت سهام از سوي اين شرکت بايد با نظارت سازمان بورس صورت گيرد.
                وي تصريح کرد: به منظور هماهنگي با سياست هاي سازمان بورس واوراق بهادار، براي مديريت سهام اين شرکت و شرکت هاي تحت پوشش شرکت سرمايه گذاري رنا در حال مذاکره با نهاد ناظر هستيم.
                مديرعامل شرکت سرمايه گذاري سايپا درخصوص بازگشايي نماد معاملاتي شرکت سرمايه گذاري رنا، گفت: اطلاعات مورد نظر و درخواستي سازمان بورس از سوي شرکت سرمايه گذاري رنا ارايه شده است، اما نمي دانيم چرا بازگشايي اين نماد پس از چهار ماه از توقف آن صورت نمي گيرد.
                براساس اين گزارش، نماد شرکت سرمايه گذاري رنا در دي ماه سال گذشته به منظور برگزاري مجمع عادي سالانه متوقف شده بود که از آن زمان تا کنون مورد بازگشايي قرار نگرفته است

آخرین ویرایش توسط حسینی؛ 2011/04/09, 13:13.

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

سلام بر سهامداران صبور وساپا
                  سپاس از حسینی عزیز که تکذیبیه خبر و همچنین لینکشو گذاشت
                  قبلا هم عرض کردم مواظب سهامتون باشید که از چنگتون درنیاد
                  این عزیزانی که امروز به خاطر یه خبر کذب سوخته توی صف فروش نشسته بودن با برگشت روند در صف خرید خواهند نشست;)
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• boofekoorr
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 44

محمودخان رفتی و بدهی تو ندادی
                    همراهت هم که خاموشه

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

در اصل توسط boofekoorr پست شده است View Post
                      محمودخان رفتی و بدهی تو ندادی
                      همراهت هم که خاموشه
                      با عرض معذرت از مديريت سايت

همونجا حوالشو زدم. رسيدشم روي دسكتاپ سيستمته

بازم عذرخواهي از مديريت سايت و كاربران بخاطر گفتگوي شخصي بنده
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• boofekoorr
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 44

با سلام خدمت مدیر و نایب رئیس و ... سایت:d
                        من هم از اینکه به اشتباه نتونستم دوست خیلی خوبم (و تحلیلگر فوق العاده) رو پیدا کنم و از این طریق اقدام کردم عذر خواهی میکنم .
                        حالا یه چیزی بگم که نگن پستش بی ربطه:
                        از استیشن بنده ؛ من و محمود خان و دو سه نفر از دوستان که تماماً با تحلیل ابتدا بنیادی و در ادامه حتما تکنیکال خرید بالای 3میلیون سهم رو داشتیم.
                        و هدف اصلی شرکت در مجمع هست به همین دلیل حتی در 4600 نیز خرید داشتم . برای اطلاع بیشتر با محمود خان یا نهایت نگر(me) مشهد تماس بگیرید خوشحال میشم راهنمائیتون کنم .
                        آخرین ویرایش توسط boofekoorr؛ 2011/04/10, 20:20.

نظر

• hamyy26
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 73

سلام جناب رستمي و دوستان به نظر شما آيا شركت ميخواهد بعد از افزايش سرمايه تعديل مثبت اعلام كنه؟

نظر

• boofekoorr
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 44

ببین عزیزم
                            تعدیل که داره چون سود واقعیش با قیمت فعلی 130 تومنه
                            اما معلوم نیست تو این مجمع اعلام میشه یا نه
                            130 تومن بعد از افزایش سرمایه میشه 90 . 1وقت گول نخورین بگین اینکه سود سال قبلش بود . 90 جدید یعنی همون 130 قبل از افزایش سرمایه

نظر

• hamyy26
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 73

نميتونم درك كنم كه تو اين چند روز كه تا مجمع مونده چه جوريه كه سايپا هنوز 18 ميليون را نداده؟مگه بدون دادن اون 18 ميليون ميتونه افزايش سرمايه بده؟پس قاعدتا بايد فردا مثبت باشه كه در مثبت بده چون وقتي تا بستن سهم براي افزايش سرمايه نمونده

نظر

• boofekoorr
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 44

در اصل توسط hamyy26 پست شده است View Post
                                نميتونم درك كنم كه تو اين چند روز كه تا مجمع مونده چه جوريه كه سايپا هنوز 18 ميليون را نداده؟مگه بدون دادن اون 18 ميليون ميتونه افزايش سرمايه بده؟پس قاعدتا بايد فردا مثبت باشه كه در مثبت بده چون وقتي تا بستن سهم براي افزايش سرمايه نمونده
                                آقا جان این چه حرفیه. به قول دوستم سومبش پر زووووووره.اما شک نکن اگه گیر هم بدن راحت میده به زیر مجموعش

نظر

در حال کار...
                                X