سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

دوباره حساب می‌کنم:
    این بار درصدی حساب می‌کنم که مشمول افزایش سرمایه نشویم! /:.happysmiley:./
    ۱۳٫۴۲ درصد از خساپا مال کارکنان است و ۴۰ درصد کارکنان مال وساپا پس ۵٫۳۷ درصد از خساپا از این طریق مال وساپا است!
    ۹٫۴۷ درصد از خساپا مستقیما در تملک خود وساپا است.
    ۱۷٫۵۲ درصد از خساپا هم برای ورنا است که ۳۹٫۱۴ درصد ورنا هم مال وساپا است. پس از این طریق هم وساپا ۶٫۸۵ درصد خساپا را دارد.
    جمع بزنیم می‌شود:
    ۲۱٫۷ درصد از خساپا مال وساپا است. یعنی ۴۲٫۴ میلیارد سهم. به ارزش کنونی یعنی ۱۰٫۷۷۴۸ میلیارد تومان. (به تومان جدید گفتم! به یعنی ۱۰۰ هزار میلیارد ریال سابق!) (نیمی‌اش مستقیم و نیمی‌اش از طریق سیمکو و ورنا)
    خود وساپا ۱۳ میلیارد تومان است. ۱۱ میلیارد تقسیم بر ۱۳ میلیارد می‌شود ۸۲ درصد. یا هشتاد و دو صدم واحد... تقریبا یک واحد...
    یعنی وساپا به ازای هر یک ریالش حدودا یک ریال (۰٫۸۲ ریال) خساپا دارد! (یا به قول دوستان به ازای هر سهمش ۴-۵ تا دانه خساپا دارد.)
    سهامی هم بگذار حساب کنیم... وساپا ۱۰ میلیارد سهم دارد که اگر آن ۴۲ میلیارد را تقسیم بر این ۱۰ میلیارد بکنیم به رقم: 3.97 می‌رسیم.
    یعنی وساپا به ازای هر سهمش ۳.۹۷۲ عدد سهم خساپا دارد.
    --------------------------------------
    اگر خساپا هر روز ۵ درصد مثبت بخورد روزی نیم میلیارد تومن به ناو وساپا افزوده می‌شود. هفتاد درصدش را حساب کنیم می‌شود ۳۷۷ میلیون تومان (به تومان جدید).
    این ۳۷۷ میلیون تومان می‌شود حدودا ۲٫۸۹ درصد. هفتاد درصد را حساب نکنیم می‌شود ۴٫۱ درصد.
    یعنی فقط از طریق این سه بخش از دارایی خساپا در وساپا (بدون محاسبه دیگر سهام غیر مستقیم وساپا از خساپا و بدون لحاظ دیگر دارایی‌های وساپا در ملک و تجارت و بورس و صنعت و غیره) باید به ازای هر ۵ درصد که خساپا می‌خورد وساپا ۳ - ۴ درصد (فقط از این سه بخش از سه سرمایه‌گذاری) مثبت بخورد. (ملاحظات آینه‌ای هم لحاظ نشد.)
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/06/25, 00:39.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• نادر کاظمی
      ستاره دار(1)
      • Jul 2018
      • 794

وساپا تو شل کردن بازار آخ نگفت و محکم ایستاد. سهم ارزشمند و بنیادی:.thumbsupsmileyanim
      مپنا/خاور/اتکام

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

ببینیم همچنان قابلیت رشد داره ! یا در قالب الگوهای اصلاحی ادامه میده !

وارد فضای خوبی شد !

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

حرکت از منفی 5% تا صف خرید !!

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

وقفه معاملاتی نماد (وساپا1) به علت تغییرات بیش از 20 درصدی قیمت09:06:40 1399/04/11به اطلاع می رساند نماد معاملاتی شرکت سرمایه‌گذاری‌ سایپا (وساپا1) با توجه به تغییرات بیش از 20 درصدی قیمت سهام، به مدت 60 دقیقه در وضعیت سفارش گیری قرار می گیرد و سپس معاملات در دامنه نوسان فعلی ادامه خواهد یافت. ضروری است سرمایه گذاران محترم علاوه بر توجه به این موضوع، اطلاعات منتشره شده بر روی تارنمای کدال (codal.ir) و سایر عوامل موثر بر قیمت سهام را در تصمیم گیری های خود لحاظ نمایند. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

توقف نماد (وساپا1) به علت تغییرات بیش از 50 درصدی قیمت09:06:05 1399/04/11به اطلاع فعالین محترم بازار می رساند؛ نماد معاملاتی شرکت سرمایه‌گذاری‌ سایپا (وساپا1) با توجه به تغییرات بیش از 50 درصدی قیمت سهام، به منظور برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی توسط ناشر متوقف شد. لذا خواهشمندست فعالین محترم دارای دسترسی به سامانه تدان در صورت وجود هرگونه ابهام ویا سوال، نقطه نظرات خود را حداکثر تا پایان روز جاری در تارنمای مذکور به نشانی tedan.ir جهت بررسی و پاسخگویی توسط ناشر ثبت نمایند. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

/.:blinksmiley.:/
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پاسخ پرسش‌ها آمد...
              گفته افزایش سرمایه نداریم.
              و
              سیمیکو درخواست داده بیاید بورس (فرابورس) و منتظر رفع موانع مد نظر فرابورس است.
              دیگر پاسخ هیچ پرسشی را نداده.

احتمالا فردا باز می‌شود...
              دوستان می‌گویند صف فروش می‌شود!
              ولی من گمان نکنم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

وساپا را دارند در صف فروش می‌فروشند!
                خساپا صف میلیاردی دارد.
                وساپا تقریبا به ازای هر سهمش چهار سهم خساپا دارد (تقریبا به ازای هر یک ریالش یک ریال خساپا دارد).

/:.ph34r-smiley.:/

من فعلا نمی‌فروشم.
                (اضافه هم حقیقتش نمی‌کنم... چون درصد سبدم مشخص است و برای این نماد پر شده ولی اگر داشتم می‌افزودم.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4716

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  وساپا را دارند در صف فروش می‌فروشند!
                  خساپا صف میلیاردی دارد.
                  وساپا تقریبا به ازای هر سهمش چهار سهم خساپا دارد (تقریبا به ازای هر یک ریالش یک ریال خساپا دارد).

/:.ph34r-smiley.:/

من فعلا نمی‌فروشم.
                  (اضافه هم حقیقتش نمی‌کنم... چون درصد سبدم مشخص است و برای این نماد پر شده ولی اگر داشتم می‌افزودم.)

من که خریدم ! واقعا جای تعجب است . 9 درصد پایین تر از قیمت پایانی می فرشند ! مگه قراره بازار چقدر اصلاح کند .

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه سرمايه گذاري سايپا - نماد: وساپا
                    موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1398/12/29

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                    از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز شنبه مورخ 1399/04/28 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس کيلومتر 20 جاده مخصوص کرج - بعد از تقاطع فتح - مجتمع ايرانيان - طبقه 4 - سالن آمفي تئاتر برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
                    ب– دستور جلسه :
                    استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی.
                    تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1398/12/29
                    انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
                    انتخاب روزنامة کثیر‌الانتشار

تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
                    تعیین پاداش هیئت مدیره

سایر موارد
                    توضیحات:
                    تصميم گيري در خصوص ساير مواردي که در صلاحيت مجمع ميباشد
                    ج-نحوه دریافت برگ حضور در جلسه :
                    سهامداران محترم يا نمايندگان قانوني آنان در ساعات اداري روزهاي سه شنبه مورخ 1399/04/24 و چهارشنبه مورخ 1399/04/25 جهت دريافت برگه ورود به جلسه مجمع با در دست داشتن اصل کارت ملي به همراه اوراق نمايندگي و يا وکالت به اداره سهام شرکت واقع در ميدان ونک- بزرگراه حقاني- بعد ازچهار راه جهان کودک -پلاک6 طبقه همکف مراجعه نمايند.
                    دعوت کننده از مجمع: هيئت مديره شرکت گروه سرمايه گذاري سايپا
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4716

وساپا گزینه خوبیه برای خرید ! بازار کمی برگرده . وساپا سریعتر از بقیه می کشه بالا خودش را !

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4716

داره داد میزنه که می خواهم رشد کنم ! بیایید بخرید منو!/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بیا... دارد صف خرید می‌شود...
                          به آن عزیزی که در آغاز روز داشت روی صف فروش می‌فروخت یا بدتر از آن به آن بنده‌خدایی که دیروز (دیروز کاری) در منفی هفت درصد (منفی هفت درصد نسبت به امروز) می‌فروخت باید گفت: «داداچ، داری عوضی می‌زنیا!» /.:blinksmiley.:/

(پی‌نوشت: البته ما خودمان مستثنا نیستیم... به شخصه همین اکنون در جاهای دیگر دارم عوضی می‌زنم!:D)

ویرایش: اکنون دارند در مثبت هفت فردا می‌خرند... ولی من این را اشتباه (عوضی!) نمی‌دانم... حتی ای بسا این هفت درصد تا آخر وقت برسد به کمتر از ۳ درصد.
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/07/11, 10:11.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• نادر کاظمی
                            ستاره دار(1)
                            • Jul 2018
                            • 794

با اینکه گفت تجدید ارزیابی نداره و بعضی جو دادن که منفی میشه و صف فروش ..... اما صف خریده چون با این همه ملک و املاک و زنین و سهام خودرویی رشد کرده و غیره ارزش خیلی بالا داره:.thumbsupsmileyanim
                            میگن امسال قیمتش بالای ۵۰۰۰ میش/:.yead.:/
                            مپنا/خاور/اتکام

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

یک مقدار مجبورم بفروشم. همین.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4716

من آخرش نفهمیدم چرا وساپا را منفی 4 می فروشند ! وقتی خساپا بازگشایی شد متوجه اشتباهشون خواهند شد !/.:blinksmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X