سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

در اصل توسط parham82 پست شده است View Post
    نه دوست عزیز اینطور نیست ؟
    مگه یادت نیست قبلاً تحریم نبود خودروییها چه قیمتهایی رو که ندیدن ؟
    برداشتن تحریم = پلت فرمهای جدید ایران خودرو و سایپا = قطعات ارزان و و و
    آن زمان هم همچین چنگی به دل نمی زدند...

سود این خودرویی ها تا کجا می خواهد بره من نمیدونم >:D< که تا این حد مردم p/e میدن

نظر

• ali20005
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 230

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      آن زمان هم همچین چنگی به دل نمی زدند...

سود این خودرویی ها تا کجا می خواهد بره من نمیدونم >:D< که تا این حد مردم p/e میدن
      اگر بدبینانه 60 سود بسازد با کاهش تورم پی به ای بازار افزایش پیدا میکنه با پی بر ای 8 چقدر میشه؟؟؟
      [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
      [/CENTER]

نظر

• S.TRADER
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 299

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
        خب دلار ارزان بشود قیمت تمام شده پراید هم پایین می آید. آن وقتی که ماکسیما 45 بود پراید 20 میلیون بود؟؟؟ با دلار ارزان سود خودرویی ها کم نمیشه بلکه به تناسب کاهش قیمت دلار قیمت خودرو هم کاهش پیدا میکنه و قیمت کاهش پیذا میکنه و تقاضا برای خودرو بیشتر میشه.
        کلا با برداشته شدن تحریمها خودروییها منتفع میشن و این یه امر بدیهی و مورد قبول همه هست که داریم روش بحث میکنیم.
        من کاملا با نظر شما موافقم. اولا دلار فعلا زیز 2600 نمیاد چون اگر بیاد به صنایع آسیب شدید میزنه و فعلا طول می کشه . این چیزیه که خود وزیر اقتصاد گفته . در ضمن زمانی که تحریم برداشته بشه فقط پراید تولید نمیشه بلکه پلت فرم های جدید و بهتر میاد مثل همین s300 سایپا و صادرات هم افزایش پیدا میکند. در رابطه با تعرفه خودرو مطمئن باشید همیشه تا امروز به دلیل حمایت از خودروسازان و به دستور رهبری برای حمایت از این گروه تعرفه خیلی پایین نیامده حتی زمانی که پرادو 50 میلیون بود تعرفه پایین نبود . در ضمن حتی اگر بنز بشه 70 میلیون پرایدم پایین میاد همه که پول بنز نمیدن

نظر

• S.TRADER
          عضو عادی
          • Feb 2014
          • 299

م

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
            اگر بدبینانه 60 سود بسازد با کاهش تورم پی به ای بازار افزایش پیدا میکنه با پی بر ای 8 چقدر میشه؟؟؟
            رسیدن به قیمت مد نظر شما حداقل از حالا به مدت 1.5 سال طول می کشه و بماند که شما همین حالا کلی قیمت سهم رو بالا برده اید

به هر حال موفق باشید...

نظر

• roma.consis
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 136

سلام امیر بهرامی عزیز
              آقا چی داری توی سبدت؟ نیستی کم پیدایی

نظر

• yesman
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 541

واقعا معاملات وساپا رو اعصابه.

ولی خوب فعلا باهاش هستیم.

(think aloud : بلند فکر کردن)
                انتخاب وساپا برای سبدم مالکیت خساپا بوده. با خودم گفتم سایپا که بالا خواهد رفت ولی امسال سودی برای توزیع نداره پس من وساپا بخرم تا در صورت افت احتمالی خساپا با گرفتن سود مجمع وساپا متضرر نشم. با خودم فکر می کردم که چقدر باهوشم و چه تصمیم درستی گرفتم، خودرویی در سبد دارم ولی می تونم سود مجمع هم ازش بگیرم. وساپا رو 135 خریدم زمانی که خساپا 170 بود. الان وساپا 145 تومنه و خساپا 268 با صف خرید.
                نمی دونم کجا رو اشتباه کردم.
                واقعا نمی دونم این فروشنده های وساپا که تعدادشون هم زیاده، چقدر متفاوت با من فکر می کنند. و چی در وساپا می بینند که با دل و جون می فروشنش.

ولی خوب ما فعلا با سهم می مونیم تا پایان سال 50 درصد هم بده شاکریم.

یه نگاهی هم به نمودارش می ندازیم.
                هر چی سعی میکنه خط روند نزولی رو بشکونه زورش نمیرسه البته من به خودم میگم نمیزارن بشکنه چون اگر بشکنه مهار نشدنی میشه. (باید منتظر بود و دید) در این هفته باید تکلیفش رو با این خط روند نزولی مشخص کنه

شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

فارغ از بحثای دوستان در مورد ارزندگی یا عدم ارزندگی سهم، عرضه های بیمه ایران به شدت شناوری سهم رو بالا برده و تا زمانی که این شناوری رو کسی جمع نکنه موندن با سهم نهایتا خواب سرمایه هست چون اگر قرار بود رشد کنه تا حالا کرده بود. دقیقا رفتارش مشابه با زامیاد هست.

در اصلاح احتمالی خساپا هم با اینکه رشدی نکرده صف فروش یا در بهترین حالت منفی 2 و 3 خواهد بود. موفق باشید

البته یه نکته دیگه هم هست که اگه بگم دوستان خودرودوست ناراحت میشن پس نمیگم:) با عرض شرمندگی مجدد تکنیکال روی همچین سهمایی که همه چیزش در اختیار حقوقی هست شاید خیلی جواب نده.

یادمه تو آذر که سهم با 60% تعدیل مثبت باز شد بیمه ایران به شدت عرضه می کرد و با دوستان به شوخی می گفتیم این قدر عرضه میکنه که کل گپ تا 120 رو سهم پر کنه که از قضا خورد به شرایط بد بازار و همین اتفاق هم افتاد/:.yead.:/
                  آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/05/09, 22:09.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط S.TRADER پست شده است View Post
                    من کاملا با نظر شما موافقم. اولا دلار فعلا زیز 2600 نمیاد چون اگر بیاد به صنایع آسیب شدید میزنه و فعلا طول می کشه . این چیزیه که خود وزیر اقتصاد گفته . در ضمن زمانی که تحریم برداشته بشه فقط پراید تولید نمیشه بلکه پلت فرم های جدید و بهتر میاد مثل همین s300 سایپا و صادرات هم افزایش پیدا میکند. در رابطه با تعرفه خودرو مطمئن باشید همیشه تا امروز به دلیل حمایت از خودروسازان و به دستور رهبری برای حمایت از این گروه تعرفه خیلی پایین نیامده حتی زمانی که پرادو 50 میلیون بود تعرفه پایین نبود . در ضمن حتی اگر بنز بشه 70 میلیون پرایدم پایین میاد همه که پول بنز نمیدن
                    حتی خود خودروسازان هم دیگه فهمیدن که افزایش قیمت محصول چندان کمکی به اونها نمیکنه در شرایط فعلی ! در واقع برای اینکه فروش خودروسازان بهتر بشه عامل اصلی و تعیین کننده توان خریدار و مصرف کننده هست البته در شرایط فعلی! اینکه دلار پایینتر از 2600 نمیاد چه با توافق چه بی توافق حکایت از این داره که قیمتها هم چندان کاهش نخواهد داشت !

با این حال من نمیدونم چرا برخی دوستان فکر می کنند که مثلا با بازگشت پژو و ارایه دو خودرو جدید توسط خودروسازان با همکاری پژو اونم با قیمتهای 60 میلیون تومنی و 90 میلیون تومنی که تازه گفتن تولید این خودروها نیاز به ایجاد خط تولید جدید داره ! ( و این یعنی احتمال تولیدش برای امسال تقریبا خیلی پایینه ) فروش و سود خودروسازان افزایش پیدا میکنه؟ کاهش زیان هم که با توجه به کف دلار یعنی همون 2600 که گفته میشه پایینتر نمیاد چندان نخواهد بود ! حالا با این وضع افزایش فروش و افزایش سود چطور محقق میشه؟

نظر

• roma.consis
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 136

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                      فارغ از بحثای دوستان در مورد ارزندگی یا عدم ارزندگی سهم، عرضه های بیمه ایران به شدت شناوری سهم رو بالا برده و تا زمانی که این شناوری رو کسی جمع نکنه موندن با سهم نهایتا خواب سرمایه هست چون اگر قرار بود رشد کنه تا حالا کرده بود. دقیقا رفتارش مشابه با زامیاد هست.

در اصلاح احتمالی خساپا هم با اینکه رشدی نکرده صف فروش یا در بهترین حالت منفی 2 و 3 خواهد بود. موفق باشید

البته یه نکته دیگه هم هست که اگه بگم دوستان خودرودوست ناراحت میشن پس نمیگم:) با عرض شرمندگی مجدد تکنیکال روی همچین سهمایی که همه چیزش در اختیار حقوقی هست شاید خیلی جواب نده.

یادمه تو آذر که سهم با 60% تعدیل مثبت باز شد بیمه ایران به شدت عرضه می کرد و با دوستان به شوخی می گفتیم این قدر عرضه میکنه که کل گپ تا 120 رو سهم پر کنه که از قضا خورد به شرایط بد بازار و همین اتفاق هم افتاد/:.yead.:/
                      متاسفانه درباره وساپا نظر من هم همین است.
                      اما هنوز لیدرهای گروه یعنی خساپا رشد شارپی در پیش دارد. تازه اول راه است.

نظر

• agahi
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 218

ضمن تشكر از مطالب مفيد دوستان .
                        خبر خريد بلوك خساپا توسط تامين اجتماعي ، خود عاملي خواهد بود براي رشد هر دوسهم .

نظر

• محیا
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 45

چند درصد خریده

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

انهايي که وساپا دارند نگهداري و سهامداري کنند.
                            گرچه بيمه ايران سهم را به لجن کشونده ولي بايد درست بشه.

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post

دقیقا همونطور که گفتیم شد. دوستانی که از سهم در ضرر هستن پیشنهاد میشه تو رنج 130 تا 150 فقط نوسان بگیرن چون هیچ عایداتی از سهامداری نصیبشون نمیشه. این سهم اگه 100 تومن هم سود اعلام کنه تا وابسته به حرکت خودروییها و عرضه های بیمه ایران باشه هیچ کجا نمیره.

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

133 اردر من هست

نظر

در حال کار...
                                X