سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
    یکی از ویژگی های خوب و مفید فروم های بورسی اینه که هرکسی میتونه بیاد یه اکانتی بسازه و ملت رو بذاره سرکار. /:.yead.:/

عزیز من پارسالش که 57 تومن سود ساخته بود فقط 12 تومن نقدی داد با اینکه اوضاع خود سایپا خیلی بی ریخت تر از الان بود و برای جبران ضرراش تقسیم سود حداکثری لازم داشت.

امسال که سودش 40 تومنه و تو گزارش هیئت مدیره هم تقریبا حداقلی گرفته بعیده بالا تقسیم کنه. (تو گزارش هیئت مدیره گفته 24 میلیارد یعنی 4 تومن برای هر سهم)

واسه تقسیم سود 60 تومنی 360 میلیارد تومن لازمه که اولا همچین موجودی نقدی نداره و ثانیا این پول رو هم بده زیرمجموعه ها واسه تامین مالی باید برن سماق بمکن:D

این جواب من به این کاربر بود. در تقسیم سود پایین که شکی نبود چون اینا مشکل نقدینگی دارن و اگه به دوستان برنمیخوره یه مقدار خوبی از سودشون کاغذی هست و صرف بده بستون های زیرمجموعه ها میشه. ولی اینکه با سود انباشته واقعا چکار می کنن خدا میدونه

اگه همین سود انباشته رو سپرده بانکی کنه سالی نزدیک 15-20 تومن فقط سود میسازه.

یه کاربری بودن که از اطلاعات مالی داخلی این شرکت اخبار خوبی داشتن نمیدونم چرا خیلی وقته چیزی نمیگن

پ.ن: با این خبرش صف فروش سایپا رو هم سنگین کرد
    آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/06/25, 10:51.

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 2124

حالا از همه این حرفها بگذریم با این اوضاع بازار چن میخاد باز شه!؟

خدا بخیر کنه.....
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• meisam_em
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 2124

صف فروش خساپا سنگین و سنگین تر ...............!

نظر

• samanmba
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 450

با این حساب تعدیل منفی تو خساپا داریم

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 2124

کلا بورس ما چند وقته تعطیل شده این حرفها فایده نداره..............

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام دوستان
              مجمع بودم و ان شاء الله در اولین فرصت همه ی اطلاعات را که می توانم در اختیارتان قرار می دهم
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط sabz پست شده است View Post
                مختصر مفید رانتی تقسیم سود 600ریالی در مجمع
                مختصر مفید رانتی
                خاک توی سرت .

( اگر بی ادب بودم می گفتم گوزیدی /:.zzzzzz.://:.yead.:/ )

برای اینکه یا شما هالو بودی و گول کسی را خوردی و بعد بقیه را داشتی گول می زدی یا اینکه تولید توهم و شایعه کار خودت بوده و می خواستی نوسان بگیری.

این اهانت را کردم تا دفعه ی بعد لااقل وقتی خواستی کسی را اغفال کنی و یک آیدی جدید ایجاد کنی یادت باشد ( حالا من که خوبم ، اگر کسی با حرفهای شما خرید و فروش می کرد مطمئنا الان پدر مادرت و کلا خانواده ات روی ویبره بودن )

البته اخباری که در مجمع بود خیلی بهتر از این 60 تومان است . اگر 60 تومان تقسیم می کرد بعید نبود که فردا آن را 90 تومان به پایین می فروختیم.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2014/06/25, 11:18.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دوستان 10 تومان بیشتر توزیع نشد و البته این خواست سهامدارهای صحبت بکن و کاربلد ( حرفه ای ) بود و همه یکصدا یک تقاضا داشتیم که الحمد لله قول مساعدت خوبی داده شد.

قول حمایت!
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خبر دیگر اینکه نماینده ی بی وجدان غدیر هم آنجا بود و میکروفن دستش گرفت و بلند گفت این سهم قیمتش همین است و بهتر است در 140-150 تومان بفروشید!!!
                    و اگر دیدید که ما خریدیم ، بخاطر این است که ما حساب بسیار بلند مدت می کنیم !!!!!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      دوستان 10 تومان بیشتر توزیع نشد و البته این خواست سهامدارهای صحبت بکن و کاربلد ( حرفه ای ) بود و همه یکصدا یک تقاضا داشتیم که الحمد لله قول مساعدت خوبی داده شد.

قول حمایت!
                      یک چیزی الان به نظرم رسید.

اگر سایپا پول لازم بود ، چرا 150تومان توزیع نکرد؟ ( که مطمئنا می توانست ) چرا 10 تومان توزیع کرد؟ چرا رس سهم را نکشید؟

یعنی سایپا به این پول نیاز ندارد؟؟؟؟؟؟ یا اینکه دلش به حال سهمی که می خواهد بفروشد سوخته؟ یا اینکه ...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

یک چیزی الان به نظرم رسید.

اگر سایپا پول لازم بود ، چرا 150تومان توزیع نکرد؟ ( که مطمئنا می توانست ) چرا 10 تومان توزیع کرد؟ چرا رس سهم را نکشید؟

یعنی سایپا به این پول نیاز ندارد؟؟؟؟؟؟ یا اینکه دلش به حال سهمی که می خواهد بفروشد سوخته؟ یا اینکه ...
                        شما که تو مجمع بودی از نماینده سایپا نپرسیدی پس چرا توزیع سود رو حداکثری گرفتن نادونا؟!!

اینجوری یه ضرب 12 تومن تعدیل منفی خورد به سایپا!!

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط hamed2014 پست شده است View Post
                          امروز مقداری وساپا خرید شده ایا سود تعلق میگیره ؟اگر نظرتون بفرمایید ممنون میشم
                          سلام

فکر کنم بنده و شما بهترین زمان خریدهایمان را کردیم:.thumbsupsmileyanim

یک جورهایی از حال و هوای مجمع معلوم بود که سهم دیگر این قیمت ها را نخواهد دید ( البته سهامدار عمده به بنده گفت که ما کف سهم را اینجا می بندیم ولی من روی حال و هوای مجمع بیشتر حساب می کنم تا حرف های یک نفر که از نظر مالی دخیل است )

آن 10 تومان هم که بابت تشکر از خریدمان در آن روز ( دوم ) چند ماه بعد بهمان می دهند .

البته مدیرعامل گفت که ما سعی می کنیم که سود حقیقی ها را زود تر بدهیم ولی باز من چشمم آب نمی خورد و فکر کنم منظورش از زود نیم ماه بوده!!!

ولی در کل به نظر می آید که ضرر نکردیم :.thumbsupsmileyanim
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                            شما که تو مجمع بودی از نماینده سایپا نپرسیدی پس چرا توزیع سود رو حداکثری گرفتن نادونا؟!!

اینجوری یه ضرب 12 تومن تعدیل منفی خورد به سایپا!!
                            سایپا به جهنم ، به من چه .

آن را هم حتما می خواهند درش خرید بکنند که اینجا سود کم دادند ( منظورم را که متوجه می شوید )

در ثانی من همانطور که قبلا گفتم ، برایم بهترین حالت بدون سود بود ، یعنی اینکه اصلا یک قران هم ندهند. ( البته خیلی های دیگر هم همینطور بود و داشتیم داد می زدیم که بابا ما سود نمی خواهیم ، حمایت می خواهیم )
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 2124

سلام

فکر کنم بنده و شما بهترین زمان خریدهایمان را کردیم:.thumbsupsmileyanim

یک جورهایی از حال و هوای مجمع معلوم بود که سهم دیگر این قیمت ها را نخواهد دید ( البته سهامدار عمده به بنده گفت که ما کف سهم را اینجا می بندیم ولی من روی حال و هوای مجمع بیشتر حساب می کنم تا حرف های یک نفر که از نظر مالی دخیل است )

آن 10 تومان هم که بابت تشکر از خریدمان در آن روز ( دوم ) چند ماه بعد بهمان می دهند .

البته مدیرعامل گفت که ما سعی می کنیم که سود حقیقی ها را زود تر بدهیم ولی باز من چشمم آب نمی خورد و فکر کنم منظورش از زود نیم ماه بوده!!!

ولی در کل به نظر می آید که ضرر نکردیم :.thumbsupsmileyanim
                              ممنون دوست عزیز از اطلاع رسانی ات/:.grlim:./

صحبت از افزایش سرمایه نشد؟

یکی از بچه ها میگفت :
                              افزايش سرمايه سايپا از تجديد ارزيابي و دارايي ها را فرستاديم سازمان بورس و آنها بايد براي گذاشتن در کدال اقدام کنند
                              در مورد افزایش سرمایه تو مجمع چیزی نگفتند؟

نماد کی باز میشه؟
                              ممنون و سپاس
                              :.thumbsupsmileyanim
                              آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2014/06/25, 11:59.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                                ممنون دوست عزیز از اطلاع رسانی ات/:.grlim:./

صحبت از افزایش سرمایه نشد؟

یکی از بچه ها میگفت :
                                افزايش سرمايه سايپا از تجديد ارزيابي و دارايي ها را فرستاديم سازمان بورس و آنها بايد براي گذاشتن در کدال اقدام کنند
                                در مورد تو مجمع چیزی نگفتند؟

نماد کی باز میشه؟
                                ممنون و سپاس
                                :.thumbsupsmileyanim
                                نماد را نمی دانم کی باز می شود .
                                تو مجمع هم منظورتان را نفهمیدم.

در مورد افزایش سرمایه صحبت شد ولی پررنگ نه . گویا نمی خواستند اظهار نظر محکمی بکنند .

من بیشتر با سهامدار عمده بودم تا مدیرعامل ( الحق و والانصاف هم مدیرعامل بازیچه دست سهامدار عمده است و هر جور که این بزند آن باید برقصد ).

ازش هم من و هم دو سه نفر دیگر در مورد افزایش سرمایه و فروش وساپا و فروش خساپا و فروش سهم به خارجی ها سوال شد ولی همه را نصفه نیمه جواب داد . و حرف کلی اش این بود که می خواهیم این کار را بکنیم ولی جزئیات و زمان نمی داد.

مثلا می گفت مذاکره شده ولی تا چیزی امضاء نشود همه چیز روی هواست.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X