کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من که دسترسی به سبدم ندارم فعلا.
دوستانی که دسترسی دارند، می فروشید؟؟؟
بفروشیم بهتره یا نگهداریم؟؟؟؟
فعلا نمیفروشم.
البته هیچ بررسیای ندارم تنها به این خاطر که احتمالا دولت دوست دارد این مثبت بخورد تا صندوقهای بعدیاش را به ملت بیاندازد. روی این حساب. /:.happysmiley:.//:.winksmiley02.:/
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
عجب نوسان خوبی دارد میدهد این!!!!
شد ۱۳۰ درصد.
حساب کردم از کف تا اینجا ۷ درصد سود داده. (نمیدانم مالیات و کارمزدش چگونه است ولی اگر کم باشد خیلی عالی بوده برای نوسانگیران!)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
با توجه به صف خرید پرتفوی این صندوق طبیعی بود بعد از فروکش کردن فشار اولیه امروز بالا بیاد. البته هنوز در پرتفوی برخی نیست
فکر میکنم زین پس برخی افراد که قصد خرید بانکی و بیمه دارند این صندوق رو بجاش بعنوان نماد کمریسک تر(و البته احتمالا بازده هم کمتر)داشته باشند. نقدشوندگی این بنظر بهتر هم باشد.
کماکان دارا یکم تو پرتفو نیست امروز با کارگزاریم صحبت کردم و مطر ح کردم که در سجام ثبت نام نکردم این می تونه دلیلش باشه که گفتند خواهر و شوهر خواهر خودم دارا یکم ثبت نام کردند و یکیشون سجام داره و یکیشون نداره بزار کنترل کنم که گفت ربطی نداره چون برای هیچکدومشون نیامده پس نتیجه می گیریم ربطی به سجام نداره
نظر