کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نباید عجله کرد.همانطور که پیش بینی اولم را زمان ثابت کرد این هم مشخص خواهد شد.طبیعیست که اکیدا به سمت یک تحلیل نرویم و کم کم به هدف تحلیل برسیم.
بعدشم دو عدد داریم الان:18357 تومان و 13912 تومان
هر جوری حساب می کنم عدد 40 درصد یا نزدیکش رو پیدا نمی کنم!!
nav الان 18357 هست و 40 درصد پایینتر میشه 11014 تومان.....قیمت الان دارا یکم 13912 تومان پایانی و 13400 تومان آخرین معامله هست.یعنی 25 درصد حدودا
فکر می کنم خیلی عجله کرده اید که به نقض تحلیل من برسید
اینقدر در باره این تحلیل پست گذاشته ام و اینقدر به طور محکم تحلیلم ثابت شده است،که ادعایی دربارش ندارم.
من فقط فاز تشکر رو تو این سایت نفهمیده بودم که تو پست قبلیم متوجه شدم.
درود مجددا کف قیمت امروز را 40درصد ببر بالا میرسیم به ناو سهم.... .. بدیهی است در صورتی که بازار صعودی باشه فاصله 40درصدی کم خواهد شد و اگر بازار نزولی باشه فاصله تا 50 وحتی بالاتر خواهد رسید....صرفا مقصود این بود تغییرات ناو و قیمت سهم تایع جو بازار هست تا اخبار عرضه صندوق!
درود مطلوب قبلا شرج داده شده بود ... شما یک طرف قضیه را میبینید!
اگر دامنه نوسان نمادهای شاخص ساز به همین منوال باشه تا 1-2هفته دیگر این فاصله به مراتب بیشترخواهد شد ...
قطعا از همون روزی که گفتم ،با نوسان،به سمت فاصله صفر خواهیم رفت. به همان دلیل که روزی گفتم از فاصله صفر به سمت 30 درصد خواهیم رفت و رفتیم!!حتی 40 درصد....
درود مفروضات با دامنه برابر 10-10 بود نه دامنه دستکاری شده .. درشرایط عادی در ریزش فاصله بیشتر و در برگشت فاصله کمتر کاملا طبیعی بود با دامنه 10
اتفاقا شما یادتون رفته که در همین دامنه تغییر یافته شما پست زیر را زده اید.
پست زیر که 3 اسفند زده شده ،برای شما میباشد.از 3 اسفند تا 17 اسفند فاصله بیشتر نشده که کمتر شده است و این درستی تحلیل من رو نشان میده
در 3 اسفند بوده 23.2 درصد و در 17 اسفند بوده 16 درصد.....امروزم که 13.4 درصد
درود مطلوب قبلا شرج داده شده بود ... شما یک طرف قضیه را میبینید!
اگر دامنه نوسان نمادهای شاخص ساز به همین منوال باشه تا 1-2هفته دیگر این فاصله به مراتب بیشترخواهد شد ...
ریاضی یک اصولی داره....الان با اصول من فاصله 17 درصده و قبلا هم گفتم با نوسانات به سمت هدف،یعنی فاصله صفر میل می کنیم.
حالا شما هر روز که یک کم زیاد شد ،هیجانی نشو.واقعا روند رو نمی بینید یا اینکه سختتونه یک تحلیل درست رو قبول کنید؟
فاصله از 30 درصد(40 هم بود)رسیده به 13 دیروز و 17 امروز.....این روند کافی نیست برای شما که تایید کنید پیش بینی و تحلیل من درست بوده؟
البته من به تحلیلم امیدوارم و تا الان تایید شده است.
درود
انتظار داشتم اگر بازار صعودی باشه به سمت ناو بتونه برسه .. اما ریتم صندوق ها خیلی متفاوت از اوایل هفته داره میشه .!
اوایل هفته اگر وبملت صف فروشش جمع می شد دارا مثبت بود ... حالا دارا رو رنج 4هست و وبملت مثبت !
درود
انتظار داشتم اگر بازار صعودی باشه به سمت ناو بتونه برسه .. اما ریتم صندوق ها خیلی متفاوت از اوایل هفته داره میشه .!
اوایل هفته اگر وبملت صف فروشش جمع می شد دارا مثبت بود ... حالا دارا رو رنج 4هست و وبملت مثبت !
درود
توجه بشه که دارا فقط از 3 تا بانکی ها تاثبر نمی گیره و حتما از معاملات پالایش هم تاثیر می گیره ..حتی گاهی بیش از بانکی ها .مثل امروز که صف فروش پالایش سنگینه
با توجه به صحبتهای وزیر در مورد تشکیل و پذیره نویسی دارا دوم و دارا سوم و صندوقهای دولتی ETF ، برای جلب توجه مثبت و اعتماد سازی، '' دارا يكم '' و '' پالایش '' را رشد می دهند و احتمالا افزایش قیمت خوبی را شاهد خواهیم بود. از همه مهمتر مصوبه مجلس در مورد صندوق هاي دولتي ETF به تصويب نمايندگان رسيده است.
به نظر ميرسد دارا يكم و پالايش رشد خوبي خواهند داشت.
دارایکم
اگر فردا بتونه با صف خرید بسته بشه از ابرهای ایچیمو خارج شده و میاد روی اون و روند صعودی به خودش میگیره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فردا اول وقت اگر دارایکم صف خرید بشه من تعجب نمیکنم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یک روزی گفتیم از صفر میزسه به 30.....دقیقا اتفاق افتاد حتی به 40 هم رسید
یک روزی هم گفتیم از 30 میرسه به صفر که الان شده 22.7 درصد!
بنابراین از 30 رسیده ایم به 22.7 (بگذریم که به 13.4 هم رسید).......................این میشه معنی روند نزولی...........هدف:صفر درصد(با نوساناتش کاری نداریم)
یک روزی گفتیم از صفر میزسه به 30.....دقیقا اتفاق افتاد حتی به 40 هم رسید
یک روزی هم گفتیم از 30 میرسه به صفر که الان شده 22.7 درصد!
بنابراین از 30 رسیده ایم به 22.7 (بگذریم که به 13.4 هم رسید).......................این میشه معنی روند نزولی...........هدف:صفر درصد(با نوساناتش کاری نداریم)
تحلیل محکم#
فاصله با ناو امروز بالای 30درصد هست .. اون چیزی که میگید.. هیچ ربطی به بحثی که داشتیم نداره...
صرفا عرض شد تا زیادی مجکم نباشید در این بازار.. چون تحلیل پشیزی اهمیت نداره
نظر