صندوق واسطه گري مالي يكم-سهام (دارا يكم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : صندوق واسطه گري مالي يكم-سهام (دارا يكم)

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    مرسی از اطلاعات جامعی که دادید.
    فقط یه سوال. من برای پدر و مادر و برادر میخوام بخرم.
    کد بورسی ندارن. بدون حضور خودشون به بانک من میتونم با کد ملیشون براشون خرید رو انجام بدم یا نیاز به حضورشون هست.
    و یه سوال تکراری که زیاد پرسیدم.
    به نظرتون خریدش کار درستی هست؟ میتونه یه سرمایه گذاری خوب باشه؟

سلام. می‌توانید بخرید.
    ولی؟
    نمی‌توانید بفروشید. انگار.
    ا
    نگار تا کد بورسی نگیرند نمی‌توانند بفروشند. هنوز چیزی در مورد فروش کسانی که کد بورسی ندارند گفته نشده....
    و البته... با این وضع شلوغی نمی‌دانم می‌توان کد بورسی گرفت یا نه؟
    ------------------
    علی ای حال... من به کسانی که کد بورسی ندارند هم گفته‌ام بگیرند. از آشنایان. چون دولت دارد اینها را به قیمت میانگین سی روز پیش می‌دهد... یعنی پیش از رشد شدید بانکی‌ها... به قیمت معقول و خوب دارد می‌دهد... حتی اگر یک سال دیگر هم نتوانند بفروشند انگار جای دوری نمی‌رود و حتی اگر در این مدت بورس دچار ریزش اصلی خودش بشود هم انگار مسئله‌ای نیست و ارزش اینها آن‌قدر کم نمی‌شود که خطرناک بشوند...
    --------------------
    دوستانی که تازگی‌ها اقدام به گرفتن کد بورسی کرده‌اند بگویند... آیا سریع و بدون مراجعه حضوری می‌توان کد بورسی گرفت؟ یا اگر کد بورسی داریم می‌توان در کارگزاری ثبت‌نام جدید انجام داد
    --------------------
    پی‌نوشت: البته برای کسانی که کد بورسی دارند که انگار خیلی خیلی عالی است و بیشتر به یک جور پیشکش و هدیه و رانت عمومی و عرضه اولیه و یارانه و کوپن شبیه است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام. می‌توانید بخرید.
      ولی؟
      نمی‌توانید بفروشید. انگار.
      ا
      نگار تا کد بورسی نگیرند نمی‌توانند بفروشند. هنوز چیزی در مورد فروش کسانی که کد بورسی ندارند گفته نشده....
      و البته... با این وضع شلوغی نمی‌دانم می‌توان کد بورسی گرفت یا نه؟
      ------------------
      علی ای حال... من به کسانی که کد بورسی ندارند هم گفته‌ام بگیرند. از آشنایان. چون دولت دارد اینها را به قیمت میانگین سی روز پیش می‌دهد... یعنی پیش از رشد شدید بانکی‌ها... به قیمت معقول و خوب دارد می‌دهد... حتی اگر یک سال دیگر هم نتوانند بفروشند انگار جای دوری نمی‌رود و حتی اگر در این مدت بورس دچار ریزش اصلی خودش بشود هم انگار مسئله‌ای نیست و ارزش اینها آن‌قدر کم نمی‌شود که خطرناک بشوند...
      --------------------
      دوستانی که تازگی‌ها اقدام به گرفتن کد بورسی کرده‌اند بگویند... آیا سریع و بدون مراجعه حضوری می‌توان کد بورسی گرفت؟ یا اگر کد بورسی داریم می‌توان در کارگزاری ثبت‌نام جدید انجام داد
      --------------------
      پی‌نوشت: البته برای کسانی که کد بورسی دارند که انگار خیلی خیلی عالی است و بیشتر به یک جور پیشکش و هدیه و رانت عمومی و عرضه اولیه و یارانه و کوپن شبیه است.
      خب من چون سهام عدالت مامان و بابام و داداشم و زدم روش مستقیم و تو سجام که ثبت نامشون می کنم.
      و کد بورسی شون اوکی میشه. پس کد بورسی هم تا یک ماه دیگه دارند احتمالا.
      از طرفی پدرم میگه نگهش می داریم. نمی فروشیمش. تا چند سال دیگه.
      اما من خودم زمانش که رسید بررسی می کنم ببینم فروشش بهتره یا نگهداری.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Mnm1990
        عضو عادی
        • Feb 2019
        • 89

البته در چند روز اخیر عوامل سازمانی و وزارت اقتصاد خیلی بیشتر دارن ب ارزندگی این صندوق ها تاکید میکنن ، حالا مشخص نیست این تعریف بخاطر عدم استقبال هست که دارن هر چی ب زمان پایان نزدیکتر میشیم میان جذاب تر میکنن یا دلیل دیگه ای داره ، اگر میشد امار خرید روزانه را بدست آورد بهتر میشد
        مثلا امروز تو مصاحبه ای گفتن ک ارزش روز هر یونیت این صندوق ۱۹۸۰۰ تومنه و همین ک قابل معامله شدن رو یک ماه کاهش دادن ک جذاب تر بشه
        در کل چون این صندوق قطعا آخرین واگذاری دولت نخواهد بود بنظر میرسه بازده معقولی داشته باشه ک برای etf های بعدی هم ملت ترغیب ب خرید بشن
        اخیرا چون عرضه اولیه ها ب هر کد خیلی مبلغ ناچیزی میرسه شاید این etf سود بهتری بده باعث بشه یه دور دیگه از هجوم شتابان کد های جدید ب بازار پیش رو باشه بخاطر خرید etf های بعدی و فروش اون ها ک مستلزمه داشتن کده اگر اشتباه نکنم .
        از این نظر برا کلیت بازار بد نیس و میشه گفت یه نقدینگی جدید میتونه در ماه های آتی وارد بازار بشه.
        بنظر کم ریسک میاد و همین ک نقدینگی افراد تازه وارد ک ب هیجانی شدن بازار شتاب بیشتری میدن رو هر چند کوتاه جذب خودش کنه تا این عزیزان کمی بیشتر با ساز و کار بورس آشنا بشن و اونجا نگه داره برا کلیت بازار بد نباشه .
        فارغ از وضعیت صورت های مالی نماد های این صندوق ک اطلاعی ندارم چندان ازشون ،اگه صرفا قیمت تابلو رو با قیمت اراعه مقایسه کنیم بنظر خریدش واقعا جذابه.
        نظر شخصی یک مبتدی
        ارادت

نظر

• Zigurat
          ستاره دار(2)
          • Jan 2016
          • 110

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          مرسی از اطلاعات جامعی که دادید.
          فقط یه سوال. من برای پدر و مادر و برادرم میخوام بخرم.
          کد بورسی ندارن. بدون حضور خودشون به بانک من میتونم با کد ملیشون براشون خرید رو انجام بدم یا نیاز به حضورشون هست.
          البته بانک تجارت یه اپلیکشن برام مسیج کرده که از طریق اون میشه انجام داد. اما تو کارت تجارتم پول نیست.
          میخوام فردا برم بانک از کارت بابام و داداشم واسشون بخرم.
          چون خودشون سرکارن و وقت نمی کنن برن بانک.

و یه سوال تکراری که زیاد پرسیدم.
          به نظرتون خریدش کار درستی هست؟ میتونه یه سرمایه گذاری خوب باشه؟

از طریق نرم افزار موبایل آپ هم می تونید به راحتی برای هر چند نفری که بخواهید خرید انجام بدین
          من دیروز برای یکی از اقوام خرید زدم امروز هم از طرف سجام پیام اومد که ثبت نام سجام رو انجام بدم براشون

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2116

سلام اعلام شده تخفیف فروش 30% میباشد چرا ؟؟ عدم استقبال یا همرنگ کردن مردم

نظر

• ali0700
              عضو عادی
              • Jan 2020
              • 77

من دیروز حداقل برا 5 نفر از کارگزاری مفید دستور خرید زدم الان تو گردش حساب زده حذف شده چرا؟

جالبه تماس گرفتم پشتیبانی گفتن سیستم مشکل داشته اعمال نشده! به همین راحتی
              الان مدتهاست وضعیت مانده حساب نمایش مشکل داره مفید و نمی تونن رفع عیب کنن اینقدر تماس به پشتیبانی داشتن که اپراتور این موضع رو قبل از برقراری تماس می گه
              آخرین ویرایش توسط ali0700؛ 2020/05/19, 12:17.
              [COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

در اصل توسط ali0700 پست شده است View Post
                من دیروز حداقل برا 5 نفر از کارگزاری مفید دستور خرید زدم الان تو گردش حساب زده حذف شده چرا؟

جالبه تماس گرفتم پشتیبانی گفتن سیستم مشکل داشته اعمال نشده! به همین راحتی
                الان مدتهاست وضعیت مانده حساب نمایش مشکل داره مفید و نمی تونن رفع عیب کنن اینقدر تماس به پشتیبانی داشتن که اپراتور این موضع رو قبل از برقراری تماس می گه
                شما قسمت وضعیت مالی را در منو کارگزاریت چک کن ببین اگر مسدودی غیروکالتی دارای پس ثبت شده یا نه اگر ثبت هست پس پول شما بلوکه شده و خرید انجام می گیرد
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• CHESTER.2020
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 1255

دوستان جهت یادآوری با وجه حاصل از فروش سهم، به دلیل تفاوت در تاریخ تسویه در همان روز نمی‌توان صندوق درآمد ثابت و یا سکه طلا خرید و شامل صندوق دارا یکم هم میشود. فردا سهماتونو نفروشید برای خرید دارا یکم!!

اگر برفرض که فردا رو تمدید نکنن که احتمالش کمه بنظرم... باید حسابتونو شارژ و خرید کنید.
                  نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                  نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• zxcvdepo
                    عضو جدید
                    • Mar 2020
                    • 15

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                    دوستان جهت یادآوری با وجه حاصل از فروش سهم، به دلیل تفاوت در تاریخ تسویه در همان روز نمی‌توان صندوق درآمد ثابت و یا سکه طلا خرید و شامل صندوق دارا یکم هم میشود. فردا سهماتونو نفروشید برای خرید دارا یکم!!

اگر برفرض که فردا رو تمدید نکنن که احتمالش کمه بنظرم... باید حسابتونو شارژ و خرید کنید.
                    سلام
                    دوست عزیز آیا مطمئن هستید که فردا با فروش سهام نمیشه واحدهای صندوق را خرید؟
                    در ضمن توی گفتگوی ویژه خبری معاون وزیر اقتصاد گفت که شورای عالی بورس تصویب کرد که پس از یک ماه، واحدهای صندوق قابل معامله است و دیگه این که فردا از ساعت 9 صبح پذیره نویسی توی کارگزاریها قابل انجام است.

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

در اصل توسط zxcvdepo پست شده است View Post
                      سلام
                      دوست عزیز آیا مطمئن هستید که فردا با فروش سهام نمیشه واحدهای صندوق را خرید؟
                      در ضمن توی گفتگوی ویژه خبری معاون وزیر اقتصاد گفت که شورای عالی بورس تصویب کرد که پس از یک ماه، واحدهای صندوق قابل معامله است و دیگه این که فردا از ساعت 9 صبح پذیره نویسی توی کارگزاریها قابل انجام است.
                      بواقع دیروز چندتا از دوستان سهام فروخته بودند که با این پیغام خطا در مفید روبرو شدند و خریدشان به امروز موکول شد. پیغام همان بود که نوشتم. بله از 9.15 تا 16 امروز حدود 18000 میلیارد تومان را عرضه میکنند. تا ببینیم جذب میشود یا بخیر.
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• ali0700
                        عضو عادی
                        • Jan 2020
                        • 77

پشتیبانی مفید به من گفت سفارشات دو روز پیش برا صندوق یکم حذف شده و مجدد سفارش بده در شرح سفارش هم نوشته بود حذف شده توسط سیستم معاملات منم دیروز مجدد سفارش گذاشتم امروز می بینم 4 میلیون بلوک شده از پولم!!
                        [COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

تا الان بیش از 9999 نفر تقاضای 5.630.000 سهم از این صندوق رو داشتن که با توجه به قیمت هر یونیت 100.000 ریال مبلغ تقاضا به 563.000.000.000 ریال رسیده و تایم معاملاتی رو تا ساعت 16 باز گذاشتن چون روز آخر هست!!!

تازه الان ساعت 10 رسیده به 14 میلیون پانصد هزار تقاضا،البته بنده آمار روزهای قبل رو که چقد سفارش ثبت شده ندارم ولی خب کل تعداد سهام 1.774.443.762 رو آیا امروز ثبت میشه؟!! اگه نشد برنامه دولت چیه ؟!!
                          آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/05/20, 09:00.
                          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• noori
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 206

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                            تا الان بیش از 9999 نفر تقاضای 5.630.000 سهم از این صندوق رو داشتن که با توجه به قیمت هر یونیت 100.000 ریال مبلغ تقاضا به 563.000.000.000 ریال رسیده و تایم معاملاتی رو تا ساعت 16 باز گذاشتن چون روز آخر هست!!!
                            ساعت معاملاتش بين دو تا چهار است ؟ درسته ؟

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

در اصل توسط noori پست شده است View Post
                              ساعت معاملاتش بين دو تا چهار است ؟ درسته ؟
                              نه دوست عزیز روزهای قبل زمان ارسال سفارش 14 تا 16 بود ولی امروز اول وقت طی اطلاعیه زیر تایم ورود سفارش رو از 9:15 گذاشتن تا 16 !!!

به اطلاع كليه فعالان محترم بازار سرمايه مي رساند، امروز چهارشنبه مورخ 1399/02/31 تعداد 1،774،443،762 واحد از واحدهاي صندوق سرمايه گذاري واسطه گري مالي يكم (دارا يكم) عرضه خواهد شد. زمان ورود سفارش در نماد مذكور از ساعت 09:15 الي 16:00 بوده و مهلت شرکت در عرضه اين صندوق تمديد نخواهد شد. همچنين امكان خريد واحدهاي سرمايه گذاري براي اشخاص حقوقي وجود ندارد. ساير مشخصات به شرح زير مي باشد: نوع صندوق: صندوق سرمايه گذاري در سهام با مديريت غيرفعال، مبلغ اسمي هر واحد: 100,000 ريال ، روش عرضه: به قيمت ثابت بر مبناي ارزش اسمي هر واحد صندوق (100،000 ريال) ، شرايط خريد اوراق: حداقل تعداد واحدهاي قابل خريداري توسط هر كد معاملاتي حقيقي: 1 واحد ، حداكثر تعداد واحدهاي معاملاتي حقيقي: 200 واحد ، محدوديت حجمي براي هر سفارش خريد: 200 واحد ، واحد پايه هر سفارش: 1 سرمايه گذاران محترم مي توانند براي اطلاع از جزئيات بيشتر به اطلاعيه99/02/30 منتشره در سايت رسمي شركت بورس اوراق بهادار تهران به نشاني www.tse.ir مراجعه نمايند. مديريت ابزارهاي نوين مالي شركت بورس اوراق بهادار تهران
                              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• baradaran10
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 27

در اصل توسط ali0700 پست شده است View Post
                                پشتیبانی مفید به من گفت سفارشات دو روز پیش برا صندوق یکم حذف شده و مجدد سفارش بده در شرح سفارش هم نوشته بود حذف شده توسط سیستم معاملات منم دیروز مجدد سفارش گذاشتم امروز می بینم 4 میلیون بلوک شده از پولم!!
                                واقعا این مفید داره مضر می شود .
                                برای من هم همینطوره که نمی توانم عرضه اولیه امروز را بگیرم

نظر

در حال کار...
                                X