صندوق واسطه گري مالي يكم-سهام (دارا يكم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : صندوق واسطه گري مالي يكم-سهام (دارا يكم)

سلام دوستان. به نظرتون برای اونایی که کدبورسی ندارن خرید از طریق برنامه آپ قابل اعتماد هست؟
    من قبلا شنیدم که از طریق برنامه آپ خیلی از حساب ها حک شده و قابل اعتماد نیست.
    اپلیکیشن دیگه ای که مطمئن تر باشه سراغ ندارید؟؟؟
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      سلام دوستان. به نظرتون برای اونایی که کدبورسی ندارن خرید از طریق برنامه آپ قابل اعتماد هست؟
      من قبلا شنیدم که از طریق برنامه آپ خیلی از حساب ها حک شده و قابل اعتماد نیست.
      اپلیکیشن دیگه ای که مطمئن تر باشه سراغ ندارید؟؟؟

از طریق سایت بانک ها هم فک کنم امکان سفارش زدن باشه،البته بنده امتحان نکردم!!!
      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• امیر محمد ۲
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 789

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
        نه دوست عزیز روزهای قبل زمان ارسال سفارش 14 تا 16 بود ولی امروز اول وقت طی اطلاعیه زیر تایم ورود سفارش رو از 9:15 گذاشتن تا 16 !!!

به اطلاع كليه فعالان محترم بازار سرمايه مي رساند، امروز چهارشنبه مورخ 1399/02/31 تعداد 1،774،443،762 واحد از واحدهاي صندوق سرمايه گذاري واسطه گري مالي يكم (دارا يكم) عرضه خواهد شد. زمان ورود سفارش در نماد مذكور از ساعت 09:15 الي 16:00 بوده و مهلت شرکت در عرضه اين صندوق تمديد نخواهد شد. همچنين امكان خريد واحدهاي سرمايه گذاري براي اشخاص حقوقي وجود ندارد. ساير مشخصات به شرح زير مي باشد: نوع صندوق: صندوق سرمايه گذاري در سهام با مديريت غيرفعال، مبلغ اسمي هر واحد: 100,000 ريال ، روش عرضه: به قيمت ثابت بر مبناي ارزش اسمي هر واحد صندوق (100،000 ريال) ، شرايط خريد اوراق: حداقل تعداد واحدهاي قابل خريداري توسط هر كد معاملاتي حقيقي: 1 واحد ، حداكثر تعداد واحدهاي معاملاتي حقيقي: 200 واحد ، محدوديت حجمي براي هر سفارش خريد: 200 واحد ، واحد پايه هر سفارش: 1 سرمايه گذاران محترم مي توانند براي اطلاع از جزئيات بيشتر به اطلاعيه99/02/30 منتشره در سايت رسمي شركت بورس اوراق بهادار تهران به نشاني www.tse.ir مراجعه نمايند. مديريت ابزارهاي نوين مالي شركت بورس اوراق بهادار تهران
        سلام

دوست گرامی الان با فروش سهم میتونم دارا یکم را بخرم یا باید حساب رو شارژ کنمووویا اینکه مثلا 2 روز پیش سهم فروخته وپول تو حسابم باشه

ممنون

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

از طریق سایت بانک ها هم فک کنم امکان سفارش زدن باشه،البته بنده امتحان نکردم!!!
          ما پولمون تو بانک سرمایه است.
          بانک سرمایه هم که نمیشه.
          ولی اگه اپلکیشن باشه دیگه کاری ندارن که چه کارتی و واسه چه بانکی هست.
          از طریق رمز پوبا میشه واریز رو انجام داد.

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
            سلام

دوست گرامی الان با فروش سهم میتونم دارا یکم را بخرم یا باید حساب رو شارژ کنمووویا اینکه مثلا 2 روز پیش سهم فروخته وپول تو حسابم باشه

ممنون

سلام به شخصه خودم خرید نزدم و فقط برای چند نفر پرسیدم و دیگه پیجور نشدم که چی کار کردن!!!

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

بیشتر از 200 سهم هم میشه خرید امروز ؟

بعد اگر مبلغ پذیره نویسی تکمیل نشه قانون چی میگه ؟ کلا تعطیل میشه صندوق ؟ یا کار دیگه ای می کنن
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• joniur
                عضو عادی
                • Jan 2020
                • 83

سلام به شخصه خودم خرید نزدم و فقط برای چند نفر پرسیدم و دیگه پیجور نشدم که چی کار کردن!!!
                من امتحان کردم میشه بدون هیچ مشکل خاصی، هم با بعضی از همراه بانکا از جمله بانک ملی و پارسیان، و هم از طریق آپ و آیوا و امثالهم

نظر

• امیر محمد ۲
                  عضو فعال
                  • Jun 2019
                  • 789

در اصل توسط joniur پست شده است View Post
                  من امتحان کردم میشه بدون هیچ مشکل خاصی، هم با بعضی از همراه بانکا از جمله بانک ملی و پارسیان، و هم از طریق آپ و آیوا و امثالهم
                  منظور حقیر اینست که الان با فروش سهم از طریق آنلاین میتونم بلافاصله دارا رو بخرم از طریف انلاین

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                    منظور حقیر اینست که الان با فروش سهم از طریق آنلاین میتونم بلافاصله دارا رو بخرم از طریف انلاین
                    مثلا قبلا سهام رو می فروختیم نمیشد همان روز سکه یا صندوق طلا خرید ... باید 24 ساعت می گذشت (تماس با کارگزار بهترین کار)
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

دوستان ظاهرا اون محدودیت پول از محل فروش سهم برداشته شده طبق گفته ی دوستان و مبلغ دومیلیونو ده هزار تومان را مفید بلوکه میکند از حسابتان. پس احتیاجی به شارژ حساب نیست و از محل فروش سهام میتونید خرید بزنید. (مگر دولت نگفته بود کارمزد ندارد داستان آن 10 هزار تومان چیست؟)!
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                        دوستان ظاهرا اون محدودیت پول از محل فروش سهم برداشته شده طبق گفته ی دوستان و مبلغ دومیلیونو ده هزار تومان را مفید بلوکه میکند از حسابتان. پس احتیاجی به شارژ حساب نیست و از محل فروش سهام میتونید خرید بزنید. (مگر دولت نگفته بود کارمزد ندارد داستان آن 10 هزار تومان چیست؟)!
                        10 هزار تومان را بر می گرداند چند ساعت بعد ضعف نرم افزاری هست

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                          بیشتر از 200 سهم هم میشه خرید امروز ؟

بعد اگر مبلغ پذیره نویسی تکمیل نشه قانون چی میگه ؟ کلا تعطیل میشه صندوق ؟ یا کار دیگه ای می کنن
                          رو یکی از کد ها امتحان کردم که قبلا سفارش زده بودم 200 واحد دیگه هم از پولش بلوکه شد (مجموعا 4 میلیون تومان پولش بلوکه شده برا دارا یکم ) :| حذف میشه بعد ؟

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

من الان زنگ زدم کارگزاری.
                            میگن که از فروش سهام نمی تونید امروز صندوق بخرید
                            باید حسابتون رو شارژ کنید.
                            گویا قسمت من نیست که صندوق رو بخرم.
                            گفتن اگه میخواستید بخرید باید دیروز سهم می فروختید.

نظر

• CHESTER.2020
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 1255

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              من الان زنگ زدم کارگزاری.
                              میگن که از فروش سهام نمی تونید امروز صندوق بخرید
                              باید حسابتون رو شارژ کنید.
                              گویا قسمت من نیست که صندوق رو بخرم.
                              گفتن اگه میخواستید بخرید باید دیروز سهم می فروختید.
                              بله درسته اون دوستان من هم دیروز سهم فروخته بودند. امروز تونستند بخرند ولی دیروز نمیشده . ولی با فروش سهم در قانون آمده صندوق با درآمد ثابت و سکه را نمی توان همان روز خرید. عجیبه برای ای تی اف همچین قانونی!
                              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

تا الان بیش از 9999 نفر تقاضای 5.630.000 سهم از این صندوق رو داشتن که با توجه به قیمت هر یونیت 100.000 ریال مبلغ تقاضا به 563.000.000.000 ریال رسیده و تایم معاملاتی رو تا ساعت 16 باز گذاشتن چون روز آخر هست!!!

تازه الان ساعت 10 رسیده به 14 میلیون پانصد هزار تقاضا،البته بنده آمار روزهای قبل رو که چقد سفارش ثبت شده ندارم ولی خب کل تعداد سهام 1.774.443.762 رو آیا امروز ثبت میشه؟!! اگه نشد برنامه دولت چیه ؟!!

تا ساعت 11:10 رسیده به 31.391.000 تقاضا

نظر

در حال کار...
                                X