اطلاعیه درج شرکت اقتصادی نگین گردشگری ایرانیان در تابلوی توافقی بازار سوم
اقتصادي نگين گردشگري ايرانيان (گنگين)
Collapse
X
-
پاسخ : اقتصادي نگين گردشگري ايرانيان (گنگين)
خیلی گران عرضه شد
سود سال پیش این شرکت حدود 130 تومان بود
و قیمت مناسب برای عرضه اولیه بین 600تا700 تومان بود
ولی 1800 تومان برای این سهم ارزش نداشت
حالا که قیمت را پر کرده و وارد بازار شده فقط باید با پول خودشون سهمو جمع کنن
بعید میدونم بازار بیاد پشت سهامی که از اول سفته بازی میشنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط بامبو پست شده است View Postشب شما بخیر
اطلاعیه عرضه اش کی وکجا درج شده بود؟
روز قبل ناظر اعلام کرده بودخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
در اصل توسط بامبو پست شده است View Postناظر تو چه سایتی اعلام کرده بود بیشتر اطلاع رسانیش برام مهمه ازکجا میشه فهمید یه همچین نمادهایی قراره عرضه بشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخیلی گران عرضه شد
سود سال پیش این شرکت حدود 130 تومان بود
و قیمت مناسب برای عرضه اولیه بین 600تا700 تومان بود
ولی 1800 تومان برای این سهم ارزش نداشت
حالا که قیمت را پر کرده و وارد بازار شده فقط باید با پول خودشون سهمو جمع کنن
بعید میدونم بازار بیاد پشت سهامی که از اول سفته بازی میشن
نتیجه این میشه که روز دوم صفش عرضه میشه و اون حقیقی هایی که با هماهنگی و فقط در جهت بالا باز کردن سهم خریده بودن سهامشون تو پاچه ملت میکنن و فرار
انشالله که ناظر یقه اینها را بگیره تا یه وقت فردا زیر سهمو خالی نکنن و سهم صف فروش نشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postوقتی سهمی را خیلی گرون تو پاچه میکنن و ناظر ابله هم چیزی نمیگه و تایید میکنه
نتیجه این میشه که روز دوم صفش عرضه میشه و اون حقیقی هایی که با هماهنگی و فقط در جهت بالا باز کردن سهم خریده بودن سهامشون تو پاچه ملت میکنن و فرار
انشالله که ناظر یقه اینها را بگیره تا یه وقت فردا زیر سهمو خالی نکنن و سهم صف فروش نشه
1-شرکت دو نوع درامد داره اول فروش املاک که بیشتر مربوط به املاک گردشگری هست و درامد دوم شرکت از سرمایه گذاریهاست. پس باید صورتهای تلفیقی بررسی بشه که طی سال منتهی به اذر99مبلغ 391 تومان سود تو تلفیق ساخته
2-سهامدار عمده معتقده سهامش بالای 5000تومان ارزش داره و این قیمت رو خیلی مفت میدونه
3-طبق قانون سهامدار عمده مکلف هست تا 2.5درصد از سهام شرکت رو عرضه کنه.کلن شرکت باید 75میلیون عرضه کنه که با عرضه امروز کلن شرکت باید 12/500/000سهم دیگه عرضه کنه .(هرچند گویا فرابورس داره فشار میاره که بیشتر عرضه بشه)
4-بعد از تکمیل عرضه ها سمگا و گردش باید افشا ب بدن و نقدینگی
موارد فوق توصیه به خرید نیستمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Postارادات تمام عزیز
1-شرکت دو نوع درامد داره اول فروش املاک که بیشتر مربوط به املاک گردشگری هست و درامد دوم شرکت از سرمایه گذاریهاست. پس باید صورتهای تلفیقی بررسی بشه که طی سال منتهی به اذر99مبلغ 391 تومان سود تو تلفیق ساخته
2-سهامدار عمده معتقده سهامش بالای 5000تومان ارزش داره و این قیمت رو خیلی مفت میدونه
3-طبق قانون سهامدار عمده مکلف هست تا 2.5درصد از سهام شرکت رو عرضه کنه.کلن شرکت باید 75میلیون عرضه کنه که با عرضه امروز کلن شرکت باید 12/500/000سهم دیگه عرضه کنه .(هرچند گویا فرابورس داره فشار میاره که بیشتر عرضه بشه)
4-بعد از تکمیل عرضه ها سمگا و گردش باید افشا ب بدن و نقدینگی
موارد فوق توصیه به خرید نیست
به نظر من بهترین قیمت سهم برای کشف قیمت بین 800 تا 1000 تومان بود و بعدش سهم میتونست تا 1800 و 2000 تومان بالا بیاد
حالا اینها سهمو 1800 باز کردن
اون حقیقی که دیروز خرید حق داشت امروز خالی کنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط بامبو پست شده است View Postناظر تو چه سایتی اعلام کرده بود بیشتر اطلاع رسانیش برام مهمه ازکجا میشه فهمید یه همچین نمادهایی قراره عرضه بشن
جوین و بعضی سهام دیگه از همین طریق عرضه شدنمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدرود
به نظر من بهترین قیمت سهم برای کشف قیمت بین 800 تا 1000 تومان بود و بعدش سهم میتونست تا 1800 و 2000 تومان بالا بیاد
حالا اینها سهمو 1800 باز کردن
اون حقیقی که دیروز خرید حق داشت امروز خالی کنه
خریدارهای دیروز اکثرن بچه های کارگزاری بودن چون این سهام رو توی روز اول فقط استیشن میتونه بخره و حتی سیستم انلاین گروهی هم نمیتونست سفارش بزاره
من فکر میکنم مسیر جوین رو بره البته به جو بازار هم بستگی دارهمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Postسهام اینچنیی که مربوط به بازار پایه فرابورس هستن از طریق گشایش قیمت بازگشایی میشن وناظر مکلف هست دو روز قبل پیغام رو ارسال کنه برخلاف روش ثبت سفارش که یک هفته قبل باید اعلام بشه.
جوین و بعضی سهام دیگه از همین طریق عرضه شدن
درود وقت شما بخیر
یه کم برگردیم عقب فرض کنیم من نوعی اصلا اسم جوین یا گنگین به گوشم نخورده وروزانه دارم بازار رو به طور کلی بررسی میکنم سایپا چی شد شپنا چیکارکرد فولاد به کجا رسید و......
حالا ناظر پیام میده دوروزدیگه قراره فلان سهمی توبازار پایه کشف قیمت بشه من این پیام ناظررواز کجا میتونم ببینم وپیگیری کنم؟خود نماد به گوشم نخورده تا توtsetmcقسمت پیام ناظر روچک کنم پس از کجا باید مظلع بشم؟
نظر
نظر