همقکری در تحلیل سهام در بازار جهانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vahid_sh
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 388

همقکری در تحلیل سهام در بازار جهانی

سلام دوستان

این تاپیک رو ایجاد کردم تا با کمک شما یه سری سهمهای رایج تو بازارهای مختلف رو تحلیل کنیم. امیدوارم بتونم از راهنماییتون استفاده کنم.
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35705

پاسخ : همقکری در تحلیل سهام در بازار جهانی

توئیتر در تایم یکساعته واگرایی در کف نسبت به MACD و RSI مشاهده میشه !

البته سهم در تایم هفتگی در سقف یک کانال نزولی قرار داره !

ببینیم با این واگرایی میتونه از این کانال نزولی خارج بشه یا نه !

فعلا که مارکت تحت فشار هست و شاخص ها همچنان نزولی !

نظر

• vahid_sh
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 388

سلام. این نمودار سهم CSL هست که یکی از سهمهای پربازدید بازار استرالیاست (ASX).

تو تایم یک ساعته (تصویر پیوست) واگرایی توی مکدی دیده میشه و سهم توی کانال نرولی در حا ح*کت هست. باند حمایتی 280-275 هم توی همین محدوده هست. RSI هم نزدیک حمایت هست.
      تو تایم هفتگی هم سهم توی کانال صعودی در حال حرکت هست. نزدیک کف کانال و باند حمایتی 280-275. RSI هم نزدیک حمایت. فقط مکدی منفی هست. همچنین کندلها بالای ابرکومو هستن.
      تو تابم روزانه، سهم نزدیک کنج مثلث قرار گرفته و مکدی در آستانه مثبت شدن هست. کندلها زیر ابر کومو قرار دارن.
      به نظر میاد که احتمال شکست سقف مثلث وحود داره و سهم میتونه به رشدش ادامه بده.

دوستان اگه براتون مقدور هست شما هم یه نگاهی داشته باشید و ایرادات تحلیل بنده رو رفع کنید. همچنین در مورد تارگت های احتمالی راهنمایی بفرمایید.
      فایل های ضمیمه شده

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

واکنش به واگرایی در کف و فیبوی زمانی !
        آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2020/06/16, 17:54.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

تایم هفتگی همچنان در کانال نزولی هست البته ! !
          آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2020/06/16, 17:59.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام.
            این را من پیدا نکردم. ولی Air را پیدا کردم که جلویش پرچم آلمان را داشت. اگر همین است:

من اینجا نمی‌خرم. می‌گذارم اصلاحش تمام شود و سقف ۸۱ دلاری را بشکند بعد به حجمش نگاه می‌کنم. اگر همچنان (همان‌گونه که زیر تصویر مشخص است) در حال رشد کردن بود (پس از شکست سقف) می‌خریدم.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

Commerzbank AG
              این هم دو تا بود یکی xetr و یکی هم fwb که من نخستین را انتخاب کردم.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

این هم دقیقا شبیه همان‌ها با این تفاوت که این کندتر ولی مطمئن‌تر است. (شبیه سرمایه‌گذاری‌ها می‌ماند.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

این یکی هم باز شبیه بقیه:

(کاملا مشخص است که به خاطر عاملی (کرونا احتمالا) تمام نمادها دچار یک حال مشترک شده‌اند.)
                  این از بقیه انگار تیزتر است.
                  تراز ۵۰ دلار را در شکل نشان داده‌ام. یک راهکار این است که اگر به آنجا رسید، در این قیمت اگر احساس کردید دارد برمی‌گردد بخرید و در ۶۰ دلار (سقف کانال که مقاومت سخت و محکمی است) بفروشید.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام.
                    داشتم تریدینگ ویو خودم را نگاه می‌کردم آمد خود به خود روی این نماد...
                    گفتم دوباره بررسی‌ای داشته باشم.

ببینید...
                    یک روش این بود که دقیقا در خط روند می‌خریدیم به هوای یک سود بسیار کوچک (و البته با احتمال).

یعنی همین که رسید به ۵۱ دلار می‌خریدیم و در ۵۵ - ۵۴ دلار خالی می‌کردیم.

ولی از دید میان‌مدت...
                    نگاه کنید!
                    قرار بود برگشت را ببینیم!
                    چگونه برگشته؟
                    تا اینجای کار که اصلا برگشت قوی‌ای نداشته!
                    (من این را دیدم احتمالا باقی هم شبیه همین هستند.)
                    هم حجم هم دیگر نشانگرها (که در تصویر می‌بینید) هم خود نمودار... هیچ‌کدام حال و هوای درست و حسابی ندارند. دارند این را فریاد می‌زنند!
                    پس هنوز هم زمان خرید نیست. که نیست.
                    ولی خدا را چه دیدی؟ شاید یک موجی آمد. هر زمان که یک موج آمد با قدرت می‌توان خرید انجام داد.

حالا باز اگر خاطرم بود (یا دوباره ناخودآگاه به این نماد رسیدم) چند وقت دیگر دوباره یک بررسی‌اش می‌کنیم.

پی‌نوشت: اکنون که بازار خودمان از همه‌جای دنیا بهتر است چرا دوستان رفته‌اند دنبال بورس‌های خارجی؟؟؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35705

احتمالا بعد از فراهم شدن مقدمات قانونی تبادل ارزهای دیجیتال !

در زمینه فعالیت در بازارهای بین المللی هم تغییراتی ایجاد بشه !

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        احتمالا بعد از فراهم شدن مقدمات قانونی تبادل ارزهای دیجیتال !

در زمینه فعالیت در بازارهای بین المللی هم تغییراتی ایجاد بشه !
                        بعید است خانم مینوی.
                        این ارزهای دیجیتال را اگر یکی به نعل و یکی به میخ اجازه می‌دهند... احتمالا به خاطر این است که تبادل ارزی ایران با دنیا (به واسطه تحریم‌های آمریکا) دچار مشکل است و اینها می‌خواهند از این بین راهی پیدا کنند...
                        ولی بازارهای بین‌المللی برای چه؟ (باید یک دلیلی داشته باشد...) (تنها خروج سرمایه از مملکت است و بس.)

----------------------

البته... اکنون که دارم می‌اندیشم... چند وقت پیش {۱} صحبتش بود که برخی از نمادهای بورس ایران را ببرند در بورس‌های خارجی {۲}.... حالا آن موقع که نشد... ولی اگر بعدها دوباره حرفش بشود و احیانا عملی هم بشود احتمالا یک مسیر دو طرفه است... یعنی همان‌گونه که آنها می‌توانند بیایند از سهام ما خرید و فروش کنند ما هم احتمالا می‌توانیم از برخی نمادهای آنها خرید و فروش داشته باشیم.
                        (که البته باز هم به صلاح نیست... چون با این وضع مملکت پول بیشتر از مملکت خارج می‌شود تا اینکه وارد شود! مگر اینکه این حالت عوض شود.)

-----------------
                        پانویس:
                        {۱} یعنی چند سال پیش! یعنی اوایل روحانی که می‌خواستند سرمان گول بمالند! و در باغ سبز نشان می‌دادند و می‌گفتند گشایش‌های عالی به وجود می‌آید و شما فقط هسته‌ای‌تان را بدهید تا ما کشورتان را دو روزه گلستان کنیم و شل و بوئینگ می‌آوریم...
                        {۲} بورس لندن! گفتند همه کارش را هم کرده‌ایم و از شنبه ? پارسان را می‌بریم در بورس لندن...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

بعید است خانم مینوی.
                          این ارزهای دیجیتال را اگر یکی به نعل و یکی به میخ اجازه می‌دهند... احتمالا به خاطر این است که تبادل ارزی ایران با دنیا (به واسطه تحریم‌های آمریکا) دچار مشکل است و اینها می‌خواهند از این بین راهی پیدا کنند...
                          ولی بازارهای بین‌المللی برای چه؟ (باید یک دلیلی داشته باشد...) (تنها خروج سرمایه از مملکت است و بس.)

----------------------

البته... اکنون که دارم می‌اندیشم... چند وقت پیش {۱} صحبتش بود که برخی از نمادهای بورس ایران را ببرند در بورس‌های خارجی {۲}.... حالا آن موقع که نشد... ولی اگر بعدها دوباره حرفش بشود و احیانا عملی هم بشود احتمالا یک مسیر دو طرفه است... یعنی همان‌گونه که آنها می‌توانند بیایند از سهام ما خرید و فروش کنند ما هم احتمالا می‌توانیم از برخی نمادهای آنها خرید و فروش داشته باشیم.
                          (که البته باز هم به صلاح نیست... چون با این وضع مملکت پول بیشتر از مملکت خارج می‌شود تا اینکه وارد شود! مگر اینکه این حالت عوض شود.)

-----------------
                          پانویس:
                          {۱} یعنی چند سال پیش! یعنی اوایل روحانی که می‌خواستند سرمان گول بمالند! و در باغ سبز نشان می‌دادند و می‌گفتند گشایش‌های عالی به وجود می‌آید و شما فقط هسته‌ای‌تان را بدهید تا ما کشورتان را دو روزه گلستان کنیم و شل و بوئینگ می‌آوریم...
                          {۲} بورس لندن! گفتند همه کارش را هم کرده‌ایم و از شنبه ? پارسان را می‌بریم در بورس لندن...
                          شواهد و شنیده ها چنین حکایت میکنه فعلا !

هرچند دیر !! اما ظاهرا به این نتیجه رسیدن که اقتصاد سنتی ! به بن بست رسیده !!

شاید با شرط و شروط و محدودیتهایی بسترهایی رو فراهم کنن !!

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

ببینیم ین ژاپن بلاخره چه مسیری رو انتخاب میکنه !

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

کماکان حمایت میشه از بازار !

سهام مایکروسافت از 200 دلار هم فراتر رفته امروز !

نظر

در حال کار...
                              X