جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راشین
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 903

مسلم عزیز نمودار جناب فریبرز متعلق به شرکت مبناست و فقط افزایش سرمایه در آن اعمال شده است احتمالا دلیل اختلاف در نمودارتان مربوط به اعمال سود نقدی توسط شما باشد یکبار هم نمودار را بدون اعمال سود نقدی بررسی بفرمایید
    از بحث موج 3 یا 5 که بگذریم ،مدتی زمستان سال گذشته سهامدار شرکت بودم اما چون از رفتار سهم سر در نیاوردم خارج شدم حقیقتش اخیرا به اینکه واقعا اصلاح سهم تمام شده یا نه شک کردم

نظر

• علامه
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 429

سلام بر راشین عزیز
      ممنون میشم هر وقت فرصت کردید کمی از اهداف پست بانک (همراه با زمان) برامون بفرمایید...
      ارادتمند

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

سلام علامه عزیز
        از زمان چیزی نپرسید که واقعا نمیدانم
        اگر موج 3 باشه باید رشد سریعی داشته باشد البته منظورم از سریع یکماهه نیست با دید میان مدت
        اما اهدافش هم به نظرم موج 3 صعودی شروع شده و الان در زیر موج های 1 از 3 هست(احتمالا زیر موج 4 که یا تمام شده که در اینصورت باید از 628 عبور کنه و تا حدود 660 رشد کنه یا نه که در اینصورت از همین حدود دوباره باید برگرده تا حدود 530 اصلاح کنه) اما باید صبر کنیم زیر موج 1 تموم بشه بعد در مورد اهداف بعدی صحبت کنیم تعیین دقیق هدف این زیر موج کار مشکلیه اینهایی هم که گفتم همش حدس و گمانه در این مرحله چاره ای جز صبر کردن نداریم
        در نهایت فقط وقتی میشه به صعود بلند مدتش و فتح اهداف 1300 تومانی در میان مدت و بلند مدت خوشبین بود که در درجه اول از 710 تومان عبور کند
        به هر حال این سهم ریسک خاص خودش رو داره و حداقل در شرایط فعلی زیاد نمیشه روش حساب کرد

نظر

• علامه
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 429

سلام و خیلی ممنون از لطفتون...من مدتیه که سهامداراش هستم وقتی دیدم شما هم روش مثبت هستین مطمئن تر شدم..ممنون از توضیحاتتون

نظر

• کریم مهدوی
            عضو فعال
            • May 2012
            • 813

سرکار خانم راشین گرامی و محترم
            ابتدا تشکر می کنم از تحلیل های خوب و بی نقص شما دوست عزیز و بزرگوار
            نظرتون رو درباره وملت و کسعدی بفرمایید
            یاشا
            تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

برای کسعدی 196 حمایت مهمیه با توجه با شکسته شدن حمایت در rsi عکس العمل نسبت به این حمایت چندان امیدوار کننده نیست و فقط می تونه یک پول بک باشه (مگر اینکه در مرحله اول بتونه بالاتر از 232 تثبیت بشه)در صورت شکست حمایت مذکور سهم پتانسیل ریزش تا 150 رو داره
              وملت رو باید دقیقتر بررسی کنم

نظر

• کریم مهدوی
                عضو فعال
                • May 2012
                • 813

سرکار بانو راشین گرامی از پاسخ شما ممنونم
                درباره وملت نیز نظرتون را بفرمایید
                درود بی پایان
                یاشا

نظر

• راشین
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 903

متاسفانه هنوز نتوانستم آلگوریتم مشخصی در روند اصلاحی وملت پیدا کنم در واقع زیر موج ها هنوز برای من واضح نیستند بنابراین نمی توانم نظر قاطعی در مورد شمارش سهم به خصوص در اصلاح اخیر بدهم پس فعلا مجبورم به حمایت ها و مقاومت های مهم سهم اکتفا کنم
                  بنابراین اگر قصد خرید دارید به صورت پله ای از 454 تا 427 با حد ضرر 358 ریال خرید کنید و یا صبر کنید از مقاومت در 533 ریال با حجم بالا عبور کند. اگر سهم رادارید با حد ضرر 358 نگهدارید
                  اگر سهم از همین قیمت یا 454 ریال برگشته و از مقاومت در 533 ریال عبور کند با اطمینان بیشتری می توان گفت که روند اصلاحی تمام شده

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

خگستر همه تحلیلگرها رو(از جمله خود من) روسیاه کرد گویا قصد داره تا 123 پایین بیاد

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

شاید وپست پرچم بزنه البته تا زمانیکه از 628 عبور نکرده نمیشه مطمئن شد ممکنه شکل دیگری به خودش بگیره

نظر

• sunflower
                        عضو جدید
                        • Apr 2012
                        • 11

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                        متاسفانه هنوز نتوانستم آلگوریتم مشخصی در روند اصلاحی وملت پیدا کنم در واقع زیر موج ها هنوز برای من واضح نیستند بنابراین نمی توانم نظر قاطعی در مورد شمارش سهم به خصوص در اصلاح اخیر بدهم پس فعلا مجبورم به حمایت ها و مقاومت های مهم سهم اکتفا کنم
                        بنابراین اگر قصد خرید دارید به صورت پله ای از 454 تا 427 با حد ضرر 358 ریال خرید کنید و یا صبر کنید از مقاومت در 533 ریال با حجم بالا عبور کند. اگر سهم رادارید با حد ضرر 358 نگهدارید
                        اگر سهم از همین قیمت یا 454 ریال برگشته و از مقاومت در 533 ریال عبور کند با اطمینان بیشتری می توان گفت که روند اصلاحی تمام شده
                        با سلام :

نظر تکنیکال بنده و ریز موجهای پیش رو :

سناریوی شماره یک : به ترتیب تاچ شدن سطوح 425 ، 566، 466

سناریوی شماره دو : به ترتیب تاچ شدن سطوح 405، 434 (470)، 356، 476، 434، 566

سناریوی شماره سه : نزول تا 306

درجه اعتبار سناریوی دو بیشتر از یک و یک بیشتر از سه.

پ ن : ممکن است دیدگاه بنده غلط باشد.

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

پس اجازه بدهید منهم دیدگاه خودمو نسبت به سهم وملت بگم. پایان موج c در خوشبینانه ترین حالت در 450 و در صورت شکست حمایت تا 438 میبینم. در بدترین حالت کف اصلاحی سهم را روی 400 میبینم. و پس از اصلاح و صعود به صورت +> 550 ، -> 450 ، +> 750 در یک بازه 4 ماهه میبینم.
                          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/06/21, 08:15.
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14639

وملت سهمه عجیبی شده یا واقعا خبری توش نیست یا اینکه بدجور دستکاری قیمتی میشه
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کریم مهدوی
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 813

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                              بانو راشین
                              از پاسخ صریح شما ممنونم
                              درباره خگستره تبلیغاتی خوبی را شروع کردند ؛با این حال ایا نظرتون منفیفه رو سهم؟

نظر

• راشین
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 903

در اصل توسط سردارسپه پست شده است View Post
                                بانو راشین
                                از پاسخ صریح شما ممنونم
                                درباره خگستره تبلیغاتی خوبی را شروع کردند ؛با این حال ایا نظرتون منفیفه رو سهم؟
                                با تبلیغات نه سهمی که در روند صعودیه میشه پایین آورد و نه سهمی که در روند نزولیه بالا ،باید صبر کنیم روند اصلاحی تموم بشه که به نظرم تا 123 هم جا داره
                                اصلاح از این بیشتر دیگه خطرناک میشه خط قرمز هم 100 تومانه اینطوری آدم کلا به صعودی بودن روند از 100 تا 336 شک می کنه(خیلی غیر عادیه)

نظر

در حال کار...
                                X