در اصل توسط راشین پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Post
منم رو 265-60 خرید و برای بازدهی 30% مناسب میدونم...ممنون از لطف شما...
با این بازاری که امروز دیدم و حدس زده بودم سال بعد سالی خوب برای سهامه...ولی این دو روز مطمئن شدم سال 90 سال بسیار بهتر از 89...امیدوارم همه دوستان سود خوبی ببرن...
نظر
-
از همه دوستان عزیزی که در این مدت کم حضور در این سایت ،یار و همرا من بوده اند و با نظرات و تحلیل های قشنگشان، تاپیک را زینت بخشیده اند متشکرم. امیدوارم این حضور و همراهی سال آینده نیز تداوم داشته باشد و با کمک هم بتوانیم از هر نظر سال خوبی داشته باشیم.
یک تشکر ویژه هم از محسن عزیز دارم که در یکسال گذشته بهترین دوست و همراه من بوده اند.محسن جان امیدوارم به همه آرزوهایت برسی. برایت سالی پر از نعمت همراه با سلامتی آرزو می کنم.متشکرم
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postاز همه دوستان عزیزی که در این مدت کم حضور در این سایت ،یار و همرا من بوده اند و با نظرات و تحلیل های قشنگشان، تاپیک را زینت بخشیده اند متشکرم. امیدوارم این حضور و همراهی سال آینده نیز تداوم داشته باشد و با کمک هم بتوانیم از هر نظر سال خوبی داشته باشیم.
یک تشکر ویژه هم از محسن عزیز دارم که در یکسال گذشته بهترین دوست و همراه من بوده اند.محسن جان امیدوارم به همه آرزوهایت برسی. برایت سالی پر از نعمت همراه با سلامتی آرزو می کنم.متشکرم
شاد و سبز و ازاده باشيدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
منم عید رو پیشاپیش به دوستان تبریک می گم خصوصا خانم راشین وبابک عزیز ومحسن نظری دوست داشتنی[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
...خوب ...تشکر و تبریکی ویژه هم از بانوی تکنیکال وفرهیخته این فروم و فروم های بورسی داشته باشم راشین عزیز با تاپیک پر بارش که رفرنس من در خریدو فروش سهامم هستش...راشین جان...سال جدید رو برات سالی پرخیرو برکت ارزو میکنم...
...از تحلیل نابت رو فاراک تشکر میکنم رو 216 و212 و 2079 ریال مقدار زیادی فاراک اضافه کردم...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
سلام راشین عزیز بانوی تکنیکی تیم بورسی
امیدوارم سال جدید رو هم همچنان در خدمتت باشیم به عنوان یه عضو کوچیک این تاپیک که همیشه بتونیم از کمت استفاده کنیم
امیدوارم همیشه سلامت و موفق در کنار خانواده و هر کی که دوس داری زندگی کنی و بهترین ها رو برات آرزومندم
عید واقعی از آن کسی است که پایان سالش رو جشن بگیر نه اول سال را
نه زمستانی باش که بلرزانی
و نه تابستانی که بسوزانی
بهاری باش که برویانی
بهار جدید زندیت مبارک[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر
-
سال نو مبارك استاد holy استاد راشين اميدوارم سال پور سود داشته باشيد هم براي خودتون هم زمينه ساز سال پر پولي براي ما مثل هميشه باشيد
نظر
-
سلام به دوستان گل،از لطف همه عزیزان به خصوص محسن نظری عزیز، ای کیوسان،پر ریسک،مهربان، mohseni1353 وdiesel29 و ...متشکرم
مهربان عزیز ، باز هم مرا شرمنده لطف و محبت خود کردید. امیدوارم سال جدید ،سالی سرشار از سود، توام با سلامت باشد و با همکاری هم سودهای چند صد درصدی ببریم ;)
نظر
-
سلام دوست عزیز
1-رانفور مقاومتی در 4700 دارد که با عبور از آن میتواند تا حدود 5000-5100 رشد کند اما در این قیمتها با توجه به هدف قیمتی خریدش جذاب نیست مگر اینکه اصلاح کند
3-فملی میان مدت به نظر من میتواندتا 1500 رشد کند مقاومت محکمش 1300 است
5-ومعادن به نظر من توانایی رشد تا 1100 را در میان مدت دارد اما 900 مقاومت محکمیست و احتمال اصلاح قیمتی در برخورد با این مقاومت زیاد است
*مطالب فوق نظر شخصی من است احتمال اشتباه هم وجود دارد*
نظر
-
سلام راشین جان
رسیدن بخیر عیدتونم مبارک
برای شما و خانواده محترم سالی پر از موفقیت توام با سلامتی و بهروزی آرزومندم
نظر
نظر