راشين جان ما امروز سفارود خريديم بي زحمت وضعيت تكنيكالي اي سهم را نيز بيان بفرماييد
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
راشین جان بنده تعداد زیادی فاسمین با میانگین مناسبی در اختیار دارم از وظعیت بنیادی سهم به خوبی مطلع هستم واز آنجایی که این سهم در شهر ما واقع شده از درون شرکت هم تا حدودی باخبرم فقط بی زحمت اگر امکان دارد تکنیکالی ازروند معاملاتی سهم ارایه کنید
بنده دورا دور چه در بورکس وچه در اینجا از تکنیکالهای شما استفاده کرده ام ومعمولا هم با تلفیق تحلیلهای بنیادی مد نظر خودم با تکنیکالهای شما سود مناسبی هم کرده ام
ممنون.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام ای کیوسان عزیز
الگوی احتمالی که در رتکو در حال شکل گیریست در برخی جاها به نام مثلث و برخی جاها به نام گوه صعودی آورده شده که الگویی قویست .بهتر است زمانی وارد معامله شد که نمودار ضلع بالایی رابشکند .در صورت تایید الگو هدف اولیه آن تقریبا 670 است
قیمت الان درست روی ضلع پایینی قرار گرفته،حمایت بعدی هم 440 که حمایت خیلی خوبیست
سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postراشین جان بنده تعداد زیادی فاسمین با میانگین مناسبی در اختیار دارم از وظعیت بنیادی سهم به خوبی مطلع هستم واز آنجایی که این سهم در شهر ما واقع شده از درون شرکت هم تا حدودی باخبرم فقط بی زحمت اگر امکان دارد تکنیکالی ازروند معاملاتی سهم ارایه کنید
بنده دورا دور چه در بورکس وچه در اینجا از تکنیکالهای شما استفاده کرده ام ومعمولا هم با تلفیق تحلیلهای بنیادی مد نظر خودم با تکنیکالهای شما سود مناسبی هم کرده ام
ممنون.
حامد جان من از 900 با کالسیمین همراه شدم و با نزدیک شدن به هدف مثلث صعودی که 1300 بود خارج شدم. تعیین اهداف سهم از اینجا به بعد به مهارت موج شماری نیاز دارد که من در این زمینه مبتدی هستم. اینجا به مهارت جناب holy عزیز و آقا بابک نیاز مبرم داریم.
با دانش ناقص من کالسیمین اهداف بالاتری در میان مدت و بلند مدت دارد، به نظرم توانایی رشد تا 1400 ، 1500 و حتی بالاتر را داشته باشد. البته در بازه ی زمانی میان مدت و بلند مدت و همراه با اصلاح قیمتی
حالا سوالم این است که از دید شما بعنوان یک فاندامنتالیست آیا کالسیمین توانایی رسیدن به اهداف فوق را دارد؟
محسن جان نظر شما چیست؟
ممنون
نظر
-
در اصل توسط eleyot پست شده است View Postبا سلام خانوم راشین میشه یه تحلیلی از اخابر بدین میخوام این سهمو بخرم بنظرتون در چه قیمتهایی بخرم و تارگتش چقدره آخه مجمع همراهم نزدیکه میگن سودش خیلی بیشتر از 600 تومان است. واین برای اخابر خیلی خوبه . با تشکر از اینکه اینهمه برای همه وقت میگذارید.
یک چنگال اندرو از دیر باز برای اخابر کشیده بودم که الان که نگاه کردم دیدم مدتیست ضلع بالایی چنگال را شکسته،یک کانال صعودی میان مدت هم میشه برایش ترسیم کرد که در برخورد با ضلع بالایی متوقف شده و شروع به کاهش کرده،با توجه به این دو مورد ،قیمتهای 342 و 325 را حمایت های خوبی برای سهم میدانم ، اما کاهش بیشتر از 325 به نظر من زیاد جالب نیست.
فکر میکنم بعد از این اصلاح ،به شرط عبور از قله قبلی،موج صعودی دیگری تا حدود 400 داشته باشد
نظر
-
-
سلام راشین جان
مقداری فاراک برام مونده...فکر کنم با سطح 280 قبل از 300 مشکل داره...وایرانم فکر کنم همون 265قبلی برای خرید مناسبه...
کمرجانم فکر کنم اصلاحش تموم شده و آماده حرکت به سوی 620 مرحله اوله...
چنت سهمم برای خرید مد نظر دارم...اگه قیمت مناسب خریدو با هدف کوتاه مدتش از دید شما بدونم مثل همیشه کمک به سزایی بهم میکنه:
وسپه-شبریز-خوساز
نظر
-
راشین جان بنظر بنده فاسمین یکی از سهمهای پرپناسیل بازار سرمایه است معمولا همیشه در گزارشاتش(3ماهه 6ماهه 9ماه و12ماهه) تعدیل مثبت اعلام کرده
با اطلاعات نسبتا کاملی که از درون شرکت دارم احتمالا در 12 ماهه نیزکه بزودی اعلام خواهد شد تعدیل مثبت خواهد داشت
به شحصه این سهم را با دید میان مدت وحداقل نگهداری تا شب مجمع مناسب میدانم وبا نظر شما به دستیابی به محدوده های 1500 کاملا موافقم.یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
دوستان تکنیکالیست بخصوص راشین وبابک جان بنده تحلیلی از کچاد در تایک (تحلیل بنیادی ) ارایه کرده ام ممنون میشم اگه شما هم تکنیکالی از روند معاملاتی سهم ارایه کنید
من خودم تا مجمع سالیانه روند مناسبی رو برای سهم پیش بینی میکنم. نظر شما چیه؟
ممنون.یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
نظر