جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راشین
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 903

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
    با عرض خسته نباشید خدمت راشین جان
    راشین عزیز بنده صورتهای مالی رانفور را مورد مطالعه قرار دادم به جرات میتوانم بگم که هیچ سهمی را هم سطح رانفور (از لحاظ بنیادی) در حال حاظر نمیبینم ودرست به همین خاطر درصدی از سرمایه ام را با میانگین خرید 1600 تومان با دید میان مدت به این سهم اختصاص دادم از انجایی که بنده تکنیکال شما و بابک عزیز را قبول دارم میخواستم در صورت امکان نظر تکنیکی شما را در رابطه با چگونگی روند معاملاتی این سهم در کوتاه و نیز میان مدت جویا شوم
    ممنون.
    ممنون حامد عزیز اگر اجازه بدهید من یک سوال از شما بپرسم بعد تکنیکال سهم را همراه با نمودار تا دو سه ساعت دیگه در سایت قرار می دهم
    شما با سرمایه فعلی چه سودی برای سال 90 محاسبه کرده اید وچه پی بر ای به رانفور می دهید
    ممنون از پاسختون

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
      امروز راشين يه وردي خوند روييها مثبت شدن ولي چرا خودش نخريد هنوز رو سر من يه علامت سوال بزرگه:-/
      :D

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط sanko پست شده است View Post
        سلام راشین جان
        به نظرتون وپست تا هفته آینده چه وضعیتی خواهد داشت منظورم هفته اول خرداد ماهه؟
        دوست عزیز به نظر من وپست در موج سوم هست اگر میتوانید چشمهایتان را ببندید تا چند ماه بهش نگاه نکنید الان نمی توانم دقیقا بگویم موج 1 از 3 تمام شده یا نه بر فرض که تمام شده باشد نهایتا تا 630 میریزد

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

واقعا بازار مسخره ای شده تعدیل مثبت 40 درصدی بکام اعلام می شود و انگار نه انگار
          و عجب از فروشندگان پست بانک که 3 روز است به صف خرید در 705 نمی دهند و امروز در قیمت 690 در صف فروش می گذارند
          در عجبم از این مردم،در کار،زندگی،سیاست ....

نظر

• aliasadiham
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 71

نظرتون در مورد فولای چیه؟@};-
            @};-

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

در اصل توسط hiva پست شده است View Post
              مرسسسسسسسسسی راشین جون:*
              بله بالاخره پارسیان تکون می خوره !! :d
              فکر کنم شما یه وردی چیزی خوندی>:d< اگه می دونستم زودتر ازتون می پرسیدم راجع بهش=p~
              هیوا ورد بلدی بگو برای صدرا بخونم>:d<

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

در اصل توسط aliasadiham پست شده است View Post
                نظرتون در مورد فولای چیه؟@};-
                متاسفانه فولای فعلا قابلیت تحلیل تکنیکال را ندارد

نظر

• حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

با توجه به افزایش سرمایه 300درصدی این سهم که سرمایه شرکت را از 250 میلیارد ریال به 1000میلیارد ریال رساند که در اینجا بازهم سود انباشته شرکت خود را بخوبی نمایان کرد (750میلیارد ریال از همین محل سود انباشه بود) سود سال 90 شرکت دوبار با سرمایه های قدیم و جدید اعلام شده که یک بار در تاریخ 89/12/21 مبلغ 540.4ریال با سرمایه قبلی یعنی 250ملیارد ریالی و یک بار هم در تاریخ 90/02/13 بعد از اعمال افزایش سرمایه یعنی با سرمایه 1000میلیارد ریال مبلغ 135.1ریال اعلام شده که در مقایسه با مدت مشابهه سال قبل حدود 10 درصد افزایش را نشان میدهد
                  که بنظر بنده همین مبلغ ان طور که صورتهای مالی نشان میدهد وبا توجه به نظر حسابرس شرکت که در کدال هم موجود است (درآمد ارائه خدمات پيش¬بيني شده براي سال 1390 نسبت به مبلغ مشابه سال قبل آن حدود 48 درصد افزايش داشته است. افزايش يادشده, ناشي از براورد درآمدهاي مختلف براساس مفروضات ذهني مديريت شرکت است.) به احتمال زیاد در گزارشات 3 ماهه بازهم تعدیل خواهد یافت که همین مسله میتواند پی بر ای سهام این شرکت را هم افزایش دهد وبه حدود رقم 8 الی 10برساند
                  یل یاتار ، طوفان یاتار
                  یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

نکات حفاری:
                    1-واگرایی منفی بین نمودار قیمت و دو اندیکاتور rsi و macd باعث کاهش قیمت فعلی حفاریست
                    2-منفی فردا اندیکاتور rsi به یک حمایت مهم برخورد می کند پس باید بعد از 4 درصد منفی فردا قیمت برگردد اگر برنگشت در پول بک باید از سهم خارج شد هرچند جای منفی خوردن زیاد ندارد اما وقتی می توان 256 یا 236 خرید چرا 286؟!
                    3-بلند مدتی ها به هیچ وجه نگران سهم نباشند و آسوده بخوابند چون سهم در موج 3 است، دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد>:D<

این تحلیل من از حفاری بود و احتمال خطا هم وجود دارد

نمودار شلوغه اما به همه خط و خطوط احتیاج دارم;)

نظر

• علامه
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 429

راشین خانم عزیز
                      میخاستم نظرتونو راجه به کچاد و رایان بدونم اگه لطف کنید
                      1-کچاد چه قیمتی خرید مناسبه؟قبل از مجمع بخریم یا بعداز مجمع
                      2-رایان چه قیمتی مناسبه و بنظرتون تا کی فرصت خرید میده؟
                      ممنون میشم نظر بدین
                      ارادتمند

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                        آریوی عزیز من امروز اولین خرید خودم را روی درصد منفی انجام دادم بقیه هم درصد منفی فردا تا 278 و نهایتا 268 جا برای پایین آمدن دارد با حد ضرر 260
                        امیدوارم همه با سود خیلی خوبی البته با دید میان مدت خارج شویم
                        حتما با سود خارج میشیم راشین عزیز....منم منتظر خرید بعدی خودم هستم ولی فقط یه پله دیگه ...حفاری دیگه از صدرا بدتر نیست که اومد 217 دوباره برگشت 295.... اینم جا برای تعدیل و رشد سود و برنامه های جدید داره ..... به نظر من هنوز بازی حفاری تموم نشده ............ولی از این سهم بدون ضرر باید خارج شم.......
                        موفق و پر سود باشی :x
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

تحلیل رانفور

به دلایل زیر معتقدم رانفور باید اصلاح کند
                          1-رشد سهم تا فیبو 200 درصد اصلاحی
                          2-برخورد به مقاومت بلند مدت سهم
                          3-شکست حمایت در rsi که مثبت امروز را فرصتی برای خروج حداقل در کوتاه مدت می دانم اما اگر فردا هم مثبت کامل بود و مثبت ماند خطر رفع شده

در 1600 حمایت خوبی برای سهم وجود دارد اما همانطور که گفتم شکست اولین سطح حمایت در آر اس آی کمی نگران کننده است
                          به نظر من سهم حداقل باید تا خط روند یعنی 1530 اصلاح کند دومین سطح حمایت 1360 است. آنجا باید دوباره بررسی کنیم.اگر 1360 هم نتواند جلوی اصلاح را بگیرد که نزول خیلی بیشتری در انتظار سهم است
                          سیگنال فروش در macd هنوز صادر نشده
                          اگر وضعیت بنیادی سهم خیلی خوب باشد دربرگشت و در صورت عبور از 1800 می تواند تا 2200 هم رشد کند

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
                            راشین خانم عزیز
                            میخاستم نظرتونو راجه به کچاد و رایان بدونم اگه لطف کنید
                            1-کچاد چه قیمتی خرید مناسبه؟قبل از مجمع بخریم یا بعداز مجمع
                            2-رایان چه قیمتی مناسبه و بنظرتون تا کی فرصت خرید میده؟
                            ممنون میشم نظر بدین
                            ارادتمند
                            از شکل معاملات کچاد حس می کنم هنوز روند اصلاحی تمام نشده یا شاید منتظر یک خبر است برای صعود یا نزول!حمایت 730 تا اینجا خوب عمل کرده اما این درجا زدنها به نظرم اصلاح دیگری در پیش دارد حمایت بسیار خوبی هم روی 700 دارد .من اگر باشم صبر می کنم سهم تکلیفش را با خودش روشن کند یا روند نزولی را بشکند(کمی بالاتر بخریم اما با اطمینان بیشتر بهتر است ) در اصلاح دو سطح برای خرید جذاب هستند یکی 700 و دیگری 590

رایان به نظر من اگر بالای 675 تثبیت شد بخرید در غیر اینصورت منتظر اصلاح بیشتر تا حدود 570-540 باشید

نظر

• علامه
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 429

راشین خانم خیلی ممنون بخاطر جواب کامل وسریعتون

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                                از شکل معاملات کچاد حس می کنم هنوز روند اصلاحی تمام نشده یا شاید منتظر یک خبر است برای صعود یا نزول!حمایت 730 تا اینجا خوب عمل کرده اما این درجا زدنها به نظرم اصلاح دیگری در پیش دارد حمایت بسیار خوبی هم روی 700 دارد .من اگر باشم صبر می کنم سهم تکلیفش را با خودش روشن کند یا روند نزولی را بشکند(کمی بالاتر بخریم اما با اطمینان بیشتر بهتر است ) در اصلاح دو سطح برای خرید جذاب هستند یکی 700 و دیگری 590

رایان به نظر من اگر بالای 675 تثبیت شد بخرید در غیر اینصورت منتظر اصلاح بیشتر تا حدود 570-540 باشید

راشین جان در ادامه تحلیلتون در مورد کچاد می خواستم عرض کنم که ....کچاد سهم خوبیه و شناخت نصف و نیمه ای ازش دارم ... در اینکه این سهم میتونه قیمت های 850 و بعد 1000 تومنو ببینه قطعا تواناییشو داره
                                اما نکته قشنگی که گفتین اینه که کچاد منتظر خبریه دیگه چه خبری راشین جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راه اندازی فولاد غدیر ایرانیان که خود رییس جمهور رفت افتتاح کرد.....خبر واگذاری یه معدن جدید به کچاد که اونم اعلام شد!!! تعدیل مثبت گزارش 12 ماهه اونم که اعلام شد ...... نزدیکی به فصل مجمع اونم که نزدیکه !!!!! به نظر من نه تنها کچاد بلکه کل بازار دنبال یه بهانه منفیه
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X