جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2933

راشین عزیز
    با سلام و تشکر از تحلیل های مفیدتان
    لطفا اگر مقدور هست نیم نگاهی هم به " وصنعت " بیاندازید .
    با سپاس :">
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      سلام

راشین جان نمیشه.موج 3 حداکثر تا 7 برابر موج 1 میتونه پیشروی کنه در حالیکه اینجا تا 9 برابر موج 1 پیش رفته! در ضمن شما به نمودار فاراک و فاذر هم نگاهی بیندارید میبینید که هر دوی این دو سهمم از تقریبا از 2009/02/23 بطور همزمان حرکتشونو شروع کردند.ولی اگر طبق دلیل بنده میتونه irregular flat هم باشه که اونموقع میتونه تا ab=cd هم پیش بره یعنی حوالی 100 تومن!
      سلام آقا بابک و تشکر برای پاسختان
      منظورم از سوال اول این بود که طرف میگه موج صعودی از 44 تا 420 فقط یک اصلاح در امواج نزولی بوده و یک نزول بزرگ در پیش است که می تواند به کمتر از 44 هم نفوذ کند آیا چنین چیزی ممکن است؟
      به نظر من ممکن نیست

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
        سلام آقا بابک و تشکر برای پاسختان
        منظورم از سوال اول این بود که طرف میگه موج صعودی از 44 تا 420 فقط یک اصلاح در امواج نزولی بوده و یک نزول بزرگ در پیش است که می تواند به کمتر از 44 هم نفوذ کند آیا چنین چیزی ممکن است؟
        به نظر من ممکن نیست
        از نظر بنيادي راشين جان شركتي كه رو به رشد است و با تعديل و رشد عايدي مواجه ميباشد چنين چيزي نه تنها امكان ندارد بلكه محال ميباشد شركتي كه از زيان خارج شده و به سود رسيده باشد و سودش نيز در حال افزايش باشد و اين قيمتها!!!!!
        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
          راشین عزیز
          با سلام و تشکر از تحلیل های مفیدتان
          لطفا اگر مقدور هست نیم نگاهی هم به " وصنعت " بیاندازید .
          با سپاس :">
          سلام کاپیتان عزیز
          وصنعت تا 118 هم جا دارد پایین بیاید و تحلیل های قبلی تا زمانیکه این سطح شکسته نشود، هنوز پابرجاست . اما من خودم خارج شدم و تا زمانیکه روند نزولی کوتاه مدتش را نشکند وارد نخواهم شد

نظر

• راشین
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
            از نظر بنيادي راشين جان شركتي كه رو به رشد است و با تعديل و رشد عايدي مواجه ميباشد چنين چيزي نه تنها امكان ندارد بلكه محال ميباشد شركتي كه از زيان خارج شده و به سود رسيده باشد و سودش نيز در حال افزايش باشد و اين قيمتها!!!!!
            خب دیگه محسن جان بعضی ها باید همه احتمالات را ،حتی آنهایی که احتمال وقوع نزدیک به صفر دارند، را بگویند که بعدا کم نیاورند

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

خب دیگه محسن جان بعضی ها باید همه احتمالات را ،حتی آنهایی که احتمال وقوع نزدیک به صفر دارند، را بگویند که بعدا کم نیاورند
              درود بر استاد راشین عزیز
              عرض سلام و ارادت دارم راشین عزیز ،جمله بسیار جالبی فرمودین
              متاسفانه احساس میکنم در تکنیکال ما یه جوی شکل میگیره که شاید بشه اسمشو گذاشت "دیدی من درست گفتم!!!"
              امشب سری به چند تا سایت زدم ،متاسفانه دقیقا فرمایش شما رو اونجا لمس کردم ،البته اصلا این جو رو خوب نمیبینم ،چون جای هدف و وسیله واقعا عوض شده ،زمانی صرفا تکنیکال یک هدف بود برای اینکه به نتیجه برسیم ولی الان ظاهرا پیش بینی هم نه ،پیش گویی در تکنیکال شده کل هدف به همین دلیل هم .......
              راشین عزیز ،مدتها قبل مطلبی در ارتباط با الیوت میخوندم ،در اون مطلب نوشته شده بود ،الیوت بعد از اینکه قوانینش رو ابداء کرده ،گفته : به نتایجی دست پیدا کردم که توسط اون میتونیم رفتار بازار را توضیح بدیم ،و هیچ وقت خود مبدع هم نگفته که با این قوانین میشه پیشگوی کرد به عبارتی باید اتفاقاتی بیوفته بعد با استفاده از الیوت بیایم بگیم مثلا اینجا موج ایکس قرار داشته ،به عبارتی و از زبان استاد بزرگ دیگری ما از قوانین الیوت زمانی میتونیم استفاده کنیم که یک دوره از امواج تموم شده باشه یا نزدیک به انتها باشه ،منتها اتفاقی که داره در مملکت ما میوفته اینه که هنوز موج یک تموم نشده و اندازش نمیدونیم چقدره صحبت از اهداف موج 5 میشه ،خوب طبیعی هست که این موج شماری با درصد بالا محکوم به عدم موفقیت هست ،
              عرض قصد ارادت بود استاد راشین عزیز ،موفق و سلامت باشین
              آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/05/29, 03:12.
              سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

سلام به همگی

حواستون به پیغام ناظر هست؟

بازديد كنندگان عزيز، توجه فرماييد مقدار شاخص نسبت به روز چهارشنبه، 4 خرداد مفايسه مي شود. بنابراين افت شاخص نسبت به چهارشنبه 4 خرداد مي باشد.

با عرض پوزش محاسيه شاخص دچار اشكال شده است و در اسرع وقت اصلاح خواهد شد.

نظر

• راشین
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 903

تغییر شاخص از 24710 به 24942

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                    درود بر استاد راشین عزیز
                    عرض سلام و ارادت دارم راشین عزیز ،جمله بسیار جالبی فرمودین
                    متاسفانه احساس میکنم در تکنیکال ما یه جوی شکل میگیره که شاید بشه اسمشو گذاشت "دیدی من درست گفتم!!!"
                    امشب سری به چند تا سایت زدم ،متاسفانه دقیقا فرمایش شما رو اونجا لمس کردم ،البته اصلا این جو رو خوب نمیبینم ،چون جای هدف و وسیله واقعا عوض شده ،زمانی صرفا تکنیکال یک هدف بود برای اینکه به نتیجه برسیم ولی الان ظاهرا پیش بینی هم نه ،پیش گویی در تکنیکال شده کل هدف به همین دلیل هم .......
                    راشین عزیز ،مدتها قبل مطلبی در ارتباط با الیوت میخوندم ،در اون مطلب نوشته شده بود ،الیوت بعد از اینکه قوانینش رو ابداء کرده ،گفته : به نتایجی دست پیدا کردم که توسط اون میتونیم رفتار بازار را توضیح بدیم ،و هیچ وقت خود مبدع هم نگفته که با این قوانین میشه پیشگوی کرد به عبارتی باید اتفاقاتی بیوفته بعد با استفاده از الیوت بیایم بگیم مثلا اینجا موج ایکس قرار داشته ،به عبارتی و از زبان استاد بزرگ دیگری ما از قوانین الیوت زمانی میتونیم استفاده کنیم که یک دوره از امواج تموم شده باشه یا نزدیک به انتها باشه ،منتها اتفاقی که داره در مملکت ما میوفته اینه که هنوز موج یک تموم نشده و اندازش نمیدونیم چقدره صحبت از اهداف موج 5 میشه ،خوب طبیعی هست که این موج شماری با درصد بالا محکوم به عدم موفقیت هست ،
                    عرض قصد ارادت بود استاد راشین عزیز ،موفق و سلامت باشین
                    بله متاسفانه کاملا درست می فرمایید و این موضوع دید بدی نسبت به تکنیکال ایجاد می کند

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

تا وضعیت سیاسی یکطرفه نشود اوضاع تغییری نمی کند و نباید انتظار مثبت شدن و تغییر روند داشت

نظر

• روشن
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 103

سلام:
                        به اعتقاد اکثر تحلیلگران اعم ازبنیادی وتکنیکال شرایط بازار گره خورده به مسائل سیاسی ومصدق آن وقتی باهنر نماینده مجلس می گوید نظری رهبری بر دولت احمدی نزاد اداه تا پایان مهلت قانونی می باشددرنتیجه مشکلات بازار رابایددرجای دیگر پیدا ومرتفع نمود ودریک کلام اعتماد مردم (سرمایه گذاران)سلب شده است درنتیجه می باید چنانچه افرادی توانایی دارند تحلیل های خارج ازبازار پیدا وبه سهامداران ارایه نمایند.

نظر

• dooman
                          عضو جدید
                          • May 2011
                          • 6

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          dooman جان مرسی از ترسیم قشنگت...آیا این m ها دائم در حال بزرگ شدن هستن؟؟؟؟؟؟؟؟
                          آريو عزيز، ممكن است m ها w ها دايم در حال بزرگ شدن و يا كوچك شدن باشند ، قانون خاصي در اين مورد نداريم كما اينكه در شكل ارسالي، هدف ، نشان دادن m يا w نبود.

نظر

• dooman
                            عضو جدید
                            • May 2011
                            • 6

از اونجايي كه ممكنه دوستان با روش كار من آشنا نباشند اين توضيحات رو قرار ميدم تا خداي نكرده از خط خطي هاي ما كسي ضرري نبينه.
                            اينكه حفاري يا هرسهم،كالا و ارزي به يك ناحيه مشخص شده، چه بهنگام خوب بودن بازار و چه بهنگام بد بودن بازار واكنش مناسب نشان خواهد داد يا آنرا خواهد شكست و به راه خود ادامه خواهد داد.هرگز براي من مشخص نيست، اين خطوطي هم كه به همراه الگوها رسم ميشه در بهترين حالت 60 به 40 هستند، البته اين موضوع رو در مورد خودم گفتم چون ماشاءلله تحليل گران زبده اي داريم كه تا 6 ماه آينده بازار رو هم پيش بيني ميكنند.
                            اما اين دليل نميشه كه با بد بيني ، ترس و احتياط ، موقعيتهاي بازار رو از دست بديم لذا با يك استراتژي مناسب به همراه مديريت سرمايه مناسب طوري وارد بازار ميشيم كه نه سيخ بسوزه نه كباب ،
                            در مورد حفاري تا كنون و از ابتداي شروع حركت 4 تحليل داشتم كه يكي از اونها رو در سايت درج نكردم (شماره 3) اما بقيه تحليلها قبل از شروع حركت سهم در سايت(منظور اين سايت نيست)درج شدند اما در همان زمان هم كاري به معامله عمده،بازار خوب،... نداشتم در محلهاي 3-2-1 با ديدن يك كندل قدرتمند، افزايش خريداران و حجم وارد بازار شدم ، ولي هنوز در مورد نقطه 4 اين اتفاق نيافتاده پس صبر ميكنم.نه اجازه ميديم بازار خراب سرمان شيره بماله و ما رو بترسونه و نه اجازه ميديم تحليل تكنيكال سرمان شيره بماله،
                            حد ضرر هم فراموش نشود.~:>

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

به نظرم پست بانک فردا مثبت خواهد بود
                              عجب دهن کجی کرد

نظر

• محمود شریعت
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 1358

عجب دهن کجی کرد
                                با اين دهن كجي نشون داد حالا حالا ميتونه منفي بمونه
                                . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                                [/RIGHT]
                                [/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X