جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راشین
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 903

در مورد وایران انتظار داشتم کنج صعودی باشد که نشد ،فعلا که در کانال نزولیست اما نزدیک به کف، سقف کانال و محل برخورد با خط روند نزولی هم حدود 275 را نشان می دهد( قیمت دقیقتر بستگی به شیب صعود دارد) منفی فردا (اگر بخورد) هم کف کانال خواهد بود(تقریبا منطبق بر فیبوی 61.8)
    امیدوارم اصلاح سهم تمام شده باشد

نظر

• يگانه
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 616

با سلام
      راشین عزیز و محسن گرامی ضمن عرض ارادت لطفا در خصوص ونیکی میخواستم نظرتون رو جویا بشم.

ممنون

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
        با سلام
        راشین عزیز و محسن گرامی ضمن عرض ارادت لطفا در خصوص ونیکی میخواستم نظرتون رو جویا بشم.

ممنون
        يگانه جان ونيكي فعلا در سيكل نوساني قرار دارد سطوح قيمتي 180 و سپس 200 تومان از اهداف سهم ميباشد سهم بسيار مناسبي براي نوسانگيري كوتاه مدت ميباشد
        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• iq_son
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 705

سلام راشین جان یه تحلیل از این مپنا بکن نزول تا چند میتونه باشه؟
          سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• راشین
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 903

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
            سلام راشین جان یه تحلیل از این مپنا بکن نزول تا چند میتونه باشه؟
            سلام
            مپنا به نظر من دیگه پایینتر نباید بیاد ،اگر برنگشت از سهم خارج شوید و اگر برگشت منتظر عکس العمل آن به 335 و 360 باشید احتمال دارد که تا حدود 350-360 رشد کند اما بیشتر نه،فقط در یک صورت می توان گفت اصلاح تمام شده و آن عبور از 360 است ،من نمودار را اینگونه می بینم دلیل افت بیشتر از لحاظ بنیادی شاید تقسیم سود و افزایش سرملایه باشد

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
              با سلام

ممنون
              ونیکی در یک نگاه کوتاه دو تا خط حمایت رو تا حالا شکسته و 182 مقاومتشه و آخرین حمایت محکمش 163،فعلا نکته مثبتی در سهم نمی بینم

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

خیلی دوست دارم نظر همه دوستان را در مورد بازار و به خصوص شخصیت معامله گران این روزها بدانم
                فقط لطف کنید و بی پرده هر چه دوست دارید بگویید چون من هم می خواهم بی پرده صحبت کنم

نظر

• راشین
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 903

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                  در مورد وایران انتظار داشتم کنج صعودی باشد که نشد ،فعلا که در کانال نزولیست اما نزدیک به کف، سقف کانال و محل برخورد با خط روند نزولی هم حدود 275 را نشان می دهد( قیمت دقیقتر بستگی به شیب صعود دارد) منفی فردا (اگر بخورد) هم کف کانال خواهد بود(تقریبا منطبق بر فیبوی 61.8)
                  امیدوارم اصلاح سهم تمام شده باشد
                  اینهم کف کانال ، فیبوی 61.8 هم 220 ،یعنی این صف فروش فردا هم هست؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

فروشندگان امروز همون کسایی هستن که 4شنبه توی صفوف خرید از کول هم بالا میرفتن و الان باکاهش 1 درصدی نرخ ارز مرجع بازم از کول هم بالا میرن اما ایندفه در صفوف فروش.....
                    و این سیکل معیوب تا ابد در بازار ایران پایدار خواهد بود :)
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                      فروشندگان امروز همون کسایی هستن که 4شنبه توی صفوف خرید از کول هم بالا میرفتن و الان باکاهش 1 درصدی نرخ ارز مرجع بازم از کول هم بالا میرن اما ایندفه در صفوف فروش.....
                      و این سیکل معیوب تا ابد در بازار ایران پایدار خواهد بود :)
                      ممنون مصطفی جان با توجه به فرمایشاتتون ،و با توجه به اینکه جامعه بورس ما ،یک نمونه خوب از جامعه ایرانی می باشد نظرتان در مورد شخصیت عموم مردم ایران و آینده این کشور چیست؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

ممنون مصطفی جان با توجه به فرمایشاتتون ،و با توجه به اینکه جامعه بورس ما ،یک نمونه خوب از جامعه ایرانی می باشد نظرتان در مورد شخصیت عموم مردم ایران و آینده این کشور چیست؟
                        حرکت با امواج!!!!
                        فقط کافیه دقت کنی...هر چند وقت یکبار یک موج توی کشور ایجاد میشه و مردم بدون اینکه از ماهیتش اطلاع داشته باشن باهاش همراه میشن....
                        مثلا انتخابات...فوتبال ....دین گرایی و یا دین گریزی و هر چیز دیگه
                        مردم ایران هیچ وقت خواستار ثبات در تصمیمات نبودن و اصولا ساختار گریز و آنارشیست هستن
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مارال صفا
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 293

راشین جان نظر من اینه بازیخوانی را باید تمرین کنیم مثلا من شخصا افزایش نرخ ارز را حداقل قبل از حذف صفر غیر ممکن میبینم حتی سقوط قیمت دلار و ترکیدن حباب طلا در بازار ایران رخ خواهد داد مردم وقتی میخرند بهترین موقع فروش است حالا شما خواهید دید سکه های بالای 400 تومانی که مردم خریدند 300 و زیر 300 به از همانهایی که خریدند خواهند فروخت البته ادعای سکه 260 هزارتومانی کمی جسارت میخواهد اما خب شخصا اصولی دارم برای خودم اگر در بازاربورس معکوس عمل نکنیم بازنده هستیم ممکن است سود کنیم در واقع با روند پیش رویم اما سود ما امنیت ندارد
                          یکی از ویزگیهای منحصر به فرد تکنیکال همین است سهام رشدی را میتوان شناسایی کرد حتی اگر بازار موافق نباشد

نظر

• fiona
                            کاربر فعال
                            • Apr 2011
                            • 405

به نظر من مردم ما به دليل اينکه هيچ ثباتي تو هيچ زمينه اي تو مملک ما نيست مجبورن لحظه اي تصميم بگيرند
                            البته واقعا حق دارن
                            طوري شده که ديگه به هيچ کس يا به هيچ حرف اعتماد نميکنند

نظر

• علامه
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 429

باسلام به همگی
                              من یه نوع بی اعتمادی و وحشت از اینده تو مردم ایران میبینن و اکثریت معتقدن اوضاع روزبروز بدتر میشه! و نمیدونن چیکار باید بکنن تا ترس از ایندشون رو برطرف کنن (ترس اقتصادی، اجتماعی و ...)
                              برا همین با هر موجی که راه میفته همراه میشن و به هر چیزی چنگ میزنن
                              من خودم وقتی چهره اکثریت مردم رو تو خیابون میبینم خیلی متاثر میشم .. شما نگاه کنین با این همه ثروتی که تو ایران داریم اکثریت مردم به شدت افسرده و داغون اند(یه مقایسه ساده با کشورهای دیگه تفاوت عمیق رو میشه حس کرد)
                              هیچ امنیتی ندارن(اقتصادی، سیاسی، پزشکی و ....)

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

خیلی دوست دارم نظر همه دوستان را در مورد بازار و به خصوص شخصیت معامله گران این روزها بدانم
                                فقط لطف کنید و بی پرده هر چه دوست دارید بگویید چون من هم می خواهم بی پرده صحبت کنم
                                راشين جان در يك كلام مردمي منفعت گرا كه خدا در و تخته را با هم جور كرده دولت فعلي كاملا برازنده اين مردم و افكار مردم ميباشد
                                دياري كه مردمش شخصيت و عقيده و فكرشان را در حد يك سانديس تنزل ميدهند از اين بهتر نميشود معامله گران نيز جز همين مردم هستند پس توقع بيشتر نداشته باشيم...
                                به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                                اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

در حال کار...
                                X