جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط amiran پست شده است View Postسلام محسن جان.
راستش این دکتر شما بگو چه سهمیو نداره;) خودش یه پا ونیکی هستش. من که میگم یه پولی جور کنیم بدیم بهش بلکه بیخیال بازار سهام بشه بره به همون دکتریش برسه. هم برای خودش خوبه هم برای بقیه و هم برای مریضاش:d آه و ناله مریضاشم دامن سهام رو نمیگیره. مثلاً همین فاراک . من که میگم این فاراک فقط بخاطر آه و ناله مریضای دکتره که بالا نمیره و گرنه سهم هیچ مشکلی نداره;)
محسن جان شما راجع به ساختمانی های بورس نظری ندارین؟
راستي اينم بما اين بورس براش رد گم كنيه اين ويزيتهايي كه اين ميگيره اين ضررهاي بورس براش پول خورده...
درباره ساختماني ها به نظر من اتش زير خاكستر هستند به خصوص ثشاهد و ثمسكن و ثاختبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postبه به جناب امیران
خیلی مخلصیم
آقا خدمتتون برسیم
امروز خواستم سری به شما بزنم گفتم میایم مزاحم میشیم ....
ما که علافیم .... خوبیت نداره .... آخه ....
این دکتر هم باید نسخشو بپیچیم .... ( الان میاد میخونه شر به پا میکنه )
این جمله را بخونید تا زود حذفش کنم ....
امیران جان از ومعادن خبری نداری ؟!
با سپاس
قربان شما مراحمید. هر وقت دوست داشتید تشریف بیارید ما در خدمتیم. راجع به ومعادن هم شرمندم خبری ندارم
نظر
-
در اصل توسط amiran پست شده است View Postسلام بر همگی
بنده که هرچی صبر کردم صاحبان محترم این تاپیک را در سایت همسایه مجدداً ملاقات کنم نشد که نشد. به همین خاطر در این تاپیک گاهی مزاحمشان خواهم شد.
از گروه انبوه سازی شروع میکنم. راشین جان راجع به ثنوسا نظری ندارین؟
صاحبان اين تاپيك رو نميذاريم هيچ جاي ديگه برن تازه دوستانشون هم بايد به صاحبان اين تاپيك به پيوندند
اميدوارم شاهد حضور هميشگي شما باشيمحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
در اصل توسط saidiy پست شده است View Postاستاد راشين سايپا رو چه جوري ميبينيد ممنون از زحمتتون
http://forums.boursy.com/showthread....B2-holy/page13
نظر
-
در اصل توسط meysam پست شده است View Postراشین عزیز لطفا یک نگاه به واتی می اندازی از نظر تکنیکال چطور می بینید
به هر حال هدف این الگو 95 تومان است که امروز 97 تومان قیمت خورد به نظم جای پایین آمدن زیادی ندارد ،
به نظر من کاهش بیشتر از این در مورد بسیاری ازسهمها بیشتر ناشی از مسائل سیاسی و جو بسیار منفی حاصل از آن و عدم حمایت از بازار از جانب حقوقی ها میباشد .حتی گاهی فکر می کنم عده ای به عمد قصد منفی کردن بازار را دارند،نمونه اش معاملات امروز پست بانک بود،رنج های سنگین منفی روی سهم(علی رغم جو مثبت ناشی از اعلام افزایش سرمایه سهم) که تا ثانیه های پایانی هم ادامه داشت!
اینکه بگوییم صعود و نزول جز ذات بازار است ،درست است اما نه برای بازار دولتی ما ،البته میتوان گفت حقوقی ها هم حق دارند وقتی کل کشور ، از وزیر بگیر و ...،حیران و سرگردان است ،نمی توان انتظار داشت آنها هم دست به ریسک و حمایت بزنند در حالیکه که معلوم نیست خودشان هم ماندنی هستند یا نه
درمان بورس هم ثبات است چه در بعد سیاسی و چه اقتصادی
نظر
-
در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Postبا سلام
امروز "وساپا" 250 رو شکست. کف بعدی رو چند پیش بینی میکنید؟
آیا با مثبت شدن تحولات داخلی بر میگردد یا اینکه.....
در مورد روند "وغدیر" نیز در صورت امکان راهنمایی فرمایید
با سپاس
خط قرمز وساپا 250 است(البته قبلا گفته بودم با شکست 263 از سهم خارج شوید) امروز نفوذ داخل این خط صورت گرفته اما باید فردا را هم دید اگر زیر 250 تثبیت بشود حمایت مهم بعدی 218 است
غدیر هم به نظرم با افت و خیز تا حدود 320-340 کاهش پیدا می کند البته باید منتظر عکس العمل مثبت نسبت به قیمتهای 381 و 367 هم بود
نظر
-
در اصل توسط amiran پست شده است View Post
نظر
-
محسن جان سلام.خوبی مومن اله.امسال ونوین یک افزایش سرمایه 63.5%داره که تا 25روز دیگه میدهد.میخواستم بدونم با این افزایش سرمایه ونوین به ازای هر سهمش چقدر سود می سازه؟؟؟؟؟در ضمن وپترو یک بدهی 90میلیاردتومانی را هم با ونوین صاف کرده.این چه تاثیری در سوددهی بانک داره؟؟؟در ضمن ثنوسا بعد از این افزایش سرمایه به ازای هر سهمش حدود 2 ونوین داره به نظرت با کسر هزینه های مالی ثنوسا و سود ونوین ثنوسا چقدر سود شناسایی می کند.البته تقریبی
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postمحسن جان سلام.خوبی مومن اله.امسال ونوین یک افزایش سرمایه 63.5%داره که تا 25روز دیگه میدهد.میخواستم بدونم با این افزایش سرمایه ونوین به ازای هر سهمش چقدر سود می سازه؟؟؟؟؟در ضمن وپترو یک بدهی 90میلیاردتومانی را هم با ونوین صاف کرده.این چه تاثیری در سوددهی بانک داره؟؟؟در ضمن ثنوسا بعد از این افزایش سرمایه به ازای هر سهمش حدود 2 ونوین داره به نظرت با کسر هزینه های مالی ثنوسا و سود ونوین ثنوسا چقدر سود شناسایی می کند.البته تقریبی
پاس كردن بدهي وپترو در صورتي كه جز مطالبات مشكوك يا سوخت شده بوده باشد تاثير مثبتي در سوداوري ونوين خواهد داشت
درباره ثنوسا اگر روند هزينه هاي مالي همينطور افزايشي باشد اثرات مثبت افزايش سوداوري ونوين خنثي خواهد شد در غير اينصورت ميتواند باعث تعديل مثبت ثنوسا گرددبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postدر صدرا اولین مقاومت در اندیکاتور rsi شکسته شده و اولین کندل بالای خط روند نزولی که از 293 شروع شده بود زده شد،به نظرم حدود 195 یا 200 یک بازگشت بعنوان پول بک به سمت روند شکسته شده خواهد داشت که امیدوارم دوباره به کمتر از آن نفوذ نکند،اگر این اتفاق بیفتد مقداری اضافه خواهم کرد با حد ضرر کم برای هدف 230(فعلا)
نظر
نظر