در اصل توسط راشین پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
-
در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان محترم
سیمانی ها از دستم در رفتند ها!!!!!!
طبق پرس و جویی کرده بودم گفتند که تا 10 روز آینده قیمت ها تغییر نمیکنه ؛ اما امروز دیدم ابلاغ شده(قیمت های جدید)
واقعا حیف!!!!!!!!!
زیاد خودتون رو ناراحت نکنید یک موقع دیدید فردا اومدن گفتن نه قیمت ها برمیگرده سر جای اولش می خواستیم بازار رو تست کنیم
نظر
-
راشین جان من 5.3 رو پیدا کردم:
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام به همگی
آیا از دوستان کسی کرک آمی بروکر 5.4 رو داره؟اگر دارید ممنون میشم ،5.1 را هم داشتید خوبه
متاسفانه نرم افزارم کار نمی کنه نرم افزارهای کرک شده بدیشون به همینه بعد از مدتی باید دوباره نصب کنیم :(
راشین خانم من این کرک رو برای ورژن 5.1 امتحان کردم جواب داده . امیدوارم برای ورژن نرم افزار شما هم جواب بده .
نظر
-
دوستان محترم ببینید این تحلیل چقدر درسته؟ و در مورد خروج از فملی من و راهنمای کنید(قبل از افزایش سرمایه در 1590 و امروز هم کمی در 519 وارد شدم)
فملی خارج از بحث افزایش سرمایه بالا تر از 1700 را به راحتی در سر داشت.
حال اگر ما حداقل همین 1700 را براش متصور باشیم: 1700 = (50تومان سود تقسیمی)+(3* ارزش هر سهم بعد از افزایش سرمایه) ==> 550= حداقل ارزش هر سهم بعد از افزایش سرمایه
تازه با توجه به گزارش ها وافزایش قیمت جهانی مس و .... جای رشد دارد. اما فاکتور های نانوشته ی بازار ما موجب میشود: خروج در شنبه عاقلانه است(حوالی 550)
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postراشین جان من 5.3 رو پیدا کردم:
http://parsaspace.com/files/98912588..._crack.rar.htm
نظر
-
در اصل توسط hadi4415 پست شده است View Postسلام دوستان
راشین خانم من این کرک رو برای ورژن 5.1 امتحان کردم جواب داده . امیدوارم برای ورژن نرم افزار شما هم جواب بده .
http://up.iranblog.com/images/k7g8lowzr2ktrl4lmb5.rar
نظر
-
در اصل توسط خوش مرام پست شده است View Postبا سلام
راشین جان امیدوارم این بدردت بخوره
با تشکر و احترام[ATTACH]159[/ATTACH]
گویا من مشکل بزرگتری دارم. ورژن های مختلف را دانلود کردم بعضی ها کرک داشتند از کرک هایی که دوستان گفتند هم استفاده کردم مشکل این است که بار اول برنامه اجرا می شود اما وقتی صفحه آمی بروکر را بسته و دوباره باز می کنم پیغام میدهد که به قسمت ساپورت آمی بروکر مراجعه کنید،و برنامه اجرا نمی شود،آیا می دانید مشکل از کجاست ؟:(
ممنون
نظر
-
در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Postدوستان محترم ببینید این تحلیل چقدر درسته؟ و در مورد خروج از فملی من و راهنمای کنید(قبل از افزایش سرمایه در 1590 و امروز هم کمی در 519 وارد شدم)
فملی خارج از بحث افزایش سرمایه بالا تر از 1700 را به راحتی در سر داشت.
حال اگر ما حداقل همین 1700 را براش متصور باشیم: 1700 = (50تومان سود تقسیمی)+(3* ارزش هر سهم بعد از افزایش سرمایه) ==> 550= حداقل ارزش هر سهم بعد از افزایش سرمایه
تازه با توجه به گزارش ها وافزایش قیمت جهانی مس و .... جای رشد دارد. اما فاکتور های نانوشته ی بازار ما موجب میشود: خروج در شنبه عاقلانه است(حوالی 550)
نظر
نظر