دوست عزيز متوجه نشدم يعني شما تكنيكالش را قبول نداريد يا بيناديش را؟
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب نظري شپنا را در صورت تاييد تكنيكال در اين قيمت ها ارزنده مي دانيد؟من مقداري 2 روز پيش خريد كردمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postراشين جان شپنا نيز از ديد بنيادي با توجه به قيمتهاي فعلي نفت با تعديل خوبي در سودس ال 90 خود مواجه خواهد شد به نظر بنده تا شب مجمع به قيمتهاي 700 تومان خواهد رسيد تكنيكالش نيز تاييد ميشود؟
محسن جان شپنا نمیدانم این دو سه روز چقدر اصلاح کرد اما خریدش در قیمتهای حدود 537 خوب هست به نظر من در مرحله اول تا 650 و بعد تا پیک قبلی صعود خواهد کرد
نظر
-
در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postدوستان عزیز به نظرتون کچاد الگوی پرچم تشکیل نداده؟
البته من خیلی تازه کار هستم در این موارد!فقط سوال بود از استادان اینجا
نظر
-
در اصل توسط احمدي پست شده است View Postسلام راشتین خانم
لطفا یه نگاهی هم به قثابت بندازید.
علی رغم رشد زیادی که داشته پس از اصلاح به نظرم توانایی رشد تا حدود 190 رو داشته باشه و اصلاحش به نظر من میتونه تا حدود 110 باشه
فقط تاکید می کنم زیاد به این تحلیل تکیه نکنید چون همانطور که گفتم نمودار این سهم به دلیل روزهای کم معاملاتی و کندل های بسیار بزرگ زیاد قابل اتکا نیست
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمحسن جان شپنا نمیدانم این دو سه روز چقدر اصلاح کرد اما خریدش در قیمتهای حدود 537 خوب هست به نظر من در مرحله اول تا 650 و بعد تا پیک قبلی صعود خواهد کردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
با سلام و ارادت به محسن عزیز و راشین عزیز
در مورد فاراک و خبهمن افت و بعد حمایت و مقاومت پیش روی سهمو میشه بدونم(البته از بعد تکنیکالی خودرویها میدونستم نیاز به اصلاح دارن...ولی نمیدونم چرا خبهمن284 به اشتباه و سنگین خریدم)
فاراکم که داره کم کم خستمون میکنه...ممنون میشم راهنمایی کنید.
نظر
-
نظرتون درباره مثلث متقارن وساپا (با هدف 370 تومان) چيست؟
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
سلام و خسته نباشید خدمت راشین و محسن عزیز
یه راهنمایی میکنید بین خانواده معدنی ها کگل کچاد فاسمین فملی با توجه قیمتهای الان و تارگتههای احتمالی و پتانسیل رشد تا مجمع با توجه به هفته آخر سال و ریزش احتمالی قیمت کدوم سهم رو معرفی میکنید قیمت ورود مناسبم بگید ممنون میشم
تو خانواده پالایشگاه و پتروشیمی و نفت کدوم سهم از نظر شما تو کف و اماده صعود میباشد اونم به دید مجمع
با توجه به ورود باک پاسارگاد کدام سهم که در پرتفوی خودش سهام این بانک رو داره مانند البرز و صعودم نکرده و اماده صعود میباشد رو معرفی میکنید
ببخشید اگر تعداد سوالها زیاد شد[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postبا سلام و ارادت به محسن عزیز و راشین عزیز
در مورد فاراک و خبهمن افت و بعد حمایت و مقاومت پیش روی سهمو میشه بدونم(البته از بعد تکنیکالی خودرویها میدونستم نیاز به اصلاح دارن...ولی نمیدونم چرا خبهمن284 به اشتباه و سنگین خریدم)
فاراکم که داره کم کم خستمون میکنه...ممنون میشم راهنمایی کنید.
در اصل توسط راشین پست شده است View Post
خبهمن:سطح حمایتی بسیار خوبی در 248 تومان دارد از طرفی روند مثبت کوتاه مدت خود را شکسته و این خط اکنون به مقاومت در قیمت حدود 285 تبدیل شده مقاومت بسیار محکم بعدی 307 تومان است اما به نظر من در میان مدت توانایی رسیدن به حدود 365 و بلند مدت 430 تومان را دارد اما در نظر داشته باشید که صد درصد در این مسیر افت و خیز همراه خواهد بوددر اصل توسط راشین پست شده است View Postحمایت خیلی خوب بهمن 248 هست با توجه به اینکه روند کوتاه مدت صعودی خود را شکسته و همانطور که گفته بودم به این حمایت که اکنون به مقاومت تبدیل شده ،عکس العمل نشان داد و برگشت برای میان مدت وبلند مدت سهم خوبیست من خودم فعلا خبهمن نمی خرم تا زمانیکه یا اصلاح درست و حسابی بکند یا از مقاومت قبلی عبور کند ،مگر برای نوسانات کوچک
نظر
نظر