جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راشین
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 903

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
    باسلام راشین جان این قندنیشابورم یه نیگامیندازی ببینی چه خبره ممنون میشم
    سلا نازنین عزیز قنیشا که بسته؟!
    به هر حال 210 را فکر نمی کنم در این مرحله رد کند احتمالا یک اصلاح کرده و مجددا حرکت می کند اصلاح هم احتمالا تا حدود 160 باشد بسته به شرایط بازار دارد ببینیم چند باز می شود مقاومت بعدی هم 236 هست
    اگر سهم را داخل یک کانال در نظر بگیریم سقف کانال حدود 280 را نشان می دهد این عدد تقریبیست بستگی به شیب صعود دارد

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

به سلامتی وپست کف قبلی و حد ضرر ما را هم دید. البته احتمالا مسئله تسویه آخر ماه هم جو منفی را تشدید کرد
      به هر حال من در صورت تثبیت قیمت زیر 560 خارج خواهم شد

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

راشین جان سلام خسته نباشی @};-
        عده ای تو شهر ما نشستن و به عمد دارن بترانسو بالا میبرن شنیدم میخوان تا 750 ببرنش میخواستم اگه وقت داشتی یه تکنیکال از روندش ارایه بدی
        ممنون
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
          عده ای تو شهر ما نشستن و به عمد دارن بترانسو بالا میبرن شنیدم میخوان تا 750 ببرنش میخواستم اگه وقت داشتی یه تکنیکال از روندش ارایه بدی
          ممنون
          سلام
          بترانس به نظرم آخرهای موج 3 هست با اینکه صف خرید دارد شک اول من به توانایی عبور از 700 است ،750 هم مقاومت بسیار محکمیست اما اگر رد کرد(در بورس کثیف ما چیزی غیر ممکن نیست) و تثبیت شد توانایی رشد بیشتر را هم دارد (850)
          اگر سهم را دارید حتما معاملاتش را زیر نظر بگیرید ممکنه صف را یکجا بدهند!

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
            ممنون
            با اجازه دوستان
            حامد جان هرجا خبری از صبا تامین باشه باید ترسید
            البته نمیدونم چقدر دیگه بترانس داره....
            اما ممکنه بازی صندوق سر بترانس هم بیاد
            در کل ریسک سهم بالاس
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
              با اجازه دوستان
              در کل ریسک سهم بالاس
              ضمن تشکر از راشین جان
              مصطفی جان دقیقا با شما موافقم ریسک سهم خیلی بالاست این شرکت در شهر ما واقع شده خبرهای منفیه زیادی از درون خود شرکت شنیده میشه بطوری که حتی برخی از شنیده ها حکایت از تعطیلی شرکت داره ولی مثل اینکه چند روز پیش در جلسه ای که یکی از نزدیکان بنده هم حض.ر داشتند عده ای از سهامداران حقیقی با هماهنگی سهامداران عمده قصد در افزایش قیمت سهام این شرکت رو کرده اند و تا به امروز هم چنین محدوده هایی رو رقم زده اند به شخصه اصلا باورم نمیشد که در بازاری که وضعش هر روز بدتر از دیروز بود بتونه چنین رشدی داشته باشه و به این قیمتها برسه
              در هر حال مشخص نیست که این حمایتها تا کی ادامه خواهد داشت ولی انچه مسلمه اینه که ریسیک سهم بالا رفته و هر ان امکان ریزش وجود داره
              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• nazanin
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 289

با تشکراز راشین عزیز راستش میدونم قنیشابسته اس ولی نفهمیدم کی اتفاق افتاد به هرحال پس ازبازشدن احتمال زیادبفروشیم بازم ازوقتی که گذاشتیدممنون

نظر

• محمد ساده
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 934

با سلام و اردات
                  راشین عزیز می تونم نظرتون و راجع به قثابت و قشکر بدونم؟....وبهمنم بد جور روش زومم...

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
                    با تشکراز راشین عزیز راستش میدونم قنیشابسته اس ولی نفهمیدم کی اتفاق افتاد به هرحال پس ازبازشدن احتمال زیادبفروشیم بازم ازوقتی که گذاشتیدممنون
                    باید دیددر چه بازاری و با چه قیمتی باز میشه بعد تصمیم گیری کنید

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                      با سلام و اردات
                      راشین عزیز می تونم نظرتون و راجع به قثابت و قشکر بدونم؟....وبهمنم بد جور روش زومم...
                      سلام محمد جان کم پیدایید!
                      قشکر تا نزدیکی فیبوی 61.8 آمد و اصلاحش طبیعیه دو حمایت خوب داره یکی روی 255 و دیگری 220-215
                      قثابت و وبهمن را هم نگاه می کنم

نظر

• fiona
                        کاربر فعال
                        • Apr 2011
                        • 405

سلام راشين جان
                        اگه ممکنه يه نگاهي به غدير بنداز
                        مهمترين مقاومتهاشو بگي ممنونت ميشم

نظر

• تالاربورس
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 34

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                          واقعا ناراحت شدم شاید من بد توضیح دادم
                          بطور کلی وقتی می گوییم در صورت شکست سطح حمایت خارج شوید منظور از شکست یعنی 3 روز (3 کندل)قیمت زیر این سطح با فی بماند و تثبیت شود .در مورد زامیاد که این اتفاق نیفتاد یعنی سطح 187 نشکست اما سطح حمایت 200 تومانی شکست .وقتی یک سطح حمایت مهم می شکند انتظار داریم بعد از مدتی نمودار مجددا ان سطح حمایت را لمس کند به همین دلیل گفتم منتظر یک صعود هر چند کوچک هستم.
                          الان هم کسانیکه سهم را دارند، به نظر من ،معاملات را زیر نظر بگیرند و در صورت عدم توانایی نفوذ مجدد به بالای 220 وتثبیت بالای آن بطور موقت از سهم خارج شوند
                          1) ممنون از لطفتون . اما مقصر خودمم که نوشته های شما رو با دقت نخوندم.و همچنین فهمیدم خیلی ضروریست که مفاهیم اولیه تکنیکال رو یاد بگیرم تا دیگه نیاز به سوال ها پیشه پا افتاده نباشه و بتونم از راهمایی های شما استفاده کنم.

2) با خروج از زامیاد وارد مرقام (در 480.5تومان) شدم. تا چه قیمتی نگهش دارم؟

3) در مورد شاخص و روند بازار نظرتون چیه؟ دوباره روند کاهشی رو در پی میگیره ؟ یا نه متعادل میمونه؟
                          اوضاع سیاسی رو چه طور میبینید(اثرش رو بازار)؟ مقامات مواظب ترکش های شدید بازیهای سیاسی بر روی بورس هستند یا با شروع به کار مجلس و آغاز نمایش های جنگی!(پس از تعطیلات اخیرش) بازار افت میکنه؟چون میگن که استیضاح وزیر کشور احتمال دارخ انجام بشه و همچنین سوال از رئیس جمهور 2 امضا از 72 امضا کم داره.
                          در کل چه پیشنهادی دارید خروج کامل از کل سهام ها و منتظر افت دوباره و خرید در کف یا نه سهام داری ؟
                          چون شایعاتی مبنی بر صعود بازار در زمان نزدیک به گوش میرسه . توی افت های اخیر کله گنده ها حسابی وارد شدند و یا قیمت هاشون رو پایین آوردند و الان میخوان با حمایت خوبی از بازار قیمت هارو بالا ببرند

نظر

• محمد ساده
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 934

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                            سلام محمد جان کم پیدایید!
                            قشکر تا نزدیکی فیبوی 61.8 آمد و اصلاحش طبیعیه دو حمایت خوب داره یکی روی 255 و دیگری 220-215
                            قثابت و وبهمن را هم نگاه می کنم
                            sسلام راشین عزیز
                            بازار بد رقممونو گرفته...ممنون...شما خوبین...چه خبر...میگم شانس آوردیم سال پیش و امسال ...سال کارو جهاد اقتصادی بوده...وگرنه چی می خواست بشه خدا میدونه....حقامت تو این حکومت و دولتش...کلمه خنده داریه...کاش روزی که از دستشون راحت و آزاد بشیمو بشم...زنده باشم ببینم...
                            بازار از شنبه به روال صعود بر میگرده...از دید من...امیدوارم دوستان خوبم هر چه زودتر به سود برسن....موفق باشید...

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                              با سلام و اردات
                              قبل از هر سخنی باید بگویم قثابت در مقایسه با سهمهای پرگردشی مثل فاسمین با همین سابقه معاملاتی ،سهم کم گردشیست و تعداد روزهای معالاتی آن تقریبا نصف سهام معمول بازار است

اولین حمایت خوب سهم در محدوده 149 تومان است که در صوت شکست این حمایت سهم به سمت 128 تومان حرکت خواهد کرد و فکر نمی کنم پایینتر از این برود،مهمترین مقاومت سهم هم 165 تومان است من اگر سهم را داشتم در 165 خارج می شدم و در صورت اصلاح یا عبور از مقاومت مذکور مجددا وارد می شدم

وبهمن باشه برای فردا

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                                با اجازه دوستان
                                در کل ریسک سهم بالاس
                                مصطفی جان انوقتی باید بیشتر ترسید که صبا با اینهمه کد زیر یک درصد و شخصی بازار فرض کنه صبا دیگه سهم نداره
                                اونوقته که به لحظه ای .....
                                من از یک چیز در عجبم
                                رشد شدید سهم در حالیکه تحریمه
                                در حالیکه شرکت مشکلات داخلی داره
                                در حالی که مشکل ورود قطعات اصلی داره
                                حالا با این اوصاف چرا....؟

نظر

در حال کار...
                                X