در اصل توسط محسن نظري پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postراشین عزیز سلام
ممنون میشم نظرتون راجه به فاذر و فاراک در حال حاضر بفرمایید
بنظرتون تا کجا اصلاح میشه و امیدی بهشو تو کوتاه مدت هست یا خیر؟
ممنون
نظر
-
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام جناب نادری و ممنون از شما
واگرایی مخفی منفی از بین رفت فقط مقاومت 155 تومانی باقیمانده که امیدوارم با این صف خرید بتواند مقاومت را بشکند البته احتمال عرضه زیاد در این قیمت وجود دارد
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postراشین جان سلام
نظرتون در مورد خرید حفاری روی 240 چیست؟
بین بانکها کدومشون رو ترجیح می دهید؟
حفاری روند نزولیش رو شکسته و باید پول بک داشته باشه این پول بک بسته به شیب اصلاح میتونه تا 230 هم ادامه داشته باشه اما روند بلند مدت سهم صعودیست فقط کسی که این سهم رو میخره باید صبر ایوب داشته باشه
بین بانک ها فعلا پست بانک را ترجیح میدهم البته به شرطی که آخرین مقاومت یعنی 608 را هم بشکند;)
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postضمن عرض سلام خدمت شماو آرزوی قبولی طاعات .راشین خانم میخواستم یک نگاه مجددی به نمودارهای وساخت بیاندازید و تحولات امروز چه تاثیری بر روی نمودارها گذاشته و نمودارها چه چیزی نشان میدهند را بیان فرمایید.با تشکر از لطف شما
وساخت به باند مقاومتی 150 تا 155 عکس العمل نشان داد به نظرم 140 حمایت خوبی برای سهم باشه و از آنجه مجددا شروع به رشد بکنه اما عبور از 155 مشکل و نیاز به یک حمایت خوب یا خبر تکان دهنده بنیادی دارد
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postسلام
راشین جان نظرت رو کبافق چیه زمان فروشش رسیده خسته شدم متعادل نمیشه چرا :d
والله فقط خدا میدونه کبافق تا کجا رشد می کنه!!! من جای شما بودم دندون طمع رو می کشیدم مگه از یک سهم چقدر میخواین سود کنین;) برام جالبه که هنوز سیگنال فروش هم نداده جز فیبو که داره به 423 درصد میرسه:-?
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام
والله فقط خدا میدونه کبافق تا کجا رشد می کنه!!! من جای شما بودم دندون طمع رو می کشیدم مگه از یک سهم چقدر میخواین سود کنین;) برام جالبه که هنوز سیگنال فروش هم نداده جز فیبو که داره به 423 درصد میرسه:-?یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
سلام خدمت راشین خانم
میخواستم نظرتون را در مورد دو سهم باما و صدرا بدونم.ممنون از وقتی که میذارین.
نظر
-
در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Postسلام خدمت راشین خانم
میخواستم نظرتون را در مورد دو سهم باما و صدرا بدونم.ممنون از وقتی که میذارین.
باما 2570 مقاومت داره به نظرم همین حدود 2570 یک استراحت می کنه و اصلاح و بعد ادامه رشد حمایت مهمش 2200 هست
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمحسن جان واگرایی مثبت و عبور از مقاومت ها در اندیکاتور rsi وضعیت خوبی برای سهم ایجاد کرده فقط مقاومت 291 تومانی مانع رشد سهم شده که با عبور از آن در مرحله اول به سمت 335 پیش خواهد رفتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
نظر