جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد ساده
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 934

با سلام و ارادت به راشین عزیز و تبریک سال نو
    وایران و که نذاشتن ما بخریم(یه کم اصلاح بیشتر نیاز داشت که نذاشتن)...حفاری و وصنعت که رفتن برای هدف موج3...این فراوری و ولصنم بد جور جشمک میزنن...کمرجانم که مقاومتشو(با کمک من)شکوند...
    وصنوقم که رفت...مجبورم صف وایسم براش...
    فردا خبهمن وسینا مپنا فاراک وغدیر ومعادن حتی همراه میخورن به مقاومتهای قویشون....
    راستی کدوم سهما فروشین...اشتباه نکنیم یهو بخرین راشین جان....(پیشنهاد خرید شما چیه؟)

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Post
      2 تا سوال استاد!
      1.قیمت خروج کچاد و وپست؟
      2.گره چه جوری اتفاق می افته؟(مثلا در کچاد گر بخواد اتفاق بی افته)
      وجید جان من واقعا استاد نیستم اگر می خواهید راحت باشم لطفا لقب استاد رو استفاده نکنید
      ممنون
      در مورد کچاد هدفش در میان مدت حدود 850 است اما در این مسیر حتما با اصلاح و در جا زدنهایی رو برو خواهد شد با اینکه بازار به شدت مثبت است اما به هر حال کسانیکه کوتاه مدت کار می کنند باید حواسشان به مقاومتهای کوچک هم باشد که عبارتند از 755،720 و 780
      در مورد وپست نظری ندارم
      تا جاییکه میدانم طبق قانون جدید اگر سهمی 5 روز معاملاتی پشت سر هم در درصد کامل مثبت بدون نوسان در طی روز معامله شود از روز ششم وارد گره معاملاتی خواهد شد مثلا در مورد کچاد اگر 3 روز دیگر درصد مثبت کامل بخورد (بدون نوسان) وارد گره می شود

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
        راشین خانوم به نظر شما این الگویی که در نمودار بانک ملت شکل گرفته الگوی پرچم است یا مثلث افزایشی ؟
        حبیب جان من نه مثلث می بینم نه پرچم،اگر برایتان مقدور هست با نمودار نشان دهید شاید من اشتباه می کنم
        ممنون

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          با سلام و ارادت به راشین عزیز و تبریک سال نو
          وایران و که نذاشتن ما بخریم(یه کم اصلاح بیشتر نیاز داشت که نذاشتن)...حفاری و وصنعت که رفتن برای هدف موج3...این فراوری و ولصنم بد جور جشمک میزنن...کمرجانم که مقاومتشو(با کمک من)شکوند...
          وصنوقم که رفت...مجبورم صف وایسم براش...
          فردا خبهمن وسینا مپنا فاراک وغدیر ومعادن حتی همراه میخورن به مقاومتهای قویشون....
          راستی کدوم سهما فروشین...اشتباه نکنیم یهو بخرین راشین جان....(پیشنهاد خرید شما چیه؟)
          سلام محمد جان سال نو مبارک
          وایران من قصد خرید دارم همانطور که قبلا گفتم در در حالت وارد می شوم که احتمالا حالت اول اتفاق می افتد;)
          ولصنم باید دید میتونه از مقاومت فردا عبور بکنه یا نه
          سهمهایی که بهنظر من فعلا در کوتاه مدت نباید خرید و باید بیشتر به فکر فروش بود سهمهایی هستند مثل رایان سایپا در قیمت حدود 780 ،زامیاد ،بهمن شاید هم غدیر ،در مورد غدیر دیگه الان شک دارم چیزی نگم بهتره (اصلا فکرشو نمی کردم تا اینجاها بالا بیاد)
          مپنا و فاراک هم که با مقاومت گردن کلفتی رو برو میشوند باید ببینیم چه می کنند بعد تصمیم بگیریم فروشی هستند یا نه
          فعلا سهم دیگری در ذهنم نیست

نظر

• راشین
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 903

امروز از ومعادن و کالسیمین موقتا خارج شدم
            وایران خریدم عبور از سقف قبلی اطمینان 100 درصدی ایجاد می کند برای یک سود عالی

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
              امروز از ومعادن و کالسیمین موقتا خارج شدم
              وایران خریدم عبور از سقف قبلی اطمینان 100 درصدی ایجاد می کند برای یک سود عالی
              مبارکت باشه راشین عزیز
              روی چند برداشتی؟
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

مصطفی عزیز فعلا یک پله روی 300 بقیه را گذاشتم برای بعد از تایید نهایی

نظر

• mohseni1353
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1010

استاد راشين سلام وقت بخير امكانش هست يك نقاشي از وايران در سايت قرار بدهيد و هدف قيمتي اون با سپاس

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

من امید زیادی به تشکیل پرچم برای ادامه روند صعودی دارم و شرط اول آن تثبیت قیمت بالای 298 تومان و شرط دوم عبور از قله قبلی 315 تومانیست که این دو شرط زمان زیادی برای تحقق ندارند همین روزها باید اتفاق بفتد
                    هدف الگو در صورت تایید 450 تومان

نظر

• mohseni1353
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1010

استاد راشين با تشكر مجدد فكر ميكنيد ثشاهد تونسته ضلع بالاي كنج يا مثل (نميدونم كدام يكي هست )را بشكنه وقت خريد اين سهم هست

نظر

• hadi4415
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 28

سلام دوستان

سال نو رو خدمت همه شما عزیزان تبریک می گم.

راشین خانم من یه مقداری بوعلی دارم که بعد چند ماه تازه از ضرر در اومده . با توجه به اینکه جناب نظری هم از لحاظ بنیادی با بوعلی موافق نیستند .اگر امکان داره می خواستم تحلیلتون رو از وبوعلی و اهداف پیش روی سهم رو بدونم .

خیلی ممنون

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                          من امید زیادی به تشکیل پرچم برای ادامه روند صعودی دارم و شرط اول آن تثبیت قیمت بالای 298 تومان و شرط دوم عبور از قله قبلی 315 تومانیست که این دو شرط زمان زیادی برای تحقق ندارند همین روزها باید اتفاق بفتد
                          هدف الگو در صورت تایید 450 تومان

راشين جان بنده دو هدف كوتاه مدت براي سهم انتظار دارم اول 330 و سپس 360 به نظرم حداكثر تا مجمع به هدف دوم خود خواهد رسيد يعني 20 درصد بازدهي انشالله امروز خريديم مجددا در اينده باز خواهيم خريد سهمي كه تكنيكال و بنياديش صعودي باشد نبايد شك كرد
                          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• حبیب
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 252

راشین خانم فکر کنم اون خط روند نزولی بلند مدت در نمودار وصنعت که منتظرش بودید شکسته شده . نظرتان چیست ؟ 170 دست یافتنی است ؟

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                              استاد راشين با تشكر مجدد فكر ميكنيد ثشاهد تونسته ضلع بالاي كنج يا مثل (نميدونم كدام يكي هست )را بشكنه وقت خريد اين سهم هست
                              جناب محسنی عزیز اگر استاد رو از اولش بردارید ممنون میشوم;)

راستش من در نمودار ثشاهد کنج نمی بینم شاید بشه گفت یک الگوی کاپ کوچک تشکیل داده ، به نظرم بتونه به 340 و در صورت عبور 360 برسه

نظر

• راشین
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 903

در اصل توسط hadi4415 پست شده است View Post
                                سلام دوستان

سال نو رو خدمت همه شما عزیزان تبریک می گم.

راشین خانم من یه مقداری بوعلی دارم که بعد چند ماه تازه از ضرر در اومده . با توجه به اینکه جناب نظری هم از لحاظ بنیادی با بوعلی موافق نیستند .اگر امکان داره می خواستم تحلیلتون رو از وبوعلی و اهداف پیش روی سهم رو بدونم .

خیلی ممنون
                                سلام هادی جان سال نو مبارک
                                بوعلی یک مقاومت مهم را پشت سر گذاشته مقاومت دیگری سر راه صعود سهم است که در حدود 90 تومان با آن برخورد می کند.در طول سال گذشته بارها به این مقاومت برخورد کرده و نتوانسته عبور کند باید دید اینبار توان عبور دارد یا خیر
                                من اگر این سهم را داشتم با رسیدن به محدوده 90 خارج می شدم و منتظر عکس العمل می ماندم و در صورت عبور مجددا خرید می کردم چون حتما فرصت خرید می دهد
                                اگر بتواند عبور کند اهداف بلند مدت خیلی خوبی دارد که همان موقع تحلیلش را خواهم زد

نظر

در حال کار...
                                X