شاخص گروه سرمایه گذاری؟
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط حبیب پست شده است View Postراشین خانم فکر کنم اون خط روند نزولی بلند مدت در نمودار وصنعت که منتظرش بودید شکسته شده . نظرتان چیست ؟ 170 دست یافتنی است ؟
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postراشين جان بنده دو هدف كوتاه مدت براي سهم انتظار دارم اول 330 و سپس 360 به نظرم حداكثر تا مجمع به هدف دوم خود خواهد رسيد يعني 20 درصد بازدهي انشالله امروز خريديم مجددا در اينده باز خواهيم خريد سهمي كه تكنيكال و بنياديش صعودي باشد نبايد شك كرد
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postجناب محسنی عزیز اگر استاد رو از اولش بردارید ممنون میشوم;)
راستش من در نمودار ثشاهد کنج نمی بینم شاید بشه گفت یک الگوی کاپ کوچک تشکیل داده ، به نظرم بتونه به 340 و در صورت عبور 360 برسه
راشين خانوم ممكنه منو در اين شكل راهنمايي كنيد من اشتباه كشيدم با تشكر
نظر
-
سلام به همه دوستان
در مورد وایران به نظرم عجله کردم. حد ضرر را 258 قرار می دهم. الگوی پرچم هنوز فیل نشده اما گذاشتن حد ضرر هم واجبه. کسانیکه قصد خرید این سهم را دارند ،صبر کنند ضلع بالایی شکسته شود یا حدود 260 وارد شوند حد ضرر را هم کمی پایینتر قرار دهند
من هم پله دوم خرید را به همین صورتی که گفتم انجام خواهم داد
امروز هم فروشنده زیادی برای سهم هست هم خریدار باید دید در نهایت کدام پیروز میدانند
نظر
-
-
-
در اصل توسط eleyot پست شده است View Postba salam khanum rashin lotfan dar morede va sepah elam nazar konid hamchenin chan ta sahmo baraye farda dar soorate khordan manfi begid ba tashakor az hame
ببخشید پاسختون دیر شد اما سهمهایی که قبلا معرفی کردم همچنان به قوت خود باقیست در مورد وتوسم هم صحبت کرده بودم که حتما به هدف خودش میرسه
وسپه هم تحلیلش رو آقا بابک انجام دادند فکر می کنم هدفش حدود 190 باشه
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postبا عرض سلام و تبریک سال نو خدمت سرکار خانوم راشین .
راشین گرامی در صورتی که براتون مقدوره میخواستم نظرتون را در مورد ونیکی . وتوصا . وسپه . و وتوسم اعلام کنید . با تشکر از مطالب ارزشمند و اموزنده حضرتعالی . سپاس
وتوسم که هدفش رو گفتیم 178
وسپه هم حدود 190
ونیکی و توصا اگر اجازه بدهید بماند برای شب
اهدافی که برای سهمها میدهیم بعد از رسیدن به تارگت دوباره باید بررسی شوند
نظر
نظر