------------------
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postکجاش ترس داره ساتیر ..نترس بابا زیاد درد نداره :D
ولی جدای از شوخی علی رغم اینکه خیلیا از مرگ میترسن ، من مرگ رو خیلی دوس دارم فقط تنها ناراحتی من قبل از مردن اینه که نتونم به اندازه کافی بعضی از مخلوقات الهی رو هدایت بکنم ... برا تبرک هم میخام از مهری شروع بکنم:D
خاک تو سر من کنن حالا دیگه ..خدایی من آدم بشو نیستم فکر کنم وقتی عزراییل هم میاد جونمو بگیره باهاش دو سه تا از این شوخیای خاص بکنم اونم سر جون گرفتن دهنمو سرویس کنه .. ینی من ایطور آدمیم ..ماه:*
ولی جدی میگم .. همیشه از دو چیز میترسم و شرمم میگیره اونم مربوط به دو دوره از زندگیمه .. یکیش قبل از مرگ تو سن حدودای شست سالگیه اگه خدا عمر بده .. یکیش هم بعد مرگمه
قبل مرگم میخام وقتی به اون سن رسیدم و از خودم سوال کردم ایا از این چن صباحی که مهمون دنیا بودی از عملکرد خودت راضی بودی یا نه که دوس دارم بگم آره با قاطعیت و خوشحالیم بگم ..این یکی از آرزوهامه
بعد مرگم هم وقتی خدمت خدای تبارک وتعالی حاضر میشم .. میدونم که ازم میپرسه ای بنده عزیزم ایا خودت از خودت راضی هستی اگه راضی هستی پس منم راضی ام بیا برو حوری جم کن ... اونوقتم با خوشحالی بگم اره راضی ام ..بعدشم سریع برم سراغ حوریا:D
بنظرم عالم بسیار زیبا ودوس داشتنی هس .. حسابشو بکن یه عمر جاوید ..فنا ناپذیر .. همش کنار حوری ..منت این مومنات زمینی هم نباید بکشیم ..باور کن از بس ما سر کوچه واستادیم درد زانو گرفتیم از دست اینا :D
هرچی هست همین جاست اینی که داری میبینی حقیقت داره
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
خانوم دکتر ما مخلص شماییم..
ممد جان .. شبا سرده با خودت پتو ببری پارکا .. من یه مقدار نگرانت میشم زود زود به این تاپیک سر بزن:D
خدا بیامرزش ...پسر خیلی خوبی بود ...خوب بریم سراغ مهری ...مهری جان یه خاطره ای چیزی نداری واسه بچه ها تعریف کنی ..همه خسته ان:-B
محسن جون :x..کارت درسته ..ما قبولت داریم جون داداش ..تشکرم نمیزدی ما میفهمیدیم ..نا سلامتی تو دامن ممد ومهری تربیت شدیم ما:Dآخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/04/09, 00:36.دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
آخ گفتی مندی
سال گذشته دوتا از دوستام به دیار حق شتافتند اولیش که مرد نصف هارد لب تاپو شیفت دلت کردم اونیکی که همسایمون هم بود خدا رحمتش کنه چیزی نداشتیم ولی یه خورده آدم تر شدیم
الان هم هر فیلیمی که توش یکی میمیره ببینم حالی به حالی میشم اسپارتاکوس رو دیدم کلا حالی به هلو شدمبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post1. ممد من خیلی تو رو دوس دارم این تیکه رو هم برای ادای دینی که بابت عدم معرفی پاکسان بمن نمودی بطور خاص آوردم بالا تا احیاناً اگه خانمت ندیده ببینه 8-> :-"
2. ممد جان .. شبا سرده با خودت پتو ببری پارکا .. من یه مقدار نگرانت میشم زود زود به این تاپیک سر بزن:D
3. خدا بیامرزش ...پسر خیلی خوبی بود ...خوب بریم سراغ مهری ...مهری جان یه خاطره ای چیزی نداری واسه بچه ها تعریف کنی ..همه خسته ان:-B
4. محسن جون :x..کارت درسته ..ما قبولت داریم جون داداش ..تشکرم نمیزدی ما میفهمیدیم ..نا سلامتی تو دامن ممد ومهری تربیت شدیم ما:D
1. عزیزم باور کن من تمام پرونده دوران تجریدم رو قبلا خدمت همسرم اعلام کرده ام0:-)... ایشون به بنده ایمان یقینی دارند.. این پروژه رو روی مهربان پیاده کنی زودتر موفق میشیا!!! پاکسان رو هم تو تاپیک در و داف کامل معرفی کردم.. تو تاپیک خودش هم نوشتم.. هنوز آثارش مشهوده!!:">
2. من همیشه به تاپیک سر میزنم.. اما خوشم نمیاد متکلم وحده باشم.. اگه مخاطب کسی باشم حتما جواب میدم اما گاهی می شینم و مکالمات دوستان رو می خونم و لذت می برم... :x
3. یه بار توی نوروز بهم زنگ زد جواب ندادم .. یه بار هم من زنگ زدم اون جواب نداد.. کلا اعتقاد به توازن قوا داره!!:D
4. محسن تو یه جمع خصوصی اعتراف کرده به سبک نگارشت حسودیش میشه واسه همین پای پست هات تشکر نمی زنه!!!:))آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/09, 01:03."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط satyr پست شده است View Postمیگم پستت چرا نقل قول نمیشد نگو سانسور شده بود
به هر حال میخواستم بگم اونجوری دیگه بعد یه مدت معمولی میشد
حالا بگذریم عقاید شما قابل احترام برای من هست همینطور عقاید دیگر عزیزان .. مهم اینه به هم دیگه کمک کنیم واز خدمت کردن به هم دیگه تو این دنیا لذت ببریم ... میگن یه روز حضرت موسی علیه السلام از خداوندصبور پرسید خدایا اگه تو جای من بودی ومن جای تو ...چی کار میکردی برای من ...
خداوند رحیم هم در جوابش فرمودن .. تمام عمرم رو به مخلوقاتت خدمت میکردم=D>
یه جا دیگه هم داریم که خداوند بخشنده فرموده شما ای بندگان نازنینم ..نسبت به من حُسن ظن داشته باشید ... و اینطور اومده که وقتی بندگان خدا خدمت پروردگار مهربانشون حاضر میشن ..خداوند عزیز از همه بندگانش میپرسه ایا شما در دنیا نسبت به من حسن ظن داشتید ..خوب یه عده که خالصانه حسن ظن داشتن میگن بله و خداوند لطیف هم میفرماید داخل بهشت شوید ومبارک باشد بر شما ...
یه عده که در دنیا یه مقدار دو دل بودن و شک داشتن ..همینطور زبونی میگن بله ما هم کاملاً یقین داشتیم نسبت به حسن ظن شما ... خداوند رحمان هم با تبسمی میفرماید هر چند ته دلی نسبت به ما حسن ظن نداشتین ولی ما آنقدر مهربانیم که حتی زبانی هم از شما قبول میکنیم شما هم داخل بهشت شوید بر شما هم مبارک باشد=D> ... ایشالله عاقبت همه ما ختم بخیر شود تو این دنیای پر از دروغ و دغل:(
اون معمولی شدن داستان هم اینطوری که شما در نظر داری نیس ... اتفاقاً یه سری من اطلاعات دارم در این خصوص سعی میکنم شب های بعد با همدیگه بحث کنیم اتفاقاً بنظرم خیلی جالبم میشه
میگم عجب منبری رفتما ... تقصیری هم ندارم با عندالمومنین حاجی مندی گشتم دیگه :Dآخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/04/09, 01:17.دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postآره راس میگی علی جون ... خدا بیامرزه اسپارتا رو .. خیلی مرد متدینی بود منم شونزده قسمتشو دیدم .. حالا باید یه سر برم از اول ببینم چون متن نوشتهاشو نمیرسیدم بخونم:D
حالا خودمونیم این 16 قسمتو تو چن دیقه دیدی من که کل فیلمو تو 1 ساعت دیدم سرعتم زیاده داداش یه وقت فک نکنی جایی از چسم انداختما /:)..... اونجایش که اسپارتاکوس حمله میکنه خیلی خفنه کلا همش حمله بود 8-}
ببین منو فیلم زیر نویس نمیخواد روونه روونه و قابل فهم لب مطلبو بگم داداش فارسی سلیس صحبت میکنند یعنی هرچی اونا میگند ما هم تو زبان فارسی داریم ...... :D;)بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postکل فیلم خلاصه شده تو زیرنویسش :^o :D
حالا خودمونیم این 16 قسمتو تو چن دیقه دیدی من که کل فیلمو تو 1 ساعت دیدم سرعتم زیاده داداش یه وقت فک نکنی جایی از چسم انداختما /:)..... اونجایش که اسپارتاکوس حمله میکنه خیلی خفنه کلا همش حمله بود 8-}
ببین منو فیلم زیر نویس نمیخواد روونه روونه و قابل فهم لب مطلبو بگم داداش فارسی سلیس صحبت میکنند یعنی هرچی اونا میگند ما هم تو زبان فارسی داریم ...... :D;)دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
نظر