حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • satyr
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1229

قسمت اخر کلاه قرمزی 92
    هر کی نبینه نصف عمرش بر فناست .گاو و جیگر تیاتر رمیو ژولیت بازی میکنن یه چیز دیگست
    قسمتی از دیالوگ جیگر (ژولیت )به گاو(رومیو) :وااااای دهانت عجب بوی گندی میدهد
    آخرین ویرایش توسط satyr؛ 2013/04/09, 22:53.

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

ساتیر دیشب خاب اومد تو چشام ...باور کن دو دقیقه دیگه بیدار میموندم کار من و تو علی میرسید به جای حساسش ینی قسمتی که شیرین تر از عسله .. سه تاییمون هم حساس:D
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

در اصل توسط moslemi پست شده است View Post
        جناب mhkz44:
        با تشکر و سپاس از مطلب بسیار زیبا و دلنشینی که نوشتی هر چند که نمیدونم کی هستی ولی زیبا مطالب رو بهم ربط می دهی و در این زمینه هنر خوبی داری.
        موفق و پر سود باشی
        ممنونم مسلمی جان ... کوچیک همه ایرانیا وخارجی ها خاصه غذاهای انگلیسی :x مندی هستم .. لطف داری ..نه بابا اینطوریام نیس .. ینی خدا کنه موقع نوشتن فسفر مغزم تموم نشه .. اونوقته که دیگه خدا بداد مومنین ومومنات این تاپیک برسه ...:D

نظر

• نون و قلم
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 122

چت .... گفتگو .....
          چه انرژی دارید شما
          ما که رو صندلی ننشسته خوابمون میاد مشتری و ارباب رجوع از خواب میپرونه مارو ( این وضع یومیه است شب دیگه پیش کش)
          حالا شما جناب مندی میخوای 8صب تا 8 شب عمومی گفتمان کنی اونور شب تا اینور روز هم خصوصی چت کنی لابد سر کار م میری مطالعه هم داری ترید هم میکنی فیلم م تماشا میکنی البته ورزشم هم چنین ارشاد خلق الله هم که جای خود خوب عزیز دل چی میخوری کی استراحت میکنی این همه انرژی رو از کجا میاری نگو که از نفوس اقدس مومناته که باورم نمیشه
          لطفا ارشاد بفرمائید

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

در اصل توسط moslemi پست شده است View Post
            جناب mhkz44:
            با تشکر و سپاس از مطلب بسیار زیبا و دلنشینی که نوشتی هر چند که نمیدونم کی هستی ولی زیبا مطالب رو بهم ربط می دهی و در این زمینه هنر خوبی داری.
            موفق و پر سود باشی

کاربر گرامی.. شما هنوز به ابعاد کامل شخصیتی استاد پی نبرده اید و اینقدر به ایشون علاقه مند شده اید.. حالا ببینید ما که مدتهاست در محضر ایشون شاگردی می کنیم چقدر شیفته و شیدای ایشونیم.. حتی بنده جایی شنیده ام مدیریت سایت ماهانه مبلغی خدمتشون پرداخت می کنند تا فروم رو از مطالب پرشورشون محروم نکنند;;)

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
            من غلط بکنم بخام دس به تاپیک این طبیب درباری بزنم ..مگه از جونم سیر شدم :D.... منظورم سند چشم انداز اون چت رومه بود

ماهم نمیخایم که از ما راضی باشن .. من میخام اگه جایی مطلب میزنم برا دیگران چندش آور نباشه ... تو برو این صفحه 178 رو ببین ... یه روز ما پست نزدیم چقدر این عزیزان خاننده تاپیک هم اومدن مشارکت داشتن هم اومدن مطلب گذاشتن .. همه هم خوشحال و راضی بودن ..دوباره که سروکله ما پیدا شد میبینی اوضاع بیریخ شد .. وپیداشون نیس ..

این دو حالت داره ..یا خیلی خوشحال میشن وسعی میکنن بیشتر خوننده باشن ..یا اینکه ناراحت میشن ... شاید کسایی میخان تو این تاپیک مطلب بزارن وقتی حضور ما هست خوششون نمیاد ما هم که میدونی اهل ضایع کردن حقوق دیگران نیستیم به حقوق دیگران باید احترام بزاریم .. شاید این مهربان هم بعلت حضور ما هست که نمیاد ..
            خلاصه ما که سر در نمیاریم چه غلطی بکنیم ....
            مندی جان خودتو لوس نکن.. هر کی دوست داشت میاد مطلبشو می ذاره.. محض اطلاعت بگم دکتر مهربان شدیدا عاشقت شده و فرموده یه تار موی تو رو به کل بورس نمی ده:D

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
            من اگه بیل زن بودم مندی جون اول باغچه خودمو بیل میزدم و الان تا خرخره تو ضرر نبودم هه هه
            این یه مورد هم شانسی بود اون رو هم که بستن نامردا من هم هر کی دم دستم بود گفتم بخرن
            تند و تیز چه شود اگه همه مثل من تند و تیز بودن پس وای به حال این سهامدارا

شمارشو یه زمون داشتم ولی اون گوشیم گم شد
            مهرداد جان.. بورس جای وحشتناکیه.. اما اگه تکنیکال و فاندمنتال رو با هم بدونی بهترین جای دنیا واسه کاسبیه...:x

http://dl3.downloadha.com/Hosein/Ani...oadha.com).rar

قسمت اخر کلاه قرمزی 92
            هر کی نبینه نصف عمرش بر فناست .گاو و جیگر تیاتر رمیو ژولیت بازی میکنن یه چیز دیگست
            قسمتس از دیالوگ جیگر (ژولیت )به گاو(رومیو) :وااااای دهانت عجب بوی گندی میدهد

من اون قسمت که رامبد جوان اومد تست بازیگری بگیره رو خیلی دوست داشتم و جناب هم ساده که جای خودشو داره/:)
            پ.ن.
            اون جایی که فامیل دور زیر لحاف با عیالش تلفنی حرف می زد هم محشر بود!!!:*
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/09, 22:58.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• satyr
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1229

تکنیکال که کلا یه نقاشی بیش نیست و در واقع از تخیلات نقاش سرچشمه میگیره
              این قسمت اخر و تاتر این دو یه چیز دیگه هست

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

در اصل توسط نون و قلم پست شده است View Post
                چت .... گفتگو .....
                چه انرژی دارید شما
                ما که رو صندلی ننشسته خوابمون میاد مشتری و ارباب رجوع از خواب میپرونه مارو ( این وضع یومیه است شب دیگه پیش کش)
                حالا شما جناب مندی میخوای 8صب تا 8 شب عمومی گفتمان کنی اونور شب تا اینور روز هم خصوصی چت کنی لابد سر کار م میری مطالعه هم داری ترید هم میکنی فیلم م تماشا میکنی البته ورزشم هم چنین ارشاد خلق الله هم که جای خود خوب عزیز دل چی میخوری کی استراحت میکنی این همه انرژی رو از کجا میاری نگو که از نفوس اقدس مومناته که باورم نمیشه
                لطفا ارشاد بفرمائید
                نونی جون ... مشتریات مشتری نیستن که همش خابی ..از من میشنوی یه دوسه تا روسری بند کن سر در مغازه ...اونوق شب تا صبح ، صبح تا شب از مغازه جُم نمیخوری :D
                بعدشم .. این مومنات مگه میزارن آدم به زندگیش برسه ... خدا از سر تقصیراتشون نگذره ..نمیدونی که با این دل مندی چه کارا که نکردن ... ینی گرگ بیابون الانه داره به حال من زوزه میکشه
                خدا ایشالله تا لب چشمه ببرتشون وتشنه برشون گردونه .. جُملگی بگید آمین

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

مندی جان خودتو لوس نکن.. هر کی دوست داشت میاد مطلبشو می ذاره.. محض اطلاعت بگم دکتر مهربان شدیدا عاشقت شده و فرموده یه تار موی تو رو به کل بورس نمی ده:D

به کله ی کچل خودشو بیلی و حمید اعرابی خندیده نفله ... بهش بگو بیاد داستانشو تعریف کنه .. سهام سبدشم بگه سریع ..من ببینم اگه تو سبدم سهامش هست سریع برم بفروشم:D

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

ساتیر دیشب خاب اومد تو چشام ...باور کن دو دقیقه دیگه بیدار میموندم کار من و تو علی میرسید به جای حساسش ینی قسمتی که شیرین تر از عسله .. سه تاییمون هم حساس:D

خدایا... حالا خوبه سریالش تحفه ای هم نیست.. خب برادر من یه باره برو سراغ اصل جنس و انقد خودتو سرکار نذار/:)

تکنیکال که کلا یه نقاشی بیش نیست و در واقع از تخیلات نقاش سرچشمه میگیره
                    این قسمت اخر و تاتر این دو یه چیز دیگه هست
                    مهرداد جان تو هم اگه یه عمر با فرمول و ریاضی و نمودار سر و کله زده باشی دو حالت جلو راهت قرار داره:
                    یا کلا میزنی همه چیز رو حاشا می کنی یا برعکس همه چیز رو تو اون چهارچوب می بینی... حد وسطش کم پیش میاد:->

به کله ی کچل خودشو بیلی و حمید اعرابی خندیده نفله ... بهش بگو بیاد داستانشو تعریف کنه .. سهام سبدشم بگه سریع ..من ببینم اگه تو سبدم سهامش هست سریع برم بفروشم:D

آخرین بار زد تو کار کنور.. لامسب نابودش کرد!!!:))
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• نون و قلم
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 122

آقا رو سری کدومه؟ ما عبا و عمامه هم آویزون کنیم برادران مرشد سه سوت توقیفمون میکنن اونوقت خودت باید ضامن بشی و از حبس خلاصمون کنی
                      به این جماعت سیمین بر و پری پیکر هم زیاده اعتنا نکن که از الست تو آسمونا با داداششون ابلیس پیمان خباثت بستن

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

داداش منو قاطی این کارای بییییییب نکن من به اخلاقیات پایبند هستم بابام بفهمه از خونه میندازه بیرون

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

اون دوستی هم که اعتراض کرده بود چرا تو تاپیک بیلی قیلی ویلی مطلب نمی ذاری به کام دلش رسید.. فردا صبح بره ببینه ما چند تا فحش از شپنا شبندریا خوردیم دلش خنک میشه...:))
                          (نيچه)

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

اقا شما چجوری عکس میزارید اینجا من هرکاری میکنم نمیشه

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

اول عکستو اپلود کن ..بعدش اینزرت پیکچر وبزن ..بعد زرتی برو ادرس عکسی که اپلود کردی بزار تو نواره ..بعدشم تیک پایین رو وردار..بعدش زرتی عکست میاد تو سایت ...حالا عکس خاص نباشه

نظر

• satyr
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1229

اقا شما چجوری عکس میزارید اینجا من هرکاری میکنم نمیشه
                                are there anybody here

نظر

در حال کار...
                                X