حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
    مندی من جای تو بودم تا قبل از اینکه دوباره برم تو انفرادی آخرین پستم رو حذف میکردم داداش، بری دلمون برات تنگ میشه.

به قول محمد پ.ن: منظورم اون نمودارت هست.
    نمودار به این خشکلی ..کجاش بده .... این علم مندی رو دست کم گرفیتا .. با همین نمودارا پارسال هفتاد هشتاد درصد رفت تو ضرر حاجی..به جون فاطی

بعدشم ..کاوی .... تو خجالت نمیکشی چراغ خاموش بلند میشی میری وبلاگ مومنات ...حالا تنها تنها میری مومنه بازی ... به روح که اعتقاد داری .... تو نمیدونی اگه عندالمومنین حاجی مندی بفهمه چنین جسارتی کردی بدون طلب حلالیت از حاجی بلند شدی رفتی وبلاگ این ورپریده ها میاد اینجا خون بپا میکنه ... خلاصه از ما بتو نصیحت که برو پیش حاجی مندی .. یک پنجم سود بورسیتو برا گذشتن از خونت بهش ببخش
    وگرنه اومد اینجا سکه یه پولت کرد دلخور نشی ... حالا دوسه تا از این آدرس مادرس سایتای هدایتی اگه سراغ داری برام بفرس:D
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• داش مهدی
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 595

خودشکوفا، میترسم روند تغییر آواتارت به سوباسا ختم بشه.
      آرنولد؟ خودشکوفا؟
      حالا میخوای کیو بکشی با اون تفنگ کذایی:-w

پ.ن: در انتخابات قطعا به مندی رای میدم. خیلی باحاله چارتت داداش
      مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Nov 2025
        • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
        ای بابا ممد.... زدین دل مارو شکوندین بعد میگین این دری وری ها رو از کجات در میکنی ... این دل دیگه دل نمیشه ... خدایی دیدی که یه روز اشکبوس مطالبش دیر میومد بالا داغ کرده بود نمیخاس مطلب بزنه ..عمراً کسی از بچه های بورسی باهاش این کارو بکنن بیاد مطلب بزنه ..داری میبینی دیگه .... اونوق مندی خاکی با این دل ومغز پاکش این بلا رو سرش آوردین ... یه هفته اعزام به خارج کشور و بعدشم اینطوری .... ولی مندی اونقده قلبش بزرگه که هیچ گاه دلخوری از کسی به دل نمیگیره خیالتون راحت باشه.... اگه یه روزم اومد که مطلب نزدم بخاطر اینه که احساسم اینه که وجودم موجب ناراحتی دیگرون میشه .... البته دارم یه وبلاگ میزنم میخام یه یادگاری از خودم تو دنیای مجازی باقی بزارم که اگه یه روزی مُردم .. با خوندنش یه فاتحه برام بخونن ..چون اینطوری که من دارم پیش میرم واین تفکراتی که من نسبت به این جامعه و مملکت دارم بعید بدونم نسلی رو از خودم باقی بزارم اونم این بچه های امروزی که سر قبر آدم تف هم نمیندازن چه برسه بیان فاتحه بخونن .... هییییی روزگار ..

نسبت به مهری ، موردی رو متوجه شدم که نظرم نسبت به شوخی با ایشون عوض شد البته در خصوص اون مورد یه بار شک کردم ولی بعدش با اقرار خودش یقین حاصل کردم وخلاصه باز ازش میخام اگه یه ذره دلخوری از من داره منو حلال کنه ممکنه همین امشب ما مردیم دیگه نبودیم ..برداشتم از مهری اینه که یه مقدار کینه به دل میگیره و هنوز از دست من دلخوره ... ولی تو اینطوری نیستیا ..اخلاقت مثل خودم میمونه ...هم لارجی و هم گشاد :D

اما در مورد بورس .. امروز واقعاً گیج شدم .. از یه طرف فارس و اینطوری فروختن ..از یه طرف پترشیمی منفی بعلت شایعه افزایش نرخ گاز وخوراک ..از یه طرف باید پالایشگاهی مثبت میبود که اینم جونی نداش ... گفتیم بازار منفی هس پس نوبت قندیاس ..دیدیم نه این نفله ها هم بخاری فعلاً ازشون بلند نمیشه ... خلاصه ما هم هیچی نخریدیم .. فقط 1000 تا شفن رو فروختم ..هرچن به این سهم اعتقاد راسخ دارم 2000 به بالا رو قطعاً میبینه ..
        اخر بازارم که دیدی .. من یکی که گ.. گیجه ورداشتم صف پارسانو ورداشتن .. خلاصه شنبه بنظرم بازار یه مقدار گیج بزنه ولی یکشنبه بهتر میشه تصمیم گرفت .. ظاهراً فارس بیشتر مورد تایید اساتید هست و همچنین گروه پتروشیمی ....
        عزیزم من و دل شکستن؟؟
        تو خبر نداری چقدر زور زدم تا برات آزادی بگیرم... اما معذورات جناح مقابل قوی بود و دم سرد من در آهن کسی اثر نکرد... تو که حاضر نشدی با من همکلام بشی تا داستان طولانی رو برات با جزئیات بگم.. قصه سر درازی داره و جاش توی تاپیک نیست...

اما یه حرفی زدند به دل من نشست.. فرمودن آدم وقتی تو جمع خانواده جلوی پدر ومادر و خواهرش نشسته همون الفاظی رو استفاده نمی کنه که با رفقاش تو محفل خصوصی به کار می بره.. این تاپیک هم سر گذره و خیلی ها با این که تشکر نمی زنن میان و مطالب رو می خونن... لطفا حرمت خانواده حفظ شود!!!

مهری هم دلش دریاست... اگه این تاپیک سرپاست و درش تخته نشده فقط به اعتبار اسم سرشناسش تو کل بورسه... اتفاقا دوستت داره اما حیرونه چرا اینقدر تابلو میزنی عرف رو زیرپا می ذاری...
        حرف های مگو که تو می گی رو ما هم میگیم... اما بلدیم چه جوری بگیم که دم لای تله ندیم...

ایده وبلاگ خوبه... من بات هستم...

داستان فارس و پارسان تازه یکشنبه دیدنی میشه.. نباید تعصب ورزید.. ببینیم جماعت دلی بازار کدوم رو انتخاب می کنند ما هم ردشون رو می گیریم...
        واسه رد گیری خودت رو خسته نکن.. ببین آیدی های سرشناسی که شبندری هستند الان رو فارس مثبتند یا نه.. اگه دیدی سنگش رو به سینه می زنن شک نکن فارس اقل اقل 50 درصد خواهد داد.. اون هم نه به دلیل رد یا قبول عقل, بلکه به دلیل دل... اگه روش مثبت نبودند هم قیدش رو بزن...من معتقدم قدرت روند سازی دلی ها در کوتاه مدت خیلی قوی تر از عقلی هاست... مثلا سال 1978 فکر می کنی دلی ها انقلاب کردند یا عقلی ها؟؟؟
        تاریخ همیشه تکرار میشه تو این آب و خاک...
        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/18, 00:48.
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Nov 2025
          • 1134

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
          آرنولد؟ خودشکوفا؟
          نه برادرم.. اشتباه نکن.. موضوع کشتن نیست...

منظورم نکوداشت مقام فیلم های علمی تخیلی هست و یکی از گل های سرسبدشون یعنی ترمیناتور...

ما که عشق فیلمیم این پدیده رو با تمام ابعادش دوست داریم...

فیلم های رمانس یا عاشقانه واسه من مثل غزلیات سعدی هستند و فیلم های علمی تخیلی تو مایه ی حماسه های شاه نامه...

حالی توشه که نمی شه وصف کرد....
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

ممد چطوری؟!
            خوبی ؟
            زنگ زده بودی برادر؟!متوجه نشدم ببخشید!ضمن اینکه طبق معمول شارژ نداشتم زنگ بزنم!:D
            ممد این نمودار مندی چقد باحاله!حاظرم شرط ببندم که تو بهش ایده دادی!!این نمودارا فقط از تو برمیاد;):))
            حالا فهمیدم اون دفعه که بهم میگفتی نمودارات جذاب نیستن و جذابشون کن و این حرفعا منظورت چی بوده!;))
            تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Nov 2025
              • 1134

خدایا...X-(
              ممد ببین اسلحه ای که تو دستمه یه گوله اش پخش دیوارت می کنه جوری که نشه با کاردک جمعت کردا!!!>:)
              برو و بنگر نمودارش چقدر عالیه... آب از لب و لوچه آدم جاری میشه...درد و بلای طراحش بخوره تو سرت:D
              چقدر بت گفتم برو نمودارات رو اصلاح کن.. نرود میخ اهنین در سنگ...

پ.ن.
              ضمنا من بت نمی گم ممد غبشهری
              میگم مراد نامرد;;)
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/18, 01:17.
              (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

اوه اوه،ممد خطری شدی!نمیشه اومد طرفت...بگیر انوطرف این سر اسلحه رو!شوخی شوخی یکی از تحلیل گرای بنام و کار درست بازار رو شهید میکنیا!:D

پ.ن:پس کی اولین بار به من گفت ممد غبشهری؟!:))تو نبودی واقعا؟!
                در هر صورت هرکی بود دستش درد نکنه،اسم خوبیه;))

حالا که اینطوره منم از این به بعد به تو میگم ممد زی زی:D:فـــــــــــــــــــرار
                تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Nov 2025
                  • 1134

نمی دونم شاید یه سری کاربران که دیگه نمیان تو این تاپیک, یا اونایی که یواشکی میان و ردپا نمی ذارن... به جای گفتگوی متمدنانه و ابلاغ نظراتشون در همین تاپیک, به هر طریق مراتب اعتراض به مطالب اینجا رو میرن این ور و اون ور ابراز می کنند!!

به هر حال ما حتی به آدم های خشک یا اصطلاحا گنده دماغ احترام میذاریم حتی اگه ازمون خوششون نیاد... این طیف که دیگه جای خود دارند...
                  ولی اگه خیلی اذیتن پیشنهاد میدم به طریق مناسبی مثل ایجاد یه تاپیک ویژه در سایت رای گیری کنند ببینند اکثریت معتقدند:
                  این تاپیک باشه یا نه...
                  رویه تاپیک مهربان باید عوض بشه یا نه...

اگه اکثریت هم اعلام کردند جاشون تنگ شده و ما خار شده ایم به چشاشون, بنده قول میدم شخص خودم رفع زحمت می کنم از تاپیک و پشت سرش ازین فروم...
                  دنیا فراخ تر از اونه که ما توش جا نشیم....

پ.ن.
                  آواتار ترمیناتور بدجوری ما رو خشن کرده ها!!
                  آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/18, 01:14.
                  (نيچه)

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

....الان در حال خوندن مطالب زیبا و دلچسب دوستانم ممد مراد نامرد و مندسن تعطیل وداش مهدی ساسان و امیر اچ ام و رفیق هیکلیم علی کرمی وکاویانی عزیز و سایر دوستان که حضور ذهن ندارم زکریای رازی و مارشال تیتو و هنری 4 هستم و لذت وصف نشدنی از اجماع چنین دوستان دگر اندیشی در این تاپیک با افق دیدی نسبت به مسایل اجتماعی و اقتصادی چنین گسترده و احاطه ای اینطور مستدل و قوی میباشم......
                    ....من نکته ای رو ذکر کنم....این تاپیک بعد از خدا و آقا امام زمان ملک و دوست خوبم علیرضا جمالی و داش رضا کاپیتان و دوست خوبم ممد و دوستانی که همیشه حضوری سبز در این تاپیک دارن ملک شخصی پدر جد منه و هر چیزی که بخوام در سایه عرف و مقررات قانون اساسی جمهوری اسلامی و اساسنامه این فروم توش مینویسم تا کور شود هر که نمیتونه ببینه....تازه اتفاقا گرم شدم و دستم به نوشتن باز شده و همانطور که اعلام کردم اینجا خانه اول اخر معظم له(خودم)میباشد و شرفم که شرافت یه نامرده چندین تقاضا برای حضور در فرومهای دیگه دارم حتی با تسهیلاتی....ولی مرده و حرفش و روز اول به علی جمالی گفتم تاپیکم اینجا بسته بشه فروم نویسی رو میبوسم و تعطیل ما رفتیم....
                    .....اما....بجان مندسن که میخوام رو زمین نباشه:D;)قسم میخورم به جان ممد همین تاپیک...آره همینی که الان داری میخونی تو سازمان بورس در پیت ما هم طرفدار داره وارد جزییات امر نمیشم دیگه خودت حدیث بخوان از این مجمل.....
                    ....هممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممییی یییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی یییییییییییینننننننننننننننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننن مسیر رو هم تا من زنده ام و ممد باقی و نفس مندسن خانه خراب کن در میاد ادامه میده......
                    .....مندسن....اتفاقا با ممد درموردت صحبت میکردم و قلبا دوست دارم و احساس خوبی نسبت بهت دارم که این خودش افضل نعمات برتو هست....آما....آما....این سکان کشتی کلام و شطحیاتتو یه مقدار سمت بادهای موافق با خلقیات جمع و روحیات متعارف خوانندگان بگردون تا تند باد نزنه تایتانیکمونو غرق کنه.....جان تو از بس ریش برات گرو گذاشتم شدم کوسه.....X-(
                    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• Amirhm
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 140

پدرم مسافرکشی میکرد. صبح که خروس همسایه خواب بود ،
                      از خونه بیرون میرفت، و شب آخرین نفری بود که پیِ جاپارک میگشت..
                      آرزوش این بود که من واسه خودم کسی بشم.پیرمرد آزارش به هیچکی نمیرسید .
                      اما همیشه بغض داشت، دریغ از اشکی...
                      یه روز با صورت لت و پار اومد خونه، که دونفر سر چندتا اسکناس توی دخل...
                      - بابا چی شده؟؟!!
                      - هیچی بابا...
                      ... - بابا کدوم پدرسگی زده؟
                      با همون چشمای همیشه بغض آلود زل زده بود به من، ...
                      - چقدر زندگی سخت شده
                      جمله آخرش مثل یه غده ی چرکی تو سرم موند
                      پدرم مرد. منم کسی نشدم. هیچی... من موندم و کلی درد و یه تاکسیِ ارثی...
                      امروز ظهر وقتی دو نفر خواستن به زور از دخل ماشین پول بردارن، یاد اون روز و درد موروثی ام افتادم...
                      ناخودآگاه قفل عصایی رو برداشتم و... یکیشون فرار کرد.
                      منم با اون یکی درگیر شدم
                      تو کلانتری که بودیم زن و بچه اش اومدن
                      - چی کار کردی؟
                      یارو به صورت بچه اش نگاه نمیکرد. دستاش میلزید
                      - چقدر زنده موندن سخت شده

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

پوشاک مردم این سرزمین درآینده ای نه چندان دور ... اونم به برکت مسولین خدمت گذار .. خدا حافظشون باشه و توفیق بیشتر خدمت گذاری نصیبشون کنه

یکی از روش های دور زدن تحریم هاس ... تو جلسات دور زدن تحریم بعضی مسولین خوش فکر ما اینطوریه افکارشون.. تحریم کیلو چن

خواستم کیفیت دوربین گوشیمو تست کنم یه عکس از پا دری بعضی مسولین گرفتم خیلی خوب شده عکسش نه ؟ ..ایشاله هر جا هستن خدا بهشون طول عمر بده

کاری بکنم که همونایی که گفتن مطالبت مندی تو عرف نیس بیافتن به دست وپام که جان مندی بیا همون مطالب اجق وجقتو بزن دست از سر کچل ما وردار...

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                          آرنولد؟ خودشکوفا؟

پ.ن: در انتخابات قطعا به مندی رای میدم. خیلی باحاله چارتت داداش
                          داش مهدی ... این ممد شکوفه تنها نیتش از تغییر آواتورش سوزوندن دل منه ... چون میدونه من نمیتونم تغییر بدم اون اینطوری جبران میکنه ..خدا زلیلش نکنه

خیلی مخلصیم داشی ..شما در حقیقت به بصیرت کامل رسیدی با این انتخابت ... یکی از برنامه های حاجی مندی بعد از ریس جمهور شدن اینه که برای مومنات تو امتحانات گواهینامه رانندگی پارک دوبل و حظفش کنیم

خلاصه خیلی برنامه داریم ایشاله اگه یکی از نامزدها نخاد ما براشون از صحنه رقابت کنار نکشیم (تا ببینیم چقدر پول وامتیاز میدن ) کم کم برنامه هامونو خبری میکنیم ...

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Nov 2025
                            • 1134

مندی جان انگار عکست رفته به فضا!!:D
                            زمانی مثل آخر شبها که ترافیک سایت پایین باشه مدیران با دقت بیشتری مطالبت رو می خونند.. ;)
                            فکر کنم این آخری کار مشترک تو و جهارده نفر بوده!!=D>
                            (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Nov 2025
                              • 1134

ضمن عرض خسته نباشید به دوستان
                              فیلم هایی که از چهارشنبه هفته پیش تا کنون رو دیدم, به ترتیب خدمتتون اعلام می کنم شاید به درد کسی خورد..
                              فقط توضیح بدم دیدن فیلم های قدیمی خصوصا صامت ها, یه بردباری و دید هنری بیشتری طلب می کنه...
                              اما این آثار همگی از بهترین های زمان خودشون هستند و ازشون دفاع می کنم:x

Underground زیر زمین
                              کمدی درام جنگی, محصول 1995 یوگسلاوی سابق
                              کارگردان: امیر کوستوریتسا

Pelle the Conqueror پله ی فاتح
                              درام, محصول 1987 دانمارک
                              کارگردان: بیله آگوست

Office Romance عاشقانه ی اداری
                              کمدی عاشقانه, محصول 1977 شوروی سابق
                              کارگردان: ایلدار ریانازوف

Time of the Gypsies عصر کولی ها
                              کمدی دارم جنایی, محصول 1988 رومانی
                              کارگردان: امیر کوستوریتسا

The Unknown ناشناس
                              درام عاشقانه در ژانر وحشت, محصول 1927 امریکا
                              کارگردان: تاد براونینگ

The Terminator ترمیناتور 1
                              علمی-تخیلی در زانر حادثه ای, محصول 1984 امریکا
                              کارگردان: جیمز کامرون

Predator ویرانگر
                              علمی-تخیلی در زانر ماجراجویی و حادثه ای, محصول 1987 امریکا
                              کارگردان: جان مک تیرنان

امروز هم برنامه دارم این فیلم رو نگاه کنم

Forbidden Planet سیاره ممنوع
                              علمی-تخیلی در زانر ماجراجویی و حادثه ای, محصول 1956 امریکا
                              کارگردان: فرد م. ویلکاکس

برنامه فردا شب!!

Terminator 2: Judgment Day ترمیناتور 2: روز داوری

تریلر علمی-تخیلی در زانر حادثه ای, محصول 1991 امریکا
                              کارگردان: جیمز کامرون
                              http://www.imdb.com/title/tt0103064/

پ.ن.
                              برای بیشتر فیلم های این مجموعه زیرنویس فارسی تهیه نشده... در صورتی که تسلط به زبان انگلیسی ندارید اول از وجود زیرنویس فارسی براشون مطمئن بشید بعد دانلود کنید... ولی زیرنویس انگلیسی همه این آثار موجوده...
                              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/19, 10:58.
                              (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Nov 2025
                                • 1134

عرض شب به خیر به دوستان گلم...:x
                                چه گل های قرمز چه گل های سفید... به ویژه گل خوش بوی خرزهره ی این تاپیک که خیلی دوستش دارم;)

عارضم به خدمتتون که سیاره ممنوع رو دیدم... با شناختی که از روحیات شما گرامیان دارم توصیه به ندیدنش دارم!!
                                امکانات 60 سال پیش هالییود جهت ساخت یه فیلم علمی تخیلی بالا نبوده و گرچه فیلم پرخرج ترین فیلم تاریخ هالیوود تا آن زمان در این گونه بود... مطمئنم در مقام مقایسه با آثار امروزی برای شما گیرا نخواهد بود...
                                ....
                                اما این رو از من داشته باشید این فیلم مهم و برجسته , دروازه ورود کمپانی های بزرگ هالییود با دستان پر از پول به گونه علمی تخیلی شد و ارزش تاریخی بالایی داره...
                                ضمن اینکه گام مهمی برای تبدیل این گونه از سرگرمی به محملی جهت بیان ایده های هوشمندانه و تاویل های روانکاوی بود
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X