کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب مهرداد حتما خبر از دو دادگاه بانک ملت در لوکزامبورگ و بخشیدگی محرومیتش توسط اتحادیه اروپا داری...
دلیل رشد خرکیش همین بود...
صادرات هم تحریم بوده؟؟؟
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
خب مهرداد حتما خبر از دو دادگاه بانک ملت در لوکزامبورگ و بخشیدگی محرومیتش توسط اتحادیه اروپا داری...
دلیل رشد خرکیش همین بود...
صادرات هم تحریم بوده؟؟؟
نه اتفاقا دلیلش اون نبود دلیش بازار سازی و خشک کردن سهم و سیاستهای حمایتی از سهم خودشون بود
از وقتی 600 میلیون سهم اتیه صبا بود چی بود دقیقا یادم نیست خریدن سهم شروع به رشد کرد
من اصلا در نظر میگیرم صاردات تا مجمع هم بالا نره قطعا حد اقل بیست تومان سود مجمع خواهد داد و به احتمال زیاد طبق اماری که از امور سهام گرفتم هم تا مجمع خبر افزایش سرمایه خواهد امد و شخصا فکر میکتم مجمع سالانه مجمع افزایش سرمایه هم خواهد بود یا تصویب خواهد شد
صاردات هم داره کم کم خشک میشه دیگه تو حجم بالا فروشنده نداره
یه سهمی هم من میشناسم به نام وتوس..
از اونایی که حقوقی ها هی می خرن و هی می خرن..
مدتهاست تو نخش هستم بفهمم جریانش چیه اما چیزی دستگیرم نشده...
این ریسک داره ولی اون ریسکش صفره یعنی تو صد تومان بینهایت خریداره و هر وقت که بخوایی میتونی بفروشی بیایی بیرون این خیلی مهمه که اگه بازار نرمال شد بتونی راحت بفروشی و رو سهم دیگه ای کار کنی
مجمع پیش رو و تقسیم سود- بعد از مجمع سهم باید سریع به قیمت 100 تومن برگرده. اصلا خوش ندارن سهم بانکی زیر ارزش اسمی معامله بشه
مدیریت جدید: بعد از ریخت و پاش های جهرمی که مدیریت سیاسی روی بانک داشت( مدیریت های سیاسی بزرگترین آفت کشوره) مهندس پیشرو به معنی واقعی کلمه مدیریت تخصصی داره روی مجموعه(البته نسبت به مدیریت قبلی- پر واضحه که تو حوزه مدیریت خیلی با مطلوب مون فاصله داریم). بچه محل ما هم هست و یزدی بازی رو (خسیس بازی) رو نهادینه کرده و خبری از هزینه های اضافی نیست.
طرح های تخیلی زمان جهرمی( سپرده طلا و ....) و تبلیغات پر خرج تلویزیونی برای اونها( بین دو نیمه فوتبال کامل تبلیغ بانک صادرات بود) همه شون خاطره شدن.
قانون بانک مرکزی مبنی بر الزام بانک ها به کاهش شعبه ها: هم هزینه ها رو کاهش میده و هم برای بانک صادرات که مالک بسیاری از شعب خودشه درآمدهای غیر عملیاتی هنگفتی رو برای سال 92 در پی داره
فاصله گرفتن ارزش بازار از ارزش داراییها
و ....
قیمت های 200 تومنی (با احتساب سود مجمع ) در 6 ماهه دور از دسترس نیست
به شرطی که ایران نترکه(به قول سعید درخشانی)
ممد تا وقتی بانک مرکزی تحریمه یعنی همه بانکا تحریم اند ..... اینو یه بنده خدایی تو غرفه بانک ملت گفت ....
یه سوال دارم .... اونایی که سال 88 تو بورس بودند.....اوضاعش بعد از اون بلبشو چه طوری بود ؟
سال 88 رو من نبودم ولی قشنگ منفی بوده، در حد قفل، خیالت راحت باشه. صبح تا شب ، شب تا صبح تو خیابون پلاس بودیم بورس کیلویی چند بوده
اما یه بابایی میگفت سال 84 که دو مرحله ای بوده، یک هفته ی بین مرحله اول و دوم به یمن رای آوردن ایت الله بازار مثبت شدید بوده، وقتی هم که ا.ن رای میاره.....
نکته اش هم این جاست که فروش سهم 4 روزه بوده. یعنی وقتی میخریدی روز کاری 4 ام بعد از خرید میتونستی سهمتو بفروشی.
حالا سجده شکر و استغفار رو با هم به جا بیاریم که از انلاین گله میکنیم
اعتراف عجیب یك همسرکش!
«جولي، همسر عزيزم، الان که اين نامه را مي خواني جنازه من در استخر حياط غوطه ور است. فراموش نکن خودکشي من تقصير تو بود. شوهرت استفان»
جولي نامه را خواند و از اتاق آمد بيرون، به حياط که رسيد جنازه من را در استخر ديد که از پشت در آب غوطه ور بود، با عجله شيرجه زد داخل استخر تا من را نجات دهد؛ اما يادش نبود که شنا بلد نيست، من هم از استخر آمدم بيرون!
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
اولا این شماره منزله یا محل کار.. دوما روز زنگ بزنم یا شب.. سوما خودت جواب می دی یا منشی یا همسر یا ....
دارم نگرانت می شم کم کم.../:)
کلا سیاست مدار کم شعور و کم توان اما مدیر توانمندیه... به درد ریاست جمهوری نمی خوره اما برای وزارت یا معاونت کاملا مناسبه...
ولی با این نوار فاتحه اش خونده است... هرچند تکذیب کرده متن نوار رو....
اما این که چشم رنگی و فلان از اون حرفاست ها... اگه اسمت جلوش نبود می گفتم مراد چلمنگ یا مندی گوجه این سخنان رو مکتوب کرده اند.. اما خوب دیوار حاشا بلنده.. تو هم مثه رفیقمون قالی تکذیبش کن...;)
می بینم با رهبر فکریت مهری می رید تاپیک می بندید.. خدا قوت مجاهد...
به جای این که بگید حق نداره اینجا بنویسه بهتر نبود شما هم کنارش مطالب مودبانه خودتون رو خدمت کاربران درج کنید... این طوری هم هدف شما براورده می شد و هم فرصت جهت براندازی آزادی به مخالفین داده نمی شد.. نگرانم روزی نوبت مندسن برسه...:-<
بزخری ممنوع... شتران به زودی دود از کله ات بلند می کنه.. من براش دو احتمال قائلم... یا میرسه به 200 یا می خوره به 20...
این رو می گن تحلیل... یه نمه قدرت نمایی کردم تا حالت جا بیاد....8-}
نظر