حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
    توجه توجه - سهام اخابر - زامیاد - را زیر نظر داشته باشید این تاکیدات مندیست من بیگناهم
    ...باخبر شدیم که مندی در سر مرز مشترک با طرف عراقی بخاطر عبور احشام قاچاق و تردد غیر قانونی در دوطرف مرز دستگیر و به یکماه حبس تعلیقی محکوم شده....یعنی تو حبس معلقش کردن.....
    ..پول تو این سهما نیست.....اگر میبینید که فعلا سهام لیدر بازار درجا میزنند بخاطر گیر ناجوریه که حراست بورس به کارگزارا و تریدرای بزرگ و نامی داده....تا مرداد صبر کنید....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• has456
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 52

سلام دکتر
      id شما چیه؟ کجا و تو کدوم مسنجر باید add کنم؟

نظر

• ساسان
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 728

[QUOTE=مهربان;333601]
        در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
        دکی صبح کدوم فردا;)
        با اجازه ات
        این کپشیر را با دید بلندمدت بگیرید>:D<
        من که داره تک سهم میشم روی این سهم:D
        امروز هم یک 35000 دیگه اضافه کردم
        روی خریدهای 330 340تومن قبلی اضافه شد:))
        [/QUOTE]
        ....ساسان جان بامید خدا عنقریب....
        ....بنظر من کمی گردش به شمت سهام با سرمایه کوچیک مثل غذایی و لاستیک بد نباشه....وزیر مجموعه های وپترو بغیر از خودش....حواستون به فباهنر هم باشه....

دکی با اجازه ات
        اول

ملت شریف ایران

با اهدا سلام و درود

غروب دوشنبه بیستم خرداد ماه، مرقومه ای از جناب آقای سید محمد خاتمی دریافت نمودم. ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به مصلحت ندانسته اند.

از آنجا که از ابتدای ورودم به عرصه انتخابات بارها بر موضع تمکین از اجماع با محوریت جناب آقای خاتمی تاکید نموده ام و همچنین بر اساس منشور اخلاق انتخاباتی منتشر شده توسط اینجانب، خود را متعهد به رعایت اخلاق و انجام تعهداتم می دانم. لذا با عنایت به نظر صریح جناب آقای خاتمی و تجارب انتخابات دو دوره گذشته ریاست جمهوری، انصراف خود را از ادامه رقابت های انتخاباتی اعلام می دارم.

خلق صحنه های به یاد ماندنی توسط شما مردم سربلند در دوره فعالیت های انتخاباتی ام، عامل موثری برای حرکت در مسیر تحقق حماسه سیاسی و نشانی از شکل گیری یک پایگاه و سرمایه بزرگ اجتماعی است.

اینجانب گذشتن از حق خویش به نفع ملت بزرگ و ایران سربلند را مصداق روشن اصلاح طلبی واقعی می دانم. از آنجا که اعتقاد دارم شرکت در انتخابات، هم حق و هم تکلیف است، از مردم همراه سرافراز ایران صمیمانه می خواهم با حضور پر شور در انتخابات 24 خردادماه، عزت و بقای جمهوری اسلامی و عظمت ایران و خلق حماسه سیاسی را تداوم بخشند.

در پایان از همه مردم عزیز کشورم برای همراهی بزرگوارانه شان تشکر می کنم و اعلام می دارم در همه شرایط در کنارشان خواهم ماند.

ارادتمند شما

محمدرضا عارف

شامگاه بیستم خردادماه هزار و سیصد و نود و دو

دکی
        خبرهای کپشیر را به بچه ها این اطاق قبلا دادم
        توی این یک ماهه بالای 25% سود رسونده
        سهم با شناوری پایین
        و با قابیلت سود سازی حداقل 100 تومن امسالش
        فروش ساختمان تخت طاووسش قطعی شده
        حدود 200 تومن سود فروش ساختمان
        برنامه انتقال کارخانه اش در خیابان امیر کبیر شیراز به بیرون از شهرو
        ظرفیت سه برابری تولید کارخانه جدیدش به کنار
        معافیت چند ین سال 132 ق م م همن به کنار
        صبحت از فروش هر متر زمین یک میلیون تا 3 میلیونشو من شنیدم
        این یعنی سود 1000 تا 3000 تومنی فقط ار این بابت
        پسهند دیگری در راهه
        تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
          سلام دکتر
          id شما چیه؟ کجا و تو کدوم مسنجر باید add کنم؟
          ...سلام حسن عزیز.....dr_mehrzad_007@yahoo.com...یاهو....

نظر

• has456
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 52

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
            ...سلام حسن عزیز.....dr_mehrzad_007@yahoo.com...یاهو....
            سلام
            برات pm گذاشتم

نظر

• kianoshparsa
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1218

مندی سر دوراهی ؟
              مندی حدودای ساعت 12 شب ( شبی بارانی ) درحال رانندگی بودو از مسیری عبور میکرد که متوجه سه نفر شد یکی تنها عشق زندگیش بود که سالها آرزوی دیدنشو داشت ، یکی دکتری بود که یک بار جون مندی را نجات داده بود ومندی بشدت مدیونش بود ودیگری خانم پیری بود که حالش خیلی بد بود وبایستی فورا به بیمارستان برده میشد جالبه مندی به دلیلی خاص فقط وفقط برای یکی جا داشت و به یک نفر میتونست کمک کنه ( ماشینش دونفره بود )
              لطفا مندی را راهنمائی کنید به بهترین پاسخ یک پادش داده میشود
              البته در سئوال قبلی دوستان کمی نزدیک شدند ولی کسی جواب رو نداد
              مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
              kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• صبا
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 200

سلام

مندی سر دوراهی ؟
                مندی حدودای ساعت 12 شب ( شبی بارانی ) درحال رانندگی بودو از مسیری عبور میکرد که متوجه سه نفر شد یکی تنها عشق زندگیش بود که سالها آرزوی دیدنشو داشت ، یکی دکتری بود که یک بار جون مندی را نجات داده بود ومندی بشدت مدیونش بود ودیگری خانم پیری بود که حالش خیلی بد بود وبایستی فورا به بیمارستان برده میشد جالبه مندی به دلیلی خاص فقط وفقط برای یکی جا داشت و به یک نفر میتونست کمک کنه ( ماشینش دونفره بود )
                سلام میتونه این باشه مندی ماشینو میده به دکتر که رانندگی کنه و پیرزن مریضو سوار میکنه و خودش با عشق زندگیش تو بارون قدم زنان راه میفته میره

نظر

• صبا
                  عضو عادی
                  • Aug 2011
                  • 200

البته 1 جواب دیگه ام میتونه داشته باشی مندی کارتشو و رمزشو میده به دکتر که بره 1 دستگاه خودپرداز پیدا کنه واسه خودش کارت به کارت کنه اینجوری انگیزه لازمو بش میده که تو بارون نمیره پیرزنم چون خیلی پولداره سوارش میکنه که خودش به 1 نونو ونوایی برسه و همراه پیرزن میزنه با ماشین عشقشو لت وپار میکنه که اونوقت شب تنها اونم تو بارون اونجا چیکار میکرده البته سعی میکنه فقط قلم پاشو خورد کنه ... ولی ..... و تو ماشین با اهنگ مورچه اش به پیرزن اموزش رقص میده و روح عشقش در حال بای بای به فضا میره همین.....

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

مندی سر دوراهی ؟
                    دوست عزیز.. خیلی نیاز به فکر نداره.../:)

مندی که جنبه نداره... :p

تا عشقش رو از دور می بینه به جای ترمز پاش با فشار بیشتر میره رو پدال گاز و در تصادفی سهمگین, درجا هر سه نفر رو به دیار نیستی هدایت می کنه...:D

لذا بهترین راهنمایی برای مندی اینه که اون شب منزل بمونه و اصلا بیرون نره:->
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• kianoshparsa
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1218

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                      دوست عزیز.. خیلی نیاز به فکر نداره.../:)

مندی که جنبه نداره... :p

تا عشقش رو از دور می بینه به جای ترمز پاش با فشار بیشتر میره رو پدال گاز و در تصادفی سهمگین, درجا هر سه نفر رو به دیار نیستی هدایت می کنه...:D

لذا بهترین راهنمایی برای مندی اینه که اون شب منزل بمونه و اصلا بیرون نره:->
                      به همگی دوستان ومندی عزیز وبخصوص خودشکوفای عزیز سلام عرض میکنم شما باز مثل مورد قبلی خیلی نزدیک شدی البته جواب منطقی این مسئله پیچیده توسط دوست عزیزمون صبای نازنین داده شد ولی این مسئله به خاطر وجود مندی ازمنطق خارجه ...

معذرت خواهی از دید مندی
                      معذرت خواهی همیشه به این معنا نیست که تو اشتباه کردی و حق با یکی دیگه است.
                      معذرت خواهی یعنی اون رابطه بیشتر از غرورت برات ارزش داره.
                      kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• kianoshparsa
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1218

پیشنهاد خرید توسط مندی
                        غالبر - وغدیر - -کگاز - معادن - فولاد و در ادامه بدرخش -لامیران -کاشی نیلو -اخابر -خاور-زامیاد- مداران بعد ازکمی اصلاح -جافست
                        kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• kianoshparsa
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1218

پیشنهاد خرید توسط مندی
                          غالبر - وغدیر - -کگاز - معادن - فولاد و در ادامه بدرخش -لامیران -کاشی نیلو -اخابر -خاور-زامیاد- مداران بعد ازکمی اصلاح -جافست
                          kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                            سلام
                            برات pm گذاشتم
                            ...حسن عزیز شمارو اد کردم....ببخش با تاخیر بود سرماخوردگی بدی پیدا کردم اذیت میکنه....
                            ...چند روز پیش به دیدن دوست خوبم حمید رفتم که در وادی بورس برا من فصل الخطابه...پسر باهوشیه و ای کیوی بالایی برخورداره....جلسه با دونفر دیگه از دوستان در محیطی صمیمی و بحث پیرامون مشکلات و جفاهایی که درحق سهامدار جز میشه:Dو بیان راهکارها گذشت....
                            ...حمید ودوستان با معنویت وصف نشدنی غرق در غم مشکلات سهامدار جز بودن و صورت شریرشون:Dمنو به یاد قدیسین و فلاسفه بنام تاریخ چون بودا و کنفوسیوس که به این یکی من خیلی علاقه دارم انداخت.....
                            ...بخصوص حمید با شکم برجسته که پر از مهرو وفاست بی شباهت به یکی از مجسمه های بودا نیست....
                            ...در حق من محبتو و ودوستی رو تموم کردو تحلیل شپنا رو ب ریز نشون من داد و زمینه آشنایی من با دوات دیگه از دوستان فراهم شد ....فعلا انتظار رشد چندانی از پالایشگاهها بخاطر گیر سه پیچ سازمان به کدهای فعالان بنام بورس تو این مقطع نمیره....
                            ...در مورد سهامهای زیادی هم صحبت شد که من بهتون نمیگم....:D...حمید جان...اون قرصای اشتها رو هم کم بخور....باید وزن کم کنی...;)
                            ...بسیار بی ریا و خاکیه....منم منم هم نداره مثل بعضیااا...هی غیب گویی میکنن بعد میرن سولاریوم ....

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

[QUOTE=aahmad;334095]به همگی دوستان ومندی عزیز وبخصوص خودشکوفای عزیز سلام عرض میکنم شما باز مثل مورد قبلی خیلی نزدیک شدی البته جواب منطقی این مسئله پیچیده توسط دوست عزیزمون صبای نازنین داده شد ولی این مسئله به خاطر وجود مندی ازمنطق خارجه ...

معذرت خواهی از دید مندی
                              معذرت خواهی همیشه به این معنا نیست که تو اشتباه کردی و حق با یکی دیگه است.
                              معذرت خواهی یعنی اون رابطه بیشتر از غرورت برات ارزش داره.[/QUOTE
                              ...الان ممد با یه اس ام اس به من اطلاع داد که زیاد به پرو پاچه این مندی ما میپیچیاااا....همین این برادر ما تنها هم نیستاااا....مندی تنها دیدی که داره دید نزدیکه که میتونه پیازو رنده کنه تو خورشت.....

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

...احیانا کسی از دوستان هست که پزشک از دوستان یا اقوامو خویشان داشته باشه که در حال کار یا زندگی در کشور سوید باشه....ممنون میشم اگر اطلاع رسانی کنید....

نظر

در حال کار...
                                X