حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
    ساسی دهن سرویس معلومه کجاهایی؟؟ کپشیر رو زدی به رگ و در رفتی!!! از چنگال عدالت نمی تونی فرار کنی داداش... محض خاطرت عرض کنم یکی از سربازام, نوکرت مندی چنگال بازه در حد تیم ملی... اونم نه هر تیم ملی.. تیم ملی ماداگاسکار;)

پ.ن.
    البته یه عمل جراحی در پیش داره.. اگه زنده موند بعدش...

عید مومنین مبارک
    ممد شهلا
    اره
    داداش
    دهنم با این دو نا بچه سرویسه حسابی
    کپشیر خدا را شکر خوب بود
    50% ش اول شد فولاژ و وصنعت و بعد بانک پاساگارد و انصار
    دیروز هم انصار دادم به صف خرید
    الان هم منتظر واتی و فباهنرم

فباهنر شاید تا اخر سوال 800
    بد نیست
    نه

مندی نظر شما چیه

دکی ومعادن را بیخیال
    داداش
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Sep 2025
      • 1134

درود ...:x
      از دوستان بابت تاخیر در ادامه نگارش مطالب سینمایی در تاپیکم پوزش می خوام..
      حمیدجان جوابت درج شد.. اگه عمری باشه جواب درخوری به داش مهدی هم خواهم داد... ;;)
      بووووووووس!!!
      :*

http://forums.boursy.com/showthread....193#post341193
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Sep 2025
        • 1134

با 3 ساعت فاصله, جواب داش مهدی هم در منبع بالا درج شد.
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

آقا ما بعد مدت ها یه فیلم دیدیم ..ینی میدونین فکر کنم شش ماهی میشد من فیلم ندیده بودم ..نمیدونم وقتمو چیکار میکنم اینطور زود تموم میشه :D

حالا بزارین قضییشو بگم ...دیروز دیدم یکی از همکارام بدو بدو داره میاد طرفم ..گفتم خدا بخیر گردونه دوباره ...اومد پیشمو گفت مندی بیا این فیلمو بگیر ببر ببین فقط بدرد خودت میخوره:">

گفتم چی هست حالا ..صحنه محنه نداشته باشه یدفه :D ... گفت ..تا جفت پا نیومدم تو شیکمت برو :)) ..ما هم گفتیم حالا زیر نویس داره من انگلیسی فرانسه یُخ ..گفت خفه شو وقت ندارم میخام برم زود باش بیگیر . همه چی داره ... منم گفتم چشم;;) ..خدایی حال میکنین رفقای مارو 0:-)

خلاصه امروز وقت کردم که ببینم ..فیلمش این بود FIRED UP اثر MARK S ALLEN

دیدم نه ..کم کم باید فیلمم تو برناممون بگونجونیم :D

حالا اینا رو بیخیال... عاقا امروز همینطوری داشتم چرخکی تو نت میزدم ییهو به مطلب دختران پارکور در ایران بر خوردم ..خیلی حال کردم ..ینی کیف کردم ..واقعاً من با این تیپ دخترا خیلی حال میکنم ..ذهن آزاد جسور شجاع ..خلاصه خیلی حالیدم ..دمشون گرم ...خیلی کارشون درسته .. منم خودم به این ورزش داره کم کم علاقه مند میشم

راستی یدونه کلیپ هم تو آپارت هست اینم آدرسش ..خاستین ببینین ...واقعاً حال کردم با این حرکاتشون...چنتا عکسم به افتخارشون میزارم ...دم چینین دخترایی گرم ...
          http://www.aparat.com/v/QTyE6

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
            ....علی خوب شد سریع عکسو انداخت...چون میخواستم قلت بخورم اینور....اون هم که دیده میشه داش ممد عضلات رون نیست....اون عضلات سرینی و کپلو ماتحته.....به زبان علمی گلوتیوس ماگزیموس ومدیوس....اسماش شبیه سردارای رومی میمونه نمیدونم شاید تو یه جنگی با شمشیر زدن اونجای چند تا سردار رومی از کار افتادن ایمشونو گذاشتن رو موضع تزیرق امپول....:D:D:D
            دکی خوب شد قلت نخوردی .... چون خیلیا پی به رازت میبردند که چرا تا حالا ازدواج نکردی یعنی کسی حاضر به ازدواج با شخص شخیص شاخص شما نشده .... ;)

دکی من عکسو که دیدم اولش خیال میکردم که این بابا بزرگ که شد میخواد عکاس بشه .... دوربینش تنظیم بود و با دیدن دوربین خنده ملیحی بر لبای حضار نقش میبست که انگاری واژه ی سیب رو با اعماق وجود دارند ادا میکنند .... به کودک درونت یه سر بزن شاید یه حس نوستراژادیک عکاسی داشته باشی :D

در رابطه با ییلاق : میگم دکی شما یه سر برو شمال اونجا خوش آب و هوا تره .... یا میخوای برو شاگلی تبریز پیش عطا منم میام اونجا ... به واقع مردم ما این دوره بدبختی زیاد کشیدند کم مونده تو هم یه سری بزنی و همه چی کن فیکون کنی ..... بزار یه دو سه سالی بارندگی بشه اونوقت قدمت رو تخم چشمام :)

ممد این آفتابه که میگی گیر کرده کجای مندی گیر کرده بنده دوتا فیلم دیدم در رابطه با جراحی میتونم کمک کنم .... یه خورده هیزم میاری آتیش درست میکنی اونوقت شمشیر میزاری رو آتیش سرخ که شد محل رو که قبلا ضربدر زدی یه برش سراسری میدی ..... لازم به ذکره که یه چیزی باید بزاری دهن بیمار که صداش در نیاد ..... سپس آفتابه رو میکشی بیرون و تا بدنش داغه اون قسمت برش داده شده رو به هم نزدیک میکنی و دوباره شمشیر رو داغ میکنی و روی محل میکشی تا پوست آب بشه و جوش بخوره ...... بعد با یه تیکه پارچه یا تیوپ اون قسمت رو محکم میبندی ...... سریع خوب میشه .. اینو تو اسپارتاکوس دیدم ..... حالا کجاش گیر کرده :-/:D:D
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

علی ..اون آفتابه جایی گیر نکرده ... قضییش از این قرار بود:D

در اصل توسط مندی پست شده است

میگم مرداد ...آبا قطع هست بپر سوپری دوتا آب معدنی بگیر بیار یه چایی دبش درس کن ...:D
              سر رات به داش مهدی ام بگو یدونه روغن ماساژ با خودش بیاره ..تایلندی باشه :p
              دبه رو هم بده علی بره سر چشمه آب بیاره میخام وان حمومو پر کنم برم توش:))

راستی مرداد.. یادم رفت .. قربون دستت این آفتابه رو هم بده ممد شکوفه آبش کنه بیاره=))

[/B]

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Sep 2025
                • 1134

بچه پررو کاملش رو بگو :))
                الان واسه علی همش رو میارم تا بفهمی دنیا دست کیه
                >:)
                (نيچه)

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

بچه پررو کاملش رو بگو :))
                  الان واسه علی همش رو میارم تا بفهمی دنیا دست کیه
                  >:)
                  =))=)) ..غلط کردم =))=))

نظر

• داش مهدی
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 595

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post

لازم به ذکره که یه چیزی باید بزاری دهن بیمار که صداش در نیاد ..... D:D
                    :D
                    مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                      :D
                      همین که داش مهدی تو اونجا نیستی خودش کلی نعمته ..:D

ینی حسابشو بکن بعد اون جراحی سخت :)) یه نفر بگیرد زیر مشت و لگد استخوناتو خورد کنه:D

پ.ن

عاقا میگم این نوشته هاتونو چطوری رنگی میکنین ..به منم یاد بدین:*
                      آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/24, 21:47.

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Sep 2025
                        • 1134

سند آفتابه و مندی جهت ارائه به علی دمبل

در اصل توسط مندی پست شده است

میگم مرداد ...آبا قطع هست بپر سوپری دوتا آب معدنی بگیر بیار یه چایی دبش درس کن ...
                        سر رات به داش مهدی ام بگو یدونه روغن ماساژ با خودش بیاره ..تایلندی باشه ...
                        دبه رو هم بده علی بره سر چشمه آب بیاره میخام وان حمومو پر کنم برم توش..

راستی مرداد.. قربون دستت یادم رفت این آفتابه رو هم بده ممد شکوفه آبش کنه بیاره=))

[/B]
                        در اصل توسط خودشکوفا پست شده است
                        X-(X-(X-(

ایشالله با کمک دکتر مهری یا سرت رو تو همون آفتابه فرو می کنیم یا آفتابه رو تو حلقت...
                        در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                        بابا بیا ممد ..حالا ناراحت نشو ..اینهمه به من توپیدی من ناراحت نشدم
                        یه روز ممد شکوفه اومد پیشم که مندی بیا با این ساتیر یه تاپیک بزنین گفتم آخه چطوری ...گفت غمت نباشه من این کارو میکنم ..خلاصه یه عکس یادگاری انداختیم اینم سندش...

ممد ...یادته ..هی روزگار ..انگار همین دیروز بود=))
                        در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                        مندی خیییلللیییی بیشعوری

حداقل عکس اسب مینداختی خاکتو سر
                        من فدای تو ساتیر جان ..باور کن امشبی فدای این ممد شهلا شدی ...

مهربان ناراحت میشد ...اون اسب که مال مهربان بود عزیزم

اصن ..مرداد بیا درستش کردم ...خوبه این دیگه که ..از مال عکس مهری جون هم قشنگتر شد
                        داداش ما که حرف اطفال رو جدی نمی گیریم.. تازه الاغ خیلی هم لطیف و دوست داشتنیه .. من ترجیح میدم هرچیزی باشم تا مندی نباشم...:D
                        دکتر اماده باش که امشب قراره یه افتابه رو از ماتحت مندی با جراحی خارج کنی=))
                        دوباره پررو نشو ممد شهلا :* هنو امکان ویرایش اون پستو دارما :D ..بزار لاقلکم مهلت ویرایش تموم بشه بعدش هوچی بازی درار;)

علی الحساب اون آفتابه رو که گذاشتم تو تاپیک خودم برو پر کن بیار.. کارم تموم که شد تکلیفشو با ساتیر معین میکنیم=))

فعلاً نظرم رو تو مثبته ...:D
                        در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                        مندی احترام به مهربان و شکوفا از واجبات هست حتی اگه جریان اون افتابه رم هندل کنن
                        مهربان, جون من یه سر برو تاپیک این گمراهان تا حساب آفتابه دستت بیاد...
                        این مندی از کف توالت پاک کنی کارش به کجاها که نرسید!!!
                        ....مندی....علیرغم میل باطنیم....و عشق مفرطی که به تو دارم...مجبورم که تورا در پیشگاه یاران قربان کنم....یا باید از تو گذشت یا از عهد با یاران...و صد البته از تو میگذرم...
                        ...عزیزان لطفا اتاق جراحی اماده شه....به فرموده ممد....فعلا دوتا نخ سیلک 1-0...دوتا کرومیک 5-0 چون دوختو دوز از تو هم داریم....بقیه چیزهار و هم در حین عمل....:O
                        ....ممد...بجون عزیزت از خواب پلکامو نمیتونم باز کنم....یه چند تا پی ام از یاران و دوستان هستن که حسب وظیفه جواب بدم فردا صبح اختصاص به تاپیک مهرداد و مندی دودوست خوب و بیل گیتس همیشه در صحنه داره....ممد...درستش میکنیم این برادر مونو...
                        دکی خودتو به اون راه نزن که یه شام افتادیم گردنت... بندر هم نوکرم.. قدمت رو چشام...

این افتابه رو هم یا در بیار یا بذار سرجاش.. خونواده مندی میرن شیکایت می کننا!!!:->
                        ساسی دهن سرویس معلومه کجاهایی؟؟ کپشیر رو زدی به رگ و در رفتی!!! از چنگال عدالت نمی تونی فرار کنی داداش... محض خاطرت عرض کنم یکی از سربازام, نوکرت مندی چنگال بازه در حد تیم ملی... اونم نه هر تیم ملی.. تیم ملی ماداگاسکار...

پ.ن.
                        البته یه عمل جراحی در پیش داره.. اگه زنده موند بعدش...
                        (نيچه)

نظر

• داش مهدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 595

ولی به هرحال یه نفر باید واسه هوش اوردن بیمار حاضر باشه
                          منکه آپشن ماساژ دادن هم رومه
                          یاد سیب خنده و مصدوم آمادس افتادم
                          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

لینک دانلود آهنگ:x You're my heart, you're my soul

نظر

• satyr
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1229

این جریان افتابه بعدها معروف خواهد شد به( قاعله افتابه )

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

خوب مندی جان باید با دکترت رو راست باشی ..... میخواستم با یه عمل سرپایی کارتو تموم کنم تو هم شلوارتو بعد از ماساژ داش مهدی بپوشی بری .....

فی الواقع هرچی هست بیا بگو وگرنه مجبور به قطع عضوت میشم .....

دکتر محرم اسراره .... سابق یه بیمار داشتیم شبیه تو با همین مشکل که به علت عدم همکاری سر و تهش عوض شد شد عین این بابا ......

این عکس بهتر میتونه وخامت عدم همکاری رو به بیمار القا کنه :D=))
                                آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/06/24, 22:08.
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X