حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sinashavandi
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 364

بجون خودم تاپیک دکی نورانی شده
    فک کنم تو این شبا یه اتفاقی واسش افتاده
    دکتر تقبل الله و التماس دعا
    واسه ام الفساد ممد شکوفا هم دعا کن میدونم هیچ فرجی حاصل نمیشه ولی این نورانیت تاپیک خبر از خیلی چیزا میده

نظر

• has456
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 52

سلام دوستان
      قابل توجه واتی داران عزیز
      آگهی فروش شیران

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

بعضی وقتا آدم متحیر میمونه ..نمیدونه بگه اونا دارن زندگی میکنن یا ماها ... خدا قسمت کنه ایشاله واسه همه
        روستای گیتورن در کشور هلند یکی از زیباترین و معروفترین مناطق گردشگری در جهان به شمار می آید. آنچه این روستای زیبا را از میلیونها روستای موجود در جهان متمایز کرده، نبود خیابان در آن است.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

میگم یه کلیپ میزارم دانلود کنین .. حقیقتن لذت بردم از اعتماد به نفس این خانم ... البته تماشگران هم کم نزاشتن ..من اگه اونجا بودم حتمن دوتا قر هم به افتخارش میدادم:D

خیلی دوست داشتم بدونم اگه خانمای ایرونی تو این موقعیت قرار میگرفتن چه عکس العملی از خودشون نشون میدادن ...:-SS

من که میگم میکرفون رو از جاش ورمیداشتن میافتادن به جون مرده ...حالا بزن کی نزن ...
          /:.grlim:./

در هر صورت اگه کسی خلاف نظر منو داره بیاد بگه ...
          :p

در ضمن من چون کم فیلم میبینم این خانم رو نشناختم خیلی میخام بهش یه ایمیل بزنم و بهش تبریک بگم بخاطر شجاعتش و اعتماد به نفسش ...اسمشو بهم بگین بی زحمت
          :*

اینم کلیپ /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

آهنگ نفس /:.wubsmiley.:/

نظر

• ALEN
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 746

سلام به همه این دکتر ما کجاستت؟

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

.................................................. ...............عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت ........ صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت

طاعات و عبادات همگی عزیزان قبول باشه ... این عید بزرگ مسلمانان رو از طرف خودم وصاحب این تاپیک به همتون تبریک میگم

امیدوارم هر حاجت و آرزویی دارین خداوند براتون برآورده کنه ...غم و غصه هاتونو برطرف کنه

اگه مریض دارین خدا شفا بده ..اگه قرض دارین خدا ادا کنه ...اگه کار ندارین خدا فراهم کنه ... و خلاصه هر چی دلتون میخاد

ایشاله همتون سال بعد هم در کنار عزیزانتون با دلی شاد مهمون خدا باشین

برا دوستانتون
                دعا کنین صاحب این تاپیک و مارو هم ایضن اگه قابل میدونین :*

یادتون نره که دعا در حق دیگران چیزی از شما کم نمیکنه بلکه خدا برا شما هم همون دعا رو اجابت میکنه ..البته اونایی که متاهل اند حواسون باشه برا من دعا نکنن که زن بگیرم
                :D

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

خدا هم صاحب این تاپیکو هم منو شفا بده ..اونم شفای عاجل/:.yead.:/

ﺍﺯ ﻟﻘﻤﺎﻥ ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﻓﻨﺪﮎ ﺩﺍﺭﻯ ؟ ﮔﻔﺖ ﺍﺯ ﺑﻰﺍﺩﺑﺎﻥ …
                  :D
                  ﮔﻔﺘﻨﺪ !!! ﻧﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪﯾﻢ ﻓﻨﺪﮎ ﺩﺍﺭﯼ ؟
                  ﻟﻘﻤﺎﻥ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪ زد تو ﮔﻮﺵ ﯾﺎﺭﻭ
                  ﺍﻭﻧﻢ ﯾﻪﺩﻭﻧﻪ ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺵ ﻟﻘﻤﺎﻥ !
                  ﺧﻼﺻﻪ ﺩﻋﻮﺍ ﺑﺎﻻ ﮔﺮﻓﺖ ؛
                  به هم فحش میدادند
                  اصن لقمان یه فحشایی میداد که تازه فهمیدم اون سردسته بی ادبانه =))

نظر

• مندی
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 522

اونایی که ذوب دارن بنظرم جای نگرانی نیس...خوب تونسته خط بالای چنگالو بشکونه ...یا بک به خط بالایی مد نظر هست یا نهایت افت دو خط زرد که فیبو های 23 درصد و38 درصد ...

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

اینم نمودار خراسان هست ..خودم سهامشو دارم ..بنظرم آماده داره میشه برا صعود ...بعد از تثبیت بالای 868 تومن میره برا 950 تومن.. بنظر میرسه بیشتر از فیبوی 23 درصد بیشتر نخاد افت کنه ...خوب هم داره جم میشه ...اقای زنگنه هم رای بیاره که میاره پتروشیمی کولاک میکنه بنظرم....

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

مهری جون من این آهنگای خاصم رو هر جایی نمیزارم ..اینا کلکسیونرای من هستن ..بهترینام هستن ...هدیه میکنم به تو و همه کسایی که دوسشون دارم که صد البته تعدادشون کم هست:D

دانلود آهنگ/:.wubsmiley.:/

نظر

• محمد طا ها
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 91

شعر فوق را میتوان برای بعضی از کسانی که سهام های خود را داغ میکنند وپس از آن خبری از آنها نمیشود با آهنگ جدید اجرا کرد

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

این نمودار ولساپا هست ... عجب صف خریدی داره (22 میلیون) ...این فیبوی 38 درصد خیلی مهم بود که بنظر با این صف خرید رد خاهد کرد ...دو فیبوی 50(192تومن) و 61 درصد (217 تومن)مقاومت های احتمالی هست
                            البته بین دو فیبوی مطرح شده 180 تومن هم تاحدودی عرض اندام میکنه بعنوان مقاومت .. ولی پشه ای بیش نیس با این صف خرید... در کل اهداف خوبی داره این سهم

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

خب امروز میخام نحوه عوض کردن پوشک بچه رو خدمتتون آموزش بدیم ....:D

من همین جا از متخصص این امر دعوت میکنم تا بهترین آموزش ممکنه رو خدمت عزیزان ارایه بدن ...اینم جناب مهربان متخصص پوشک عوض کن ..خیلی خوش اومدی مهری جون ...این بچه که دلپیچه شدید داشته و اینم پوشک
                              :))
                              مهربان داره بتو زنگ میزنه ...داره میگه عمو مهنی ..من لیدم بیا عوشم کن ...من حالم خرافه=))

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

خب تا استاد مهری آماده بشن برا آموزش تعویض پوشک بچه :D ما هم نمودار وسپه رو میزاریم ...
                                عجب معامله ای شد امروز....معلوم نیس این فیلم به کجا ختم میشه ..ایشاله ختم بخیر شه ...باید از این خط نارنجی رد شه بالای 245 تثبیت شه تا به 278 بوسه بزنه

نظر

در حال کار...
                                X