حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

من بايد چند تا تبريك به مهربانم بگم
    اول تبريك سال نو كه براش ارزوي بهترينها را دارم
    دوم تبريك به خاطر سهامش مخصوصا كالسيمنهاش
    سوم ومهمترين تبريك به خاطر معرفتش كه بيسته و سرشار.....
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

...سلام به همه دوستان...محسن عزیز...من کنسانتره روی ایرانم...:D....
      ...سبد سهام بنده...فولاژ...گروه بهمن....حفاری...فاراک....شبریز....کالسیمین...کروی. ...خمحرکه.....بیمه دی...چادر ملو....معادن فلزات.....همراه...حق تقدم فولاد مبارکه.....حال کنید....:-
      s
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

سلام برادر عرض ارادت
        آقا پارسال دوست امسال آشنا ،من فدای خط و ربطتم ،احوال مارو نمیپرسی ............ :x
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• Moradad
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 355

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...سلام به همه دوستان...محسن عزیز...من کنسانتره روی ایرانم...:d....
          ...سبد سهام بنده...فولاژ...گروه بهمن....حفاری...فاراک....شبریز....کالسیمین...کروی. ...خمحرکه.....بیمه دی...چادر ملو....معادن فلزات.....همراه...حق تقدم فولاد مبارکه.....حال کنید....:-
          s
          سلام بر دکتر مهربان و holy گرامی

آقا چه میکنه این سال جهاد اقتصادی ..... فقط خدا کنه که ادامه دار باشه ، اگر نه که .....
          دکتر ، فاراک...کروی.....بیمه دی...حق تقدم فولاد مبارکه..... را من هم هستم :-> فقط یک لطفی کنید وقت خروج یک ندا هم بدهید باز هم همراه باشیم:)

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

..خدا اگاهه...و میدونی فرزا برادرم که اهل پیچوندنو دروغ نیستم...از معدود افرادی هستی که در کانکت باهاشون انرژی مثبت میگیرم...و ارادتم به تو...گل سر سبد جامعه پزشکی...قلبی... وتوام با خلوص نیت و فروتنیه....این برادر کوچکت در انجام وظیفه کوتاهی میکنه....میخوام اون سفته باز 150 سانتی نباشه تا الان که خدمت تو هستم...کشیک بودم ...از روز 3 عید ...تا بدینجا...
            ...به گرامیداشت دم مسیحاییت...یه داستانی مینویسم...که خاطر دوستان منبسط شه...

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط moradad پست شده است View Post
              سلام بر دکتر مهربان و holy گرامی

آقا چه میکنه این سال جهاد اقتصادی ..... فقط خدا کنه که ادامه دار باشه ، اگر نه که .....
              دکتر ، فاراک...کروی.....بیمه دی...حق تقدم فولاد مبارکه..... را من هم هستم :-> فقط یک لطفی کنید وقت خروج یک ندا هم بدهید باز هم همراه باشیم:)
              ...سلام مراداد عزیزم...خلاصه بهت بگم...فقط کافیه شطحات منو رو کاغذ دنبال کنی...تا اخر مرداد ماه...شاید بیشتر از 7 درصد سود نکرده باشی...اما...میتونی بری جلوی اینه بایستی...نگاهی معنی دار به شکلو شمایلت بندازی....و با خودت اینطور بگی...من...در برهه ای از زمان...و تکه ای از مکان ....اونجا حضور داشتم...:d
              ...حالا کمی جدیتر وارد بحث شیم...من فاراکو تا 300 تو حرکت اول نگه میدارم...کروی رو نمیفروشم...بیمه دی رو امروز فروختم چون بنظرم میاد توان عبور از 245 رو فعلا نداره...حق مبارکه رو هم نگه دار...اشتراک یکساله این تحلیل میشه 150 هزار تومن...شماره حساب بدم...؟؟؟:d

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                ..خدا اگاهه...و میدونی فرزا برادرم که اهل پیچوندنو دروغ نیستم...از معدود افرادی هستی که در کانکت باهاشون انرژی مثبت میگیرم...و ارادتم به تو...گل سر سبد جامعه پزشکی...قلبی... وتوام با خلوص نیت و فروتنیه....این برادر کوچکت در انجام وظیفه کوتاهی میکنه....میخوام اون سفته باز 150 سانتی نباشه تا الان که خدمت تو هستم...کشیک بودم ...از روز 3 عید ...تا بدینجا...
                ...به گرامیداشت دم مسیحاییت...یه داستانی مینویسم...که خاطر دوستان منبسط شه...
                سلام بر برادر عزیزم
                مهربان عزیز ،سابقه ارادت من به شما و محبت شما به من خاص یکی دو روز نیست که از عمق ذهن
                نیکوکارت بیخبر باشم ،کاملا میشناسم و درکت میکنم .
                اما بارها خدمتت عرض کردم از بورس و این فضاش خسته ام ،از بازاری که یه حقوقی بیاد با عمال نفوذ به ناظر فاراک رو که راحت 270 تا 300 بازمیشد 250 باز کنه و با چندتا رنج صف فروشش کنه و بیاره تا 202 (اسمشم بزاره دعوا مدیریتی)بعد که همه فروختند و دوستان سوار شدند هر روز حجم مبنا رو تو صف بده تا سهمو دوباره بیاره بیاره رو 250 خسته ام ،از این که اون روز من سهامدار باید بپذیرم دعوا مدیریتی بوده و امروز باید بپذیرم آشتی مدیریتی اتفاق افتاده خسته ام ،از اینکه منو تو موقعیتی قرار بدن که خودمم برای راحتتر بودن ذهنم مجبور به دروغ گفتن به خودم بشم یا مجبور به باور دروغای اونا خسته ام ،مهربان عزیز نه این مطالب برای اون باشه که تو فاراک ضرر کردم ،نه،به رفاقتمون سوگند فاراک رو من از صف فروش قبل از بسته شدن تو قیمت 210 برداشتم زمانی هم که همه از ریزشش تا 170 صحبت میکردند پست هام و نمودارام هست توصیه به نگهداری سهم کردم ،موضوع من سود و ضرر شخصیم نیست ........
                وخلاصه کلام اینکه آرزو دارم روزی بیاد حضوری بشینیم و با هم عقده دل باز کنیم ......

گر به تو افتدم نظر چهره به چهره رو برو

شرح دهم غم تو را نکته به نکته مو به مو
                از پی ديدن رخت همچو صبا فتاده ام
                خانه به خانه در به در کوُچه به کوچه کو به کو
                ميرود از فراق تو خون دل از دو ديده ام
                دجله به دجله يم به يم چشمه به چشمه جو به جو
                سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• گرگین خان
                  عضو فعال
                  • Oct 2010
                  • 1095

مهرداد کلا بچه با معرفتیه
                  پس بالطبع دوستانی هم که داره دارای همین مشخصه اخلاقی هستند.
                  من تو این چندساله که میشناسمش ازش بدی ندیدم.شاید از لحاظ تفکر180درجه باهم فرق داشته باشیم.
                  ولی بشخصه برای من قابل احترام وارزشمنده!

اینا رو از اون باب گفتم تا بدونه اگه فردا فاراک عرضه شد،بدونه کار من نبوده>:)

پ.ن:شاخص صنعت سرمایه گذاری
                  پ.ن2:وصنعت
                  پ.ن3:امروز روی یکی از نمادها بیش از60%معاملات را دوتا حقوقی خریدند!;)
                  آخرین ویرایش توسط گرگین خان؛ 2011/03/28, 00:50.

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2933

سلام گرگین عزیز
                    عید شما مبارک
                    در مورد پ.ن 3 میشه بگید چه سهمی بوده که 60 % را 2 حقوقی خریدند ؟؟
                    با سپاش
                    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                      سلام بر برادر عزیزم
                      مهربان عزیز ،سابقه ارادت من به شما و محبت شما به من خاص یکی دو روز نیست که از عمق ذهن
                      نیکوکارت بیخبر باشم ،کاملا میشناسم و درکت میکنم .
                      اما بارها خدمتت عرض کردم از بورس و این فضاش خسته ام ،از بازاری که یه حقوقی بیاد با عمال نفوذ به ناظر فاراک رو که راحت 270 تا 300 بازمیشد 250 باز کنه و با چندتا رنج صف فروشش کنه و بیاره تا 202 (اسمشم بزاره دعوا مدیریتی)بعد که همه فروختند و دوستان سوار شدند هر روز حجم مبنا رو تو صف بده تا سهمو دوباره بیاره بیاره رو 250 خسته ام ،از این که اون روز من سهامدار باید بپذیرم دعوا مدیریتی بوده و امروز باید بپذیرم آشتی مدیریتی اتفاق افتاده خسته ام ،از اینکه منو تو موقعیتی قرار بدن که خودمم برای راحتتر بودن ذهنم مجبور به دروغ گفتن به خودم بشم یا مجبور به باور دروغای اونا خسته ام ،مهربان عزیز نه این مطالب برای اون باشه که تو فاراک ضرر کردم ،نه،به رفاقتمون سوگند فاراک رو من از صف فروش قبل از بسته شدن تو قیمت 210 برداشتم زمانی هم که همه از ریزشش تا 170 صحبت میکردند پست هام و نمودارام هست توصیه به نگهداری سهم کردم ،موضوع من سود و ضرر شخصیم نیست ........
                      وخلاصه کلام اینکه آرزو دارم روزی بیاد حضوری بشینیم و با هم عقده دل باز کنیم ......

گر به تو افتدم نظر چهره به چهره رو برو

شرح دهم غم تو را نکته به نکته مو به مو
                      از پی ديدن رخت همچو صبا فتاده ام
                      خانه به خانه در به در کوُچه به کوچه کو به کو
                      ميرود از فراق تو خون دل از دو ديده ام
                      دجله به دجله يم به يم چشمه به چشمه جو به جو
                      ...سلام فرزاد گلم داداش عزیزم...در ادامه فرمایشت فکر اینو کن که اینوسط چقدر سهامدار خسته و عاجز از تحلیل این روند عجیب و غیر منطقی به سهامشون چوب حراج میزنن و چقدر امیدو ارزو پرپر میشه و این پتانسیل منفی ناشی از شکست چطور به درون خانواده ها واجتماع ما کشیده میشه...مشکل هم اینجاست که راه دیگه ای هم به تصور نمیرسه میگه اقا بازار سهامه پول دارم تواناییشو دارم اینرو هم شما انتخاب کردید بازار ریسک داره...نمیگه این ریسک ناشی از تحلیل نیست ریسک ناشی از اقدام ناجوانمردانه شماست...شما برادرم دانایانو مثال زدی منم یه مثال بزنم بیمه ایران و چند تا سفته باز کوچولو که کنارش همگام با اون خریدو فروش میکنن...این فرصت و سعادت رو داشته باشم که بعد از مدتی مدید روی گلتو زیارت کنم مثل شمس و مولوی...:x

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
                        مهرداد کلا بچه با معرفتیه
                        پس بالطبع دوستانی هم که داره دارای همین مشخصه اخلاقی هستند.
                        من تو این چندساله که میشناسمش ازش بدی ندیدم.شاید از لحاظ تفکر180درجه باهم فرق داشته باشیم.
                        ولی بشخصه برای من قابل احترام وارزشمنده!

اینا رو از اون باب گفتم تا بدونه اگه فردا فاراک عرضه شد،بدونه کار من نبوده>:)

پ.ن:شاخص صنعت سرمایه گذاری
                        پ.ن2:وصنعت
                        پ.ن3:امروز روی یکی از نمادها بیش از60%معاملات را دوتا حقوقی خریدند!;)
                        ...سلام عباس عزیز دوست خوب من خوب قطعا از جهت ریشه های اعتقادی من وتو مسایل جای بحث زیادی داریم ولی این موضوع چیزی از ارادت و دوستی من به تو که مدیر خوب وتوانای اینجایی کم نمیکنه....لطف تو در حق من مستدام تو هم برای من عزیز و بزرگی....عباس...چرا زیر نوشته ای تو خطوط قرمز میاد....چرا بافاراااک اینطوری کردی...x-(:d

نظر

• Moradad
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 355

آقا عجب بازار مکاره ای داریم و نمیدانستیم
                          تا حالا فاراک 12 برابر حجم مبنا معامله شده که 10برابر حجم مبنا حدود 4300000 تای آن 242-243 تومان معامله شد یعنی +2.2 % ولی قیمت پایانی 0.6 بالا آمد (!!!!) حدود 1 میلیون هم رو 1.5% منفی معامله شد که قیمت پایانی را 0.2 پایین آورد ( بازم !!!!!)

آقا یکنفر میتونه بکه چه خبرهاست ؟؟؟

نظر

• FENCER
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 601

در اصل توسط Moradad پست شده است View Post
                            آقا عجب بازار مکاره ای داریم و نمیدانستیم

آقا یکنفر میتونه بکه چه خبرهاست ؟؟؟
                            داد همه در اومده
                            شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

برفوشيم نا نرفوشيم فاراكو مسئله اين است دوستان كمك كنيد اين دانايان نميزاره رد بشه فاراك از 250

نظر

• FENCER
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 601

اینم یه فرم از داد همه !!!! البته کمی بعد از داد اول ;)

شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

در حال کار...
                                X