دوست عزیزم جناب وحید 20 صمیمانه ورود شما را به جمع ستاردارن تبریک عرض میکنم .و همچنین به دوست عزیز حامد 24 و جناب مازیار تبریک عرض میکنم .
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
در زير اين ستاره حلبي قلبي از طلاست
وحيد عزيز تبريك
ايضا : حامد 24 و جناب مازيار
تشكر ويژه از زحمتكشان مسابقه : جناب حجت و آناليست عزيزیـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
تبریک ویژه به وحید عزیز و حامد گل و مازیار عزیز که بازدهی هایه فوق العاده تو چنین شرایطی داشتند.
و تبریک ویژه به مرتضی و خودم که به وعدمون عمل کردیم و پشت هم تونستیم تک رقمی بشیم :)))))و تسلیت به رضای گل که متاسفانه نتونست از مقام خودش در هفته گذشته دفاع کنه :))))
برای همه عزیزان این سایت بهترین آرزوها رو در ادامه این راه پر فراز و نشیب خواستارم
به امید بهترینها
(این گل حامد رو بلد نیستم بزارم ولی نیتم بعد از آخرین حرف یه دسته گل بود شما هم قبول کنید)
نظر
-
:(fight) قوانین مسابقه :
1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 20:59 یکشنبه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
3-درصد نوسان سهم بین قیمت پایانی چهارشنبه هفته قبل و قیمت پایانی چهارشنبه هفته جاری ملاک است.
4-سهم معرفی شده نباید پایان آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
5- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.
6- نمادهای متوقف در آخرین روز کاری هفته قبل قابل انتخاب در سبد نمی باشند و درصورتیکه در طی هفته نماد بسته شد از سبد قابل حذف نمی باشد.
7- نمادهای معرفی شده در یک سبد رو نمی توان تغییر داد.
8- در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحات داده شود. (ترجیحا چند دلیل تکنیکالی یا فاندامنتالی ( یا هر دلیلی که سبب شده، شما این نماد ها انتخاب کنید.) ذکر شود.)
9- حداقل تعداد سهام 2 و حداکثر 5 می باشد.
10-برای شرکت در مسابقه تایید یکی از مدیران سایت در ذیل پست ارسالی الزامیست.
:-Bاز اهداف مسابقه:
1-از اعتبار بی جا دادن به کسی و سوء استفاده و هدایت بسمت یک سهم کاذب پرهیز بشه.
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتاللا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Postتبریک ویژه به وحید عزیز و حامد گل و مازیار عزیز که بازدهی هایه فوق العاده تو چنین شرایطی داشتند.
و تبریک ویژه به مرتضی و خودم که به وعدمون عمل کردیم و پشت هم تونستیم تک رقمی بشیم :)))))و تسلیت به رضای گل که متاسفانه نتونست از مقام خودش در هفته گذشته دفاع کنه :))))
برای همه عزیزان این سایت بهترین آرزوها رو در ادامه این راه پر فراز و نشیب خواستارم
به امید بهترینها
(این گل حامد رو بلد نیستم بزارم ولی نیتم بعد از آخرین حرف یه دسته گل بود شما هم قبول کنید)
این هفته دارم برات !!!!!>:)به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postبه به احسان جان :xهر هفته که نمیشه من اول بشم=(( یا از شما بالاتر باشم :Dحالا یه هفته هم شما بالا باشین از لپارس که خبری نشد(من 130 فروختم)!!!!!=))=))
این هفته دارم برات !!!!!>:)
تو بد عادت شدی که هر هفته 40 50 % سود میکنی :) لپارس که گفتم سیکل داره عین وتوصا .فروختی هم که تایید کردم ولی اگه تو 102 3 میخریدی بنظرم بعنوان بهترین حرکت سال جایزه داشتی :))
این هفته چون شاخ شدی واگذار میشی به شهر زاهدان :))
خیلی گلی داش رضا
نظر
-
در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post:))) این فروتنیت بورسو روانی کرده رضا :))
تو بد عادت شدی که هر هفته 40 50 % سود میکنی :) لپارس که گفتم سیکل داره عین وتوصا .فروختی هم که تایید کردم ولی اگه تو 102 3 میخریدی بنظرم بعنوان بهترین حرکت سال جایزه داشتی :))
این هفته چون شاخ شدی واگذار میشی به شهر زاهدان :))
خیلی گلی داش رضا
احسان این هفته با ضمیری توپ بهت قول اخر شدن رو میدم خداییش اخر شدنم سخته اینکه سهمی بگی بیشترین افت رو بکنه واقعا و گذشته از شانس و.. کمی سخته ولی من با تمام وجود این ریسک رو میپذیرم >:D<:x
خوش باشی احسان جانبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postاین اعتماد به نفست منو کشته احسان :D تو که از 121 میگی کاش میخریدی =))
احسان این هفته با ضمیری توپ بهت قول اخر شدن رو میدم خداییش اخر شدنم سخته اینکه سهمی بگی بیشترین افت رو بکنه واقعا و گذشته از شانس و.. کمی سخته ولی من با تمام وجود این ریسک رو میپذیرم >:D<:x
خوش باشی احسان جان
نظر
-
در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Postدر ضمن خودت اچازشو از جناب حجت عزیز بگیر تا پرتمون نکرده از اتاق بیرون :))))به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
-
با سلام
اینم سبد ما:
1. کچاد
اصلاح تا 50% فیبو ، استوکاستیک در منطقه اشباع فروش ، شکستن مرز پایینی باندهای بولینگر با انحراف 3 توسط قیمت
2. بموتو
استوکاستیک و rsi و cci در منطقه اشباع فروش قرار دارند و شکستن مرز پایینی باندهای بولینگر با انحراف 3 توسط قیمت
3-سبد سومآخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 08:29.
نظر
-
اوه
بعد مدتها ميخواستم اين هفته تو مسابقه شركت كنم
ولي دير رسيدم. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
نظر